„S Čechmi sa nedá“

Kedykoľvek príde na pretras ČSR, ČSSR, ČSFR a jej rozpad, či už na verejnosti alebo v rodine, tak zaznie táto veta s dodatkom, že nedodržiavajú dohody a robia špinavosti. Myslím si, že krivdia Čechom, lebo nie je to český národ, ktorý nedodržiava dohody a robí podrazy, ale pražské klany, ktoré robia podrazy a nedodržiavajú dohody. Dobrým príkladom je tá pasca, ktorú chystali pri delení ČSFR referendom – klauza o tom, že ten členský štát, ktorý vyvolal delenie príde o značky, ochranné známky a podľa všetkého aj o veľké štátne a strategické podniky.

Ďalšie podrazy?

Boli, spomeniem ale dva, ktoré mali veľké dopady pre globálnu politiku: zabitie Štefánika a dosadenie Havla do prezidentského kresla. Viem, že do týchto vecí boli zapletené aj zahraničné klany, ale špinavú prácu robili práve pražské klany. Štefánik by bol svojou činnosťou nielen emancipoval Čechov, Slovákov, Rusínov, Maďarov, Nemcov a ostatné národnosti, a tak by vyfúkol pražským klanom štvať ostatné národnosti a parazitovať na práci ostatných (skrátka by tu bol mnohonárodnostný blok, t.j. jedna z rozbušiek/zámienok na vojnu by neexistovala), ale ani by neakceptoval Mníchovskú zradu v 1938 a následná vojna s Nemeckom by potenciálne nielen skončila s pochodom armády ČSR v Berlíne, ale by aj urobila z Poliakov, Francúzov a Angličanov aj otvorených agresorov vojny, čo je taký čierny Peter, ktorý globálne zákulisie (GP) nechcelo dať do ruky svojim nástrojom.

Prezident Havel patril do rodiny kolaborantov a jeho rodina prišla o Lucernu kvôli tomu, že jeho strýko kolaboroval s nacistami. To znamená, že nielen získal naspäť ateliéry neprávom, ale sa ani nemal stať prezidentom ČSSR, ČSFR a ČR, a to, že sa oboje udialo je výsledkom činnosti štruktúr GP, anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a pražských klanov (to oni riešili tie praktické veci vrátane výberu vhodných kandidátov). A vzhľadom na to, že akú politiku robil neskôr, tak môžeme skonštatovať, že pokračoval v rodinnej tradícií. Našťastie pred delením ČSFR príliš zatlačil na pílu a pán Mečiar šikovne využil to, aby sa Česi a Slováci delili po vzájomnej dohode t.j. zabránil tomu, aby sme boli na nože (o tom som písal minule).

Prečo to spomínam?

Pretože pražské klany a na ne viazané osoby a štruktúry stoja za neduhmi ČSR, ČSSR, ČSFR a ČR, lebo do rozdelenia mohli tvrdiť Čechom, že na nás doplácajú a nám, že Česi lížu aj našu smotanu, pritom oni boli a sú tí, ktorí parazitovali na našej práci. Teraz po rozdelení na základe dohody nemôžu nás štvať proti sebe, a preto maximum s čím ich poskokovia v „pražskej kaviarni“ prišli je, že „Čecháčci nevedia sebe vládnuť“ a ako argument tejto do neba volajúcej lži používajú ten bordel, ktorý vlastnou činnosťou vytvorili. Niektorí idú ešte ďalej a chcú, aby sa ČR stala ďalšou spolkovou krajinou Nemecka, aby tu bol „poriadok“. Niežeby Česká republika nebola ekonomickou kolóniou Nemecka, ale Nemci resp. ich koristnícke elity sa poučili a radšej do otvorenej okupácie nejdú, ale radšej nechávajú pražské klany robiť za nich špinavú prácu za nejaký ten desiatok, takže pražské klany sú spokojné, nemecké elity sú spokojné, len Česi sú z toho nešťastní.

Zmení sa to?

Áno, Česi prejdú podobným očistným procesom ako my, len oni sú na začiatku a netušia ešte aké podrazy na nich chystá nová vláda, ktorá je plná kreatúr z „pražskej kaviarne“ v žolde močiara. Ide totiž o to, že táto „česká“ vláda bola síce vytvorená na zahraničnú objednávku z kádrov „pražskej kaviarne“ a tým pádom je im po srsti, ale kvôli svojej otvorene protinárodnej a protištátnej činnosti bude tým prstom žalobcu, ktorý bude ukazovať na činnosť pražských klanov a močiara, lebo kauza Konev ich zviditeľnila, ibaže ich skutočná podstata sa pred verejnosťou ukáže v plnej nahote práve teraz. Preto hovorím, že byť na ich mieste, tak predám všetok majetok, balím kufre a sťahujem sa buď na Kanárske ostrovy, na Kapverdy, alebo do JV Ázie lebo v Čechách nebude pre nich už miesto.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

49 thoughts on “„S Čechmi sa nedá“

  1. Ja som nechápal a nepochopím boje a osočovanie medzi Čechmi a Slovákmi. Ja stále uvažujem v medziach Ceskoslovenska. Čechy, Morava a Slovensko je v mojom pohľade jedna rodina, ktorá má svoje dobro aj neduhy tak, ako každá rodina má. Skôr ale uprednostňujem ľudí, s ktorými rezonujem a radšej sa stránim ľudí, s ktorými si nie moc sadnem. Pokiaľ uprednostníme to, čo nás spája a tolerujeme to, v com sme odlišní, môžeme v pohode nazivat a tvoriť. Nakoniec, všetci máme spoločný prazdroj.

    Liked by 10 people

      • Já valašský staříček co z chotára Beskýd vidí napravo dolinu Moravy a nalevo dolinu Váhu (a optikou i co mají lidkové v obou dolinách na stole v miskách na oběd to vidím jinak.
        1) v rakousku uhersku byli všichni Slávové otroky germánu a ti zas otroky chazarů, takže čechům zůstalo jen švejkování a Slovákům to zoufalé… mor ho…
        2) v 1. republice (ČSR) vytvořené chazary z volstrýtu (ovládané židem masaříkem) se připojením zakarpatské Rusi vytvořilo předpolí pro tažení germánů na východ (o státnost šlo nedopatřením)
        3) v poválečné republice (ČSR, ČSSR, ČSFR) šlo o vytvoření nárazníku proti agresi anglánů vedených chazary do SSSR (naopak o stádnost šlo)
        Ve všech těchto případech se jednalo o protektorské území (nikoliv stát) v budoucnosti určené jako válečné pole proti Slavjanskému Rusku, které odolalo na Něvě švedsku (1420), u Borodina napoleonovi, u Stalingradu hitlerovi a kdyby nebylo zrádců v elitách tak by odolalo i chazarům z KSSS v roce 1991.

        V současné ČR (části 4. říše) se k nástupnímu prostoru (Labe, Morava, Váh) přidá i povinný kanonenfuter, akorát se nenajde žádný Švejk, který by při kanonádě vyřvával “neblbněte, vždyť jsou tady lidi”. No a válka bude, protože chazaři jsou pouze vyčuraní a zákeřní analfabeti, ovládající jediný nástroj ÚŽERU, kterou drží za koule všechny západní jelita (poblitiky, prestitutky,a boháče). Ti mohou ztratit všechno a proto kovidem likvidují 90% světové populace (jedno zda ji nahradí roboty nebo doba kamenná).
        Rusko se však svých zdrojů (lidé, území, vodstvo, lesy, uhlovodíky, minerály) nikdy nevzdá a tentokrát dovede obranu ne do vítězného, nýbrž úplného konce (těšte se chazarští práglsráči na WWIII v přímém přenosu).

        Liked by 2 people

  2. Troška na odbočenie:
    „Nútiť ľudí k očkovaniu, keď nevieme, ako sa bude ďalej vyvíjať COVID-19, či neprejde do formy, po ktorej všetci túžime, že to bude ochorenie, ktoré sa bude podobať na bežné vírusové ochorenie, momentálne nemusí byť témou dňa,“ povedal Matovič.

    Igorko zlatucky velmi dobre vie, ze ono to prechadzat do formy po akej tuzime, nemusime, lebo ono to tak je od zaciatku.
    A kebyže nedaju OP plus, tak by to bol totalny fľusanec pre očipovanych..

    Liked by 1 person

  3. Som to dával do nedávnej diskusie ale dám to aj sem. Vcelku originálny a zaujimavý pohľad na budovanie spoločného štátu: MVDr. Josef Staněk hovorí o historických súvislostiach a duchovných príčinách vzniku rak. uhorska, ČSSR, aj svetových vojen. Ten vznik prvej o CSR je to od 42:30.

    Pre info, má tam sériu videí (4 častí) kde takto rozoberá postupne 4 svetové vojny, tá 4 prebieha …

    Liked by 1 person

  4. Zdieľam podobné názory. Rozdelenie bolo síce proti vôli obyvateľstva, ale z dlhodobého hľadiska veľmi dobrý krok na vytvorenie korektných a srdečných vzťahov.
    K Štefánikovi. Mal veľké zdravotné problémy a je veľmi otázne, aj keď bol mimoriadne schopný, čo všetko by dokázal (stihol) naozaj presadiť, ak by prežil ten nešťastný atentát.
    Je veľmi veľa rodín a klanov, nielen ,,havlovci”, ktoré hrajú (profitujú) na všetky strany.

    Liked by 3 people

      • Rozdelenie ČSSR je veľmi zložitá otázka. Rozdelením sme stratili obaja na sile. Treba si povedať pravdu v roku 1918 bolo Slovensko veľmi zaostalé. Česi nás naučili veľmi veľa. Je pravda že toto často aj zneužívali. Česi a Slováci sú siamské dvojčatá. Malé štáty v budúcnosti nemajú šancu uspieť budú pohltene veľkými štátmi. Havel neskutočne poškodil Slovensko ale podarilo sa mu aj zničiť český národ. Bol to opilec. Netreba zabúdať na to že Praha je centrom okultizmu a ako oni rozhodnú tak bude či sa nám to páči alebo nie. Gustáv Husák bol ako Karol IV vybudoval Čechy a Prahu.

        Liked by 7 people

      • Súhlasím. Bývalé Československo nebolo postavené na základe rovnosti našich národov. Nechcem teraz robiť analýzu dôsledkov a spôsobu vzniku (Masaryk, Štefánik, … je tam veľa “kalnej vody”). Nerovnosť sa prejavovala vo všetkých oblastiach, hlavne v personálnom obsadzovaní centrálnych riadiacich orgánov, ktoré boli v Prahe a väčšina riadiacich funkcionárov boli Česi. Vrátane zastupiteľských úradov v zahraničí. Slováci mali reálny pocit, že ich Česi berú ako nerovnocenných. Česi mali zase pocit, že na Slovákov doplácajú, atď. Všetci, ktorí žili v tej dobe si to pamätajú a z týchto “národných pocitov” a ich “zahraničným posilňovaním” došlo k rozdeleniu. Praha a Viedeň sú z hľadiska nadnárodného riadenia mimoriadne dôležité miesta a preto pri riešení usporiadania a vplyvu na Čechy a Slovensko je mimoriadne ťažko sa vyhnúť medzinárodnému “tlaku”, ktorý sleduje vlastné ciele. Rozdelenie bolo podľa mňa dobré, nakoľko už pár rokov po rozdelení, sme ako národy mali k sebe “bližšie”, ako kedykoľvek predtým a to vytvorí podmienky pre možné budúce spojenie, ale už na iných základoch a inom vzájomnom rešpekte. Táto fáza našich dejín bola nevyhnutná pre odstránenie “nedostatkov” vzniku prvej ČSR.

        Liked by 2 people

      • @Tibku
        Ak by to malo byť tak, potom voľby na Slovensku v r. 1992 by dopadli v prospech Československa !

        Nie je to také jednoduché. Pred voľbami bola za rozdelenie iba SNS. Tá voľby nevyhrala. Býval som vtedy v Dubnici nad Váhom. Asi najviac postihnutá oblasť konverziou (zrušenie zbrojného priemyslu).
        Ľudia si pri havlovom mene odpľúvali. Bežala tiež info, že peniaze na záchranu týchto podnikov skončili v Prahe. To som spomenul len jednu okolnosť. Tých spravodajských hier vtedy bežalo na oboch stranách rieky Moravy veľmi veľa.

        Liked by 3 people

        • Áno, “žabo-myšie vojny?” … je to pravda. No najmä vtedy platilo “za peníze i v Praze dům”. A obdobie zakladanie štátnosti je “Klondike” pre tajné služby (čo všetko sa muselo robiť od podlahy, bez skúseností… vrátane SIS). Zhostili sa toho perfektne (je to na poriadne hrubú knihu) a doposiaľ z toho ťažia! Pripomeňme si osud K.Kryla – z Čiech utekal na Slovensko, no nepomohlo!
          Áno, sme bratské národy, no chytráčenie nečlovekov musí skončiť. Tak v Čechách ako na Slovensku!

          Liked by 2 people

          • Kazdy jeden mame vlastny svet… a nemyslim si, ze cestou je krypto. Rozhodne nie teraz v tomto stave, v akom sa svet nachadza. Topenie permafrostu nie je sranda… ale budeme vytlieskavat krypto hoci vieme, ze to nici zdroje. Nie je to sebecke? Chceme zivotnu zmenu a hrnieme sa do dalsej kolosalnej blbosti.

            Páči sa mi

            • Ty skutočne veríš v predvečer doby ľadovej rozprávke o antropogénnom globálnom otepľovaní? To je prvá otázka.
              A druhá otázka je, že ktoré zdroje vlastne ničí krypto? Nemýliš to náhodou socio-ekonomickými dopadmi nekonečne rastúcej dlhovej pyramídy, ktorá dosova núti firmy a štáty pľundrovať nerastné bohatstvo Zeme?

              Páči sa mi

              • A ty to oteplovanie nevidis? Fakt ho nevidis ani z vlastneho okna? Permafrost ti klope na dvere. Zatial sa topi len sever….ale ten vypusta co2, ktory sa tlaci na juh. Takze sa juh, teda Afrika zacali brutalne ohrievat. Brutalne znemena v ponimani casu len sekunda. Nasledne sa to teplo cez golfsky prud zacina dostavat k tebe na zahradu. Lebo z roka na rok vidis, ze tvoja zahrada je sucha coraz viac. Takze to teplo tu uz je. A toto teplo od nas prenika zas vyssie na sever…. kde roztapa dalsiu a dalsiu cast permafrostu. A tam sa zas uvolni co2. Furt nevidis oteplovanie? Ake vlastne zdroje nici krypto? Na vyrobu elektriny, ktora ti vyraba krypto potrebujes zivy zdroj. Zivy znamena uhlie, ropa… organicke aby si to premenil na elektrinu. Takze krypto drancuje zem. A vy sa tu tesite, kolko krypta mate. Nemalo by Vas viac zaujimat zit v realite? Bavi Vam tu roky pisat pod nickmi a vobec sa nepoznat osobne? Ja by som rada videla nazivo celu tuto skupinu, ktora si tu pise. Pre mna je to velmi obohacujuce. A uz vobec nechapem blokovanie ludi v diskusii. Teraz neviem, ci som na skutocne slobodnej stranke, alebo chalani…

                Páči sa mi

              • Ja ti ukazujem ako to vidim ja. Z pohladu bezneho obcana na Slovensku. Mna zaujima moja zahrada, ta ma na moj zivot vacsi vplyv ako tvoje krypto. Kde si sa ty nechal uvaznit v mamone. Ale moze to byt aj inak.

                Páči sa mi

  5. Zdravím Oracle, asi před osmi lety jsi mi v diskusi na KSB psal něco v tom smyslu, že změny v ČR přijdou od Vas, tedy ze Slovenska. Moc se v těch procesech neorijentuju, ale čím víc se mi zdá, že jsi měl tenkrát pravdu. Přeji Ti zdraví a hodně sil do další práce

    Liked by 1 person

  6. Už asi debata k článku končí,ale predsa to spomeniem.K otázke ako sme sa rozdelili,je potrebné položiť aj otázku,ako sme sa spojili.V 19.storočí sa k českému národu hlásila nielen inteligencia,ale aj podnikateľská elita.Stačí zájsť na Vyšehrad,na cintoríne uvidíte hroby štátnych radov,profesorov,doktorov,staviteľov a pravdaže aj básnikov a grniálnych hud.skladateľov.Tí majú mramorové náhrobky trocha menšie,ale sú tam takmer všetci.
    Čítala som autobiografické spomienky B.Smetanu,napr.na zbierku pre stavbu Národného divadla. To bol ohňostroj jednoty a radosti .
    Chcela by som to pochopiť,prečo v rovnakom čase a takmer v rovnakom priestore Slovensko takmer nemalo vlastnú inteligenciu. A životy pronárodných osobností boli tak často tragické ,takmer vždy spojené s hmotnou núdzou. Andrej Kmeť napr.Toho mám veľmi rada. Trochu si to začínam dávať dokopy s tými klanmi,o krorých píše Ori,trochu aj tým,že Praha je jednoducho magické mesto,o tom niet pochýb.
    Slováci sa záujmu okultistických síl zatiaľ vyhli . Kým neprišla Jaternica a spol.

    Liked by 2 people

    • Slovenská inteligencia ohrozovala plány Habsburgov a GP v tomto regióne, stačí si pozrieť životopis Štúra, ako bol prenasledovaný a pod policajným dohľadom až do svojej smrti. Jeho Slovanstvo a svet budúcnosti úplne šokoval mocných, najmä keď od jeho štúdií v Nemecku čakali zmeknutie a kompromisy. Táto kniha je úplný strašiak bruselistov a liberálnych progresistov, nápad slovanskej federácie v Európe s Ruskom bol jeho. Treba si tú knihu prečítať, vôbec nestratila na sile a zmysle ani v tejto dobe, jeho hodnotenie západu platí aj dnes, o 170 rokov neskôr.

      Slovensko vždy inteligenciu malo, ale nestavala paláce – štúrovci či ich predchodcovia boli farári, trpezlivo zachovávali základy kultúry pre dobu, o ktorej vedeli, že príde a rozvinie zachované do krásy. Pretože inak to nešlo, odporujúce slovenské klany boli odstránené, hrady vypálené, obyvateľstvo malo byť pomaďarčené. Aj Česi zažili obdobnú tragédiu po bitke na bielej hore, miestna česká šlachta bola popravená a kultúra dostala stopku.

      Liked by 4 people

  7. Len taká otázka, viete o tom že Štefánik bol slobodomurárom? Inak taká čudná vec (pokojne môže byť hlúposť) každé ráno, keď idem cez týždeň, býva rozsvietené, najvyššie (bez heliportu), 33. poschodie NBS. Môže to byť samozrejme náhoda, že práve 33 ako v škótskej lóži ale celkom ma to zaujalo, tak sa podelím.

    Liked by 1 person

  8. Tak:

    1) určitě souhlasím s tím, že hlavním neduhem desítek let našeho společného žití byl výrazný pragocentrismus a vláda českých mafiánských struktur. Pokud se máme někdy znovu spojit, musí být priorita č.1, aby se toto neopakovalo. Osobně jsem pro obnovení formátu Velké Moravy.

    2) Současný vývoj u nás není analogický s tím, co se děje na Slovensku. U nás se právě díky tomu časovému posunu v instalaci neoliberární vlády vyhneme jejímu beuzdnému řádění a to kvůli tomu, že dobré časy mezitím už skončily. Teď se nehraje o to, kdo si nahrabe, ale o udržení toho, co už bylo nahrabáno. Čekají nás těžké časy bez ohledu na vládu, ta to maximálně sem tam přisolí, když naši elektřinu pošle do Němec a na nás nezbyde, nebo vyvede vyvede jiný vazalský kousek. Na druhou stranu si říkám, že vzhledem k poloze a charakteru naši země by se mezi mlýnskými kameny ocitla jakákoli vláda a uplně si nejsem jistý, že třeba takový Babiš by to narozdíl od Fialy ustál. Ono možná nakonec dobře. Čím dřív nás tihle diletanti dostanou na dno, tím dřív se můžeme odrazit a začít budovat něco smysluplného.

    Liked by 1 person

  9. Áno,je to pomerne známy fakt. J.Banáš v knihe o Štefánikovi “Ja sa prebijem”,presne popisuje situáciu,ako sa mladý Štefánik namotáva v Masarykovom byte na nové myšlienky. Prečo prof.Masaryk pozýval na byt iba tohto študenta astronómie ?
    Druhá vec,mladý muž s podlomeným zdravím a možno iba s polovicou žalúdka sa náhle stáva francúzskym generálom. Indícií je viac.
    Ale to Vy iste viete.
    https://www.svatovaclavskelegie.cz/duchovni-bojovnik/

    Liked by 1 person

Pridaj komentár