Je to účinné, žiaľ

Hovorím o nástrojoch aké boli zvolené na prebudenie Slovákov a Slovenska. V minulosti som povedal, že na chrbte Slovákov môžete aj drevo štiepiť a na to zareagujú spŕškami nadávok, a ak sa občas zatne do živého, tak to vrchnosti zrátajú pri voľbách. Lenže zradcovská liberál-fašistická čvarga v parlamente, vláde a prezidentskom paláci systematicky zatína do živého a teraz udreli na obzvlášť citlivé miesta.

 

Ako to myslím?

Nuž celá covid-fraška a doterajšie vládnutie bolo tým príslovečným štiepaním dreva na chrbte Slovákov. V historickom kontexte nič neobvyklé alebo nové: vrchnosť vyčíňa a my na nich nadávame aj kvôli zrušeným 13. dôchodkom, vlakom zadarmo pre dôchodcov a študentov, testom, segregácii, obmedzeniu pohybu lockdownom a znemožnenému výkonu práce/podnikania čo „len“ naštvalo prakticky každú sociálnu skupinu na Slovensku, pretože veľmi dobre vieme, že pánske huncútstva sa dejú a ľudia musia byť kompenzovaní kvôli vzniknutým škodám lebo nie je vojna. Lenže na pozadí pánskych huncútstiev sa prakticky nedeje žiadna kompenzácia škôd vzniknutých kvôli covid-fraške, čo je prvým zatnutím do živého pre mnohých. A tu to neskončilo:

  • Podarená“ aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci podržala v marci 2021 túto koalíciu výhovorkou, že nechce návrat Fica.

  • Podarená“ aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci zatrhla referendum o predčasných voľbách tak, že podanie na ÚS bolo sformulované takým spôsobom, že ÚS musel túto iniciatívu zatrhnúť. Keď ľudia dali najavo, čo si o tomto kroku myslia, tak začala mať plnú hubu rečí o slušnosti, demokracii a pokúsila sa hodiť zodpovednosť za referendum a predčasné voľby na parlament a vládu.

  • Keď Fico a Smer-SD povedali, že začnú s prípravou zberu podpisov na vypísanie ďalšieho referenda a opýtali sa „podarenej“ aktivistky zo smetiska v prezidentskom paláci, či aj toto podá na ÚS, tak sa zahrala na mŕtveho chrobáka.

  • Keď dopadli na Slovensko dôsledky idiotizmu Bruselu vo forme zvýšenia cien energií a potravín, tak vláda nekonala.

  • Keď prišli Američania znova s tou zmluvou, ktorú Fico kategoricky odmietol, tak to prakticky okamžite schválili pričom pred voľbami sa Matelko a Naď dušovali, že nič také nepodporia a neschvália bez referenda t.j. nielen klamali, ale je tu aj dôkaz o klamstve s tým, že tú zmluvu s bezzubými dodatkami tá „podarená“ aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci podpísala.

 

Prečo je to žiaľ?

Keď Slováci pochopia, že táto zradcovská liberál-fašistická čvarga v parlamente, vláde, prezidentskom paláci a médiách vyhlásila národu a štátu totálnu t.j. genocídnu vojnu, tak uchopia veci do vlastných rúk a začnú konať. Žiaľ to hrozí aj tým, že mnohí zoberú spravodlivosť do vlastných rúk a nechápte ma zle, mne nejde o ich mizerné životy t.j. pseudohumanizmus a naozaj si myslím, že časť z nich mala odvisnúť a časť by mala ísť bezpodmienečne na nútené práce a ich majetok spolu s majetkom ich príbuzenstva do druhého kolena zhabaný, mali by byť zbavení občianstva a doživotne vyhostení, ALE musí sa to udiať v rámci procesu, kde všetci zaspievajú, aby si zachránili svoj krk a to treba využiť na to, aby bola odkrytá celá sieť a bolo poukázané na veľké ryby, ktoré celé toto financovali.

 

Kedy?

To žiaľ neviem povedať, lebo to nezávisí odo mňa, ale od vnútro-spoločenských, vonkajších a globálnych procesov a to, že je zle, začína chápať už aj čvarga. Lenže nepochopila, že celá vec s covidom končí (kroky Británie a varovanie OSN) a majú si dať pohov s tou zmluvou s Američanmi. Namiesto toho tlačia Slovensko do zmluvy a aj preto novelizuje pandemický zákon (drakonické opatrenia). Háčik je v tom, že im to nebude nič platné, keď sa dav rozhodne riešiť ich ručne-stručne, lebo policajti, vojaci a ostatné slovenské ozbrojené zložky nebudú za nich riskovať život a budú radi, že sa dostanú na druhý breh Dunaja. Dodávam, že Matelko, ktorý má garancie od veľkých chlapcov je pred odchodom a chystá pre každého prekvapenie, ktoré nebude v žiadnom prípade príjemné pre Sulíka, ostatných koaličných partnerov, ani pre „podarenú“ aktivistku zo smetiska a toto súdim z toho, že je príliš ticho.

 

S pozdravom

Oracle 911

 

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

32 thoughts on “Je to účinné, žiaľ

  1. Ori, Joži Báči už vyšiluje a posiela vojačikov k nám!!!! čo ty na to ? Demennti , klamú, vymýšľajú, zakrývajú prekrývané… nabaľujú guľu, a už sa zachvíľu možno prevalí na druhú stranu kopca… Ale čo my..? ( rozumej: ženy a deti…? ) Ako sa pripraviť? Ako pomôcť? US dreams may dream in US, NOT here !!!

    Liked by 1 person

    • Nás drtí ďalej vyhláškový fašizmus, akurát sa korponacisti chystajú obmeniť hráčov v pandemickej komisii, ktorá na čele s admirálom hygienikom vládne krajine. Vládnuca komisia bude upravená podľa toho, aký druh krutovlády im predpíšu. A špekačka to citlivo navníma, aby sa jej poddaní nebáli umierať.

      Liked by 6 people

  2. Spätné upozornenie: Oracle: Je to účinné, žiaľ | Začas

  3. “Priatelia, susedia, krajania – bytosti svetla zrodené na území Slovenska, Moravy a Česka”

    Zachovajte kľud a rozvahu !!!
    Nech múdrosť a poznanie riadi Vaše myšlienky a činy.

    Naokolo Nás to stále akosi potemnieva a preto je nutné, aby Naše myšlienky boli naplnené Svetlom pokoja, lásky a úprimného priania. Rovnaké priťahuje rovnaké. Ak nalejeme do tmavého pohára (naše prostredie) tmavé(naše myšlienky), bude to svetlejsie ? Čo sa deje naokolo ? Vidite niekoho (opozíciu) že by tam niečo také činili ? Myslíte, že skutočne majú záujem na Vašom osobnom lepšom živote ? O koalícii ani nevraviac. Nikto to za Nás neurobi, pokiaľ to nespravíme každý sám za seba.

    Zachráň seba a zachrániš svet. Zmeň seba a zmeníš svet………..

    Veci sa dejú a je potrebné, aby sme boli nápomocní. Ako už bolo spomenuté, veľmoc na Východe má zdroje, silu, technolégie a skúsenosti. Boli sme nepriamo oslovení pánom Prezidentom. On vedel, čo hovorí. V jednej ruskej knihe spomenula mladá sibírska Vedma, že v určitom období budú vedomé bytosti na území bývalého Českoslovenka obrovsky dôležité pre spojenectvo a pomoc Rusku. Okrem iného predpovedala aj jeho nástup do funkcie prezidenta a popisala to ako novú cestu pre spoločnosť.

    Púť je v ruštine cesta, Put-in.

    Ten čas je tu. Venezuela a asi aj Kuba nebudú mať problém byť nápomocné pri zachovaní svetového mieru. To sa troška rozklepú kolená aj chlapcom v pentagone. A uvidíme………. A ako aj vidíme, predohra s kovidom je vo svojom závere. Lenže príde prvé dejstvo………

    Preto Vás znova vyzývam, aby ste vo Svojich mysliach a srdciach zažehli Svetlo úprimného želania každej ďaľšej bytosti naokolo Nás. Želajte každému JEHO svetlo, múdrosť a poznanie. A najviac tím najčernejším………..inak nezbelejú………

    Zaraďme sa do zástupu svetla vedeným Archanielom Michaelom, pod jeho krídla svetla múdrosti, odvahy a lásky. Rozpamätajte sa, kto ste…….zapáľte ohne vo svojich srdciach a budú svietiť na cestu Vám a všetkým naokolo Vás……aj v tej najväčšej tme………..

    Väčšina z Nás videla pána prsteňov. Každý jeden z Nás je dôležitý, každá snaha sa počíta. Nemusíme mať všetci v rukách zbrane…….možno sme malá krajinka……..nemáme jadrovky a iné zbrane hromadného ničenia. Tak nech sú Našimi zbraňami múdrosť a poznanie a poďakovanie všetkým naokolo Nás, čo činia, aby naše spoločné spolunažívanie bolo mierové a viedlo Nás na ceste k poznaniu a pravde. V tom filme bolo veľa symboliky. Ešte aj nepríčetný vypočítavý Gloom mal svoju dôležitú úlohu – kto je asi v súčastnej hre náš sloveský ? A možno nebude treba americké bakanče u nás.

    Každý má aj v tejto našej “rozprávke” dôležitú rolu………ale hodnotiť sa budeme len za náš osobný “herecký” výkon, tak hrajme tak, aby to bolo aspoň na Oskara. Lebo niektorí podávajú herecké kvality hodné aj 5 Oskarov. Otázne sú jedine kategórie nominácii.

    Každý sám za seba, ale zároveň Všetci spolu, lebo inak………………….veď uvidme……………..a vedzte, že božie mlyny melú………..a väčšina čo bola a je pri koryte, začínajú mať poriadne vetry……..tak tie mlyny naberú na obrátkách………..

    Liked by 4 people

  4. Každému by som odporučila knihu Alexandra Tamanskij v češtine: “Jiné dejiny Rímskeho impéria”, kde posúva dejiny tejto civilizácie (ráta ju od vzniku miest) do 14 -15 storočia, pričom nevylučuje existenciu dedin, ozbrojených osád s rozvinutým hospodárstvom aj niekoľko storočí predtým. Všetko okolo miest sa mohlo začať až s peniazmi. Mincami rímskych cisárov začal medzinárodný obchod. Obchodné cesty strážili rímske légie. Božie ovečky, ľudské stádo pásli kňazi, kazatelia, cirkev bola vymyslená za týmto účelom. Všetky veľké obchodné transakcie sa robili najprv v chrámoch, vtedy to ešte neboli chrámy kresťanské, ale pohanske. Najvyšší pontifik, pápež, bol hlavou až 70 náboženstiev a bol zároveň aj rímskym cisárom. S príchodom Krista, kresťanstva, prišlo neskôr hnutie Protestantov, ktoré bojovalo za pravé kresťanské hodnoty. O tomto bola 30 ročná vojna v 17. storočí, o oslabení obchodnej aj cirkevnej moci Ríma. Rím vojnu prehral a Vestfálsky mier r.1648 znamenal nové politické usporiadanie Európy. Víťazná opozícia – Protestanti presadili chrámy bez obchodovania, s jediným kresťanským Bohom, namiesto dovtedy stále uctievaných pohanských Bohov Olympu (Sixtínska kaplnka, hrobky pápežov). V mestách vznikli prvé bankové domy. Išlo o 1. svetovú vojnu a 1. delenie moci vynútené na GP-hydre ? Do čela deliaceho procesu GP postavil svojich? napriklad rodina Medici, spomedzi nich vzišli pápeži, aj bankári. Bankami v mestách a vysokými pecami na železo začal kapitalizmus.
    A.Tamanskij vidí “starobylosť” národov ako žiadany artikel a preto vraj nebol problém medzi porazeným Rímom a víťaznými Protestantmi dohodnúť predĺženie histórie o 1000 – 1500 rokov, samozrejme v prospech Rimskeho impéria a Protestantskej Europy. Alexander Veľký aj Július Cezar napríklad v skutočnosti žili v rovnakom období. Ivan Hrozný vedel a nesúhlasil s prepisom histórie, Moskovii ju predĺžiť o toľko storočí sa Rím nechystal a tak k úplnému dokončeniu prepisu došlo až za Romanovcov.
    Pred vznikom mincí, peňazí neexistovali mesta, nieto ríše. Teda žiaden staroveky Rím, antické Grécko, zánik Pompejí bol v r.1631, dnešný Istanbul bol Trója – Schlieman je podvodník, žiadne východné ríše, žiadna mongolska Zlatá Horda atď. Len historky historikov.
    Je tam spomenutý aj Covid, ako akcia globalistov a predpoveď, že Svet sa rozpadne na niekoľko regionálnych združení, ríši. Následne vyvstane nutnosť koordinácie medzi nimi, znova sa vytvoria nadnárodné štruktúry, možno nový Matrix a ten časom znova bude hrabať pod seba.Toľko Alexander Tamanskij.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár