Do Bruselu a Ženevy cez Kazachstan

Na úvod musím povedať, že poznám zemepis a nie sú to najkratšie cesty. Ďalšia vec je, že na ten zoznam môžeme pridať Ukrajinu, Londýn, Telaviv, Rumunsko a iné štáty a mestá, kde má močiar a močiarom ovládané NATO nejaké centrály resp. nejaké obchodné záujmy nekalého a nezákonného charakteru.

O čom to rozprávam?

O tom, že tam malo byť skôr Astana, ktoré bolo okultným centrom, ktoré malo väzby na Ženevu, Izrael, Kyjev a Londýn a ktoré malo prevziať riadenie Číny, Iránu a štáty vzniknuté po rozpade Ruska resp. Medzimorie/Trojmorie/nové Rakúsko-Uhorsko. V Kazachstane sa stalo to, že roky dopredu pripravovaný majdan bol odštartovaný, pre okultistov to nebol problém kvôli tomu, že radi lovia v mútnych vodách, hlavne keď oni mútia vodu. Tento majdan, ale dopadol tak, že Rusi začali čistiť ten región takpovediac od podlahy a zatrhli nielen výhodné výnosné a absolútne nelegálne obchody anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a výcvik žoldnierov a teroristov, ale aj vyprášili okultistov a získali prístup k detailným informáciám ich bankových prevodov.

Prečo je to dôležité?

Nuž kvôli tomu, že okultná zložka v močiari je mimoriadne silná a to tak, že napriek znalostnej prevahe vedenia globálneho zákulisia (GP) sa celá vec vymkla kontrole GP a žije vlastným životom a GP je pripravený celú túto vec teraz odpísať a o 100-200 rokov začať veci odznova. Zbytočne tu nebudem rozpisovať štruktúry, ale dôležité je, že sa našli stopy vedúce aj do Egypta, kde rozpustili sieť satanistických obchodníkov aj s orgánmi a deťmi (zdroj). Na margo toho poviem, len toľko, že Egypt je len periféria periférií, lebo naozaj veľký zdroj bieleho mäsa a orgánov je na Ukrajine a financie išli cez Kazachstan (spolu s peniazmi z pašovania drog a peňazí). A Londýn, Švajčiarsko a Vatikán v nemalej miere pomáhali prať špinavé peniaze prúdiace z Kazachstanu a Ukrajiny.

Kam týmto mierim?

Tam, že Rusi majú prístup k finančným informáciám a dali echo aj americkým patriotom s tým, že aj Londýn vie, že Rusi získali prístup k finančným dátam a poslali na Ukrajinu pomoc svojim hrdlorezom a žoldnierom (tí podľa všetkého už nejaký rok majú základňu aj na Slovensku), aby nielen uchránili záujmy močiara a kultov na Ukrajine, ale aj aby zabrali Kazachstan a eventuálne zničili dôkazy. Podľa všetkého to asi nebude stačiť, preto zmobilizovali aj NATO, aby pod rúškom poskytnutia pomoci Ukrajine proti ruskej agresivite (čítaj: ofenzíva po útoku pod falošnou vlajkou) buď ochránili záujmy alebo rovno zlikvidovali dôkazy. Lenže je to dvojsečná zbraň, lebo americké špeciálne jednotky pod pláštikom poskytnutia pomoci môžu zaistiť dôkazy a Rusi pri odpovedi na agresiu NATO môžu vyčistiť Ukrajinu.

Kedy a čo?

Rusi dávajú najavo svoju nevôľu bojovať s NATO a západom vo všeobecnosti, močiar a následne aj celé okultistické vedenie to hodnotí ako slabosť, a preto tlačia ďalej na Rusko. A Rusi sa v druhej polovici februára môžu rozhodnúť, že zaútočia na podzemný bunker pod Ženevským jazerom (2 kilometre pod dnom t.j. ide o hĺbkový bunker tzv DUMBS), na ukrajinské bašty okultistov a močiara a na veliteľské stanovište NATO (možno aj iné vojenské ciele NATO).

Čo to znamená pre nás?

Nuž, liberál-fašistická čvarga bude v skutočnej panike, lebo zistia, že pánko ich nielen neochráni a kľudne obetuje, ale aj schválili, podpísali a ratifikovali svoj ortieľ smrti vo forme americko-slovenskej „obrannej“ t.j. okupačnej zmluvy s tým, že vtedy si už NIKTO nebude robiť o nich žiadne ilúzie s tým, že ani médiá nebudú ušetrené čistiek. Takže ich budú biť z nadnárodnej a globálnej úrovne a národ ich tu už nebude trpieť kvôli tomu, čo tu napáchali. Jediný, ktorý z tejto šlamastiky spomedzi vládnych činiteľov a vládnej koalície môže odísť s celou kožou a majetkom je Matelko. Ale cenou za toto je, že bude musieť pár vecí zariadiť, odovzdať a eventuálne aj uverejniť všetku špinu na svojich koaličných „partnerov“ a možno aj na niektorých opozičníkov (Sulík a Pellegrini mu ležia v žalúdku). Skrátka, o zábavu budeme mať postarané.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Aby sme sa pochopili, ja nehovorím o vojne Ruska s NATO, ja hovorím o vojenskom útoku na bašty okultistov a NATO (je to dosť veľký rozdiel).

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

19 thoughts on “Do Bruselu a Ženevy cez Kazachstan

  1. Užitoční idioti sro. Tak volám našu vládu . Stačí ich len sledovať. Podľa môjho skromného odhadu im začínajú docvakávať do detailu všetky dôsledky. Ale predstavenie musí pokračovať. Cena bude vysoká a myslím, že aj pre Matelka.

    Liked by 1 person

  2. Dám to sem …. skvelý a informačne vyčerrpávajúci nový rozhovor Bukovský-Peková, toto fakt stojí za to:
    [video src="https://www.udrop.com/6i4s/VIDEO_MUDr._So%C5%88a_Pekov%C3%A1_Najv%C3%A4%C4%8D%C5%A1ia_svetov%C3%A1_sabot%C3%A1%C5%BE_u%C5%BE_zrejme_kon%C4%8D%C3%AD.mp4" /]

    Liked by 2 people

    • Bol to vynikajúci rozhovor, kde MUDr. Peková jasne pomenovala a vedecky podložila to, čo si podľa mňa intuitívne myslelo a myslí min. 80% ľudí. Dnes sa koná v Prahe aj Česko – Slovenská “Konferencia COVID 19, dopad na jednotlivca a spoločnosť v globalizoavnom svete”, kde tiež vystúpia vedecké kapacity ako Prof. Turánek, MUDr. Peková, Prof. Beran, MUDr. Lakota, MUDr. Janco a rad ďalších, ktorí tvorili ten hrdinský opozičný názor na COVID, oproti tej šialenej, finančne dobre krytej politicko mediálnej mašinérii. Táto konferencia môže položiť reálne vedecké základy pre budúce právne kroky, ktorými budú riešení “tajomní poradcovia a rôzne komisie” riadiace doterajší priebeh celého COVID procesu.

      Liked by 4 people

  3. Zdravia ti Oracle.
    V utorok 25.01.2022 som na internete narazil na “vtip”. Je až zarážajúce ako presne popisuje situáciu. Napíšem ho sem, nebude to presne doslova ale podstata tu bude.
    Spoločné sa na zaoceanskej lodi plavia Zuzana, Sulík, Remišová, Korčok, Nad a Matovič. Odrazu sa ukáže že sa loď potápa, jedinú šancu na záchranu ponúka záchranný čln vyrobený v Rusku. Igor príde k svojej skupine a opýta sa ich čo si myslia. Remišová povie že do člna ktorý nie je certifikovaný nenasadené. Zuzana začne rozprávať o tom ako citlivo vníma a o ruskej hrozbe. Korčok s Naďom rozprávajú o ruskej agresii. Sulík zahlási nie o sankciách. Matovič po ich vyjadreniach vytiahne zo saka nálepku Majetok Slovenskej republiky a odoláva v zachránom člne sám.
    To sa objavilo na sociálnych sieťach najmenej pred dvomi dňami. Zaujímavá náhoda, však.
    S pozdravom Peter

    Liked by 3 people

Pridaj komentár