Otázky a odpovede č. 147

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Kanada ako iskra globálnej revolúcie

O Kanaďanoch sa hovorí, že sú zdvorilí a slušní. Niežeby to nebolo pravdivé, ale mnohí si to zamieňajú s naivitou a nekonečnou trpezlivosťou s tým, že oni boli oveľa dlhšie vystavení tým technikám propagandy, ktorým sme vystavení my posledných 30 rokov. A tá trpezlivosť im došla, konkrétne vodičom kamiónov, ktorí sú zväčša malí podnikatelia resp. živnostníci, často s dvoma dávkami „vakcíny“, začali organizovať protestný konvoj, ktorý je za návrat do normálneho života bez nezmyselných obmedzení. Toto u väčšinového obyvateľstva našlo náramnú podporu (a nielen u ostatných vodičov, vrátane istého Elona z Afriky), ktorí nielen poskytujú vodičom a ich rodinám jedlo a pitie, ale aj prístrešok na noc a niektorí ich vítajú ohňostrojom a občas sa aj pridávajú k tejto pokojnej demonštrácii. Médiá samozrejme teraz mlčia o tom, že prvý konvoj mal dĺžku 70 km, je úplne pokojný už dorazil do Ottawy s tým, že ďalšie sú na ceste. Dodávam, že médiá a politici to najprv onálepkovali kadejakými prídavnými menami a robia všetko preto, aby sa zvyšok krajiny a sveta nedozvedel o skutočnom rozsahu protestu. Lenže je to neskoro, tlak na vládu je tu (Trudeau utiekol ktovie kam), informácie sa šíria sociálnymi médiami a po celom svete sa začali organizovať podobné protesty napr. Austrália. Takže riadenie anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne viditeľne krachuje t.j. okultno-mafiózne štruktúry majú vážny problém a toto znamená, že nepriamo krachuje aj riadenie globálneho zákulisia (GP).

Otázky a odpovede

Che sa pýtal:

Prvá otázka je zameraná na vakcinacie v Rakúsku plošne a či bude nejako stopnuta.

Druhá otázka je zameraná na obrannú spoluprácu medzi USA a SR, teda či nám urobí prekvapenie Matelko. Taktiež ako sa to prejaví vo vzťahu p. Fica, Žilinku k RFva ultimáta zo strany RF a NATO. Vopred ďakujem a prajem veľa síl do ďalších analytických činností. Che

1. Zdochýnajúca kobyla najviac kope. Inými slovami všetko tam smeruje, ale ako rýchlo sa to zastaví, závisí od Rakúšanov a tí dostávajú nápady práve od Kanaďanov.

2. Tá „obranná“ spolupráca bola naordinovaná zhora (každý hráč sleduje svoje ciele), takže Matelko to nezastaví a ani nemohol zastaviť s tým, že v tejto veci drží hubu a krok (podobne je to s covid-fraškou). Keď ale ide o iné záležitosti a o to, že kto to podporil, tak Sulíkovi a „partnerom“ z koalície a prezidentského paláca ešte zakúri.

Milan sa pýtal:

Otazka, ako dokaze CO2 vystupat do stratosfery a urobit sklenikovy efekt( to ucia v skole), ked CO2 je tazsie ako vzduch? Je to aj kvoli rastlinam, tie su pri zemi.

Co sa tyka krypta, aky vyvoj ocakavas tento rok? Zatial to pekne pada.

Dalsia otazka, aky ocakavas vyvoj sadzieb ECB na tento rok? Pojde v linii s FED? CNB uz ma tusim 3%. Co sa potom stane s cenou nehnutelnosti?

1. V gravitačnom poli sa plyn triedi podľa energie a je tu ešte kopa ďalších faktorov napr. nesený náboj (atmosféra na našej planéte je pozitívne nabitá).

2. Ak moje zdroje hovoria pravdu (a môžu sa aj mýliť), tak máj-jún-júl bude obdobie keď sa vzchopia len kvôli tomu, že mnohým dôjde to, že súčasný finančný systém skončil a je čas opustiť potápajúcu sa loď. Do tej doby budú sústavné útoky voči alternatívam FIAT mien/dlhových nástrojov nielen cez burzy, ale aj voči skorumpovaným štátnym inštitúciám.

3. Keď sa sadzby zdvihnú, tak súčasný finančný systém v tom momente skrachuje, ak nie, tak s ním skoncuje hyperinflačná špirála. A ČNB je koloniálna správa, preto vydala nariadenie na zvýšenie koloniálnej dane aspoň o 3%. Čo sa týka cien nehnuteľností, pýtaš sa na cenu v hyperinflačných FIAT menách/dlhových inštrumentoch alebo striebre, zlate či legitímnych kryptomenách. Teraz sa pýtam vážne, lebo ak rátaš v menách, tak to vystrelí do stratosféry, ale keď rátaš v striebre, zlate alebo v kryptomenách, tak to zostáva rovnaké, alebo rovno poklesne.

Zuzana 66 sa pýtala:

Hnutie Archa v spolupráci s Harabínom a Drgoncom spustili petíciu za referendum o nerozmiestňovaní jadrových zbraní.

Otázka: Budú sa snažiť prekaziť aj toto referendum ak sa nazberá dosť podpisov? Ďakujem za odpoveď.

Je voda mokrá? Teraz vážne, doterajšie chovanie čvargy a ich vyčíňanie by nemalo nechať nikoho na pochybách o tom, že táto zradná liberál-fašistická čvarga vo vláde, parlamente a prezidentskom paláci je najhoršia koloniálna správa, akú sme mali za posledných 30 rokov, ktorá bez reptania urobí čo pánko nakázal a zatrhne všetky pokusy o pokojnú zmenu.

Vlado sa pýtal:

otázka : Prosim, na co v skutocnosti ochorievaju ludia v sucasnosti, ktorym sa dava nalepka, ze ochorievaju na covid? Narazam na neockovanych ludi, mladsich, zdravych, ktori aj tak dostanu ochorenie, ktore by sa necakalo pri ich stave. Za otazkou sa skryvaju uvahy ako: existuju vobec virusy, je to len jedna choroba (biologicka zbran) alebo viacero, vplyv ruska… V skratke, ak “ochoreju na covid” ockovani alebo starsi ludia, viem si to priradit bud k vedlajsim ucinkom alebo k beznym ochoreniam starych ludi. Ale u mladych zdravych neviem. Dakujem

Nazvem vírusové prechladnutie covidom a hneď je tu pandémia covidu. V skutočnosti ale je tu pandémia nedostatku vitamínu D, ktorá má toto za následok. Dodávam, že v Číne sa dačo vypustilo a teraz sa to šíri po celom svete a má dajakú úmrtnosť.

Fantomas sa pýtal:

Otázka: Máme toto považovať za tlak globalistov, aby rezidentka nepodpísala DCA, alebo to máme považovať za tlak močiara, aby podpísala dohodu s DCA.

https://magazin1.sk/odhalili-ich-caputovej-dcera-je-na-titulke-so-slovenskym-gay-pornohercom-johnom/

Prečo do toho ťaháš globalistov? Môže to byť aj občianska aktivita dosť naštvaného Slováka, ktorý môže, ale nemusí byť podchytený GP alebo Alianciou patriotov. Dodávam, že je to poukázanie na pravú podstatu liberál-fašistickej čvragy vo vláde a prezidentskom paláci. Útok, ako sa to zdá byť, sa neminul účinkom, niežeby čvarga zmenila svoje správanie a postoje, ale je tu budíček pre mnohých.

Moon sa pýtal/a:

Najprv chcem pozdraviť a poďakovať za prácu, Ori…

Otázka: Je cieľom na pozadí “vojnového stavu” zavedenie otvoreného fašizmu voči obyvateľstvu? Smeruje tento hunbuk, alebo jeho pozadie, s “ruskou inváziou” aj v súvislosti s podpisom “Zmluvy o vojenskej spolupráci” s SŠA aj v spojitosti s “pandémiou” ako priama možnosť k zavedeniu drakonických opatrení voči obyvateľstvu? Teda pri zavedení takpovediac vojenskej diktatúry v “čase ohrozenia” alebo “vojnovom čase” sa pri jeho vyhlásení dá zaviesť povinné očkovanie ako aj nútené práce, alebo povinné odvody daní, stanné právo, zrušiť voľby a všetky “demokratické hodnoty”… Lebo ľudia na “pandémiu” už nereagujú, tak sa využije “invázia”…? Aktivita Korčoka a Nagya v tomto smere je až zarážajúca… Ďakujem.

Pozdravujem…

Vďaka a teraz k otázkam: fašizmus už je tu, ale táto liberál-fašistická čvarga svojou činnosťou to aj zviditeľnila (na túto špinavú prácu sa hodia skvele) a dá sa povedať aj to, že z istej úrovne pohľadu je ich vyčíňanie zámerom tých, ktorí chcú prebudiť Slovákov. Čo sa vo svetle toho, čo sa deje v Kanade javí ako celkom reálny výsledok.

Tinkanova sa pýtala:

Ahoj Ori,ďakujem za prácu ktorú robíš pre ludí….sledujem túto komunitu už asi rok a oblubila som si ju.Mám nasledovne otazky:
Č.1) Je momentalne ticho okolo Trumpa…je pravda že ostal prezidentom a pred ,odchodom’ z úradu odovzdal moc vojsku,ktoré to riadi?
Č.2) Existuje naozaj agenda Nesara/ Gesara
Ktorá má nastúpiť po tejto pandemii a je naozaj v prospech ludí,nebudú očipovaní ani zotročeni ešte viac?
Č.3)Myslíš si,alebo vieš či naozaj existuje Galakticka federacia o ktorej sa píše aj v knihe Moj otec bol MIB a nie je to sci fi a mimozemske pozitivne bytosti pomahaju oslobodiť Zem spod otroctva kabaly? ĎAKUJEM TI ZA ODPOVEDE.

Za málo a teraz k otázkam:

Č. 1) Myslím si, že Trump je stále vrchným veliteľom amerických ozbrojených síl a z tejto pozície riadi veci a necháva Bidena rozbiť doterajší systém riadenia USA, aby následne prešli prestavbou, ktorá bude mať za výsledok oveľa ľudskejší systém v USA.

Č. 2) Podľa toho čo počujem, tak existuje, ale neviem povedať, že akú podobu bude mať a ako sa tu udeje, to bude podľa všetkého výsledok tvorivého konkurzu.

Č. 3) Vylúčiť sa to nedá, či je to pod tým názvom, tak to je otázne. Dodávam, že ak sú tu, tak nám pomáhajú zo svojich vlastných dôvodov (nemyslím tým to, že robia podrazy, ale žiadne kura nehrabe zadarmo).

Slovien sa pýtal:

Ahoj Ori, vďaka za tvoju prácu, nech sa ti darí aj naďalej…
Otázka : Kde je Igor? Je nejako ticho okolo neho. Tuší niečo čo v krátkej dobe nastane a pripravuje sa na to, aby bol pripravený? Vďaka.

Podľa mňa veci idú do záverečnej fázy a Igor/Matelko sa naozaj pripravuje na svoj finálny úder, viď udalosti v Kanade.

Vauban a Peter sa pýtali (dávam Petrovu otázku):

Otázka:

https://domov.sme.sk/c/22827901/naka-preveruje-okolnosti-umrtia-byvaleho-riaditela-vojenskej-spravodajskej-sluzby-bucku.html

Danielitovi Gambínovi tečie do topánok? Celému močiaru na Slovensku? Danielito samozrejme prítomný hneď ako pri každej dôležitej mŕtvolke.

Nuž, podľa toho čo priniesol Popolvár, tak Bučka bol jednoznačne kreatúra močiara. Či je to zahladenie stôp, alebo výstraha, či zbavenie sa zradcu vo vlastných radoch, zatiaľ neviem povedať, to záleží od ďalšieho vývoja, ale zaujímavé je, že Lipšic sa od neho okamžite dištancoval, akoby chcel poprieť nielen to, že je do toho namočený (pri veľkých špinavostiach sa vždy objaví), ale aj to, že boli v poslednej dobe v kontakte.

Frank sa pýtal:

Otázka: 1. Jaké doporučuješ kryptoměny nakoupit? Obzvlášť mě zajímají kryptoměny pro investici.

2. Jakou doporučuješ kryptopeněženku?

1: Ja osobne mám na dlhodobé investície XRP, XLM, Theta a Tfuel (jeden účet), HOT a nejaký Liecoin.

2. Ja ich držím v peňaženke od Exodus.

Simo sa pýtal:

Otázka: Vyplatí sa investovať do zlatom krýtého krypta ?
Napríklad:
Paxos Gold (PAXG);
Perth Mint Gold Token (PMGT);
Digix Global (DGX);
Tether Gold (XAUT);
Ako by si percentuálne rozdelil vklad 10 000 € medzi krypto? prípadne medzi rôzne krypto a striebro ?

Áno, ale nepoznám tie meny, ktoré si vymenoval t.j. musíš si urobiť vlastný prieskum. Čo sa týka delenia investície do fyzického striebra a kryptomien, tak neviem čo chceš dosiahnuť, lebo ak chceš získať bohatstvo na celé generácie, tak odporúčam 60% striebra, ak chceš rýchlo zbohatnúť, tak 60% krypta (zoznam vyššie).

Anonym Unonym sa pýtal:

Otázka:

1. Mňa by zaujímal predpokladany smer cien nehnuteľností (byty a rodinné domy) po očakávaných udalostiach. Neviem sa zhodnúť ktorým smerom sa to bude uberať. Podľa mňa by bola vhodná korekcia cien… len do akej miery, lebo nedostatok bytov a domov bude pretrvávať ešte dlhú dobu a predsa sa jedná o jedno z najdôležitejších ľudských potrieb. Minimálne predpokladam že ceny ďalej už rásť nebudú. Lenže ak bude rásť striebro ktoré je cenné nebudú ešte viac cenné aj nehnuteľnosti keďže je ich obmedzeny počet a sú dôležitou súčasťou života?

2. Ako sa zmení dostupnosť bývania v nasledujúcich rokoch a akým spôsobom sa nahradí koncept hypoték, resp. Čo sa stane s tými existujúcimi.

3. Správne predpokladám že ceny kancelárskych priestorov pôjde dole keďže nebude potrebnej toľko papierovej pracovnej kapacity a do akej miery ak vôbec je možná prestavba kancelárií na klasické ubytovacie zariadenia?

1. To som vyššie zodpovedal.

2. Určite, vymieranie zaočkovaných sa deje a zmena finančného systému zas bude mať dopady na zaobstaranie bývania.

3. Áno a mám dojem, že aj mestské byty budú mať nižšie ceny s tým, že niektoré kancelárske budovy nájdu aj iné využitie.

Tarch sa pýtal:

Otázka pro Oriho nebo kdo dokáže vysvětlit – v ČR je momentálně stopnutý Pandemický zákon, který zrealizoval totální fašizaci státu. Podle tohoto čánku pro Pandemický zákon hlasovalo i Babišovo ANO – https://pravyprostor.cz/sibenice-pred-parlamentem-byl-symbol-nikoliv-vyhrozovani/ . Zajímalo by mně, zda to Babiš hraje v mezích možného jako obvykle a de facto Gang 5 likviduje, protože ten kdo jim schválení zákona v této odpisové fázi covid komedie poradil je na porážku vede zcela určitě, nebo co za tím je. Zákon zablokoval Okamura, tj. opozice a součástí opozice je dnes i ANO.

Áno, tvoje podozrenie je správne. Preto som povedal, že Babiš zvládol covid-frašku pomerne dobre.

JolnyC sa pýtal:

Ahoj Ori,
Na mnohých neobvyklých miestach začalo snežiť napr. Grécko… Čo to môže znamenať v kontexte kovid agendy a vývoja NATO-USA vs. Rusko?

Že riadenie močiara úplne skrachuje, pretože teraz už sa nemôžu vyhovárať na globálne otepľovanie ako dôvod na ďalšie drakonické opatrenia. A tým pádom celý spomínaný konflikt sa ukončí v prospech Ruska.

Registrovanykancelar napísal:

Ako chapat obnoveny tlak na povinne ocko?

Rakusko horibilne pokuty, Nemecko sa s tym opat pohrava, Cesko a pandemicky zakon s pokutami do 1 miliona korun, na Slovensku Heger opat dnes obnovil tuto temu a na druhej strane ustup od covidovania v UK, SWE, Portugalsku, Spanielsku a podobne.

Neprideme mi, ze pokojne demonstracie dokazu zmenit smerovanie tejto agendy a nasilne demonstracie je nieco co nechceme. Ti ktori boli ochotni sa naockovat uz sa naockovali, ale zbytok pojde uz len tazko a ak clovek ma dostat pokutu milion korun ci odsun do lagru, tak moc pokojne to teda nevidim (ak to mam pritiahnut za usi).

Zdochýnajúca kobyla najviac kope a tá časť o budíčku a Kanade vyššie.

Vianonakulka sa pýtala:

Ahoj Ori. Vdaka za namahu a clanky.

Otazka:

1. De facto je zavedene povinne ockovanie vojakov. Vedie sa menna evidencia vojakov. Preco to v podstate alternativu nezaujima i a nikto ich nepodpori ? Ide o delenie masy na mensie kusky, co budu dalej drobit na vyskum vakcin? Ako to stopnut?

Pomoc vojakom som už dal, t.j. dal som odkaz na dokumenty, ktorými sa dokážu vyhnúť očkovaniu a Janka dala odkaz na petíciu (dá sa vyhľadať odkaz s potrebnými dokumentami na mojom blogu). A dôvodov, prečo to alternatívu zväčša nezaujíma je viacero. Začnem tam, že vedenie armády sa prejavilo ako koloniálna správa a vojaci šli do toho plošného testovania prakticky bez reptania a to naštrbilo dôveru. Ďalšia vec je, že slovenská armáda je po rozklade t.j. mnohí to cítia tak, že radšej vybudujeme novú.

Peter Peto sa pýtal:

Zdravia ti Oracle.

Vďaka ti za prácu ktorú odvádzaš, a aj ostatným.

Otázka:

1. Nakoľko je pravdepodobné že na ďalších protestných akciách dôjde k násilnostiam, ktoré budú úmyselne vyprovokované vernými tejto funte?

2. Mediálne vojnové bubny idú na plné obrátky. V čo dúfajú títo mociarnici? Že sa im podarí nabudiť ľudí natoľko aby dostali chuť ísť do vojny?

3.Či je to príprava na zavedenie prideloveho systému kôli kolapsu ekonomík a nedostatku zdrojov a hroziaci konflikt je iba zámienka ktorá má ospravedlniť dramatické zníženie životnej úrovne?

S pozdravom Peter.

Ďakujem a teraz k otázkam:

1. Už to klesá a pokiaľ sa močiar nerozhodol zbaviť svedkov z vlastných radov, tak tá pravdepodobnosť zostane minimálna.

2. Skôr sa snažia presvedčiť dav o tom, že tá „obranná“ dohoda nie je vlastizrada. Aspoň to je vo veci u nás, na Západe to je aj odvedenie pozornosti od elít a debaklu pri zavedení digitálneho koncentráku. Je to málo účinné, lebo ľudia už prekukli špinavú hru elít a čoraz hlasnejšie hovoria, že nie, a preto je naozaj len otázkou času, kým ľudia vyjadria neposlušnosť tak, ako to sa udialo v Kanade a elity budú radi, že po nich nepôjde lynčujúci dav.

3. Kolaps finančného systému sa práve deje, bankový systém ak moje zdroje majú pravdu vypustí dušu koncom mája-začiatkom júna najneskôr v júli. Či bude aj prídelový systém, tak to neviem povedať, ale viem, že zásobovanie dostane ťažký úder a záhradkárčenie prejde renesanciou. Asi spustím novú sériu na druhom blogu.

Majlk sa pýtal:

Ahoj Ori. V prvom rade Ti patrí vďaka za tvoju prácu ktorú robíš a koľko času pri nej tráviš. Tvoje informácie sú na nezaplatenie.

Otazka: dnes sa mi dostal do pozornosti tento článok https://kralicianora.org/2022/01/23/zomru-miliardy-a-ludia-od-zurivosti-spalia-svoje-vlady-na-popol-zasvateny-miliardar-prezradil-aky-dalsi-plan-s-pandemiou-ma-globalna-elita/

Čo si o tom myslíš? Snažím sa takéto informácie brať s rezervou, no keď sa nad tým zamyslím a dám si to do súvisu s tým co sa deje všade navôkol, príde mi to ako celkom možný scenár.

Za málo a teraz k otázke: Plán bol opísaný dobre, len neverím na miliardára-kajúcnika. Ide o to, že toto čo som si prečítal, počujem aj z iných zdrojov, ale takáto „výpoveď“ znehodnocuje celú prácu autora. Je to ako s Protokolmi Siónskych mudrcov, niektorí tvrdia, že je to podvrh a iní zas opak, ale nikto sa nepýta, či sa to deje alebo nie a či na napísanie takého manuálu mali židovské kruhy potrebné vedomosti.

Mimono sa pýtal/a:

Otazka:
O Stalinovi sa hovorilo ze bol diktator ktory zabil viac vlastnych ludi ako Hitler.
Je pravda za Stalin pred svojou smrtou povedal nieco v tom zmysle ze po mojej smrti ma budu ociernovat a az neskor vyjde pravda na povrch.Kde je pravda. Vies mi na tuto temu odporucit nejake knihy? Dakujem

Ten citát asi nie je od Stalina a odporúčam ti prečítať knihu „Boh synergie“ a „Kto prinútil Hitlera zaútočiť na Stalina“.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

33 thoughts on “Otázky a odpovede č. 147

  1. Na doplnenie – Trudeau bol udajne v kontakte s C-pozitivnym a je aktualne v domacej karantene. Toto odkomunikoval cez Twitter alebo FB (uz si nepamatam, ale vcera som to cital)….

    Páči sa mi

      • Mám známou v Austrálii, je to Slovenka a lékařka odpůrce vakcinace. Dnes nám psala, že se tam říká, že akce kanadských kamioňáků vůbec není spontánní. Naopak, že je to plně pod kontrolou kanadské vlády – potřebují důvod jak vysvětlit vysoce konzumní kanadské populaci drastické snížení životní úrovně, nedostatek potravin v obchodech etc. Kamioňáci – tj. zásobovači napříč Kanadou, jsou prý na tohle najati a zaplaceni . Předkládám pouze jako teorii, sám se této verzi zdráhám věřit. Nicméně je pravda, že se jinak všekomentující Trudeau odmlčel a vláda prý je celkem ticho – může a nemusí to být tím, že mají strach. Je třeba sledovat všechny indicie.

        Páči sa mi

  2. Ahoj Ori, suhlasim s Tvojim nazorom na striebro. Je extremne podhodnotene a velke banky ho fyzicky kumuluju v trezoroch. Drahych kovov mam dostatocne mnozstvo. Co by si ale poradil? Mam hypoteku za 0,8% fix na dva roky 90000. Mam moznost ju vyplatit (peniaze mi lezia na ucte bezurocne). Ak padne banovy system a nastane Bail in, pridem o peniaze ale dlh mi ostane. Ako by si postupoval?

    Liked by 2 people

  3. Odporucame vam sledovat, co sa bude zajtra a v najblizsich dnoch diat v Ottawe. to je asi taky spontanny protest ako vase pochodovanie za Slusne Slovensko. Kym sa jednalo len o vyzbierane peniazi a nakrmenie ucastnikov, to je skutocna Kanada, ale aby uz boli aj mapky, kde budu chemicke zachody, tak to uz zavana hlbokou pripravou.

    Liked by 2 people

  4. Zdravim tvorcov blogu. Ak budete citat tento koment, znamena to, ze ma tvorcovia este nezablokovali. Mal som tu uz ine udaje, ktore su bloknute. Nie som nikym za toplateny ani proti nikomu zaujaty. Iba diskutujem a hladam pravdu.
    Ale k veci. Vdaka Jox za odpovede. Uspokojili ma ciastocne
    1. Co sa tyka CO2 , to bol chytak. Velmi vyhybava odpoved. Celu CO2 teoriu apriori odmietam. Je smutne, ze ludia maju tak slabe vzdelanie a najma chybajuce tzv mozaikove, ze dokazu prijat take ( podla mna) bludy.
    Kto chce viac, pozrite si Frauke Petri, byvalu sefku AFD, kym to neprevzala globalisticka lesba. Frauke potom odisla z AFD. Je vysokoskolsky vzdelana v oblasti chemie a ma 5 deti. A je nemka! Nevidane.

    2. Co sa tyka kypta, uvidime v juni.

    Zaujala ma este info k zosnulemu Buckovi. Ze Popolvar vraj dokazal linkom, ze je mociar a tym padom vybavene. Motiv jasny. Ja som si pozeral link, bol to karierny vojak, co bol vo vojenskom spravodajstve od roku 1993. To ze postupoval po rebricku aj za prvej Dzurindovej vlady podla mna nic neznamena. Pisal som si s nebohym plk.Svecom, s ktorym sme taktiez zistili, ze mal na starosti aj 5.pluk specialneho urcenia v rokoch 2001-2003. Cize bol na ministertve sefom J2 za Dzurindovej vlady. Znamena to, ze bol tiez mociar? Ja by som si mozno pockal ako sa to vyvinie. Ponukol som konspiracne vysvetlenie, ale malo mozno zo 6 zdrojov , ktore na seba nadvazovali. Netvrdim, ze je pravdive, ale zovseobecnovat na zaklade zivotopisu by som si netrufol.

    Liked by 1 person

  5. Len na doplnenie k tým vojakom, čo si väčšina ľudí neuvedomuje: ľuďom bola nanútená spoločenská dohoda (aj 100+ rokov nazad), ktorú pasívne prijali (nepodporujú jej), že sa zbavia vlastných zbraní a teda efektívnej možnosti sebaobrany, akože aby tu každý po ulici nechodil so zbraňou výmenou za to, že ľudí ochráni menšia trénovaná po zuby ozbrojená skupinka (policajti a vojaci), ktorá prisahá ochraňovať práva ľudí, ich detí a nazval by som to mierumilovné zriadenie krajiny.

    Bohužiaľ si ani policajti ani vojaci neuvedomili pri nástupe do služby akú dohodu so svojimi klientmi, ktorí ich platia, spísali….a tak aj skončia. Nikoho to zaujímať nebude.

    Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: Oznamy a protesty | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár