Kanadský konvoj slobody

Tak na úvod musíme si ujasniť pár vecí. Prvá vec je, že ktokoľvek tvrdí to, že výpadky v zásobovaní sú a budú spôsobené týmto konvojom, buď bezočivo klame, alebo nevie, čo hovorí, či opakuje niekoho lož. Druhá vec je, že elity všetkých úrovní panikária. Tretia vec je, že všetky do covid-frašky a na ne naviazané agendy zainteresované elity majú strach, lebo veci nejdú tak, ako naplánovali a ich moc sa stráca s tým, že ktokoľvek naďalej pretláča tieto veci sám seba označil za zločinca.

Prečo klamú či bľabocú?

Pretože tento pokojný protestný Konvoj za Slobodu vznikol kvôli tým istým nezmyselným (nezmyselný z pohľadu deklarovaných cieľov) a škodlivým opatreniam, ktoré spôsobili výpadky v zásobovaní v Británii, Írsku, USA, Kanade a inde vo svete. Ide totiž o to, že na Západe vodiči kamiónov sú živnostníci, ktorí vlastnia svoje kamióny a boli/sú vystavení týmto opatreniam:

  • Do Kalifornie môžu vstúpiť kamióny s rokom výroby nie skorším ako 2016/2015, t.j. do štátu, v ktorom sa vykladá import z Ázie môže vstúpiť okolo 10-20% kamiónov.

  • Kanadská vláda prakticky uzavrela vstup kamiónom z USA a prinútila ich ísť do karantény na 14 dní nezaočkovaných.

Keď k týmto bodom pridáme kolaps US$ a na ňom zloženého systému, tak kolaps ekonomík a štátov a zavedenie nového rádu na základe starého konceptu, sa zdá byť neodvratný. Lenže plány boli zhatené a veci idú pre anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a globálne zákulisie (GP) horšie než zle a panikária.

Prečo panikária?

Niečo také, ako sa deje teraz v Kanade a v USA plánovali, t.j. štrajk vodičov kamiónov, ktoré by malo položiť ekonomiku, štáty a celú spoločnosť. A tieto veci sú spolu s genocídou pomocou očkovania Západnými vakcínami potrebné na preformátovanie celého ľudstva (na internete sa koluje video zo seriálu Simpsonovci a karta asi z hry Illumináti). Lenže veci urobili 180 stupňový obrat a Aliancia patriotov šikovným plánovaním a krokmi priviedlo riadenie GP a močiara za hranicu krachu na všetkých prioritách riadenia:

6. priorita: armáda – väčšina kanadských a amerických armád stojí na strane občanov, to isté sa dá povedať o polícii.

5. priorita: zbrane genocídy – čoraz viac ľudí chápe, že moderné zdravotníctvo nie je o liečení, ale o profite a chápe aj to, že covid je fraška a tzv. vakcína je smrteľná.

4. priorita: financie a ekonomika – čoraz viac ľudí nielen vidí to, že ekonomika je v troskách kvôli rozhodnutiam celkom konkrétnych politikov, ale aj to, že centrálne banky a ich finančný systém v tejto podobe je parazit a nástroj na zotročovanie.

3. priorita: ideologická – čoraz viac ľudí chápe nielen to, že celý covid cirkus je spôsob na presadenie totálneho otroctva a zavedenie digitálneho koncentráku s najhoršími črtami fašizmu, ale sa aj dožadujú toho, aby vlády dodržiavali to, čo bolo deklarované v ústavách.

2. priorita: faktologická – čoraz viac ľudí sa odvracia od korporátnych médií lebo zisťujú, že bezočivo a očividne klamú, a cez sociálne siete zdieľajú pravdivé a čoraz detailnejšie informácie o covide a svete.

1. priorita: konceptuálna – čoraz viac ľudí chápe, že „človek človeku bratom, ale tam hore sedia vlci v ovčom rúchu“ a toto sa ešte umocní, keď sa na verejnosť dostane to, že do čoho bola namočená elita a ich obskakujúci „prominentní“ politici.

Keď k tomu celému prirátam to, že celá Kanada a USA sa spojili na podporu vodičov kamiónov, v Ottawe je doslova festivalová nálada, vodiči leštia sochy a upratujú chodníky, protesty sú pokojné, vodiči rozdávajú prebytočné jedlo bezdomovcom, nikto sa nepribližuje k vládnym budovám a sú na pozore pred provokatérmi, tak môj záver zdá sa byť správny. Ide totiž o to, že vodiči mali na výber, teda buď zostanú doma kvôli obmedzeniam a zdochnú spolu s rodinami od hladu, alebo sa postavia tyranským opatreniam a niečo s tým urobia, pričom si boli plne vedomí možných dopadov a upozornení na plány elít. Napriek tomu, alebo práve kvôli tomu do toho išli a postavila za nich prakticky celá Kanada, lebo ku konvoju sa pridali neznámi ľudia s rodinami, farmári a dokonca aj Amishovia poskytli podporu spolu s väčšinovým obyvateľstvom (čo je veľké slovo).

A čo zvyšok sveta a my?

V Európe sa zorganizovali podobné konvoje a dokonca sa to organizuje aj u nás, ale pozícia našich vodičov je iná. Ide totiž o to, že v Kanade a USA je vodič zväčša živnostník a teda, na rozdiel od našich, on svoj kamión vlastní. Takže pre nás takýto konvoj má len obmedzené využitie, a tak nám ostávajú pokojné protesty (najlepšie by bolo s festivalovou náladou) a blokovanie úradu vlády, parlamentu a prezidentského paláca.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “Kanadský konvoj slobody

  1. Pekne si to spísal, len tie opatrenia medzi provinciami vymaž. My tu nemáme hranice. Pri prechode do BC to zistíš ( ak si nevšimneš tabuľu), že je zrazu vyššia povolená rýchlosť a podstatne vyššie ceny za benzín. No a na druhú stranu do SK, že pri dialnici nie sú odstaviská a cesty v príšernom stave. Pamätníci si určite pamätajú starú cestu z BA do Serede.
    Keď sa mali minuly rok robiť kontroly v BC, tak to tiež bolo len v MSM. Policajti povedali, že na to nemajú kapacity a bolo.

    Páči sa mi

  2. ori, dobré, no ešte lepšie to bude, ak už konečne prestaneš hádzať do jedného vreca GP a močiar, pretože nielenže plány močiara a GP nikdy neboli úplne totožné, ale navyše došlo u GP k postupnej zmene koncepcie, a teda aj k zmene plánov v duchu tejto koncepcie. A tak aj projekt Trojmorie dostáva úplne iný obsah: z pôvodného pásu na odizolovanie Ruska sa mení na neutrálne pásmo tvorivého konkurzu toho najlepšieho z Východu a Západu vystredené tým, čo vieme do tohto procesu vložiť my vo vzájomnej spolupráci od Baltu až po Čierne more a Jadran. A tak, ako to ohlásil V.Orbán: Dunaj nás nemá rozdeľovať hranicou, ale spájať! A podobne na severe Tatry, Dunajec, Poprad…

    Liked by 4 people

  3. Pozitívny pohľad – ďakujem za neho. Posielam ďalej – viacerí známi sú v neistote, pretože si uvedomujú aj mnohé riziká(zamýšľané) takýchto protestov, na ktoré sú upozorňovaní.

    Páči sa mi

  4. Spätné upozornenie: Oracle: Kanadský konvoj slobody | Začas

  5. Spätné upozornenie: Čomu vlastne veríte? | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  6. Obávám se, že se dějí pokusy převzít Konvoj Svobody pod kuratelu Deep State – zřejmě byli nasazeni provokatéři a dochází k “amerikanizaci” protestů. Objevují se prvky násili, výtržnictví a policie, která sympatizovala s řidiči kamionů začíná mít všeho dost. Hází se tam vším možným, pokusy o demolici aut. To nevypadá na “slušné a klidné” Kanaďany.
    Tuto zprávu od známých de facto potvrzuje i toto : “Podľa vancouverských úradov demonštranti hádzali kamene a vajíčka, kopali do áut a rozhadzovali klince na cesty. ”
    Zdroj z KOB :https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4864/demon%C5%A1tranti-ovl%C3%A1dli-centrum-ottawy
    Tak držme Kanadě palce.

    Páči sa mi

Pridaj komentár