Čomu vlastne veríte?

Ja verím, že sledujeme frašku. A je to fraška plná dvojníkov.

Napríklad dvojníkmi Bidena:Biden-pretender

Je to rozoberané v tomto videu.

Podobne je to s Justinom Trudeau:

Trudeau-pretender

A veríte aj tomu, že Boris Johnson je pravý a nie je to dvojník? Pozrite sa na farbu očí.

Tehotenstvo bohatých a slávnych je pravý? Nevyzerá to tak:

Veríte, že Konvoj za slobodu v Kanade je dielom temných síl? Nevyzerá to tak, lebo celá akcia je plná energiou bratskej lásky viď dary, ktoré skončili na prívesku tohto ťahača. Všetko prišlo cez noc, keď vodič spal.

Veríte, že globálne zákulisie (GP) zmenil svoju koncepciu a nemám ich hádzať do jedného vreca s močiarom? Mám o tom pochybnosti a to je odpoveď na príspevok Popolvára, a to kvôli minulosti. Ide totiž o to, že v ich riadení hlavné nástroje boli okultno-mafiózne štruktúry/skupiny, ktoré robili a robia hrozné veci deťom, ženám a ostatným ľuďom a preto mám podozrenie, že to čo robia nerobia zo zištných dôvodov, ale preto aby zostali relevantný.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

34 thoughts on “Čomu vlastne veríte?

  1. Omlouvám se, ale pro úplnost přidej Oracle i srovnání prezidenta Putina dříve a nyní. To je ta stejná záhada. Už jsem na to upozorňoval na ksb foru, ale nějak se to nesetkalo s kladným přijetím. Musíme se dívat na vše spravedlivě, neříkat jen A. V případě prezidenta Putina tu taky něco nehraje.

    Páči sa mi

  2. “Tento človek musí byť minimálne rovnako konceptuálne schopný, ako ten predošlý a byť výborným rétorom.”
    Heh,hovoris o tom ako keby sme Putinov mohli tahat jedneho po druhom z klobuka ako zajace.
    Kokos,konceptulane zdatnych ludi spocitam v Rusku “na jednej ruke”, ale jasne. Kremel ma hned dvoch konceptualne zdatnych Putinov po ruke a este ten “novy” je taky zdatny ked nie lepsi ako “stary”…ja niekedy zasnem.
    Je mozne nahradzat p-rezidentov,ktori citaju prejavy z citacky,novinarom odpovedaju na vopred pripravene otazky a vedia nahodit 6 roznych usmevov do kamier..ale vsetko ma svoje hranice moznosti.
    Nemusis zdielat moj nazor ale to co prezentujes mi pride trochu ako scifi.

    Liked by 2 people

  3. Uniká mi jaksi pointa tých “dvojníkov” a mám k tomu 2 otázky. Po prvé, aký je cieľ výmeny a po druhé, čo z toho pre nás vyplýva. Osobne nie som zástancom týchto teórií výmen a preto sa pýtam na zmysel. KTO a PREČO by vymieňal politikov za dvojníkov? Ono sa mi to totiž bije s inými vecami a tak si to najprv potrebujem vyjasniť ….

    Liked by 1 person

    • Relevantné otázky a :
      Kto nechajme bokom, lebo to závisí od prečo. A prečo:
      -prvý dôvod je bezpečnosť;
      -druhý to, že politik musí byť inde a verejnosti stačí aj dvojník;
      -posledný dôvod čo ma napadá je to, že politik sa stal nepohodlným pre elity a je potrebné aby verejnosti (domácej a medzinárodnej) bolo vytvorené zdanie toho, že všetko je v poriadku, ale riadi zo zákulisia niekto iný.

      Páči sa mi

  4. Zdravia všetkým.
    Každý verejné známy a významný človek má dvojníka. Ešte aj taký herci majú dvojníkov. Takže nie je nič čudné ak sa objavia nezrovnalosti v detailoch tváre pohyboch atď. Prečo vysvetlil už Oracle vyššie. Dnes je už pohodlnejšie vytvoriť klon, lepšie sa zvláda prenos vedomosti vďaka pamäti uloženej v krvi. Nový klon si pamätá takmer všetko čo originál, no skúsenosti ktoré sa preniesť zatiaľ nedarí. K Putinovi môžem povedať jednu zatiaľ nepotvrdenú správu. Vyzerá to že toto je jeho posledné volebné obdobie keď bude riadiť Rusko priamo a verejne. Má sa stiahnuť do úzadia. Zdroj tejto informácie zatiaľ zverejniť nemôžem.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

  5. “Veríte, že Konvoj za slobodu v Kanade je dielom temných síl? Nevyzerá to tak, lebo celá akcia je plná energiou bratskej lásky”
    To že se lidé v rámci euforie chovají jeden k druhému hezky nevypovídá nic o tom, kdo za akcí stojí. To je prosté konstatování. V roce 1989 jsme také prožívali euforii, a nejen my, také Poláci, Maďaři, východní Němci.

    Liked by 1 person

  6. “Veríte, že globálne zákulisie (GP) zmenil svoju koncepciu a nemám ich hádzať do jedného vreca s močiarom? Mám o tom pochybnosti a to je odpoveď na príspevok Popolvára, a to kvôli minulosti.”
    Je minulosť, a pred ňou ešte minulosť, a pred ňou…, a je prítomnosť.
    Otec mi vravel: “Môžeš 100-krát spraviť dobre, no sprav len raz zle a okolie zabudne na všetko to dobré predtým a bude ťa posudzovať len podľa toho zlého.” A zväčša je to tak – odráža to malosť myslenia malých ľudí a navyše odráža ich vlastnú zlobu v ich vnútri.
    Každý z nás niekedy pochybí. Ak by som mal byť závislý na mienke okolia, tak po prvom “hriechu” konám už len zlo…
    Takže vravíš, že náprava nie je možná?
    Ja tvrdím, že áno. No musí vychádzať z vnútorného uvedomenia, pochopenia a presvedčenia…
    Ak takúto nápravu vidíme a akceptujeme u bežných ľudí, prečo jej možnosť upierať GP?

    Liked by 3 people

    • Zdravia ti Popolvar.
      Náprava je naozaj dostupná úplne každému. Dokonca aj GP sa môže napraviť. Náprava či inak remoralizácia nie je absolútná aké relatívna. Táto náprava či remoralizácia je možná iba v rámci základnej vzitej morálky jednotlivca. Síce sa stane lepším ako bol no to neznamená že že prestane robiť to čo predtým považoval za samozrejmosť. Dám príklad, taký kanibal z Novej Gvinea ak sa zmení a stane sa lepším, prestane biť manželku, zbytočne mučiť cudzincov ktorých chytí. No neprestajne jesť ľudské mäso lebo to považuje za prirodzenú vec. Áno GP sa môže zmeniť a môžu sa stať lepšími no len v obmedzenom rozsahu. To isté platí pre každého z nás. Dramatická zmena vyžaduje ísť proti vlastnej prirodzenosti , takúto drastickú zmenu dokáže urobiť málokto. GP môže mať ochotu aj nutnosť zmeniť sa no aj naďalej budú využívať to čo považujú za prirodzené.
      S pozdravom Peter.

      Liked by 1 person

  7. “Dramatická zmena vyžaduje ísť proti vlastnej prirodzenosti, takúto drastickú zmenu dokáže urobiť málokto.”
    Otázkou je, čo je vlastná prirodzenosť, a čo nánosy vekov.
    Myslíš, si, že “Je minulosť, a pred ňou ešte minulosť, a pred ňou…, a je prítomnosť.” som napísal len tak z rozmaru?
    “pochybujem o tom, že zmenili svoj pracovný koncept.” – asi máš na mysli skôr pracovné metódy a prostriedky.
    “Je naivné si myslieť, že zlí ľudia nebudú robiť zlé veci:” – Marcus Aurélius
    “Na hrubé vrece, hrubá záplata” – múdrosť našich predkov.
    “Ak nechcete počúvať Lavrova, budete musieť počúvnuť Šojgu” – voľná citácia.
    …alebo si myslíte, že na zlých ľudí stačí vyrukovať s piesňou “Sľúbili sme si lásku…”?
    Všetko ide tak, ako má.

    Liked by 2 people

  8. Myslím, že GP je nereformovatelný z hlediska jejich tisíciletých plánů a démonické podstaty jejich psychiky. Momentálně nestíhají a jsou nuceni akceptovat suverenizující se Rusko. Ovšem jejich ne-lidský naturel jim velí ukočírovat vše co se dá v rámci jejich koncepce a zůstat jako to Ori nazval nedávno “relevantní”, a zkusit to za 200-300 let znova. A právě v tomto vidím jejich neschopnost změny, prioritou zůstává zotročení lidstva. Stále počítají s vítězstvím své koncepce, teď nám to moc nejde, ale za 200-300 let to zkusíme znova… nemyslím, si že jim to vyjde, za 200-300 let( a o to se teď hraje) tu má být úplně jiný Člověk(viz např. videa dr. Staňka ). Buď se přizpůsobí nebo vyhynou(?), následníky nejspíše nejsou pro svoji homo orientaci schopni plodit a “kadrov něchvataet “jak říká Pjakin. Dočasně ustupují ruské koncepci, část z nich může dočasně reagovat ve prospěch lidstva, ale nevěřím, že to bude trvalá změna jejich plánů. Spíše bych to viděl tak, že jen ustoupí pokud ruská koncepce převálcuje jejich řízení a ovládne svět. Budou proti své vůli zahrnuti do jiného lidštějšího “projektu”, de facto z našeho pohledu prohrají, ale z jejich pohledu? Změní to jejich démonickou psychiku a plány navždy? Netuším.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár