Oznamy a protesty

Prvý oznam: Tento týždeň vstup do rubriky Otázky a Odpovede nebude čakám na niečo.

Druhý oznam: Obmedzím svoje články na svoj blog, doteraz boli týždenne 3 články (občas dva) a teraz budú dva články (občas jeden+prípadný oznam s krátkou analýzou) týždenne. Hlavný dôvod môjho rozhodnutia je prostý: cítim sa ako v ďalšom (mizerne platenom) zamestnaní a chcem sa nielen venovať iným projektom, ale mať aj život. Dodávam, že medzi ďalšie projekty zariadim vlastnú záhradu a možno bude to na mojom druhom blogu.

Tretí oznam: Vážne rozmýšľam nad tým, že zruším rubriku Otázky a Odpovede resp. obmedzím to na mesačnú záležitosť. Tu sú dve hlavné: množstvo a rozsah otázok je veľký a Milanova reakcia na jeho zodpovedanú otázku bola iritujúca.  Ide totiž o to, že som označil ľudstvom/oxidom uhličitým  spôsobené globálne otepľovanie za zámerne šírený blud a jeho šíriteľov buď za klamárov alebo  bludárov/sektárov, a Milan položí otázku na ktorú som vyššie de facto už z spolovice odpovedal a keď som zodpovedal druhú polovicu, tak označí moju odpoveď za vyhýbavú a prizná sa, že to bol test. Takéto špinavosti sa nerobia v lepšej spoločnosti a banovať Milana a zmazať ten príspevok nemá zmysel, a ja len to poviem, že keď niekto zneváži moju prácu a zneužije moju dobrú vôľu, tak nech zabudne na to, že ďalej bude to môcť zneužiť. Iným slovami Milanove otázky budem ignorovať (nech by boli akokoľvek zmysluplné a hodnotné) a za prípadné zrušenie tejto rubriky “poďakujte” Milanovi.

Prvý protest: Združenie slovenskej inteligencie zvoláva protest na 2.2.2022 pred prezidentský palác kvôli chovaniu Čaputovej a strate suverenity (tá ženská už otvorene pácha vlastizradu).

Druhý protest: Zachytil som správu, že českí a slovenskí vodiči kamiónov a nákladných aut začínajú organizovať podobný konvoj za slobodu, ako v Kanade. Mám len dve pochybnosti: neviem či je na to správny čas z pohľadu pripravenosti spoločnosti a či to dosiahne deklarované ciele bez negatívnych dopadov pre štát a národ.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

43 thoughts on “Oznamy a protesty

  1. Jeden postreh od súdruha:
    Jaký je cíl covidového manévru jsme rozebírali snad stokrát. Ve stručnosti. Hlavním cílem je radikální snížení spotřeby a zásadní globální transformace ekonomiky (zejména té liberálně-kapitalistické). Transformace naprosto zásadní tak, že můžeme hovořit o naprosté likvidaci stávajícího systému a nastolování nového. Na základě čeho je řízená spotřeba v liberálním kapitalismu? Na základě individuální poptávky. Kdo tuto spotřebu uspokojuje mimo jiné? Doprava a logistika. Decentralizované zásobování umožňuje jen slabé řízení spotřeby a v liberálně kapitalistickém systému má logistika až kuriózní charakter. Takovým symptomem nemoci je zpráva, která před léty proběhla tiskem. V jedné francouzské vesnici se srazily dva kamióny, belgický a francouzský. Belgický vezl z Belgie do Francie vejce a ten francouzský vezl z Francie do Belgie… vejce. Je takový systém s ohledem na zdroje udržitelný? No, není. Čeho chtěli GE dosáhnout s marxismem? Centrálního řízení výroby a rozdělení výrobních sil na matičce Zemi a hlavně centrálního řízení SPOTŘEBY.

    A teď jdeme do finále a další otázka. Co může nastat při masových protestech, konvojích kamióňáků, které se řekněme rozhoří, čistě náhodou, hlavně v západních zemích a přidružených koloniích? Kolaps zásobování. Co se při takovém kolapsu zásobování v nějakém státě obvykle udělá? Systém zásobování přebere CENTRÁLNĚ stát. Píši obvykle, protože dnes není situace obvyklá a státy jsou příliš slabé. Ale jsou zde jiní, kteří by s těžkým srdcem, ale s horoucí touhou se o nás postarat, byli schopni centrálně vyřešit kolabující zásobování. Dnešní korporace mají dost zdrojů k řešení takové situace. Tak až vám třeba Amazon začne doručovat potravinové balíčky, budete mít jasno, jakému bohu se máte klanět.

    Netvrdím, že se tak hned stane po těchto konvojích. Takové věci nemůžete provézt z fleku. Nejdříve musíte celý systém otestovat, jak bude reagovat, pak vyhodnotit a až pak případně prosadit, či zavrhnout takový způsob.

    Ale pre Trojmorie asi nie…

    Liked by 5 people

    • Nuž na serveri Hlavnýdenník už bola zverejnená informácia, že spanilá jazda kamionistov je organizovaná z Írska.
      Je Írsko členom NATO?
      Nemôže to slúžiť na aktiváciu článku o obrane člena NATO?
      A tým pádom, nie je potom činnosť kamionistov kontraproduktívna?

      Páči sa mi

      • Na upresnenie. Cela aktivita narodnych konvoja ma spolocneho organizatora, ktory cez telegramovu skupiny vyzyval ludi, aby sa prihlasili za organizatorov lokalnych konvojov. Zo Slovenska sa nito nehlasil, tak sa prihlasil slovak zijuci v Irsku. Pisal som si s nim na TG. Cize ovela zaujimavejsie nez kto organizuje slovensky konvoj je, kto to organizuje globalne.
        Zatial dianie sledujem, v nazoroch sa v zasade zhodujem s autormi clankov na tejto stranke, ale snazim sa byt obozretny a neprepadat ziadnym emociam v suvislosti s aktualnym dianim

        Liked by 2 people

    • zoufalstvi lidi je uz na hrane. co se tyce konvoje, ktery se organizoval na dnesni den do prahy. sledovala jsem komunikaci ve skupinach. provokateri se tam netrpeli. vyzvy ke klidu, slusnosti, soudrznosti byly neustale opakovany.

      Liked by 3 people

    • Dobrý deň. Vzhľadom na to, že u nás je štruktúra dopravnej organizácie iná ako v SŠA alebo v Kanade je situácia taktiež iná a to v tom, že u nás je dopravných živnostníkov, teda takých čo vlastnia kamión na ktorom aj jazdia vo veľkej menšine a sú u väčších firiem takpovediac v námezdnom pomere a tie zasa u nadnárodných… Teda veľká väčšina vodičov vlastne nedokáže ovplyvniť či sa pre nich s cudzím majetkom (vozidlom na ktorom jazdí) na protestoch zúčastní, alebo nie… Teda organizáciu “protestov” treba hľadať v iných štruktúrach ako u vodičov, alebo v ich “organizácií”… Osobne si nemyslím, že takúto vec je možné celonárodne zorganizovať z úrovne vodičov nákladných vozidiel, ale iba z úrovne hierarchicky vyšších štruktúr, teda z pozície aspoň národnej, ktorá riadi ekonomiku a je na nej hmotne najviac zainteresovaná… Pozdravujem.

      Liked by 8 people

  2. Ahoj Ori, sledujem tvoj blog niekoľko rokov. Nikdy som nič nekomentoval, toto je prvý krát a aj to len krátko: Dobrá práca! Pokiaľ môžeš, pokračuj, prípadne spoplatni možnosť zadávania otázok, aby sa pýtali len tí, čo majú naozaj záujem sa pýtať a nie testovať. Lebo treba pochopiť, že tomu venuješ veľa času na úkor iných aktivít.

    Liked by 8 people

  3. @oracle911blog ad: konvoj, je to presne to, čo som navrhoval. “niekto” prebral ten proces a ten “niekto” to urobil zámerne rýchlo na 2.2 2022
    Najlepáí spôsob diskreditacie je, postavenie sa do cela procesu, viď pan Igor M.

    Takže pokiaľ sa toho nechytila jedna strana, chytila to strana druha. Kto je za tým, vyjde najavo čoskoro

    Liked by 2 people

    • tu ide momentálne o to, kto koho vmanévruje do svojich plánov, do svojho riadenia procesov. Vyhrá ten, kto bude mať “pevnejšie nervy” a nenechá si nanútiť spôsob hry toho druhého. Na druhej strane však treba situáciu pozorne monitorovať a analyzovať a takticky reagovať v duchu vlastnej stratégie.
      Vyzerá to tak, že už je tu snaha hodiť tento bordel na krk opozícii, stiahnuť sa do ústrania, nechať utopiť sa opozíciu v etape hospodárskej pandémie a v rozčarovaní občanov a následnej apatii (jedna vláda symbolom covid pandémie, druhá vláda symbolom hospodárskej pandémie) definitívne zlikvidovať Slovensko. V prípade úspešného preplávania týmto obdobím, nepotrestanú terajšiu zločinnú vládu, resp. štruktúry za nimi, časom znova aktivovat v akcii Kuciak II.
      Podľa mňa treba ešte vydržať, nedrať sa k moci, ešte to nechať viac vyhniť.
      Aktivovalo sa aj Združenie inteligencie Slovenska – zvoláva na protest. Nejako mi to evokuje úlohu hercov a inteligencie v “revolúcii” roku 1989.
      Ešte raz – nech sa protestuje, nech sa to tu aktivuje, ale ešte by som sa nehrnul to tu prebrať.
      Tlak je z každej strany, napr. aj Otvorený list GP SR ohľadom tejto obrannej dohody – podozrenie zo spáchania vlastizrady, viď.
      https://zemavek.sk/otvoreny-list-generalnej-prokurature-sr-vo-veci-zmluvy-medzi-sr-a-usa/
      Nedal by som sa vyprovokovať krokmi močiara, ale skoordinoval by som kroky s krokmi GP skrze Generálnu prokuratúru SR.

      Liked by 6 people

      • Súhlasím s popolvárom: “… nech sa protestuje, nech sa to tu aktivuje, ale ešte by som sa nehrnul to tu prebrať”.
        Doplním: vládnuca mafia sa absolútne nechystá odstúpiť, hrozia im súdy a vysoké tresty, čo si plne uvedomujú. Začali sa báť. Očakávajú, že po podpise “Obrannej dohody …” ich Amerika ochráni a “Obranni…”. Oni ani po veľkých protestoch dobrovoľne neodstúpia, toho by som sa neobával, schovávajú sa zatiaľ za kovid.
        Skutočne urobiť všetko aby sa zabránilo popísaniu zmluvy, nečakať, že nás rusi zachránia. Nehrnúť sa hneď do vlády. Kovidu a kovidovým agentom zvoní umieráčik. Nešťastnú zmluvu sme už asi prespali ! No najhoršie je “prespať vlastnú smrť”.

        Liked by 5 people

    • “Musia ich zasiahnuť na citlivom mieste, akým je narušenie normálneho chodu štátu. Keď budú prázdne obchody, keď sa nebude vyrábať, to pocítia aj páni a dotkne sa to citeľne aj vrstvy „drábov“…” – a hlavne bežných občanov, čo autor samozrejme akosi “zabudol” napísať. Pokiaľ si dobre pamätám, tak minuloročný tvrdý lockdown, keď sa všetko pozatváralo tak “citeľne” zasiahlo pánov aj vrstvy drábov, že sa novým lockdownom vyhrážali ďalších skoro 20 mesiacov…
      Teraz sa hnev presmeruje na všetkých protestujúcich, štartne ostrá fáza umelo vyvolaného nedostatku, zmedializujú sa fakty o neźiadúcich účinkoch vakcinácie a lymčujúci dav hladných, mrznúcich a beznádejných podvedených “valcináciou” zmätú tento štát v duchu, parafrázujem: “Na čo je nám tento štát bez nás?!” …po nás potopa…
      Preto v tejto fáze chodu vecí v žiadnom prípade narušiť celkový chod štátu a prázdne obchody, ale len blokácia vlády, parlamentu a US ambasády. A vôbec, je nejaký protest pred US ambasádou?

      Liked by 6 people

      • V podobnom duchu sa riešili záležitosti aj pri diskutovaní o generálnom štrajku. Treba si uvedomiť aký je vektor cieľov, ktorý sa u nás realizuje prostredníctvom vlády. Aby sa sme spôsobom “veď my im ukážeme” nedostali sami tam, kde nás vlastne celý čas tlačia. Tzn. zníženie životnej úrovne, spotreby, likvidácia zvyšku toho čo funguje. A popri tom ešte budeme za zlých.
        Poučme sa z našej netrpezlivosti počas 2sv. vojny a tentokrát to načasujme správne, v súbehu globálnych zmien.

        Liked by 2 people

      • Súhlas @popolvar67 . Netreba nikdy zabudnúť, že noty kovid manévrov idú z 1 centrály pre všetky štáty. Tu dosiahnuť čokoľvek bez odstavenia centrály od moci sa nedá.
        Ale tá vazalská zmluva moze byť aj cesta na likvidáciu akejkoľvek opozície v SK, je to ich neuralgický bod. Je to aktivita tunajších lokajov a jedna centrála to podporuje. Rabíni jasajú.
        Akýkoľvek lokálny protest v BA proti tomuto má aj účinok na vytriezvenie časti pohodlných bratislavčanov.

        Páči sa mi

  4. 50 tisíc kamionů, které nerozvážejí zboží do obchodů, se nutně musí projevit na stavu zásobování. Lidé sice prožívají obrovskou euforii, která je ovšem značně podobná euforii roku 1989. Organizaci konvoje má na starost plně zaočkovaný Žid. Netvrdím, že všichni Židé jsou špatní, ale také to ve mně nevzbuzuje důvěru.
    Za sebe to vnímám jako manévr typu sametové revoluce.

    Liked by 3 people

    • Pamätať si, je Židia sú excelentná výkonná sila svojich pánov. Rabín zavelí a idú. “Chceš sa mať dobre? Tak počúvaj, čo ti vravia starší!” Poistenie procesu beží cez agentúry…môj-sad, michal ivana 6 a tú najväčšiu.

      Páči sa mi

  5. “Mám len dve pochybnosti: neviem či je na to správny čas z pohľadu pripravenosti spoločnosti a či to dosiahne deklarované ciele bez negatívnych dopadov pre štát a národ.”
    Zatiaľ mám na túto vec úplne rovnaký názor, ako si napísal.

    Liked by 6 people

  6. Dobry den, pane Oracle, chci vam podekovat.
    Ctu vas blog posledni dva roky. Zustal jste mi jednim ze tri zdroju, kt mi pomahaji vyznat se v siruaci a rezonuji s tim, jak veci citim.
    Dlouhodobe jste konzistentni, realitu vidite dle meho nazoru velmi pruzracne a diky tomu mate velmi presne odhady. Vubec mne nerusi, ze neladi s chronologickym casem, je to proces a vse trva mnohem dele, nez jsem si dokazala predstavit.
    Chci vas podporit v ochrane. Nekteri lide pro svou hloupost nebo omezenost ani nevi, ze se druhych dotykaji nebo rovnou ublizuji anebo se stale ptaji na ty same veci (napr.ohledne krypto). Coz je otravne. A vzdy obdivuji vasi trpelivou odpoved.
    Citim to tak, ze kdyz se budou svetla seminka chranit na individualni urovni, pujde to dominovym efektem i do vyssich urovni. Tedy chrante se, respektuji jakekoli vase rozhodnuti. I kdyz mi vase pravidelne postrehy a rozbory aktualnich dejou budou chybet.
    S uctou Ester

    Liked by 13 people

    • Vďaka,Ester,napísala ste to pre Oriho aj v mojom mene. Áno,potrebuje podporu,nie bezcitné a hlavne úplne zbytoćné “pasce”Nie sme chemici.
      Ale ma potešil ,Ori,potešil ma Tvoj nápad,že začneš propagovať renesanciu zahradkárstva. Veľmi správne,reči sa hovoria a chlieb sa je.Z reči sa nikto nenaje,keď to príde naostro.
      Ja chcem tento rok zasadiť cibuľu.Mám radosť,keď sa jej darí,vlani som mala úrodu 500 ks. Potichu si hovorím,že to bude môj bitcoin.:)
      Ako sa dnes rozletela do sveta správa,že Soroš by rád vymenil vedenie Číny,bude mimoriadne zaujímavé sledovať v piatok otvárací ceremoniál v Pekingu.očakávam veľa červenej a zlatej,možno spomenú aj Konfucia a I ting,ale na symboliku farieb sú tu iní majstri.
      Do tretice sa Ťa chcem opýtať,či nevieš,čo je s Nikitom,už dlho sa neozval. Ďakujem.

      Liked by 2 people

    • Rád čítam tvoje príspevky a komentare oracle keď je človek unavený a vyhoreny treba spomaliť a odpočinúť si a netlacit na pílu. Robíš dobré že zvolnis tempo nedá sa stále ísť na plný plyn. Aj bez nás to pôjde… niekedy nie sme schopný ovplyvniť dianie tohto sveta ktorý riadia neviditeľné bytostí…☀️prajem veľa zdravia.

      Liked by 3 people

  7. Prajem krásne žitie.
    Osobne som čítajúci a neprispievajúci.
    Po tomto vyhlásení som sa krkolomne zaregistroval na WordPress, len preto aby som dal najavo, ze blog ma váhu a ovplyvňuje aj bytosti čo nekomentujú.
    Osobne súhlasím so všetkými povzbujucími odkazmi.
    Podľa vyjadrenia obeživo nepomôže.
    Denne ako ovca čakám na článok či riešenie a pri tom sa učím.
    Pomáhate všetci v mozaike.
    “Povalači z kaváren, do polí a továren”
    Ďakujem za prácu pre Nás

    Liked by 4 people

  8. Prepočtom resp. analógiu na SK. 50 Tisíc kamionistov na 38 miliónovú Kanadu znamená 0,1315 percenta obyvateľov. Prepočtom na SK by to znamenalo 7 tisíc kamiónistov, keď zoberieme len ťahače pri dĺžke cca.10 m, po započítaní odstupu vtedy a v zadu, máme 70 kilometrovú kolónu, uvažujeme samozrejme v čisto teoretickej úrovni.

    Páči sa mi

  9. zaujimave, aby sa zrazili dve elektricky 🙂
    Na nábreží sa zrazili dve električky, premávka MHD v Bratislave je obmedzená
    V Bratislave na nábreží pri Riverparku sa zrazili dve električky. Premávka liniek 4 a 9 smerom na Kútiky je pre nehodu prerušená. Dopravné obmedzenie by malo potrvať približne do 10.00 h. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na webe. Zelená vlna RTVS hlási v danom úseku obojsmerné zdržanie.
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/615478-na-nabrezi-sa-zrazili-dve-elektricky-premavka-mhd-v-bratislave-je-obmedzena/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_bleskove_spravy

    Páči sa mi

  10. Zdravím Oracle
    Rád bych se k ostatním připojil s vyjádřením vděčnosti za váš web, který jsem objevil před několika měsíci a pročetl do hloubky i archiv. Nám ostatním, co se pěkně placatíme u země, nejsa letu schopni (zatím), poskytujete pohled na věci z výšky 12km, kdy jsou vidět místo střípků komplexnější obrazy a vrstvy nutící k přemýšlení jiným způsobem. Jsem také jedním z těch, kteří rozdělení naší společné vlasti obrečeli, a vy i někteří komentátoři mi dáváte naději, že jednou vše dobře dopadne, protože jste nad námi nezlomili hůl. Sestřičky a bráškové, děkuji! A opatrujte se.

    Liked by 3 people

  11. Mám taký pocit, že sa nám tu tvoria nové ovčie stáda, Hlavičky pomazané zistili, že to čo dosadili do vedenia štátu Slovenska (ak sa tomu ešte dá hovoriť štát), vedie ich scenár do záhuby.
    Myslím si, že by bolo dobre naučiť sa čítať medzi riadkami a nečítať iba hrubé knihy.
    Všimol si niekto, že Fico po tom všetkom, čo sme videli a počuli v rozhovore Pelegríniho a Budaja, dáva tomuto neschopnému bu…antovi priestor na tribúne ? Nie len že mu dáva priestor, ale on dáva priestor nevolenej strane HLAS !
    Nechcem fabulovať, ale buď je Fico naivný, alebo už vedený na špagátiku inou elitou neslovenských zločincov číslo 2. Nebudem tu papagájovať o GP. Poniektorí slovo prediktor spomínajú od doby, kedy si vypočuli, alebo prečítali niečo od V.V. Pjakina. Nevravím že je na tom niečo zlé. Všimol si niekto, že Fico a poniektorí “opoziční poslanci” začali nazývať Matoviča bláznom a on sa tomu nebráni ? Pýtam sa, komu to prospieva ? Matovič a jeho zločinci pod jeho riadením, nie sú a nemôžu byť vedení ako blázni. Keď ich tak Fico označuje, som si istý že to nie je z jeho hlavy.
    Čo sa stane s bláznami, keď sa prevalia zločiny, ktoré tu tento zločinec napácha a sú na hrane trestu smrti ? Zostanú v ústavoch živí a zdraví. Neskôr sa stanú vyliečení, bezúhonní a slobodní.
    Zločinci vedia, že Fico vyhrá voľby, tak všetko smerujú na jeho stranu a neskôr ho nenápadne budú podporovať aj mediálne. Ja neviem, či si dokážu kúpiť Fica, ale SMER nie je iba Fico, viď PELEHRÍNIHO ZRADA.

    Čítajte aj medzi riadkami !

    Páči sa mi

    • Hrubé knihy nielen učia čítať medzi riadkami, ale aj vidieť čo je aj za 2. a 3. rohom a že niekto nie je ochotný ich otvoriť a následne tie vedomosti použiť lebo je ľahšie byť ovcou nie je moja chyba. Takže tvoj príspevok buď je produktom neznalosti alebo zámeru škodiť…

      Čo sa týka Fica a jeho verejnému postoju voči Pellegrinimu: Načo má bojovať Fico s ním, keď je ľahšie ho postaviť do takej situácie z ktorého sa dá vyjsť len veľkými alebo obrovskými stratami? A teraz treba pozrieť na to čo robí a hovorí Peter a aké dopady to má na preferencie Hlasu. Čítaj medzi riadkami…

      Liked by 5 people

      • @Marek, každý je svojim spôsobom riadený, aj Ty aj ja, a aj R.Fico. Ale u neho by som už skôr použil iný pojem – usmerňovaný. …a nie zlým smerom.
        @Jarojr, áno, máš pravdu, už je načase sa naučiť čítať medzi riadkami. Skutočne čítať, a nie hľadať potvrdenia pre svoje subjektívne názory, postoje a predstavy. A po zvládnutí čítania medzi riadkami aj rozlišovať, čo vytrúbiť do sveta, a o čom radšej pomlčať…
        ad. dávanie priestoru Pelegrínimu – nie v jednom článku tu bola prízvukovaná potreba spájania opozície na spoločných cieľoch – hľadať prienik toho, čo nás spája. A ty zase trieštiš v duchu “divide et impera!”
        A ak už čítať medzi riadkami, konkrétne priestoru pre Pelegriního a HLAS, tak toto vytrúbiť môžem: je to o ponuke pre Pelegriniho, aby sa spamätal, vymanil sa z Rašiho područia a područia ostatných kauzárov SMERu odivších do HLASu, kolaburujúcich teraz so Sulíkom (a poťažme s každým, kde vidia šancu opäť sa dostať k parazitovaniu na verejných zdrojoch), a aby prebudoval HLAS na stranu pronárodnej strany podnikateľov, t.j. na to, o čom sme rozprávali po vytvorení HLASu.
        SMER sa prezentuje ako strana ľavicová, t.j. zástupca pracujúcich, zamestnancov. Potrebujeme však aj stranu pravicovú, ktorá bude hájiť záujmy a pohľady podnikateľov a zamestnávateľov, pretože v nich je zastúpený riadiaci potenciál pre hospodársku sféru – a to je miesto pre HLAS, ak sa Pelegríni spamätá (ak nie, tak na čele HLASu ho vystrieda niekto iný, a to veľmi skoro, pretože rámec globálnych, z toho plynúcich európskych a stredoeurópskych trendov a procesov proste nepustí, a zomelie každého, kto nepôjde v prúde týchto udalostí. A tým nemyslím plány “močiara-žumpy”…
        SNS a Republika zase budú tými stranami, ktoré budú dbať na to, aby parlament a vláda boli proSlovenské a proRepublikové, kde SNS bude viac proslovenská a Republika viac multinárodná…
        A Š.Harabín? – toho, žiaľ, vlastné ego k spolupráci s inými nepustí…
        ad. I.Matovič – ten potichúčky pracuje na tom, na čom má. A ak by namiesto peny okolo úst v optike liberálneho kapitalizmu sa kritici jeho daňovej revolúcie pozreli na ňu optikou toho, k čomu sa má dospieť za oponou covid-pandémie (opäť nie v plánoch, tak by videli jednú červenú Ariadninu niť, tiahnúcu sa všetkými dielmi jej prezentácie. Pritom jej konček priamo ozvučil hneď v úvode prvej časti. Ako a čím? Pozrite a podumajte. …a pomlčte.

        Liked by 5 people

Pridaj komentár