Oznamy a zamyslenie o bublinách

Oznam č.1: Tento týždeň tiež nebude vstup do rubriky Otázky a Odpovede.

Oznam č.2: Nové Norimberské procesy podľa všetkého už začali.

Oznam č.3: Unikol zoznam ZAHRANIČNÝCH členov Komunistickej strany Číny, podľa ktorého členovia strany sú nielen vo vnútri veľkých medzinárodných korporácií, ale aj vo vládach.

Zamyslenie: Čo majú spoločné striebro, zlato a kryptomeny (myslím tým legitímne a nie CBDC-digitálne meny vydané centrálnymi bankami)?

Reprezentujú niekoho alebo niečoho prácu t.j. na ťažbu vynaložené kWh alebo kJ a to znamená, že nie sú dlhové inštrumenty a tým pádom sú mimo dlhovej a US$ pyramídy. A presne preto hovorím, že kryptomeny nie sú v bubline. Dôvody sú jednoduché: globálne bankárske klany vlastnia (aspoň na papieri) po stáročia zlato a striebro a preto môžu tlačiť dole cenu týchto kovov cez opcie (a podobne je to s ostatnými komoditami) a nie sú to ani dlhopisy či akcie, ktorých cena často závisí od úrokovej sadzby centrálnych bánk. Čo v praxi znamená, že cena striebra, zlata a hlavne kryptomien vyjadruje mieru nedôvery v systému a preto sa vynára otázka:

Nakoľko je podkopaná dôvera vo finančný systém, ktorý je držaný po kope derivátovou bublinou, nulovými úrokovými sadzbami a podvodom na to aby niekto zaplatil cez 38600 jedno US dolárových bankoviek alebo jedno € mincí za kúsok kódu, ktorý reprezentuje 1 Bitcoin (BTC)?

Že čo ak vypnú internet a prúd?

Tak vypli aj ekonomiku a tým pádom sme všetci survivalisti, ktorých hlavná priorita je zabezpečenie pitnej vody, jedla, strechy nad hlavou a prostriedky prežitia vo všeobecnosti a zlato, striebro a BTC stratili akúkoľvek monetárnu hodnotu na dosť dlhú dobu, lebo ich hodnota odvíja od technologicky rozvinutej ekonomiky  a ekonomiky samotnej.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

15 thoughts on “Oznamy a zamyslenie o bublinách

  1. Ten formát tzv. Norimberského procesu II, ktorý organizuje dr. Fuellmilch v USA a Kanade je Súd verejnej mienky – mezinárodný vyšetrovací trestný tribunál Veľkej poroty. 12 sudcom a verejnosti predložia dôkazy a obvinenie proti šiestim hlavným obžalovaným za zločiny proti ľudskosti.
    https://www.infovojna.sk/article/video-byl-zahajen-soud-verejneho-mineni-mezinarodni-vysetrovaci-trestni-tribunal-velke-poroty-12-soudcm-a-verejnosti-bude-predlozen-soubor-dkaz-a-obvineni-proti-sesti-hlavnim-obzalovanym-pro-zlociny-proti-lidskosti-1-cast

    Liked by 2 people

  2. Ako to tu sledujem, “pleskne” sa globalny konstrukt a riesia sa detaily…( Norimberg2, Cinski komousi)
    Naturalne bezpredmetne informacie , ak je navnimane globalne dianie…
    Chcem reagovat na “zamyslenie”.
    Urcite je zaujimave koketovat o podkladovom aktive buducnosti, kWh. Procesy vo svete si to vyslovene ziadaju.
    Medziclankom k tomuto cielu je blockchain na cele s bitcoinom.Ten proces je riadeny – alternativa k jasnemu kolapsu dnesneho financneho systemu . Nacitaj EWT ( Energy web token – kto za tym stoji…).
    Ti, ktori vlastnia zlato a striebro, vlastnia i BTC ( resp. nadobudaju majoritu vo vlastnictve ) a modeluju trh dla svojich planov.
    Iste, da sa na tom “zviezt” , ak ma jedinec informacie …Je to pre nosatych prechodne obdobie, ktore ale podcenili ( podcenili invenciu clovekov, ktori v ramci blockchainu vytvaraju palalelne svety -moznosti – web3, decentalizovane financne nastroje , decentralizovane VSETKO… ).
    No to je len take na “okraj” problemu.
    Pointa je transformacia spolocnosti, sveta. A ta nemoze prebehnut globalne bez komunikacnych kanalov, bez internetu…To musi byt zachovane…
    Nebude co jest, nebude kde byvat, no elektrina- potazmo internet musi ficat…Zalezi za akych podmienok…
    A tak riesenim je kontrola pristupu k energiam – elektrine , kontrola pristupu na net…Za cas to bude zrejme a viditelne…
    A tak nebudu nam vladnut USD ci EUR, no kWh povolene ku spotrebe…
    Skusenost s tym mam z Indonezie…len to bolo take “surove ” nespecificke riadenie spolocnosti.
    S tymi dnesnymi moznostami to bude konkretne, cielene, zavisle na ” socialnom kredite” jedinca….
    A preto, podmienkou na taketo ovladanie jedinca je funkcny net a energia -elektrina…
    Ave Ja

    Páči sa mi

Pridaj komentár