Nikdy viac

Toto asi bude heslo pre reorganizáciu nášho štátu, štátnej správy a médií. Ide totiž o to, že spiace Slovensko sa prebúdza a napriek tomu, že sme malý národ, je to prebúdzanie spiaceho obra. A toto je jediný pozitívny dopad otvorenej nadvlády zradcovskej liberál-fašistickej čvargy.

Prečo „nikdy viac“?

Nuž nikdy viac nebudeme chcieť na Slovensku mať takúto vlastizradnú liberál-fašistickú čvargu ešte raz, a preto urobíme aspoň dve veci:

  • Preorganizujeme štát a štátnu správu na oveľa plochší model a to tak, že bude kladený silný akcent na občiansku iniciatívu.

  • Privedieme k zániku väčšinu, ak nie všetky, korporátne médiá a do popredia sa dostane občianska žurnalistika (sociálne siete a technológie to umožnia).

Prečo sa to udeje?

Je tu viacero dôvodov, ale vymenujem aspoň tie, ktoré ma napadnú:

  • Mení sa finančný systém v globálnom merítku t.j. namiesto teoreticky nekonečného zadlženia štátu resp. daňových poplatníkov tu budeme mať naozaj tvrdé obeživo (niektoré kryptomeny, hotovosť a drahé kovy), a tým pádom nebudeme môcť uživiť nič netvoriace hordy profesionálnych politikov a úradníkov.

  • Zreje pochopenie toho, na čo slúžia korporátne médiá a politické mimovládne organizácie, a najmä akú rolu hrali pri dosadení zradcovskej liberál-fašistickej čvargy (jednostranné podávanie správ a zanedbanie svojej deklarovanej úlohy o informovaní je len vrcholom ľadovca).

  • Zreje aj pochopenie toho, že vláda, prezidentský palác a parlament sú plné zradcov, a toto v konečnom dôsledku aj potvrdili podpísaním a ratifikovaním tzv. obrannej zmluvy s USA (naplnili skutkovú podstatu vlastizrady a je len otázkou času kedy, ako a či vôbec zakročí generálny prokurátor proti tejto čvarge).

  • Zreje pochopenie toho, že dať hocikomu právomoci bez možnosti priamej kontroly jeho činnosti a bez možnosti brať ich za to na zodpovednosť, je chyba (treba zabrániť vzniku malých a veľkých tyranov).

  • Zreje aj pochopenie toho, že voľbami v súčasnom usporiadaní nielen riskujeme to, že do vládnych pozícií dostaneme de facto zločincov, ale aj toho, že tí zločinci môžu byť k tomu aj nemehlá, ktorí ani kradnúť poriadne nevedia, nieto riadiť štát (stačí porovnať obe Dzurindove vlády s Mtelkovsko-Hegerovskými vládami).

  • Zreje tiež pochopenie toho, že korupcia nie je ojedinelý jav, ale vlastnosť systému, ktorý sa dá utlmiť alebo posilniť (preto budeme robiť všetko pre to aby korupcia nebola systematická).

  • Zreje aj pochopenie toho, že kupovanie hlasov je väčší problém, než sme si mysleli.

  • Zreje pochopenie aj toho, že „váľať si šunky“ pred televízorom a potom nadávať na politikov/vládu, nie je riešenie.

  • Zreje pochopenie aj toho, že totálna vyčerpanosť a apatia po návratu domov zo zamestnania nie je náhodný jav.

Skrátka, Slováci majú už dosť nielen toho, čo robí táto vláda, parlament a „podarená“ aktivistka zo smetiska v prezidentskom paláci, ktorá sa dostala k moci po masívnej mediálnej masírke v kombinácii so zanedbaním objektívneho informovania, kupovania hlasov a ukradnutia volieb, ale sú aj ochotní odložiť fľašku piva, vypnúť televíziu a prestať kupovať noviny, ktoré zahlcujú ich myseľ banalitami, vstať a niečo urobiť. A našou úlohou je (a tým myslím kolegov a našich stálych čitateľov) usmerniť Slovákov tak, aby táto nahromadená energia nebola deštruktívna, ale tvorivá.

My sme malý národ, čo také zmôžeme zrobiť?

Sme síce malý národ, ale prebúdzanie je globálnym javom, napr. konvoje vodičov kamiónov proti segregácii a covid-opatreniam sú organizované po celom svete a o systéme a elite vychádzajú najavo také informácie, ktoré rúcajú samotné základy systému. Takže je toho dosť a my sa len musíme chopiť tej práce.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

82 thoughts on “Nikdy viac

  1. Nemyslím si, že Slováci toho už majú dosť a nemyslím si že kryptomeny spasia ekonomiky sveta. Súhlasím s tým, že kryptomeny sú cieľom budúcnosti, ale nie pre Slovákov, ktorí si ich už nebudú mať za čo meniť. Slováci už toho majú dosť ? Tak sa pozrime na ulice, kde stále chodia zaspatí idioti v rúškach v slnečnom, alebo v daždi. Týchto “Slovákov” už nikto nepresvedčí, že neškodia iba sebe, ale tvoria zábery budúcnosti, kde nové generácie neuveria tým starým, nakoľko si spätne pozrú dnešné mediálne záznamy a proste, neuveria. Preto sú korumpovaní moderátori, herci a politici nútení mať pred kamerami rúška. Slovákom ešte poriadne naserú na hlavu, kým toho budú mať akože dosť, ale to už bude neskoro. Nie som pesimista, som realista.

    Liked by 4 people

      • No vidíš, je to môj problém, lebo ja nevidím a ty to vidíš. Nie nie je to môj problém, ale môj názor a moja “konšpirácia” o ktorej sa onedlho budeme môcť presvedčiť. Ak to tak nebude, tak sa ti ospravedlním. Nič sa na Slovensku do 10 rokov nezlepší, to je moja vízia a môj názor. Nechajme čas plynúť, ešte pred tým, kým sa budeme medzi sebou hádať, skúsme byť trpezliví . Sme možno na správnej strane, ale ja mám na to iný pohľad. To je všetko.

        Liked by 3 people

        • Presne to je ten nesprávny prístup k veci… Je potrebné hľadať odpovede najmä v sebe. Začni od seba , potom zmeníš pohľad aj na okolie. Poukazuj na absurditu, pýtaj sa susedov, kolegov, kamarátov … tvár sa , že veciam nerozumieš, … sami začnú nepremýšľať, či je to a hento správne, či to tak naozaj je…. Slováci sme takí , akí sme…. Ale ak to chceme skutočne zmeniť, je najvyšší čas! Obviňovať iných , je len alibizmus, zbavovanie sa zodpovednosti…. Prevezmime zodpovednosť za seba, nepodávajme sa strachu! Nie Silou, ale láskavosťou, trpezlivosťou, hodnotami, ktoré sú skutočné! Nie mamon, či západné absurdnosti proti rodine a lgbti sprostosti.
          Prajem nielen tebe, aby si našiel to, čo hľadáš ….
          PS: na tomto blogu toho nájdeš veľa podnetného….

          Liked by 13 people

          • No tak teda v poriadku, ale je to môj názor, veď ja predsa viem aký mám názor. Ty preferuješ nejakú postupnosť a menšie zlo, ale ja som už toho menšieho zla som zažil až až, preto ja sa chcem dožiť dobra, nie menšieho zla. No a keď sa ho nedožijem, názor tesne pred smrťou meniť nemienim. Stále nechápem, kde je problém ? Je to tu o dialógu, alebo máme ako ovce bečať rovnako ?

            Liked by 1 person

            • je chybou cakat, ze takyto ludia “Tak sa pozrime na ulice, kde stále chodia zaspatí idioti v rúškach v slnečnom, alebo v daždi.” nieco zmenia,berme ich len ako kulisu.

              Páči sa mi

            • Toho menšieho zla sme zažili až až my všetci. Len trocha viac empatie a ľudskej vzájomnosti treba, že niekto nejde rovno hlavou proti múru, zato ešte nemusí byť ovca. Každý máme svoje zázemie, svoju rodinu, svojich démonov, svoje životné okolnosti. Nie som rúško-magor, keď si nasadím rúško v obchode, som rúško-magor keď bonzujem tých čo rúško nemajú. Atď atď. … Musíme nájsť spoločnú cestu, inak sme v …

              Liked by 1 person

    • Podľa môjho názoru Slováci už toho majú dosť, lebo to vidieť na protestných zhromaždeniach, ktoré majú obrovskú účasť, vzhľadom na “politickú” aktivitu verejnosti v posledných rokoch. To, že ľudia pobehujú vonku v rúškach, neznamená, že s tým súhlasia, alebo si myslia, že je to potrebné. Podľa mňa len formálne plnia to, čo ostatní – nesúhlasia, ale chcú mať pokoj od “fanatikov”. Akonáhle sa stretnú viacerí známi a jeden dá rúško dole, väčšinou si ho hneď zložia aj ostatní (moje pozorovanie okolia). Nesúhlas so systémom a vnútorný odpor vidieť hlavne na očkovacej agende – po brutálnej štátnej propagande a nátlaku to urobilo z presvedčenia cca 20 až 25%, 20% chcelo cestovať, mať pokoj a možné nežiadúce účinky vakcín nebrali vážne a zbytok propagande neuveril a potom, čo začal ďalší šialený nátlak a tvrdá cezúra iných názorov, sa táto časť obyvateľstva vo svojom presvedčení iba utvrdila a ich názor už nezmení nič. Navyše teraz začínajú jasne presakovať info o nežiadúcich účinkoch vakcín (každý to vidí aj vo svojom okolí) a konfrontuje imaginárnu “politicko mediálnu realitu”, s realitou, čo má okolo seba. Navyše do toho aj “na hulváta” presadená zmluva s USA, rast cien atď. spôsobili totálnu nedôveru vlády. Čokoľvek urobia, alebo povedia, už bude kontraproduktívne a “po špirále” len zvyšovať napätie až do bodu komplexného “prebudenia”, ako je to pekne popísané v článku. Podľa mňa, ešte tých cca 25% až 30% ľudí si nevie pripustiť, že toto, čo sa deje okolo “COVID agendy”, je možné vykonať v tak globálnom meradle, bez akejkoľvek kontroly. A keď si to pripustia, uvidia “ruku nadnárodného riadenia” a všetko pochopia. A potom “obor začne konať”.

      Liked by 14 people

      • Som kritikom rúško-magorov, lebo rúškami to začalo a hlavne ich hlúposťou to pokračovalo a pokračuje salámovou metódou až do dnes. Nie som za menšie zlo, som za dobro a v tom je možno môj postoj iný. Nikdy som na ulici nenosil rúško, nikdy som sa netestoval a nikdy sa nedám očkovať. Tento postoj som zaujal už od začiatku vymyslenej covidovej hystérie, vďaka čomu som síce prišiel o veľa, ale zostal som stáť za svojim presvedčením a budem tak robiť, aj keď zostanem bez prostriedkov. Je to môj postoj. Nebol som iskrička, nebol som Pionier a nie som ani covid hysterik, lebo neverím, že niekedy covid ako choroba existoval.

        Liked by 3 people

        • Taký postoj Vás ctí. Prekukli ste to na začiatku a ďalšie udalosti Vás v tom len utvrdzujú. Ale nie sme stroje, ktoré rovnako myslia a konajú. Niekto potrebuje dlhší čas a “myslenie bolí”. “Tím je taký silný, ako silný je najslabší člen”. Navyše v tíme je cca 5% zapredaných jednotlivcov, ktorí “makajú pre iné tímy” a majú obrovské zdroje a mediálne krytie. Ale dúfam, a všetko tomu naznačuje, že “celý tím” za chvíľu pochopí, o čo tu ide …

          Liked by 1 person

          • Každý sme iný. Kritizujem aj to, čo mi momentálne vyhovuje a teda aj keď dnes môžem súhlasiť s Ficom, to neznamená že to tak zostane aj po voľbách ktoré vyhrá. Fico je menšie zlo a mi nestačí, lebo ja chcem dobro, nie menšie zlo. V Smere zostalo veľa zlodejov a zapredancov, ktorí s tým nikdy neprestanú, lebo sú vydierateľní. Každý musí zostať sám sebou a mui kritizovať ľudí aj vo svojich radoch.

            Liked by 1 person

            • Lenže v systéme ktorý tu máme nemáš inú alternatívu ako vyberať menšie zlo. Kým sa od základov nezmení systém ostane to takto. Navyše kým nie je na zvolených zástupcov uvalená trestnoprávna zodpovednosť za vlastné skutky v úrade ktorý zastávajú nič sa nezmení. Na zmenu v skupine ohľadom kovidového šialenstva stačí aj malá skupina. Časom sa k ním pridajú ďalší. Situácia je na hrane, kam to spadne či kam sa vyberieme ešte nie je rozhodnuté.

              Liked by 4 people

              • Peťo, ja nie som malé dieťa. Situácia bola na hrane aj v roku 1989. Pracoval som v spravodajskom filme a tiež som počúval od kolegov, že teraz ide o všetko, nech len nekritizujem študentov, ktorí na schodoch, Jiráskovej ulici, vytrtkali dnešnú generáciu 30-ročných. Mal som nariadené dať im naše nové spacáky zo skladu odborov, v ktorých vznikala táto generácia a aj dnešní politici. Pýtal som sa, kto to zaplatí, ale bol som upozornený, že ide o všetko a tak to mám nechať tak. Bol som aj na Záhradníckej ulici, kde dav kričal pred súdom, prepustite J. Čarnogurského. Pýtal som sa kto je J. Čarnogurský, ale bolo mi povedané, že teraz ide o všetko, preto to mám nechať tak. 90% ľudí tam kričalo slogan “prepustite Jána Čarnogurského”, ak keď nevedeli kto je J. Čarnogurský. Stal som pod tribúnou na námestí SNP a pýtal som sa kolegov, prečo tam je Budaj, veď to je policajný agent ? Bolo mi povedané, že to mám nechať tak, lebo teraz ide o všetko. Nie som malé dieťa a pamäť mám dobrú. Peťo ja už nechcem menšie zlo, lebo to menšie zlo sa tam opäť zabetónuje na 30 rokov. Peťo dnes nejde o všetko, ide o ďalšiu generáciu, ktorú sa chystá opäť niekto oklamať peknými sloganmi. Ja sa som sa pýtal aj tých, ktorí mali v roku 2018 nad 65 rokov, prečo nenávidia Fica, keď ten pre nich robil naozaj dosť, a dostal som odpoveď, aby som to nechal tak, lebo dnes ide o všetko. Viem, že to Fico nemá ľahké, ale ver mi, že keby mu niekto nedržal chrbát, nebol by taký “odvážny”. Mečiar mal v roku 1998 vyše štyridsať percent voličov a prehral voľby. Ľudia uverili médiám a Mečiar stratil podporu aj tých najzarytejších priaznivcov. Čo je lepšie dnes, ako bolo za Mečiara ? Nič.

                Liked by 7 people

    • Vidím to každý deň, a je to od človeka k človeku. Jeden si rúško nasadí a iný nie. Hoci doručuje balík a tebe príde správa od doručovatelskej spoločnosti, že ti balík nevydajú ak nebudeš mať riadne nasadený respirator a vlastné pero s rukavicami k tomu! 😂😂😂
      Nuž, ja som mala šťastie na tých dorucovatelov čo sa správali ako ľudia a nie zombie. Nemali ani respirátor a ja som tiež v tom zhone vybehla von po balík bez všetkého. Zatiaľ chorá nie som. 😉

      Liked by 3 people

      • Každý, kto to má v hlave v poriadku si tú handru na ústa nedá keď nemusí.. Nedám si rúšku nikde iba v potravinách na bradu. Obchodné reťazce nenavštevujem, poštu nepreberám, telefón som zrušil, televízor ani rádio nepočúvam. Odpojil som sa od tohto otrockého režimu, či že nepacujem viac, ako musím na prežitie. Nikdy, od roku 1985 som nebol a nikdy nepôjde lekárovi, nikdy.

        Liked by 1 person

  2. Suhlasim s clankom ale pridal by som ze tie body co si napisal prebudia len menšie percento obyvateľov. Ta vacsina sa prebudi zial az ked tvrdo padnu na hubu a nato podla môjho názoru veľmi pomóze extremna inflacia, zdrazovanie energii co sa uz deje, lebo az ked ludia zaziju na vlastnej kozi upadok zivotnej urovne a kazdodenne tazkosti az potom sa zamyslia ze nieco vtomto state nefunguje. Do tohto scenara zapada aj neochota Matelka znizit DPH, co pomoze rychlejsie prebudenie nasich ospalych spoluobcanov.

    Liked by 3 people

  3. Ahojte všetci.
    Ja by som uvítal psychotesty pre všetkých ľudí na dôležitých pozíciách a otvorené jednanie a zverejňovanie všetkého. Veď aj napríklad výsledky volieb už bývaju falšovane.

    Čo je však na súčasnom stave zarážajúce, že napríklad vojsko, polícia, súdnictvo, prokuratúra nezabránili vraždam a bezpraviu. To ich radí na rovnaké dno. Taktiež medicína a veda zlyhala u veľa ľudí. Zavŕšil to kolaps ekonomiky, školstva,… Behom 2 rokov sa ukázala celá spoločnosť ako škodlivá a zbytočná. V podstate tu ani nie je čo opravovať. Ak má mať celá snaha zmysel, ide sa stavať odznova a inak (úplne všetko).

    Osobne sa na to už teším. Len si želám, nech to konečne príde. Držte sa.

    Liked by 11 people

  4. Ešte by som chcel niečo povedať k tým kryptomenám. Slováci, ale ani iní bežní obchodníci dnes neveria že BTC výrazne oslabí a keď už oslabí, neuveria že výraznejšie posilní. Tomu proste neuveria a preto ho nebudú nakupovať, keď padne. Pokles bude výrazný, kryptomena pôjde dlhodobo do strany s postupným klesajúcim trendom. Kto si kúpi BTC, keď jeho poklesom stratí obrovské financie ? Obchodníci už budú opatrní, budú sa riadiť starými indikátormi, ktoré fungujú vtedy, keď to zločinci potrebujú.
    Vážim si tvoje články, len na niektoré veci mám iný pohľad.
    Pekný deň.

    Páči sa mi

  5. Aj keď sa covid cirkus blíži ku svojmu koncu, mnohí aj tak ruska dole nedajú a budú pokračovať. Ich nepustí ďalej strach a presvedčenia, ktoré majú v sebe.
    A to nehovorím o ľuďoch, ktorí majú v sebe 2-3 dávky…Co s nimi… Týždne ukážu, čo sa bude ďalej diať.

    Liked by 2 people

  6. Ori, dobre si to napísal, ešte by som doplnil, že musíme okamžite začať pracovať na potravinovej sebestačnosti, kvôli možnému kolapsu zásobovania. Aj keby sme nešli do konvojov, aj tak nás môžu potravinovo kedykoľvek vypnúť.
    Na niektoré veci mám aj ja odlišné názory, nie vždy mám potrebu ich prezentovať. S tými kryptomenami je pravda, že si ich nebudeme mať za čo nakúpiť. Možno pár bohatých ľudí, ale ostatní budú mať problémy prežiť z výplaty do výplaty.

    Liked by 3 people

  7. Zdravim vas všetkych na Slovensku. Ako tak citam vase komentare a komentare na inych vam podobnych medii napriklad Tadesco🤣je mi vas luto. Kazdy si prihodi nieco alibisticke, podakuje orimu ako deticky v materskej skolke aj moja mamka povedala aj moja mamka videla alebo chlapi v krcme……smutne ako ste prezrati

    Liked by 2 people

  8. Krásny a pohodovy podvečer. Jedna moja dnešná skúsenosť. Mam malý obchodík, ktorý na šťastie nebol vôbec zavretý. Iba 10 dní v 2020 vďaka bonzacka, ktorá má udala, že nie som testovaná. To bol ten november čo Krajniak Miláno peňaženka vyhlásil za SNP😉. Takže dnes sa u mňa otočilo dosť dôchodcov, jeden super pán, chodí aj na protesty, takže vie toho dosť čo sa deje, rozprával mi kadečo, až som pozerala a bola nadšená. Ostatní, je mi ich aj ľúto, nevedia vôbec co sa deje a kam to speje. Púšťala som im videa, čítala články a potom prišla zlosť, že veď v TV nič také nedávajú. Je mnoho co by potrebovali zobudiť, ale vidím aj mnohých prebudení h. Verím, že všetko nakoniec bude v náš prospech. I keď si budeme musieť riadne zmáknuť a uskromniť sa. Bolo by ešte dobré akosi zapracovať na mládeži, lebo tá je vymletá, aj to vidím denne. Česť výnimkám.

    Liked by 7 people

  9. Bol by som naozaj rád, keby už všetko smerovalo k lepšiemu. No stále je len horšie. Či majú kryptomeny budúcnosť? Zatiaľ mi to príde ako nafúknutá bublina z teplého vzduchu bez reálnej hodnoty. V kryptomene vidím len digitálne otroctvo a už vôbec neverím že ich vlády či korporácie nemajú pod kontrolou. Napokon všetko ukáže čas, či bude lepšie alebo horšie. Je pravda že malá časť sa prebúdza, no väčšinu stále nič nezaujíma, len spotreba a sebectvo. Ak dostanú mailom petičný hárok na podpis, ešte sa rozčuľujú, načo im takéto blbosti aj niekto posiela. Toto je priama realita môjho okolia. Väčšina sa neprebudi, pokiaľ nebudú mať prázdny žalúdok a nedostatok základných veci na prežitie. Stále je veľmi málo tých, čo skutočne chápu realitu a ešte menej tých, čo by chceli pochopiť, či je aj niečo iné okrem propagandy. Dobré píšeš, že tento štát musíme znova vybudovať. Tak ako po vojne. Bez neziskoviek a parazitov. Kto sa nepricini, ten jednoducho neprežije. Inak to ani nepôjde.

    Páči sa mi

        • Tí “najbohatší” sú iba biele kone tých skutočne “bohatých” bielych koní a tí bohatí majú nad sebou ešte bohatšie biele kone. Bohatstvo nie sú iba peniaze a majetky, ale neštruktúrovaná moc. Pokiaľ máš majetok v nehnuteľnostiach zisky máš z prenájmu, alebo predaja. U kryptomien, či akcií to je podobné, ibaže tam prenájom nefiguruje. Keď nepredáš v ten správny čas, nezarobíš. Najbohatší sú tí, ktorí nakupovali BTC na začiatku, nikdy ho nepredali a na horších pozíciách ho dokupovali. Myslíš si, že keď sa dostane BTC na formačný vrchol ( termín, objem formácia), nebudú sa ho zbavovať a chcieť ho kupovať nižšie ? Urobia to a nebude to dlho trvať. BTC dočasne vymenia na niečo iné, so scenárom opäť ho skúpiť. Urobia to. Formácia N3/WEEKLY sa zakreslí do cca 4 – 6 mesiaca 2022 a potom sa bude čakať na kartelový výpredaj BTC. Je to formačné pravidlo, ktoré platí vždy. Výhodou BTC je to, že nikto nič nebude musieť vysvetľovať, na rozdiel od pádu akcií. Je možné, že sa netrafím do presného termínu potvrdenia formácie, ale tá sa zakreslí určite.

          Liked by 2 people

          • napisem to tu: Dnes po dlhej dobe som si tak nejak fakt dobre pocital na tychto strankach. Obdiv JAROJ. Vidim to uplne stejne. Uz mam dost mensieho zla, preto ma volby nezaujimaju. A sice citam ORIho, ale niekedy mi to pride ujete…. mimo realitu. Chapem vsak, ze nejaky obsah tvorit treba. Je to stale cakanie na nieco. A vidiet to na kopec konspiracnych weboch. Jeden aby sa uz zblbol z tolkych planov a ocakavani. Uprimne, sam neviem ako to urobit inak?

            Viera v dobro a lepsi zivot je asi to jedine co musime mat vsetci! Je to sila co ma tu moc dat veci do pohybu. A to neustale spekulovanie, to a to je na ceste, zrutenie fin. systemu a koopec dalsich crazy scenarov. Ja neviem. Tiez som prehliadol tuto hru na pandemiu. Do dnes ziadny test, nic, rusku nenosim a som mimo tuto hru. Za urcitu dan samozrejme.

            BTC vidim dost podobne. Ak si dnes vsetci lacia peniaze, vlady neupravuju rozpocty a vedia, ze si zase iba natlacia. Uprimne, preco velryba v krypte by nemala byt prave elita, co si na nakup krypta proste peniaze natlaci. 🙂 vsak sa len podivajte ko sa zmeni cena BTC za 44 hodin, ked sa vytiahne z hry 1mld USD. A udialo sa to niekolko krat. Ta je jasny dokaz ako rychtlo to pojde dole az pride na lamanie chleba. Kazdopadne vdaka JAROJ, ale vdaka aj ORImu za tu pracu. To, ze mame rozdielne nazory nevadi. Kazdy inak kolektujeme a vyhodnocujeme informacie.

            Páči sa mi

            • Ďakujem.
              Ja sa na BTC pozerám formačne, tak ako na všetko kryptomenové a vždy sa naplnilo čo som dal dopredu. Zatiaľ vždy. Možno si hľadím ego, ale pokiaľ sa deje, čo dávam dopredu, tak sa na seba nehnevám. YouTube mi vymazal účet, preto som si tam musel obnoviť nový a pokračujem v predpovediach vždy dopredu. Momentálne sme v rastovej formácii N3/WEEKLY už druhý rok. Nechcem sa s nikým sporiť, či je BTC to pravé orechové, ja len dávam dopredu, čo sa s BTC onedlho stane. Teraz sme v týždňovej formácii, 30 minútovej formácii a 4 hodinovej formácii. 4. hodinová formácia ešte nič neznamená, ale keď potvrdíme tú dennú, príde posledný rast BTC cca
              do 2 500 000 bodov max 60 000 – 78 000. Potom sa treba sa pripraviť na kartelový výpredaj BTC. BTC/USD spadne do poklesovej formácie N3/W a príde rekordné oslabenie tohto zločineckého nástroja. Bude to v čase, keď bude Bloomberg hlásať pozitívne správy o BTC. To bude signál kedy si bude treba držať klobúky. Satanisti sa BTC zbavia v kartelovej dohode a pokles môže byť nevídane rýchly.

              Páči sa mi

        • A čia je to chyba, že nie si medzi najväčšími boháčmi Ty? Pred 6 rokmi si na počítači mohol za pomoci grafickej karty vydolovať tisíce Bitcoinov … nepripadá Ti to ako šanca na zmenu pomerov vo svete? Ak chceš vo svete čokoľvek spraviť, potrebuješ peniaze. Bankomafia má financie pod palcom tak ako ju porazíš? Krypto prišlo ako blesk z jasného neba … pre každého bolo dlhý čas “zadarno” Podumaj nad tým. Čo z toho nakoniec bude je jedna vec, ale čo z toho byť mohlo zase iná …

          Páči sa mi

            • otázkou je, či ten bitcoin bol skutočne prichádzajúcou pomocou, alebo len sofistikovanejšou pascou parazitovania: zarobíš tým, že na vrchole predáš a potvrdíš zisk. Predáš, lebo kůpia iní, padnúc do vopred pripravenej pasce straty. To je ešte horšie než parazitovanie, je to sofistikovaná krádež roztiahnutá v čase. A nikto nič nemusí vysvetľovať, lebo niet konkrétnej osoby, niet koho žalovať, všetko je anonymné… Formačné pravidlo, o ktorom Jarojr píše, nie je hlúposťou.
              Rozprávame o potrebe dospieť do stavu Človeka, ak chceme nieže niečo zmeniť, ale vôbec prežiť. Všetky schémy, na ktorých chcem zarobiť, no v pozadí za tým je strata a ožobračenie iných, je podvod a sotva čo má spoločné s Človekom.

              Liked by 4 people

  10. Stále veľmi účinne funguje základná psychológia – strach, že o niečo prídem. V tomto prípade, že prídem o niečo, čo poznám. O známy systém. Síce zlý, ale poznal som ho, vedel som v ňom (ako-tak) plávať. Mnoho ľudí si myslí, že niečo stratí. Všetci títo musia prísť až na samé dno a žiaľ to znamená prísť o všetko podstatné. Ono aj to rúško je istá istota pre nich. Očkovanie už veľmi nie, lebo si už aj tí menej chápaví uvedomujú, že chorí sú dnes hlavne tí zaočkovaní. A vidia nezaočkovaných, ako si veselo behajú po svete.

    Toto sa zmení až vtedy, keď si ľudia uvedomia, že hmotné veci sú prchavé a že podstatné veci v živote nie sú veci. Covid tomu uvedomeniu napomáha, ale nejde to rýchlo.

    Liked by 5 people

    • covid to načal, hospodárska pandémia v tom bude pokračovať a všetko to okorení ešte dopad vladtizraty (pekný preklep…) a vlastizrady “elít” v súvislosti s DCA. Zmena má zmysel, len ak je po nej všeobecný celospoločenský dopyt, len vtedy má misia spasiteľa opodstatnenie, inak je to len mrhanie energiou a časom, pretože plody misie umierajú s odchodom jej nositeľa. No tieto misie nie sú úplne zbytočné, pretože sú iskrami, ktoré nikdy úplne neuhasnú, spomienkami na hrejivý blahodárny plameň, a zároveň otáznikom, prečo ten plameň vyhasol i výzvou zároveň, že nestačí len oheň rozdúchať, ale predovšetkým trvale udržiavať spoločným úsilím všetkých.
      Nech už nová vláda je menším, či väčším zlom, bude musieť nastoliť potrebné zmeny tak, aby to nebolo o voľbe menšieho zla, pretože, ak sa aj to najmenšie zlo dostane k moci, rastie či už skryte, ako za predchodzích vlád, alebo otvorene ako teraz a vyvoláva voči sebe odpor okolia.
      Prvou a základnou vecou po zmene, ktorú nová vláda musí jasne deklarovať je to, či chce zmenu systému tak, aby systém slúžil ľuďom, alebo to bude zase len o kozmetických úpravách, aby jarmo zotročujúceho systému bolo znesiteľnejšie. No jarmo je vždy jarmo, a to čo je na začiatku úľavou, časom bude aj tak tlačiť. A presne toto sa prejavilo po 12 rokoch vlàdnutia SMERu. On po páde Dzurindu a Radičovej zmiernil jarmo systému, “poľudštil” ho, nasadil ľavicovú masku navonok, no tak, ako sa zlepšovala životná úroveň obyvateľov, rástla aj nespokojnosť s tým, čo sa skrývalo za maskou – tvrdá neľudskosť jednania smeráckych kauzárov.
      Preto základnou otázkou pre každú vládu, ak nechce časom padnúť kvôli strate podpory voličov, je: Kto komu má slúžiť: systém ľuďom, alebo ľudia systému?

      Liked by 6 people

  11. Mám taký pocit ,že sme nepochopili podstatu Oriho myšlienky.Asi bude treba prestať už konečne s obviňovaním ,kritizovaním a posudzovaním,že ten povedal to ,ten tamto……to k ničomu nevedie.Doba ktorá prichádza je doba tvorenia,je doba myšlienok,myšlienok tvorivých a len tvorivé myšlienky budú vypočuté….. a k nim sa pridá i vačšina . Ori hovorí o tvorbe ,nechajme to staré. Podľa mňa je treba začať od seba ,následne od miest a samospráv,takto to začína robiť teraz Putin.Hľadá ľudí z vidieku ,so skúsenosťami ,ľudí nezaťažených minulosťou,zodpovedných ,úprimných a so schopnosťou sebareflexie a mravnosti.Tých ktorí nie sú zviazaní s politikou,so stranou,alebo s oligarchami.To treba začať rozvíjať i u nás.Netuším či to je správne ,ale intuícia mi hovorí ,že hej.Nespomínam si presne ,kde som to počul,alebo zaregistroval,ale dali nám možnosť založiť si spoločenstvo,skupinu,alebo tak nejako dôchodcov,ktoré by bolo normálne zaregistrované v meste ,dedine,nemám tie presné informácie,ak to niekto zaregistroval,dajte prosím vedieť. Tu by šikovní ,relatívne mladí,a skúsení dôchodcovia začali vytvárať informačné polia.Kľudne by mohli mať pomocníkov……..ako ne dôchodcov. V Rusku je polovica Dumy zložená s politických strán a polovička z regiónov pracujúcich,ako to presne funguje netuším ,ale chcelo by sa na to pozrieť bližšie.Chalani z bloku vedia po rusky a myslím ,že veľmi dobre.Následne by sa mala znížiť štátna sféra .

    Liked by 10 people

  12. Čudovali by ste sa všetci koľko je na Slovensku ľudí ktorí súhlasia s touto vládou cvargou a s tým aby na Slovensku boli USA vojaci. Ďalej veria slepo vakcinam ich ospravedlnenie že aj na chrípku sa očkuje človek každý rok. Veľmi veľa slovákov je nepoucitelnych majú vymyte mozgy z masmédií a slepo veria politikom. Ja tejto bande plagiátorov a mafiánov neverím…☀️V.I.Lenin povedal že každá revolúcia musí byť správne načasovana inak je neúspešná.

    Páči sa mi

    • No je ich dosť, ale neviem či väčšina. Je to podložené aj faktami slabá zaočkovanosť napr. v aj v porovnaní s ČR, s progresívnym západom už ani nehovorím. Presne ako povedal v rozhovore pre TV Slovan Peter Weis, je na Slovákov hrdí. Možno to debilné testovanie ľuďom trochu potovrilo oči, a toto si povedali, že už nie.

      Pokiaľ ide o tú armádu, veď sama pani prezidentka povedali, že je sklamaná zo Slovákov, čo publikoval Focus a to je ešte podľa mňa málo, že Slováci veria že agresorom je USA a nie Rusko. Plus napr. Dráčik, neočkovaných vyhadzovali, ale aj tu sa už dosiahol okraj pohára. Vôbec by som to nevidela tak zle, skôr naopak.

      Liked by 5 people

      • Súhlasím, v porovnaní s ostatnými sme na tom ako jedni z najlepších v odolnosti vplyvu nadnárodného riadenia. Byť na mieste niektorých našich vládnych úradníkov, tak najväčšie obavy by som mal práve z tých poslušných zaočkovaných spoluobčanov. Lebo keď sa skutočne potvrdia obavy niektorých odborníkov v súčasnosti cenzurovaných, ako napr. Prof. Turánek a radu ďalších, čo sa týka vakcín a postupne sa začína ukazovať, že mali pravdu a celé sa to prevalí, tak miera hnevu týchto ľudí spustí strašnú lavínu a navyše, keď dali zaočkovať aj svoje malé deti … Tiež by som bol zvedavý, ako je to so šaržami tých vakcín. MUDr, Janeková v jednom z rozhovorov povedala, že jej nechceli uznať štúdiu výsledkov podávania Ivermektínu, lebo nebola “zaslepená”, t.j., že 1/2 pacientov mala dať liek a 1/2 placebo a tak to vyhodnotiť. Ona samozrejme nechcela dať chorým placebo. A rád by som vedel, či aj u týchto zatiaľ experimentálnych vakcín tiež náhodou neprebieha podobná štúdia …

        Liked by 3 people

    • Wolf, tí ľudia o ktorých píšeš, tak oni žijú v 3D naša planéta po 26 000 rokoch previbrováva do 5D a to budú ľudia rozmýšľať a konať úplne inak. Tí, ktorí si idú a budú omieľať svoje, tak buď z tohto sveta odídu, alebo sa im nebude žiť dobre. Preto ich treba v tom nechať. Buď sa sami zdvihnú z toho bahna, alebo “skončia”. Bohužiaľ. Jedno príslovie hovorí…”Múdremu neraď, silnému nepomáhaj”.
      A ako Oracle píše… Je potrebné čítať hrubé knihy. Odporuč to aj tým ľuďom. 😉

      Páči sa mi

  13. Spätné upozornenie: Oracle: NIKDY VIAC! | Začas

  14. Ori, mal by si ísť hlbšie do minulosti. Nikdy viac nepredať vlastný štát za banány a plesnivé rifle. A magneťáky. Pretože aj toto sa stalo v 89-tom. Ako keď Indiáni vymenili svoju zem za korálky a zrkadielka.

    Liked by 5 people

  15. Nová Éra už nie je víziou budúcnosti. Prejavuje sa už v dennom živote v nespočetnom množstve jednotlivcov. Keď čítate noviny alebo sa pozeráte na správy, môže sa zdať, že čas ešte nedozrel. Prebúdzanie, ktoré prináša Nová Éra začína na individuálnej úrovni, nie na úrovni vlád, inštitúcií alebo organizácií. Vo vašej každodennej existencii sa prejavuje nový prúd energie. Je to prúd vášho srdca, ktorý vás vyzýva a láka žiť a konať v súlade so svojou jasnosťou a múdrosťou. Takto nastáva Nová Éra tým, že sú jednotlivci pozorní k šepotu svojho srdca. Spirituálne vzaté, základ akejkoľvek ozajstnej zmeny či transformácie leží vždy na individuálnej úrovni. Energia, ktorá sa prebúdza vo vašich srdciach, bude postupne nachádzať svoju cestu skrz inštitúcie a organizácie, ktoré naďalej trvajú na starých vzoroch vedomia založenom na egu. Staré záštity moci zlyhajú, nie vďaka násiliu, ale vďaka jemnej energii srdca. Keď srdce prevezme vedenie, staré sa zrúti, nie pod tlakom moci či násilia, ale pod tlakom lásky.

    Liked by 2 people

  16. Keď tak čítam komentáre, znova sa len potvrdzuje, že ľudia, nie sú pripravení spolupracovať, pretože každý má iný program v sebe a iný pohľad na veci. Sme prilis názorovo roztrúsení. Každý sa snaží silou mocou presadiť to svoje. Ešte musí prejsť nejaký čas, aby každý v sebe pochopil co to znamená, more je kvapkou a kvapka je morom.

    Liked by 1 person

  17. Spätné upozornenie: Blok – ľavicový alebo pronárodný? | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  18. Spätné upozornenie: Opakujem, nikdy viac | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  19. Spätné upozornenie: Oracle: OPAKUJEM, NIKDY VIAC | Začas

Pridaj komentár