Opakujem, nikdy viac

Strata dôvery voči vláde a štátnym inštitúciám je už globálnym javom. My sme nepochodili s celým parlamentom, vládou a okupantmi prezidentského paláca, ale kanadský premiér Trudeau kvôli pokojnému protestu zaviedol núdzový stav resp. stanné právo a každého, kto nesúhlasí s kanadskou vládou, označil za extrémistu resp. teroristu, nechal zhabať peniaze vyzbierané vodičom kamiónov, autorizoval banky k tomu aby, zmrazili účty s úplnou právnou imunitou BEZ rozhodnutia súdu a LEN na základe podozrenia a médiá označili každého kto máva v Kanade kanadskou vlajkou a požaduje slobodu za pravicového extrémistu. Čo nie je len vážna strategická chyba, ale rovno strategická samovražda.

Prečo je to strategická samovražda?

Pretože ukázali pravú tvár vlády, bankového systému, médií a tzv. technologických spoločností, lebo Go Fund Me a podobné platformy ukradli peniaze resp. sa o to pokúsili, a toto viedlo rovnakou mierou k likvidácii dôvery v tieto inštitúcie, ako aj k poriadnemu budíčku nielen pre Kanaďanov, ale aj pre zvyšok sveta. Takže nielen nás vytočila „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci, spolu s vládou a parlamentom, ale aj kanadská vláda Kanaďanov, Bidenov režim a vedenie štátov Američanov a ostatné skorumpované režimy ostatné obyvateľstvo. A toto je pre Západ problém (pod týmto označením som VŽDY myslel elity a sociálne algoritmy), lebo my sa nežerieme navzájom, ale ukazujeme na nich prstom a nazývame ich pravými menami, a dokonca Trudeauovi hovoria, že dopadne ako Ceaușescu.

A toto všetko má neblahé dopady na Západ, pretože vodiči prakticky okamžite zareagovali na ich ťah a začali používať kryptomeny na financovanie celej záležitosti, čo vyvolalo ešte väčšiu nevôľu t.j. vystupňovalo celú situáciu. Ide o to, že ľuďom došla jedna vec.

Čo také?

Že vládne opatrenia tu nie sú preto, aby postarali o ich bezpečnosť a zdravie, ale aby vytvorili ďalší koncentračný tábor, ktorý má nápadne podobnú štruktúru vo všetkých štátoch. A toto zas vedie k dvom súvisiacim sa veciam:

  • Ľudia začínajú chápať, že vlády sú často zločinecké zoskupenia zložené z politikov/malých tyranov/despotov, ktorí sú skorumpovaní a po opojení mocou často vyvádzajú ako pominutí, čím destabilizujú štát, ktorý je nástrojom na prežitie národa t.j. ohrozujú prežitie národa.

  • Mnoho ľudí začne rozmýšľať nad tým, ako preorganizovať spoločnosť tak, aby sa nesformovali vlády resp. aby vlády neboli potrebné, aby vlády nemohli vyberať dane, vydávať peniaze a obmedzujúce zákony.

Skrátka, národné štáty prestanú byť základom pre organizáciu spoločnosti a našich interakcií, lebo sú náchylné ku korupcií (korupcia je dokonca systémovým javom) s tým, že udalosti v Kanade aj značia koniec starého sveta a jeho inštitúcií.

A čo my?

Ako som už napísal, aj my budeme organizovať náš štát na princípe „nikdy viac“, aby už nikdy viac nenastala súčasná situácia, ktorá nastala nielen kvôli vyčíňaniu liberál-fašistickej čvargy, ale aj kvôli riadenej opozícii akou je Kotleba. A mám dosť dôvodov, prečo mám Kotlebu za riadenú opozíciu a záškodníka. Začnem tam, že začal robiť cirkus pri blokáde hraničných prechodov (teraz a aj v lete), kvôli ich cirkusu v parlamente skrátili rozpravu k „obrannej“ zmluve, kvôli cirkusu s vodkou a Bromhexínom bolo spomalené šírenie alternatív ku covid vakcíne, kvôli nemu sme prišli o 5 ton zlata uložených v Londýne, kvôli nemu máme „podarenú“ aktivistku v prezidentskom paláci (štiepilo sa to medzi ním a Harabinom) a kvôli lacnému politickému marketingu ide do väzenia, t.j. ak niekto doteraz nepochopil kto a čo v skutočnosti Kotleba je, tak buď to nechce pochopiť, alebo je klinický debil. Takže nás čaká kopa práce, aby sme to tu nielen vyčistili od podlahy, ale aj preto, aby sa táto situácia nikdy viac nezopakovala.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

75 thoughts on “Opakujem, nikdy viac

    • Čím by mali byť národné štáty nahradené? Jednou z možností ako napísal Prometeus je aj mnohonárodnostný štát. Ja to beriem ako vyššie štádium vývoja ľudskej spoločnosti a zároveň aj akýsi medzistupeň vo formovaní spoločnosti. Ak sa pozrieme na vývoj spoločnosti, tak k tomuto smerujeme. Ľudstvo sa dostalo do bodu, z ktorého už nie je návratu. Bol prekročený rubikon a ľudstvo sa práve teraz nachádza na križovatke svojho bytia a nebytia. Buď sa vydáme cestou tyranie a úpadku civilizácie (pevne verím, že už nám to nehrozí), alebo nastúpime cestu vývoja a rozvoja. Prečo to tvrdím? Za cca 2,5 roka sa udiali veci, o ktorých sa nám ani nesnívalo. Udiali sa veci, ktoré doslova spoločnosť obrátili hore nohami a ukázali ľuďom pravú tvár systému. Tu sa nejedná len o to, že politici a politický systém zradili (to, že zradili ma až tak neprekvapuje, mňa osobne šokovala obludnosť tejto zrady), tu sa jedná o to, že časť spoločnosti povstala voči inej časti spoločnosti (diskriminácia, zastrašovanie, obmedzovanie, triedenie, tyrania, atď.). A nedialo sa to v jednom štáte, ale je to celosvetový jav, aký doteraz nemal v ľudských dejinách obdoby. Už z toho je zrejmé, že staré poriadky sa vrátiť nemôžu a zároveň vyvstáva nutnosť reorganizácie spoločnosti a systému vládnutia. A to nečaká len nás, ale celý svet.

      Čo sa týka tej tzv. “obrannej zmluvy”. Tá zmluva musela byť schválená. Iná možnosť nebola. Akurát Kotleba zase pomohol vláde, keď zarazil rozpravu. Ale zase nikoho to neprekvapilo. Ja osobne z toho veľkú drámu nerobím lebo tá zmluva už teraz je len zdrapom papiera a ako sledujem vývoj vnútropolitickej situácie v SŠA, tak o chvíľu bude aj neplatná. Podľa mňa, pravým účelom tejto zmluvy je odpis liberálov a celého toho zločineckého zoskupenia čo je pri moci. Táto zmluva nastavila len 2 možné politické tábory, označenie toho kto je a nie je zradca a tým pádom aj pevne stanovila mantinely politickej práce. Z odstupu času keď na to pozerám, nadobúdam presvedčenie, že našu “podarenú” vládu a celú liberálnu bandu do toho dotlačili. Stačilo sa pozrieť na Naďa pred hlasovaním – stres, panika, úzkosť, strach. A po hlasovaní to nebolo iné. Ak by nemali novinárov, čo to doteraz obhajujú, tak Naď už leží na psychiatrii. Ak im trochu myslí, tak museli pochopiť, že ich zahraničné krytie pomaly ale isto končí. Po posledných Ficových tlačovkách je zrejmé, že ich čas sa napĺňa a po vyhláseniach, že zabili gen. Lučanského je zrejmé, Fico a spol. majú silné zahraničné krytie. Liberálna banda je v panike a šoku, lebo zrazu zistili čo ich čaká. GP lierálnu bandu svojou aktivitou v poslednej dobe doslova šokoval a uviedol do zmätku. Ak zoberieme do úvahy vývoj vo svete a u nás, tak doba exspirácie tejto bandy môže byť niekoľko dní alebo týždňov.

      Liked by 4 people

      • @rozprava a Kotleba
        Niežeby sa to neschválilo lebo rozprava by bola fraška tak či onak, ale teraz by bol o tom papier, že zrádzajú lebo nikto by sa nemohol vyhovárať na súde “ja som to nevedel”, “ja som to tak nemyslel” a “ja som len plnil čo mi šéf nakázal”. To je dôvod prečo hovorím o Kotlebovej zrade

        Páči sa mi

        • Oracle, vládna moc ak by chcela rozpravu umožniť mala spôsoby a možnosti aby Kotlebu uzemnili. Ale nechceli to. Avšak vládni poslanci sa vyhovárať nemôžu. Tým, že nedovolili vystúpiť Žilinkovi sami nad sebou vyriekli svoj ortieľ, lebo oni veľmi dobre vedeli čo chce povedať. A k tomu ešte Blanár Žilinkov prejav prečítal. Takže vyhovárať sa nemôžu.

          Páči sa mi

          • Ale budú sa vyhovárať lebo už teraz to robia, ALE nebude im to na nič platné, lebo sa prejavili ako zradcovia. Lenže ak by bola rozprava, tak celú vec by sme mohli riešiť jedným ráznym úderom, ktorý by uťal hlavu hadovi, teraz budeme musieť potýkať s hydrou…

            Liked by 1 person

  1. Vůdci národa musejí vzejít přímo z národa. Ne z nějaké samozvané skupiny (politické strany a hnutí), která chce uchopit moc a prostřednictvím slibů a manipulací přiměje národ, aby jim moc předal. Režim politických stran a hnutí musí skončit na smetišti, jinak bude pořád škodit a rozdělovat národ(y).

    Liked by 7 people

  2. No tak toto som nečakal. Označiť Kotlebu, ako to najväčšie zlo ma už začína prebúdzať. Všetci predsa vidíme zelene vlajky, ktoré sa mihajú, medzi tými Slovenskými, ale sú momentálne na tej istej strane ako my. Nerozumiem tomuto článku a je mi ľúto, že hľadáš vinníka, tam kde to Slovensku momentálne najmenej škodí. Každý má svoj rozum, každý vidí ako Kotleba “škodí/škodil” Slovensku. Ja som tam škodu do vnútra Slovenska nenašiel. Pre mňa je väčšia škodná Pelegríni, ako samotný a ľudia okolo Fica, ako Kotleba. Konkrétne Fico mi nevadí, ale tú čvargu okolo seba nemusím. Kotleba bude mať vo voľbách maximálne do 7%, tak aká hrozba ?. Kde vidíš to ohrozenie ? Ficová vláda nič nevyrieši a zostaneme stále v otroctve, ako pred Matovičovou čvargou. Naozaj nerozumiem čo to tu píšeš za veci, ktoré momentálne iba trieštia voličov. Mám taký pocit, že robíš z Fica PUTINA a zo Slovenska RUSKO. Sme 5 miliónový národ, či že nič nikto neovplyvní, iba sa vymenia figúrky, ktoré budú robiť prácu v rámci práva, ale proti bežným ľuďom.

    Páči sa mi

    • Keď nikto nič neovplyvní, tak prečo Kotleba?
      Kto chce zlo vidí, kto nechce, nevidí. Kotleba je vatikánsky prisluhovač a svoju zapredanosť dokázal niekoľkokrát. Naposledy sa kvôli nemu zrušila rozprava o okupačnej zmluve. Predtým sa kvôli nemu neodhlasovalo vrátenie zlata z Londýna. Jeho kandidatúra v prezidentských voľbách rozdrobila hlasy. Každá akcia, kde sa ten pán so svojou zelenou družinou ukáže, zosmradne. Kotleba a Čaputová (čierna vdova vo Vatikáne) majú rovnakého pánka.

      Liked by 5 people

      • Keď nikto nič neovplyvní, tak prečo Kotleba?
        Kto chce zlo vidí, kto nechce, nevidí. Kotleba je vatikánsky prisluhovač a svoju zapredanosť dokázal niekoľkokrát. Naposledy sa kvôli nemu zrušila rozprava o okupačnej zmluve. Predtým sa kvôli nemu neodhlasovalo vrátenie zlata z Londýna. Jeho kandidatúra v prezidentských voľbách rozdrobila hlasy. Každá akcia, kde sa ten pán so svojou zelenou družinou ukáže, zosmradne. Kotleba a Čaputová (čierna vdova vo Vatikáne) majú rovnakého pánka.

        Škoda, že sa riadiš iba tým, čo ti niekto podstrčí.
        1. to že je Pápež oddaný Satanovi som dával vo videu v roku 2017 medzi prvými na YouTube za čo mi minulý rok vymazali účet. Veď to je smiešne, ako sa toho chytilo 90% idiotov, ktorí ani nevedia čomu slúži tento biely potkan.
        2.Tá rozprava o okupačnej zmluve bola iba fraška pre nevedomých. Tá zmluva musela byť odhlasovaná za každú cenu, či že Kotleba iba urýchlil nezmyselné trápne rozpravy, ktoré by jej odobreniu nezabránili ? Mám taký pocit, že toho Kotlebu niekto úmyselne preceňuje.
        3. Nakoniec to vrátenie zlata z Londýna. Bože to si naozaj taký zaspatý a nechápeš, že Slovensko nemá Národnú banku od roku 2000. Tú banku ovláda Londýn. Toto zlato sa nikdy nevráti na Slovensko, keď bude Fico pri moci, aj keby mal 150 hlasov v parlamente. Pochop, že Slovensko už nemá Národnú banku vo svojich rukách, Keby to zlato (ktoré už neexistuje) “priślo” na Slovensko, Matovič by ho už stihol rozflákať. Takto ešte existuje šanca niekedy v budúcnosti spomenúť, že tam to zlato máme.

        Liked by 1 person

        • Akože čo podstrčí?
          Tak pekne po poriadku:
          1. Ten potkan v bielom robí reklamu imigrácií, LGBTI komunite a zabíjackej vakcíne a keby to ti nestačilo umýval nohy imigrantom. A po tomto ho nemáš za prisluhovača Satana.
          2. Fraška to áno, ale bolo by o tom papier, ktorý ich ľahšie usvedčí tú čvargu v parlamente z vlastizrady.
          3. Máme trezor v budove NBS a čo je doma to sa ráta. A Kotleba zabránil práve tomuto.

          Takže platí to čo som napísal, buď nechceš vidieť alebo si klinický debil a nevyzeráš ako klinický debil…

          Liked by 3 people

        • Zlato sme mali požadovať vrátiť a keď by s vrátením boli nejaké problémy, urobiť z toho mediálny humbuk. Tak jednajú všetci, čo majú aspoň kúštik hrdosti v sebe.
          Čo je toto za poddanskú vetu? “Takto ešte existuje šanca niekedy v budúcnosti spomenúť, že tam to zlato máme.” To sa mi snáď sníva? Bol som v Británii videl som, že tam priemerný človek je oveľa sprostejší ako priemerný našinec a my sa máme obávať týmto debilom s obavou čo len niekedy spomenúť, že nám majú vrátiť, čo je naše?
          Čo by Matovič rozflákal? Guvernérom je doteraz ten zajačik odídený zo Smeru, Kažimír sa tuším volá, doteraz ho nedokázali vyhodiť. A rozflákať stihli už ozaj dosť. Po tých jeho nosových výškraboch aj u nás nejeden účastník zaklopal na nebeskú bránu. A ešte som poznal aj osobu, čo spáchala samovraždu, keď mu po testoch nakazený partner zomrel na kovid (alebo s kovidom).

          Liked by 3 people

          • To nie je predsa o poddanskej vete. To je o tom, čo za dementnú lúzu máme na Slovensku. Ja nechcem porovnávať Britov a Slovákov, ja si všímam jednotlivcov. Čo sa týka ale ovčích hlupákov, tak tu sa mi zdá, že Briti sú na tom o niečo lepšie, ako Slováci. Keď som videl tie tupé dementné Slovenské ovce, ako stáli v radoch na testovanie v daždi, tak som už prestal veriť, že sa niečo zmení k lepšiemu. Ten opilecký a dementný Havlizmus, musí proste vykapať a až tie ďalšie generácie tu možno niekedy urobia niečo stráviteľné. Čo sa týka Kažimíra, tak to bol jednoznačne najsprostejší minister financií, akého Slovensko malo a divím sa Ficovi, že takéhoto idiota si tak dlho pri sebe držal. To samozrejme platí aj o funkcii Guvernéra. Kažimír pôjde dole a dajú si tam ďalšieho debila Mikloša, o tom už Londýn rozhodol.

            Páči sa mi

    • Pellegrini je jasné ale o Kotlebovi by si to mal prečítať ešte raz:
      ” Začnem tam, že začal robiť cirkus pri blokáde hraničných prechodov (teraz a aj v lete), kvôli ich cirkusu v parlamente skrátili rozpravu k „obrannej“ zmluve, kvôli cirkusu s vodkou a Bromhexínom bolo spomalené šírenie alternatív ku covid vakcíne, kvôli nemu sme prišli o 5 ton zlata uložených v Londýne, kvôli nemu máme „podarenú“ aktivistku v prezidentskom paláci (štiepilo sa to medzi ním a Harabinom) a kvôli lacnému politickému marketingu ide do väzenia”

      Tým pádom jeho nebezpečenstvo sa skrýva tam, že sa kryje heslami a krásnymi slovami o Slovensku, ale výsledok jeho činnosti je katastrofa. Takže buď je príliš namyslený alebo hlúpi na to aby to pochopil alebo je záškodník. Tak či onak v politike nemá čo hľadať.

      Liked by 1 person

      • Možno si zabudol pripomenúť Kotlebovú servilnosť pri vyšetrovaní smrti Lučanského. Ja sa nezastávam Kotlebu, je jasné, že ho už držia za gule a tí čo ho za ne držia, vedia, že my to vieme. Preto hrajú túto okatú hru. Ja ale vidím najväčšie nebezpečenstvo v strane Hlas, čo evidentne Fico stále nechápe a položí v koalícii s týmto medzinárodne pripravovaným darebákom, posledné nádeje Slovákov. Skús sa nad tým zamyslieť.

        Páči sa mi

      • ja si myslim, že prichadza pomaly čas, že sa sputí lavína výmen vlád po celom svete… preto si treba uvedomiť, že elita má s určitosťou tieto veci pod palcom a dosadia si tam opäť svojich užitocných blbcov (jedno akého pol. príslušenstva)… otázka je, ako rozpoznať zrno od pliev… Musím len súhlasiť s konštatovaním v tomto blogu, aby si mladý politici išli po romzumy ku p. Mečiarovi… do tejto kategórie spadá aj Fico… on si okolo seba školí mladých… podľa mňa ak Fico vyhrá voľby, odíde z politiky. Poprípade to ešte skúsi na prezidenta…

        Liked by 1 person

        • Iste bude to výmena vlád v rámci starého systému. Neschopného trpáka a zradcu vymeníme za niečo menej nepríjemné, ale stále to bude produkt systému.
          Ďalším krokom bude výmena systému a teraz otázka je, že ako sa k tomu postavia politici a vlády t.j. prejavia sa ako štátnici a budú nápomocný v zmene alebo ako tyrani a budú musieť riešiť de facto občiansku vojnu voči vlastnému ľudu?

          Liked by 2 people

          • to je všetko ťažko predpovedať… dá sa ale opierať o publikácie ako “The Fourth Turning”, že žijeme v cykloch a korekcia viac menej vyplíva z organických a dynamických procesov, ktoré si elita myslí, že dokáže ovládať “god complex”… ak sa aj ku moci dostanú ďalší užitočný blbci, tak tam veľmi dlho nevydržia… to je ako vo vzťahu… po tramatizujucom vzťahu, nasledujú krátke, až kým sa nenájde ten/tá správny/a… tým len chcem povedať, že už mám pripravený popkorn (už mi chýba len protiatomový bunker)

            Páči sa mi

    • Trochu ma to tiež zaskočilo, ale dáva to zmysel. Majú na neho páku, tak ako majú páku navzájom medzi sebou… Vydieranie je Matovičova politika… Kotleba to môže robiť v jeho očiach ako malé nenápadné zlo s vyhliadkou vykúpenia. Ale podľa mňa mu to prerastie cez hlavu. Z toho mi tiež vychádza, že nemajú páku napr. na Fica a ďalších a preto tie pokusy o ohýbanie spravodlivosti.

      Liked by 1 person

  3. Veľmi dobré postrehy, veľká vďaka Ori…
    Žiaľ len málokto si uvedomuje kým Kotleba v skutočnosti je.
    Zaznel tu zaujímavý postreh o “zelených vlajkách”… Áno všade tam, kde mali byť byť občianske protesty sa odrazu objavili zelené vlajky a dobrý úmysel bol zlikvidovaný.
    Dlhodobo sledujem úlohu tohto človeka, ale aj aký mu je dávaný mediálny priestor, ale čo je najhoršie, je jeho zbožšťovanie jeho straníkmi a voličmi.
    A toto je jedným z veľkých problémov Slovenska, zbožšťovanie politikov a slúženie im ako falošným modlám.
    Nastali však procesy, ktoré ukazujú ich skutočné charaktery, mentálne kapacity, odbornosť, pretože len takto ľudia pochopia, kým a ako sú ovládaní.
    A ešte pár myšlienok mimo témy článku, dúfam, že ma športoví fanúšikovia neukameňujú…
    Tie zvláštne víťazstvá našich hokejistov, najmä to víťazstvo s USA.
    Médiá aj sociálne siete sú preplnené eufóriou a gratuláciami ľudí aj politikov. A odrazu sa vďaka tejto eufórii zabúda na to podstatné. Na to, ako médiá chrlili vojnovú propagandu a vojnoví štváči mali mediálne orgazmy. Zabudli na to, ako ľudí strašili presným časom útoku Ruska na Ukrajinu. A dnes preto mnohým unikli informácie o prezidentskom paláci vysvietenom v ukrajinských farbách.
    Nuž možno jedno víťazstvo v hokeji, bude ospravedlnením toho, že tu môžu Američania pár rokov bašovať.
    Ľudia, ako keby zabudli, že šport a OH sú už dávno spolitizované a sú jednou z foriem hybridnej vojny, ktorá je dlhodobo vedená Západom proti Rusku a ľuďom, ktorí odmietajú západnú propagandu.

    Liked by 11 people

  4. Ja som sa doňho vžila. Hlavne som počula, nie čítala, jeho vyjadrenia voči protestujúcim.
    Držme si klobúky. Vraj do Ottawy priletelo 4000 RCMP a dnes majú zatknúť a zhabať trucky.
    Sú ľudia, ktorým zmrazili účty, lebo poslali truckárom $25.
    Práve pozerame cpac, teda prenos z parlamentu. Ten potkan tam zase nie je

    Páči sa mi

  5. Čo ked je to všetko úplne inak a veľkému resetu sa navyhneme? Možno vedia niečo, čo takmer nikto nevie a ide im o prežitie, pretože vedia ako je možné prežiť. Tí, čo sledujú exopolitiku určite už počuli o nejakej udalosti, ktorá má nastať. Čo keď to bude trocha iná udalosť ako si všetci myslíme? Udalosť, ktorá sa označuje E.L.E. Tu sú k tomu podporné videa:
    https://www.youtube.com/channel/UCjBe55XpYzc0HzkK-8lgQtA/videos

    Páči sa mi

Pridaj komentár