Oznamy, monetárne rakety, Wall Street a Ukrajina

Oznam č.1: Ani tento týždeň nebude vstup do rubriky Otázky a Odpovede.

Oznam č.2: 22.02.2022 je “magický” dátum aj kvôli tomu, že Pluto sa vracia do pozície, kde bolo v čase vzniku USA a podľa astrológov bude v dome zodpovedných pre financie t.j. ak majú pravdu, tak nás čaká naozaj divoká jazda.

Wall Street: Tamojší chlapci kvôli covid cirkusu o nemalé peniaze a zajtra poviem prečo je to dôležité.

Monetárne rakety: Striebro, zlato a iné drahé kovy sú na rampe, ale kryptomeny onedlho štartujú lebo Ukrajina, kde sa perú neskutočne veľké špinavé peniaze z ničoho nič zlegalizovalo Bitcoin, asi preto aby to nielen vyviedli z krajiny bez veľkého humbuku vyviedli svoje peniaze za hranice (a prípadná Rusko-Ukrajinská vojna by zakryla stopy), ale aj preto aby ukryli svoj majetok. Dodávam, že rozhodnutie Kanady natrvalo zmrazovať aktíva a peniaze zdá sa vystrašilo aj čínske elity, ktoré tam vyviedli svoje peniaze do zahraničia preto aby ich ochránili pred zhabaním dosť skorumpovanými čínskymi úradmi.

Ukrajina: A tu zostaneme, čokoľvek sa tam deje, je ruské odvedenie pozornosti od skutočného útoku na Západ a ten útok bude z nečakaného smeru a devastačný až tak, že dá Západu KO po ktorom anglo-americký močiar s centrálou v Londýne bude kvičať ako sviňa pred porážkou a ich poskokovia sa pustia do gatí.

 

S pozdravom

Oracle 911



Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

58 thoughts on “Oznamy, monetárne rakety, Wall Street a Ukrajina

  1. Veľmi držím palce Rusom aby ochránili obyvateľov pred vojnou. Včerajšie uznanie republík na Donbase bolo veľkým darom pre deti a ľudí. Veľmi im to želáme. Verím, že aj časť Slovákov je aspoň v duchu s nimi a prajeme im všetko dobre.

    Liked by 14 people

  2. Možno to znie silno, ale najlepšia obrana je útok!
    Slovania nechcú vojnu ani krviprelievanie.
    Pod heslom “Sloboda a demokracia” nás satanisti pripravujú na istú smrť.
    Život je najvyššia hodnota o ktorú sa musíme pobiť!

    Liked by 2 people

  3. Pred mnohými rokmi, keď ešte YouTube ako platforma nebola tak cenzurovana a kontrolovaná, boli videá istých ruských insiderov, ktorí pracovali vysoko pre vládu, že na Ukrajine je otvorený portál pre temnú energiu. Černobyl ma úplne inú story ako je prezentované. Preto je pre západ tak Ukrajina dôležitá. Z viacerých zdrojov viem, ze to co sa tam deje, je niečo ako vo filme v ktorom hrá Tom Cruise. Vojna tam prebieha veľmi dlho a ma iný základ.
    Čoskoro sa veci rozbehnú a starý systém totálne padne na same dno. Čakajú nás rušné týždne, mesiace.

    Liked by 2 people

  4. Podla mna dalsi krok/utok bude na 4 priorite, ze aky netusim, lebo tam moze byt kadeco, ale uz asi mesiac premyslam ze co ked Rusi sami vystupia zo SWIFT, to by bolo dost velke necakane KO ako pises pre cely zapadny svet.

    Liked by 2 people

  5. Mne sa vidí, že močiar mal na 22.2.22 pripravený kolektívny útok na Rusko (DLR, LRL) rukami ukrov, aby mali ten “správny podpis”, ale Putin im do toho v predvečer tohto “veľkého dňa”, hodil riadne vidly… A asi aj spolu s tým, koho ten podpis akože mal byť…
    Uvidíme, či bude kvičanie Západu aj nejako účinné…

    Páči sa mi

  6. Stále tie isté optimistické rozprávky o dôležitosti BTC. Tento krypto-zločinecký nástroj sa vraj nedá vystopovať. Naozaj, naivná predstava. Každý jeden BTC je vystopovateľný a ten kto tvrdí opak, má pravdepodobne šedý zákal
    Nechce sa mi chodiť do detailov, lebo by som sa už x-krát opakoval. Momentálne je rozhodnuté že BTC oslabí !!!!
    BTC oslabí vo formácii N3/WEEKLY !!! (Apríl – Júl)
    Čítať hrubé knihy nestačí. Treba mať aj iné vedomosti a skúsenosti, ktoré v knihách určite nenájdete. Hrať v šachy sa dá naučiť z knihy. Myslíte si, že budete majstri ?
    Bitcoin spadne do formácie N3/W. Do tejto formácie padli už všetky meny okrem USD, dokonca aj zlato. Držte sa mojich predpovedí a uvidíte ako presne sa kurz BTC/USD bude chovať, podľa mojich formačných predpovedí. Je jedno čo urobí Ukrajina, USA, či Čína, Rusko, bitcoin proste oslabí Je to formačné pravidlo, ktoré sa nikdy neporušilo.
    BTC/USD je teraz na hrane obrovského oslabenia vo formácii (N3/W), ale to sa ešte nestane. Formácia poklesu sa odvráti a vo februári 2022 ešte nepotvrdí. Príde historický a posledný rast, tohto krypto-zločineckého nástroja. Poprosím vás, ušetrite ma otázkami pred tým, ako sa predpoveď potvrdí.

    Páči sa mi

    • Spocitaj inflaciu usd za vsetky tie roky a potom hovor o zlocineckom nastroji. Ale nie je to len o inflacii. Obcjod z bielym masom, drogovy biznis ….. tam sa plati cim? Bitcoin bude taky, akym si ho spravime my ludia. Sam nie je ani dobty ani zly. Ale to sa tu takto mame bavit na takomto mieste? Mimochodom, ta tvoja TA, tak to je nastroj elity, aby mohla mat pod kontrolou financne a kapitalobve trhy. Vydali ucebnice a vsetky ovce sa ucia rovnake poucky, formacie, supporty, indikatory …..

      Páči sa mi

    • Treba ale aj dodať to, že cena BTC a ostatných kryptomien je tlačený dole tými istými metódami, ako je cena drahých kovov. A teraz Ukrajina a Kanada vystrašila pracháčov a priemerných ľudí tým, že môžu prísť o svoje peniaze a preto pôjdu k BTC lebo na rozdiel od FIAT banky transakcie v BTC nekontrolujú a nemôžu na ne siahnuť…

      Liked by 1 person

  7. ⚠️ ⚀⚀ UPOZORNĚNÍ ⚀⚀⚠️Nález

    CO PŘICHÁZÍ…
    Po 30. červnu 2022:
    ⚀ Rada Evropy pozměnila rezoluci 2361 a již nevznesla námitky proti POVINNÉMU OČKOVÁNÍ.

    ⚀ Od 1. července 2022 oznámila EU „legislativa“ pro povinné EU certifikáty COVID-19, které vám vezmou veškeré svobody, pokud nemáte QR certifikát Covid. Kuipers podepíše tento „zákon“ EU v květnu 2022. Pokud bude většina členských států, bude zavedeno NUCENÉ OČKOVÁNÍ!

    ⚀ Na konci roku 2022/2023 bude existovat digitální měna. Pak se nikdo nedostane k jeho penězům!

    ⚀ EU zapíše digitální ID pro každého občana EU bez konzultace. Podívejte se na My Government nebo My UWV. Možnost evropského přihlášení již existuje.

    ⚀ Všechny bankomaty budou v blízké budoucnosti nahrazeny bankomaty s QR kódem.
    Belgie a Francie je již plně instalují.

    ⚀ Díky integrovaným strojům s QR kódem již nelze vybírat hotovost z bank a/nebo jinde.

    ⚀ EU si klade za cíl do 1,5 roku zcela vyřadit hotovost. Všechny vaše digitální platby jsou pak plně sledovatelné, ověřitelné a již neexistují žádné černé peníze.

    ⚀ EU/”nizozemská vláda” připravuje kvótu CO2 na ochranu klimatu pro každého občana!

    Spotřebujete příliš mnoho plynu, pak například týden netopite nebo nejite maso. Jezdite příliš mnoho, dostanete méně energie nebo necestujete. atd atd

    ⚀ EU trvale připravuje každého o jeho fyzickou integritu! Big Pharma /EU již vlastní vaše tělo! (Ockovanych)

    Jsme stvořeni z internetu. A to není mýtus! Podívejte se na patent podaný společností Big Pharma 28. března 2021.

    ⚀ Takže nepoužívejte aktualizační boostery = všechna práva vyprší ‼️‼️‼️💉

    TAKŽE POKUD TEĎ TEĎ TYTO ZLOČINCE OPRAVDU RYCHLE NEODMITNEME, do 2 let budeme všichni zavřeni v digitálním koncentračním táboře EU Nizozemsko, bez ohledu na to, zda jsme očkovaní nebo ne!!

    (Výše uvedené je založeno na původních zdrojích a dokumentech z EU, Rady Evropy, nizozemské vlády, WEF, WHO a Big Pharma…. https://t.me/absurdnisvet…….zaujimalo by ma či to má vahu

    Páči sa mi

  8. Astrologovia akurat vidia casovy priestor vchadzania Pluta do Vodnara, ktore smieme prezivat dvojitou energiou. Vodnar ma vladcov Saturn – Uran. A teda…. Plutokracia sa nas bude dotykat bud tvrdo saturnsky, alebo slobodne cez uran. Kazdy si moze slobodne vybrat v ramci konstelacii Pluta. Dobre to vymysleli, chlapci v historii.

    Páči sa mi

    • Možno, ale treba si uvedomiť aj to, že aké sú východné podmienky (nie nadarmo sa hovorí, že ten istý horoskop svieti na každého inak) a podmienky sú také, že rozklad starých štruktúr je nevyhnutný a niekto zdá sa tlačí aj na to, aby bol davo-elitárny koncept vypudený…

      Liked by 1 person

      • Podmienky sú presne také, aké ukazujú konštelácie o rok, o dva, o tri… nijak inak to nebude. Pred rokmi bolo krásne video… okultný rituál. Pre znalcov jednoducho znázornené konštelácie a energie, ktoré nás čakali… a už sú tu:

        Pluto, Saturn a Uran sú energie, ktoré vstupujú do hry.

        Ktosi vyššie spomenul Tatianu. Vysvetľuje to výborne a laicky.

        BTW… žiaden HOROSKOP na nikoho nijak nesvieti. Pri narodení dostaneš akúsi mapu karmy a ideš… svietia na teba v čase a priestore niektoré energie, ktorými musíš prejsť. Potom sú tam rôzne “okultné” možnosti, ako prechádzať dverami. Ale to v prípade UA a tejto diskusie nemá zmysel riešiť.

        Celé leto bude opäť 5 transpersonálnych planét v retrográde… skôr by mal každý pozerať sám do svojej karmy.

        Páči sa mi

          • Nevolám to horoskop ale mapa karmy.
            Môžeš sa narodiť do hocijakej rodiny, je úplne jedno kto je tvoja mama a otec… dostal si nejaké karmické konštelácie a tie sú počas tvojho života “aktivované” tranzitmi. Takto sa stretávaš konštelačne aj s inými dušami, ktoré majú tiež svoju karmu.
            Vládcom sa staneš len vtedy, ak na to počas života dosiahneš konšteláciami konkrétneho tranzitu.
            No a ak sa toto celé naučíme používať a začneme žiť VEDOME vo svojej karme, bude nám tu všetkým dobre.

            Páči sa mi

            • A včelár nie je vládcom včiel?

              Takže v tvojej teórií je diera, lebo neberieš ohľad na východzie okolnosti človeka, sociálny terén a voľby človeka. Inými slovami aj keď kopa ľudí má rovnaký horoskop a podobnú karmu každý rieši svoje otázky.
              Viď hviezdne dojčatá, narodia sa v rovnaký čas v podobnej lokalite jeden sa narodí do rodiny kráľa a druhý do rodiny mešťana a ich životy sa kopírujú jedna radosť v rovnaký deň a čas sa ženia, rovnako sa volá manželka, v rovnaký deň nasadia korunu alebo otvára obchod atď a aj rovnaký deň zomierajú na rovnaké príčiny.

              A po tom všetkom mne sa zdá, že si strčil do pece niečo, čo by si nemal…

              Páči sa mi

Pridaj komentár