Odvisnú a Wall Street sa o to postará

Minule som napísal, že Wall Street prišiel o nemalé peniaze aj kvôli covid cirkusu a toto je dôležité nielen kvôli tomu, že jedna frakcia anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne spolu Alianciou patriotov im pôjde po krku kvôli tým genocídnym maniakom, ale aj kvôli tomu, že si chcú zachovať svoj krk a časť moci. A toto práve v čase, keď sa dejú zaujímavé veci na Ukrajine.

O čo ide?

Nuž nedávno som spomenul, že šéf Moderny predal časť svojich akcií Moderny a zrušil účet na platforme Twitter a nedávno sa ku mne dostala správa o tom, že Pfizer a ostatné farmaceutické firmy oznámili resp. zažili prepad cien ich akcií s tým, že aj poisťovne prichádzajú o nemalé čiastky kvôli zaočkovaným. Ide totiž o to, že aj keď očkovanie proti covidu človeka ak hneď nezabije, tak mu spôsobí zdravotné komplikácie, ktoré pri riadení vozidiel prispejú k nejakej neraz smrteľnej nehode a poisťovne potom musia platiť. Čo sa žralokom z Wall Street vôbec nepáči, ale ešte menej sa im páči to, že údaje z Kazašskej centrálnej banky sa dostali do rúk tých správnych ľudí, ako to naznačuje únik informácií z banky Credit Suisse. Toto ich tlačí do toho, aby išli po krku genocídnym maniakom a uzavreli dohody s Alianciou.

Je tu ale aj ďalšia vec, ktorá ich tlačí do dohody a tou je práve vznikajúci finančný systém, ktorý hrozí tým, že ich nielen totálne odstaví od moci, ale aj zlikviduje. Ide totiž o to, že ekonomika nebude obsluhovaná a tým pádom ani vysávaná dlhovými FIAT menami, ale bude obsluhovaná drahými kovmi a kryptomenami a chlapci z Wall Street chcú byť toho súčasťou. Dodávam, že po tom, čo Kanada natrvalo začala konfiškovať peniaze a zmrazovať účty aj tých, ktorí sú podozriví z toho, že súhlasia s konvojom vodičov kamiónov, tak z bánk sa začali odlievať peniaze nielen malých sporiteľov, ktorí teraz kupujú drahé kovy a kryptomeny, ale aj veľkých čínskych rýb, ktorí teraz zisťujú, že ich peniaze v Kanade nie sú v bezpečí (dokonca kanadský vojaci odporúčajú svojim známym aby vybrali peniaze s tým, že rozmrazenie účtov a aktív už nepomáha lebo už upozornili dav, že môžu to urobiť a v situácií keď nemôžete získať vodu, vypestovať potraviny t.j. musíte kupovať všetko ide o život a to je poriadny budíček).

A ako do toho zapadá Ukrajina?

Nuž tak, že na Ukrajine sa diali ilegálne obchody a prali sa tam špinavé peniaze, a močiarne kreatúry dúfajú, že vojna s Ruskom na Ukrajine zahladí stopy po ich zločinoch. Lenže chlapci z Wall Street ich veľmi radi hodia cez palubu nielen v záujme zachovania si časti svojej moci a profitu, ale aj v mene zachovania vlastného krku. A veľmi radi poskytnú tým správnym osobám údaje o tom, že kto a za aké peniaze kupoval na Ukrajine Bitcoin a ostatné kryptomeny a na ktoré peňaženky tie kryptomeny išli z búrz. Podobne to bude aj v Kanade, kde vychádza najavo aj to, že údajný synátor Castra Trudeau prevádzkuje pedofilnú sieť, ktorá obchoduje s deťmi a je zapletená do ostatných sexuálnych zločinov. Inými slovami, čistky prebehnú nielen na Ukrajine, ale aj v Kanade, kde si zločinci a oligarchovia ukryli svoje bohatstvo.

A Ukrajina?

Tá skončí ako súčasť ruského sveta prakticky cez noc po tom, ako Putin dá Západu KO. Pretože Ukrajina je pre Putina nástrojom na odvedenie pozornosti od hlavného smeru útoku na Západ. Tým, že uznal Luhanskú a Doneckú republiku síce uviedol Západ do domnienky, že padol do ich pasce, ale rovnakým ťahom si pripravil pôdu na to, aby po KO Západu sa Ukrajina stala prakticky v automatickom režime súčasťou Ruského sveta. Totiž uznaním tých dvoch republík oznámil to, že tá Ukrajina, ktorú Západ uznáva zanikla vtedy, keď sa tam začali presúvať sily NATO a toto dáva močiaru dôvody, aby dal jasnejšie najavo, že sa chystá zasadiť Rusku úder. Háčik pre Západ je však v tom, že ruský úder príde z inej strany a bude likvidačný nielen pre EU a NATO ale aj pre 5. kolóny v žolde močiara.

Samozrejme integrácia Ukrajiny nepôjde tak ľahko a rýchlo, ako sa na základe opisu zdá, lebo na Ľvov a časť Galície má zálusk Poľsko a na ostatné časti zas iné susediace štáty. Toto ale až taká tragédia nie je, lebo Poľsko je obor na hlinených nohách, kde elity nezvládajú spravovať ani vlastný štát, nieto pričlenené územie, či nejaký nadštátny útvar (keď poľská armáda bola nasadená na hranice s Bieloruskom, tak vláda asi po týždni prišla s prosíkom, aby samotní občania prispeli na chod armády mimo kasární, t.j. poľská armáda je síce veľká, ale rozkradnutá). Čo v praxi bude znamenať, že rozpad Poľska ako ho poznáme je na dosah. To znamená ale aj to, že sa zas prekreslí mapa Európy.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Globálne zákulisie (GP) tieto procesy koriguje, vie totiž, že keď to tu krachne, tak to vôbec nerozchodí.

PS2: Ukrajina doteraz nemá zaregistrované hranice t.j. nemá žiadnu územnú celistvosť a Západ spolu s našou liberál-fašistickou čvargou do ktorej radím aj Čaputovú a túto vládu zbytočne otvára svoju smradľavú papuľu.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “Odvisnú a Wall Street sa o to postará

  1. Zdravim Ori, taky si myslim, ze udalosti na Ukrajina za posledni 2 dny jsou jen na odvedeni pozornosti a ze hlavni Putinuv tah povede (dle meho nazoru) pres 4 prioritu. Zapad vyhrozuje neustale,ze odpoji Rusko od systemu Swift, ale co se stane, a jak bude reagovat zbytek sveta, pokud Rusko koordinovane s Cinou vystoupi z Swiftu samo, a zacne pouzivat uplne jiny a novy platebni system, coz jiz nekolikrat signalizovali. A co jsem slysel,uplna rána zapadu by byla,pokud by Rusko zaclo masivne vykupovat fyzicke stribro. Vcera jsem zaslechnul informaci, ze Rusko testovalo Ripple Net uz v 2018 – a pry uspesne. Jaky mas na to nazor ?

    Liked by 5 people

  2. Ori, tá čvarga sa nezastaví pred ničím a situáciu sa pokúsi výrazne skomplikovať. Komediantská opica v Mníchove začala tárať o jadrovej výzbroji. Je jasné, že na to nemajú, viaceré potrebné komponenty chýbajú (napr. plynové centrifúgy na hexafluorid uránu, časovo presné rozbušky…). Výroba jadrovej bomby by trvala niekoľko rokov, ak vôbec. Ale Opica vypustila smrad. Do Kyjeva je evidentne ľahké prepašovať jadrové “zariadenie” z Nemecka. Alebo vyrobiť plutóniovú práškovú “špinavú” bombu. Kyjev je evakuovaný, myslím od západnej chamrade. A my sme veľmi blízko…
    To, čo sa deje v Kanade je celom zaujímavé, ale Kanada je za Atlantikom, A statesfuckerom prd záleží na nás ako podľuďoch.

    Liked by 1 person

  3. Už pár dní premýšľam o jednej veci…
    Vláda spolu s Čaputovou uzavreli Zmluvu o obrannej spolupráci takým spôsobom, aký nemá obdobu v novodobých dejinách. Čo chceli dokázať? Lokajskú vernosť páničkovi, alebo ako im zachutila moc voči obyčajným ľuďom?
    Áno, všetci sú tak opojení pocitom neobmedzenej moci, že im to zastrelo zdravý úsudok a sú úplne odtrhnutí od reality…
    Pred dvoma týždňami som čítala komentár P.C Robertsa :
    https://www.paulcraigroberts.org/2022/02/08/general-milley-tells-congress-to-be-careful-who-you-shake-your-fist-at/
    v ktorom sa píše o tom, že generál Milley upozornil Kongres na konanie v súvislosti s mocenským vojnovým štvaním na Ukrajine…
    A odvtedy mi stále niečo hovorí, že všetko bude inak…
    Že všetko to, čo táto vláda spáchala urýchleným schválením “obrannej zmluvy”, bude ich skazou… A americkí vojaci, o ktorých si možno myslia, že ich ochránia pred hnevom národa, budú ich napokon vykonávateľmi spravodlivosti nad nimi…

    Liked by 8 people

  4. 1. “Ide totiž o to, že aj keď očkovanie proti covidu človeka ak hneď nezabije, tak mu spôsobí zdravotné komplikácie, ktoré pri riadení vozidiel prispejú k nejakej neraz smrteľnej nehode a poisťovne potom musia platiť” – môžu sa formou výluk vyhnúť plneniu poistného, ak zistia, že dotyčný bol opichaný exper.látkou (čo by nemal byť problém) https://williambowles.info/2022/01/19/death-by-vaccine-legally-considered-suicide-french-court-rules/ V tejto súvislosti ja osobne by som sa bála sadnúť do verejného dopr.prostriedku- viď.piloti, rušňovodiči, vodiči autobusov atď. 2. Zamýšľam sa nad tým, ako aktuálny je Matelov sľub Putinovi ohľadom Zakarpatskej Ukrajiny https://www.youtube.com/watch?v=xWSAgzGPTk8

    Liked by 1 person

  5. K PS2: Citujem ohľadom hraníc Československa: “A pokud jste poslouchali Vladimira Putina v pondělí, tak de facto naznačil, že Ukrajina vděčí za svůj vznik okolním státům a především Rusku a bývalé straně, tedy KSSS. A toto naznačení bylo možné vnímat jako výhrůžku, že když to zajde dál, nemusí Ukrajina existovat vůbec. Ano, přesně tak to bylo myšleno. A to samé platí o Československu. Existence obou zemí není daná a je garantována jen jedinou mocností, která ale dnes již neexistuje. Pouze Sovětský svaz v roce 1945 garantoval Československu jeho státní hranice. Dodnes to formálně negarantovaly ani USA, ani Velká Británie, ani poražené Německo, a to ani v Česko-německé deklaraci z roku 1997. A to by mělo někomu sakra zatrnout! Proč Československo nemá formální uznání svých hranic po II. sv. válce od všech vítězných mocností? Zamyslete se nad tím.”

    https://cz24.news/moskva-opravdu-uznala-hranice-dlr-a-llr-tak-jak-byly-zakresleny-k-11-kvetnu-2014-v-den-referenda-o-nezavislosti-mluvci-llr-jiz-vyzval-kyjev-ke-stazeni-vojsk-z-kramatorsku-ze-slavjansku-a-dalsich-m/

    Liked by 5 people

  6. Podľa astrologičky Tatjany Micic sa pyramídové štruktúry tento rok zrútia. Vraj sa budeme ešte čudovať aké inštitúcie zaniknú. 😉
    A tu je od nej príspevok na tento rok aj ohľadom kryptomien, Ruska atď.

    Saturn je spojen se symbolikou strachu (Saturn ve Vodnáři 2020 -2023) a Vodnář je dav, to znamená, že lidé budou panikařit v každé obtížné fázi tranzitu – přecházíme z pyramidových struktur (vládnoucí elita) řízení na síťové řízení. Panika v roce 2020 (Saturn ve Vodnáři) bude i kvůli konjunkcím Pluta – Jupitera (archetyp učitele v nás) a Saturnu – Jupitera.
    Transformace – pták FENIX, který vzejde z popela (revoluce), v astrologii je symbolem ptáka Fénixe konjunkce Jupiteru a Pluta (2020), Saturn je také symbolem strachu.
    Osa západ východ (vše přichází z východu na západ, jako Slunce na východu vychází, západ má zpoždění).
    Uran je i planeta virtuálního života.

    7.2.2022 Tatjana Micic – Co se to děje kolem nás
    V roce 2022 -2023 budou změny ve finančním systému (kryptoměny). Změna bude spojená s USD (je hlavní rezervní měna a není krytá zlatem). Kryptoměny jsou výsledkem krize, která se objevila v roce 2008 (Pluto vstoupil do Kozoroha). Od té doby se putují peníze do ekonomiky, tisknou se nekryté peníze a rostou dluhy. Kryptoměny jsou produktem elit (není to nezávislé na současném ekonomickém systému). Dolar ztratí tu moc, kterou měl (nové přerozdělení světa), bude 4-5 hlavních měn. Myslím si, že nebude až tak velká finanční krize, aby vše ztroskotalo.
    Žijeme v rytmech (cyklus stromu). Dějiny nejsou lineární (neustálý růst), jsou cyklické. My nyní žijeme konec cyklu. Inflace nemůže být nekonečná. Americký model růstu a zadlužování (život na dluh).
    Marcus Jahle, vždy, když je konjunkce Neptunu a Jupiteru, tak musí být inflace (plány reformy ekonomie). Nyní bude tato konjunkce v Rybách v dubnu 2022.
    Globalistický trend (západní země, demokracie, způsob života, zákony) – chtějí sjednotit svět kolem jedné vlády.
    Většinu toho co servírují vlády a média (internet, sociální sítě) je lež. Programování lidí začíná s rozvojem rádia a televize (ale už od vzniku reklamy).
    Symbol Uranu v Býku – zničit biologický život na planetě (geneticky modifikované jídlo, chemtrails – geoinženýrství, pálení lesů atd.). Ekologie neexistuje. Parlamenty (zastupitelská demokracie) jsou minulost, nikdo za nás nemůže rozhodovat (každý jednotlivec převezme odpovědnost za sebe a tak se to bude nabalovat).
    Rusko vyhraje ve válce, které se proti němu vede, nemá na vybranou. A díky tomu bude velká část světa zachráněná.
    Když společnost prožívá dekadenci, tak se objevují pohlaví, sexuální deviace a úchylky (např. konec Římské říše) atd. Když je konec civilizace, slábne mužský princip.
    Ve vodnářské energii je mužský a ženský princip musí být v rovnováze.
    Cyklus jde ve spirále (má duchovní dimenzi, vzorce, které se opakují mají jinou kvalitu, vyvíjí se poznání, svědomí a vědomí), když je vývoj a pokrok. Každý jednotlivec se musí změnit, jsme zodpovědní za to, co děláme, nejsme děti.
    Na konci času se čas zhušťuje (ale může být i řídký – odstředivý a dostředivý pohyb) a potom zase přijde čas (alogická existence nekonečna). Čas se zrychlil i kolem roku 1910-20.
    Chaos x řád (vše je uspořádané a ve Vesmíru je život).
    Očkování je jeden druh neduchovního náboženství (nabízí spásu pomocí očkování). Prvním pokusem neduchovního náboženství byl komunismus.
    Před duchovní masáží uniknete tím že se vypnete a nic nesledujete.
    Velké války anulovaly finanční i jiné krize (dluhy), nyní velká válka nebude a celosvětová hyperinflace nás také nečeká. Základní problém je v tom, že by do toho byl ponořený celý svět. Myslí si, že bude měnová reforma, dolar ztratí tu moc co měl, na celosvětové úrovni a potom budou 3-4 měny, podle sfér vlivu velkých celků.
    Česko má štěstí, že nemá euro. Zemím, které přešli na Euro se nijak zvláště nedaří. Euro a USD jsou na sebe těsně vázané (civilizačně jsou provázané). Musí dojít k nějaké změně finanční v EU (2022-2023).
    Ve 20 letech byla Koruna extrémně silná (Rašínova politika, stahoval koruny z oběhu a ta sílila). V Německu byla inflace (Výmarská republika) a díky tomu česká ekonomika silně rostla (na úkor Německa). Nedivila bych se, kdyby se něco podobného opakovalo i nyní. Měnová změna (reforma) bude v globálnějším pohledu, než v roce 1953 u nás.

    Liked by 4 people

  7. Podľa portálu The Federalist, kľúčový indikátor ukazuje, že Amerika (a spolu s ňou aj zvyšok sveta) môže práve smerovať v ústrety najväčšiemu krachu trhu nehnuteľností v histórii po tom, čo sa na ňom vytvorila šokujúco veľká bublina.

    „Hoci je nemožné predpovedať ekonomické krachy s istotou, kľúčové ekonomické indikátory v USA ukazujú, že trh s nehnuteľnosťami je na pokraji bezprecedentného krachu. Takého, ktorý môže byť najväčší v americkej histórii,“ začína článok Justina Haskinsa.

    Vo svojom článku ďalej vysvetľuje, ako po poslednej finančnej kríze v rokoch 2008-09 vláda USA a centrálna banka doslova zaplavovali prevažne finančný a v menšej miere aj celý ekonomický systém novovytlačenou hotovosťou.

    To isté robili aj ostatné západné krajiny, vrátane Európskej únie.

    pokračovanie na https://www.badatel.net/dolezity-indikator-ukazuje-ze-sa-blizime-k-najhorsiemu-realitnemu-krachu-v-historii/

    Liked by 2 people

  8. Je nemozne predpovedat krach ekonomiky ?……………Krach ekonomiky sa dlhodobo a dopredu planuje!!!!!

    Kto sledujete pana Pjakina dlhodobo (roky), tak toto presne hovoril uz 5 rokov dozadu a to povedal len 10% viditelneho. Preco je neustale opakovane, ucte sa, vzdelavajte, citajte…..ochranite tak seba a svoju vedome (noepichanu rodinu).

    Za panom Putinom je X taktikov, sachistov, vedomych bytosti, ktore vedia a vidia omnoho viac ako si len vieme predstavit. To co sa bude diat, vieme len naznacit……ale vieme to hlavne ovplyvnit………buducnost neni presne dana….sme jej spolucastnici. Preto je tu neustale nabadane, aby sme VEDELI…lebo ked budeme vediet, tak budeme vediet omnoho lepsie, ako v doteraz poznanom.

    To co sa bude diat, to bude taka show, aku ludstvo uz dlho nezazilo………..ak ale viem, tak ma to az tak neprekvapi.

    Rovnake pritahuje rovnake, vrana k vrane sada, rovnakeho si hlada……….
    Pravda Nas oslobodi………….
    Kto druhemu jamu kope…….
    Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva…………atd……..

    Tato hra, co sa tu hra je bravurne vymyslena, ale ak clovek na sebe a svojom poznani pracuje, tak dojde k poznaniu, ze je vlastne jednoducha……………a tym padom sa vie do urcitej miery na veci pripravit………….

    Pomoz si sam, aj pan Boh Ti pomoze…………
    Stastie praje pripravenemu…………….

    V tejto suvislosti si spominam na jeden polsky film, vskutku dobra komedia, chopaki neplacu……….v polstine to znelo perfektne:

    Chlapce, cloveka osukas(oklames), Ale ZITIE neosukas !!!!!!!!!!

    Ak viem, ze by mohlo prsat, lebu su tam nejaka mracna, tak si ten parazol, alebo prsiplast pripravim, a keby nic, tak fajn…………..ani meteorologovia, to nevedia uplne presne.

    Clovek mieni, pan Boh meni…………. a ak clovek zacne pouzivat svoju mysel spolu so srdcom…..tak mu sem tam niekto nieco posepne………………..respektive moze nieco zapocut.

    A preto citajte, ucte sa, studujte, lebo jedine poznanie je napomocne v tejto hre a iba to si z tohto sveta odnesieme……..

    Liked by 2 people

      • Suhlas pan Ori. Garantovane neni ani to, ze sa zajtra rano zobudim zivy a zdravy………ale este to troska doplnim.

        Utkvela mi v pamati jedna skvela scena z filmu “Prelet nad kukucim hniezdom” od Formana. Nicholsom obohra spolu pacientov o cigarety a ked ho obvinia, ze ich okrada, tak sa s nimi stavi o vsetko, o co ich obohral, ze zdvihne nejaky ten na hovado tazky kupelnovy blok, co ale on vie, ze nezdvihne……………vsetci nadsene vsadzaju a cakaju, co bude………..samozrejme, ze to nezdvihol……….a vtedy povie tu vetu : ALE SOM SA O TO POKUSIL………..

        Nemame garanciu temer nicoho………..a sme temer az na nekonecnej ceste zivotom………..a zajtra tu uz nemusim byt……………..ale TERAZ A DNES sa snazim najlepsie ako viem a POKUSIL SOM SA……….

        A ako konci film…………prisiel niekto dalsi (a nebol to Chuck Noris)……….a ten kupelnovy blok zodvihol a vyhodil ho von oknom……………..smial som sa a zaroven mi tiekli slzy……….a budem si tu scenu pamatat do mojej najblizsej smrti…………..

        Neviem ako to dopadne, ale som na ceste…………….uz cesta samotna je dolezita………..

        Ako si usteliem, tak budem spat…………mame moznost prispiet do infopola a napomoct, kazdy den, cely den……co tam kto da………to sa mu bude v zivote zrkadlit.

        Liked by 2 people

        • Hodnotna praca a smutne pravdiva. Toto sa dlhodobo deje uz aj u nas na SK, co nam je jasne. Nie vsetkych nas uplne preprogramovali a vygumovali. Sme sa rozpamatali, co sme a kto sme……………ci to bude stacit………….uvidime. Mame skusenost a ta ma obrovsku hodnotu……..skusenost poznania.

          Pan popolvar67…………stale je tu sanca ziskat princeznu a s nou pol kralovstva……..a ked sa spolocnym snazenim pokusime………tak ho mozno ziskame aj cele………….Za pokus to stoji…………..

          Liked by 1 person

  9. Spätné upozornenie: ODVISNÚ A WALL STREET SA O TO POSTARÁ | Začas

Pridaj komentár