Mediálna propaganda, kto má skutočné dôvody na obavy a predčasné oslavy

Propaganda a obavy: Médiám sa nedá veriť lebo tak občiansku vojnu 8 rokov, ako aj ruskú misiu na udržanie mieru nazývajú  “Ruskou agresiou” a “inváziou Ruska na Ukrajinu” a keď nakoniec Rusi to tam začnú čistiť od nacistických poskokov a zločincov z radu anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne (ak sa dá veriť polovice tohto videa), tak začnú hysteričiť. A je prečo, lebo:

  • asi druhí najmocnejší oligarchovia na Ukrajine sú deti amerických politikov v zamestnaní plynových firiem;

korupcia

  • Rusi počas raketového útoku na ukrajinské vojenské ciele bolo zničených 7 z 11 amerických biologických laboratórií (to naznačuje všeličo o tých civilistoch, ktorí zomreli pri tých útokoch a o epidémiách moru ošípaných);

biozbrane

Inými slovami kreatúry z močiara a ich poskokovia majú sa čoho obávať lebo namiesto toho aby Rusi ničili dôkazy o ich zločinoch Rusi tieto dôkazy zaisťujú na neskoršie použitie. Dodávam, že skutočným centrom kde sa zbiehajú nitky zločinu a riadenia NATO je Izrael.

Predčasné oslavy: Rusi sa niekde zastavia a kreatúry si budú mediálne gratulovať samým sebe, že akú dobrú prácu odviedli pri zastavení “Ruskej agresie” aby po tom zistili, že Ukrajina bol strategicky-taktický cieľ určený primárne na zaistenie tylu a odvedenie pozornosti od hlavného útoku Putina na vyšších prioritách riadenia.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

114 thoughts on “Mediálna propaganda, kto má skutočné dôvody na obavy a predčasné oslavy

      • Je to nepotvrdena info, to co si tu dal o tych uderoch na biolab, ak dobre chapem a urcite by to nikto nebombardoval kvoli tomu co som napisal ako ja kvoli evidencii a svedectvu.

        Páči sa mi

      • Přesně, Rusové byli po všech stránkách dobře připraveni na mírovou misi. Zajistili, neroztřískali(důkazy).
        Nyní bych chtěl ještě doufat, že ukrajinští přeběhlí s sebou vzali i ty kanadské a americké kukačky co je tam léta “instruovaly”. Moc bych se těšil na to jak budou kanadští a američtí bojs zpívat.
        Ukrajina je v tom sama. Prohlášení francouzské ministryně zahraničí Florence Parleyové hovoří za vše.
        “Nikdo v Evropě a Spojených státech nemá touhu jít do války s Ruskem, uvedla francouzská ministryně obrany Florence Parlyová.”

        Jen PětiGangu v Praze to stále neseplo. Nicméně si myslím, že včera začala nová etapa lidských dějin, mírný optimismus je namístě. Včera dle mého totiž začal konec projektu Evropská Uhnije a začal projekt od Lisabonu po Vladivostok. Tak dlouho dráždili ruského medvěda bosou nohou až se vydal na pochod.

        Liked by 12 people

        • Ako začal projekt od Lisabonu po Vladivostok? Deje sa presný opak, od Donecka po Vladivostok a nikto v EU už na RF nepozerá ako na alternatívu. EU je odstrihnutá od RF, NS2 je v kýbli, prišli sme o zdrojovú stabilitu aj civilizačnú/koncepčnú alternatívu. Čaká nás ťažké obdobie drastického znižovania spotreby, úpadku a fašizácie spoločnosti namiesto pro-Ľudského konceptu vzájomne výhodnej spolupráce a napĺňania genetického potenciálu. Po včerajšku už po RF neštekne ani pes a my sa utopíme v green deale.

          Ja to vidím tak, že si musíme pomôcť sami a nespoliehať sa na pomoc RF (prakticky sa nás vzdali), že si počkáme a jedného krásneho rána “príde” ruský svet a všetko bude krásne. Ako sa hovorí, pomôž si, Človek a aj pán Boh ti pomôže. Alebo v našej reči: záchrana topiacich sa je v rukách samotných topiacich. RF nám viackrát podalo ruku, opľuli sme ju, tak teraz musíme my prejaviť dobrú vôľu a urobiť si doma poriadok sami.

          Páči sa mi

          • EU je nemej fašistická než Ukrajina, len u nás namiesto nacistických Banderovcov pochodujú liberál-fašisti vykrikujúci “slušnosť” a “AllForJan”. Takže odpis RF sa nekoná. To je prvá vec.

            Druhá vec je, že každý by sa mal spoliehať na seba a nie na Putina a Rusov, lebo oni síce vyčistia Ukrajinu a rozbijú močiaru hubu, ale poriadok u seba budeme musieť sami…

            Liked by 9 people

            • Nebylo myšleno tak, ze spoléhání na Rusy. Každý bude muset být hospodaření ve své zemi, všichni musíme přispět na obnovu suverenity a státnosti. Je snad naděje, ze pochopí i národy na západ od nás. Je to předlouha cesta než se Evropa bude moci napojit ba osu Lisabon- Vladivostok. Projekt existuje

              Liked by 1 person

          • FEI Tento rok sa podľa astrológie bude diať – “z východu na západ”. Takže to by malo v preklade znamenať,že východ bude určovať ako bude západ vyzerať (aspoň tomu tak rozumiem). A tiež by sa mali pyramídové štruktúry zrútiť. Doslova skrachovať. Európska únia a tiež NATO. A bohvie ešte aké štruktúry sa zrútia. Takže uvidíme čo a ako sa bude diať.
            Podľa všetkého ešte viac pritiahnu cenzúru,budú výpadky internetu, vraj všetky vlády v Európe by mali prijať pandemický zákon (že im to je prikázané), apríl má byť problémová konjukcia – takže čaká nás zložitý apríl. A na jeseň zase technokrati chcú vymýšľať a strašiť ľudí s nejakou pandémiou. Preto si musíme ako ľudia držať palce a vzájomne si pomáhať. Len my sami ľudia sa môžeme dostať z tejto šlamastiky.

            Liked by 4 people

          • Pouzivas inormacie prveho druhu …Jena Pani Povedala. …Osobne to nemas prezite…Otoc myslienkove konstrukcie optimalnym smerom….( Nikto z nas nema informacie druheho druhu – skusenostne v takejto skutocnosti. ).
            A tak pomozes spravnemu vyvoju situacie….
            Alebo vsetko ignoruj a zi ako doposial… i to je neutralna cesta…
            Bude to, co si namyslis ….resp to, co ti nanutia mysliet si…
            Je na vyber.

            Páči sa mi

      • Zdravím,chcela by som sa opýtať,nevie tu niekto,čo znamená skratka INF OP? Stretla som sa s ňou v dnešnom článku Petra Weisa,v súvislosti s vypínaním alternatívy. To,čo má ostať ako jediný inf.zdroj,sračkomety,podprahovo manipulujú verejnou mienkou( to je vojenský termín inf ops),a ľudia,čo to čítajú ,strácajú schopnosť myslieť. Takže ani náhodou ,žiadne diskusie s vymletými neodporúča.
        Veľmi mi chýbate,Hlavné správy a aj Infovojna a najmä hlas N.Lichtnera,aj všetci ostatní !

        Páči sa mi

      • neviem, či sa dá všetkému z tohto článku veriť, pretože podľa iných zdrojov a videí sa vojenská posádka Hadieho ostrova vzdala. …a možno je pravda uprostred: časť – príslušníci VSU, ktorí zabezpečovali vonkajšiu obranu ostrova, sa vzdali, a vnútorná ochrana laboratórií – isto to neboli len príslušníci ukrajinských SBS, ale skôr cudzí príslušníci, ľahli popolom aj s laboratóriami. Kto s čím zachádza, tým aj zo sveta schádza.

        Páči sa mi

        • Videla som to video, tam ale bola loď s názvom Chapter (alebo tak nejak to bolo – neviem presný názov) – tá ktorá priviezla na pevninu Ukrajincov, ktorí sa vzdali. Hadí ostrov zbombardovala ale loď Sláva.
          Ale teda môžem sa mýliť samozrejme. To len čo som si ja všimla….

          Páči sa mi

  1. Kľúčovým faktom je, že kým 23.2 bol vzdušný prietor nad Ukrajinou vývsotne americký, o pár hodín neskôr sa stal úplne ruským a zo včerajšej talčovky Bidena je zjavné, že USA nemajú žiadne možnosti to zvrátiť. To, čo sa v najbližších týždňoch bude na Ukrajine diať bude teda závisieť už len od Ukrajincov.
    Po dlhej dobe som si práve pustil Alexa Jonesa. Prezentuje naratív, že “globalisti” (tí zlí, proti ktorým bojujú dobrí americkí patrioti) vypnú internet, čím odstavia finančný systém a zrútia systém, vinení budú ruskí hackeri. Putin vraj takto padol do pasce globalistom, ktorí cez Čínu ovládnu celý svet. Takto Alex kŕmi Američanov. Otázka je, či a v čom z toho má pravdu a v čom zavádza.

    Liked by 1 person

  2. Zdravím. Mňa len desí iná vec, keď vidím čo veľkohubo vykrikuje Zuzka zo smetiska s Korčokom, Naďom a Hegerom, ako Slovensko uvíta “utečencov” z Ukrajiny, ako sme im všetko pripravili a čakáme na nich… Aj v náväznosti na to, čo už tu všetko stihli “porobiť”…. Či nie je pravým cieľom tejto “našej” vlády, pripraviť náhradnú Ukrajinu zo Slovenska…. Veď príprava pôdy v podobe Dzurindu a Mikloša už prebehla….

    Liked by 3 people

      • Mne pripomína to farizejské kňučanie krížom cez médiá a soc.siete “Mier Ukrajine”,úplne identicky “All for Jan”, vyšumí to rovnako, lebo je to rovnako pokrytecké, žiaľ,musíme si priznať,že časť populácie je už definitívne zdegenerovaná,a to hlavne morálne. Kašlať už na nich (alebo inými slovami),pretože trpezlivosť v tomto prípade ruže neprináša,iba hnis. Treba pripomenúť slová Igora Strelkova,obrancu Donbasu, z roku 2014,že vojna na Ukrajine je nevyhnutná a čím dlhšie sa bude odkladať,tým bude dlhšia a prinesie viac obetí. Čakalo sa dlhých 8 rokov.

        Liked by 7 people

      • Poučení z Afgánu, pekne ticho zdupkali sami, kolaborantov a záškodníkov nechali davu domácich.
        Číňania zase podržali chrbát medveďovi, podpísali kontrakt na pšenicu, tak že vyhrážky sankciami sú obom medveďom skór na srandu. Čakám, že panda pôjde na Tajwan a že ruský medveď oplatí rovnakou mincou ataky močirnikov.

        Liked by 6 people

  3. 20:31 stránka IV na Telegrame dala status,že ich web je pod ddos útokom. Asi došlo na vyhrážky Zuzky a spol.o vypnutí internetu. Samozrejme len alternatívy.
    Kto ste na Telegrame, dávam do pozornosti túto stránku. Netuším,kto z ňou stojí, ale davajú permanentne aktuálnu situáciu z UA.
    O.i.sa tam objavil aj takýto status:
    👻 O rokovaniach
    Píšu, že Zelenskij odmietol rokovať o Minsku-3, čo zahŕňalo tieto požiadavky:
    – Uznanie republík Donbasu v rámci hraníc regiónov s právami konfederácie.
    – Ukrajina musí prijať novú ústavu, regióny dostanú štatút federácie.
    – Ruština je druhý štátny jazyk.
    – Úplná demilitarizácia Ukrajiny.
    – Odzbrojenie radikálnych jednotiek.
    Veľmi dobre rozumiem Zelenskému. Nemôže to podpísať.
    Ak podpíše, tak si po neho prídu nacisti a obesia ho.
    Ak nepodpíše, tak si po neho prídu ruské špeciálne jednotky, ktoré: a) zabezpečia bezpečnosť; b) odovzdajú súdu. Tribunál ho prinúti podstúpiť testy a na základe ich výsledkov ho pošle na liečenie do útulnej protidrogovej liečebne alebo na psychiatrickú kliniku.
    Podľa môjho názoru otázka výberu je jasná…
    Slovensko NEWS-FRONT.INFO
    https://t.me/newsfrontsk
    U nás medzitým takto (postoj.sk)
    ❗️21.20 Nemecko pripravuje urýchlené vyslanie svojich vojakov na Slovensko. Majú prísť v rámci síl rýchlej reakcie NATO. Zvažuje sa aj umiestnenie protiraketových systémov Patriot.
    Vyslanie nemeckých vojakov na Slovensko potvrdila nemecká ministerka obrany Christine Lambrechtová, ktorá sa predtým rozprávala so slovenským ministrom obrany Jaroslavom Naďom.
    Uviedla tiež, že Nemecko poskytne Slovákom ochranu vzdušného priestoru. Systém Patriot poskytuje ochranu pred leteckými aj raketovými údermi. (dpa, čt)

    Páči sa mi

  4. Dnes som si všimol, že určité nezávislé weby sú pod útokom. Žeby WEF minuloročná simulácia v akcii? Uvidime.
    Dnes nám parlament schvalil okrem iného aj zákon o vypnutí nepohodlných serverov. Škoda, že SMER nebol proti. Nechápem už ich postoj. Je to divne.

    Liked by 3 people

  5. Je tu někdo z východního Slovenska přátelé? Právě nám volala známá z Trnavy, že její příbuzní 20km od ukrajinské hranice hlásí přítomnost německých jednotek se střelami Patriot. Možná i proto vypínají weby.
    Že by ti idoti opravdu chtěli zahájit horkou válku?

    Páči sa mi

  6. Len aby sa nezabudlo:
    Američané s podporou ukrajinského neonacismu dospěli tak daleko, že v roce 2015 zahájili společný americko-ukrajinský výcvik či cvičení na Ukrajině přesně v den narození Adolfa Hitlera, tedy 20. dubna. Je nemyslitelné, aby to Američané za popsaných okolností nevěděli. Je proto možné vyvodit, že Američané přistoupili na společnou pietní oslavu 126. narozenin Adolfa Hitlera. Tehdy to nikdo z českých politiků nekomentoval a vyhnula se tomu i Česká televize, která ve svých příspěvcích ze dne 21. dubna 2015 raději ani neuvedla přesné datum zahájení výcviku – jen bylo stroze konstatováno, že začal výcvik… (viz produkt 13055 z ledna 2019).

    zdroj:https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/739-po-bezvyslednych-jednanich-se-zapadem-ruska-vlada-vyhodnotila-vojenskou-operaci-na-ukrajine-jako-prijatelnejsi-riziko-nez-vyckavani-na-budouci-a-pro-rusko-negativni-vyvoj-ve-vychodni-evrope-pod-taktovkou-usa

    Liked by 3 people

  7. Dnes som pozerala nové video od Tatjany Micić (astrologicky výklad na marec 2022) a podľa nej 28.3. by mali byť vynútené ale nechcené dohody. Predpokladán, že to bude aj ohľadom Ruska a Ukrajiny. Hovorí tiež o Amerike, že v marci má byť Amerika (po prvý krát od svojho vzniku) pod vplyvom tranzitu planéty Pluto,Mars a Venuša ako pred 246 rokmi. Podľa nej kde Pluto prejde,tak už nezostane nič také ako bolo.
    Prikladám link na jej video

    Žeby čakali Ameriku prapodivné časy ? 😉

    Liked by 2 people

    • Zachytil som reportáž o tom, že v NY zamerali rádioaktivitu a zároveň prebieha evakuácia židov… predpokladá sa, že je to “false flag” operácia Izraela, podobne ako bolo 9/11, kde záhadne žiadny žid nebol vtedy v práci… (napísal som to aj inde, ale tu je asi vhodnejšie miesto)

      Liked by 1 person

  8. 2 symbolické správy: Prvá – Putin zdraví specnaz pri príležitosti ich profesionálneho sviatku 2/ posledná väčšia obrana zo strany Gostomela bola prelomená a ruské vojská idú na Kyjev. Ešte pripomienka – nedávno som sem dal že ukrajinci prvýkrát po rokoch použili GRADy na bombardovanie Donecka. Vsledok: zbombardovaná Kyjevská ulica, či námestie ….

    Liked by 2 people

  9. The financial director for Gazprom, the largest publicly-listed natural gas company in the world and the largest company in Russia by revenue, has been found dead by suicide in St. Petersburg

    Páči sa mi

  10. Niečo sa stalo s tade..o.org Predvčerom zablokované, včera opäť prístupné. Články s dnešným dátumom sú obrat o 180 stupňov vrátane komentárov. Podobný trend je vidieť aj inde. Napríklad aj HS. Ide to byť na tvrdo. Články a príspevky nemali vôbec tak mimo. Niektoré fakty a informácie ktoré sú uverejňované tu u Oriho, boli podrobnejšie zverejnené tam už takmer pred rokom.

    P.S. Rád by som zároveň vyjadril vďaku Orimu za jeho náročnú a v dnešnej dobe tak potrebnú prácu.

    Liked by 3 people

  11. na tade-org chybí ve článcích komentáře a podpisy redaktorů. Komentů je málo a jsou dost neobvyklé, přispívající mají neobvyklé nicky. Tedy podle mě je někdo hacknul, protože se jim je nepodařilo zablokovat.

    Páči sa mi

  12. Vyjádření Romana Michelka k situaci kolem Ukrajiny. Některé kroky Putina se mu jeví jako chyby. Za sebe to vidím tak, že VVP udělal v dané situaci co bylo jediné možné neboť kagda draga neizběžna….

    Páči sa mi

    • Je lahke byt doma v pohode a komforte bez zotpovednosti a komentovat, posudzovat, odsudzovat, ze ake sa robia chyby………….Takych tu mame……….co su mudry jak salamunove trenky………..

      Ale ked mas 5 zranenych na nehode okolo seba, 10, autobus, dva autobusy……….mesto, krajinu……….

      Dakujem, ze sa snazia najlepsia, ako vedia vyriesit tie situacie a zelam im, nech sa im dari, zelam aj nam, na Dombase, Luhansku, Belehrade………….na Slovensku …….vsade ziju ludia………..

      Páči sa mi

  13. Informačné média boli zablokované. Teraz už “fungujú” ale tak, ako ich nepoznáme. To je posledná bodka za nejakou slobodou. Fašisti otvorene bez zábran besnejú a sú v panike, čo ak sa Rusi nezastavia? Ináč to celé fašistické besnenie nemá iný význam.

    Liked by 3 people

  14. Tak mi skús nájsť situáciu, kedy bol nejaký veľký pohyb na EUR/USD. Nič extrémne veľkého sme tu nemali, ale ak poznáš nejaký termín daj, ukážem ti ako by reagoval robot POLICAJT. Jeden veľký Extrém bol na CHF v roku 2015.

    Páči sa mi

      • Algoritmus AOS POLICAJT nie je stavaný na obchodovanie kryptomien na FOREXE, nakoľko náklady a spready sú neskutočne vysoké. Automat Policajt, pracuje s rýchlosťou a veľkosťou sviečok, preto je ho najideálnejšie využívať na menových pároch, alebo indexoch, kde nie sú vysoké vedľajšie náklady na držanie otvorených pozícií a hlavne s nízkymi spreadmi.
        Policajt slúži hlavne na čas, keď sa niečo udeje. Pokiaľ je volatilita minimálna automat proste čaká, kedy sa trh výraznejšie pohne. Náklady na jeho prevádzku v pohotovostnom režime sú cca +- 10 EUR ročne.

        Páči sa mi

Pridaj komentár