EU sa rozpadne, ale Európa zostane celá

V minulosti som predpovedal, že EU sa rozpadne a rozpadne sa kvôli tomu, že členské štáty vypovedajú poslušnosť Bruselu, ale priznávam to, že časovanie mám mimo. A vyzerá to teraz tak, že EU bude existovať už len na papieri, alebo možno ani tak nie, lebo Putin de facto rozbil EU jednoduchým a elegantným ťahom v operácii, ktorá má za cieľ denacifikovať resp. defašizovať Európu a aj celý svet.

Ako to?

EU a NATO sú de facto nástupníckymi organizáciami Tretej ríše, a ako dôkaz k tomu stačí uviesť, že vo vedení EU a NATO sa vyskytli nacisti z Hitlerovho štábu, a teda toto osvetľuje vznik, vnútornú dynamiku a rusofóbiu týchto organizácií, ale už nie to, ako vznikli. Tretia ríša bola spoločným projektom tak globálneho zákulisia (GP), ktorý cez svoje organizácie pozametal cestičku, bankárskych klanov, čiernej šľachty a anglosaských priemyselníkov, z ktorých vzišiel po vojne anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, ako aj európskych priemyselníkov. Druhá svetová vojna čiastočne dosiahla svoje ciele, čiastočne preto, lebo Slovania a Rusi ako takí stále existovali a kvôli tomuto GP pristúpil na to, aby Tretia ríša existovala naďalej vo forme EU ako ekonomickej základne a NATO ako vojenskej sily. Celá vec mohla fungovať za predpokladu dvoch vecí:

  • Anglosasi nevyrazili po Európanoch;

  • finančníci ťahali za jeden povraz s priemyselníkmi.

Xi, Putin a Trump túto jednotu nabúrali a to tým, že Xi nepustil nikoho spomedzi Západnej elity do Číny, Trump začal likvidovať samotný močiar a ich zdroje príjmov a Putin zas svojimi sankciami a prezidentskými výnosmi v spolupráci s Trumpom nabúral jednotu finančníkov a priemyselníkov v EU. Chcem tým povedať, že elity sa musia vysporiadať s rozkladom svojej mocenskej základne v USA a EU, lebo Čína si ich dovnútra nepustí, prichádzajú o peniaze a moc a v podstate bol medzi nimi vyprovokovaný boj o vlastné prežitie.

A čo toto znamená v praxi pre Európu?

Nuž, zanikla sila, ktorá držala pokope cirkus a Brusel pri moci t.j. strhol sa nielen nemilosrdný boj o moc, ale aj o prežitie a Brusel sa už stal prekážkou pre obe tieto veci v prípade priemyselníkov. Treba si však spomenúť na to, že ako sa zatvárili, keď vystrelili ceny plynu kvôli nariadeniam Bruselu, a tak teraz keď zistili, že Brusel ich chce odstrihnúť od ruských lacných zdrojov a od ruských trhov, vyrazili do boja. A to je jeden z dôvodov prečo Le Pen má šancu vyhrať, lebo Macron je bábkou finančníkov.

A čo s EMU a €?

EMU (Európska menová únia) sa rozdelí a € sa stane zlatou a nemeckou záležitosťou. Inými slovami vznikne nordické zlaté €, ktoré bude obsluhovať nemecké ekonomické záujmy a záujmy ďalších pridružených krajín. Ďalším krokom ale bude rozpad a následné spojenie niektorých krajín na kultúrno-historických základoch. Do akej hĺbky pôjde tento rozpad, to je záležitosť mnohých lokálnych procesov, ale dve veci sú isté:

  • znaky rozpadov sú tu, napr. korporátnymi médiami nespomínané povstanie na Korzike;

  • ľudia povstanú voči vlastným vládam a elitám (čo bude globálny jav).

A tým posledným bodom myslím presne to, čo som napísal, lebo ľudia povedia, buď politici slúžia ľuďom, alebo skončili a na elity budú pozerať ako na zločincov, kým nedokážu opak. To je dôvod, prečo mám obavy, keď príde na reč Smer-SD. Dodávam, že dôvod prečo Európa zostane celá je to, že tentoraz sa Európa nebude deliť v centrálne organizovanej krvavej mele, ale bude sa skladať dokopy na základe kooperácie a konsenzu.

A čo Slovensko?

Deliť sa nebude, ale urobíme si poriadok s čvargou vo vládnych pozíciách akonáhle padne US$ a systém centrálnych bánk spolu s veľkými bankovými domami, lebo nikto už nad nimi nebude držať ruku a ani nebudú mať kam utiecť. Toto ale vytvára jeden veľký problém: mocenské vákuum na Slovensku, ktoré sa bude musieť zaplniť a napriek všetkému Smer-SD a ani Republika to zaplniť nemôžu, aj keby prizvali Hlas-SD. To však znamená, že to vákuum musí zaplniť vonkajšia sila, a vzhľadom na to, že Poľsko je pred rozpadom, Rakúsko bude zamestnané vlastnými problémami (tamojšie elity a politici budú mať vlastné problémy) a bratia Česi boli postihnutí podobne, ako my, tak zostáva Maďarsko, ktoré to mocenské vákuum zaplní. Preto budeme riešiť otázku: ako obnoviť nie Uhorsko, ale veľkú Moravu resp. Veľkú Maravu.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Môžu zaviesť CBDC-digitálnu menu centrálnych bánk a takto začať kontrolovať nás, ale neudrží sa to.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

35 thoughts on “EU sa rozpadne, ale Európa zostane celá

  1. Dovolim si vlozit cast textu – preklad predpovede polskeho jasnovidca pana Jackowskeho. Sam nemam jasno v tom ako prijimat informacie od takeho typu zdroja, no je to celkom zaujimava uvaha a tak by ma zaujimalo, co si o tom myslite. Dakujem za komentare.

    Nyní mi přichází stále silněji, že několik zemí, včetně minimálně dvou evropských, se začnou bouřit proti tomu co se tu již dva roky děje. Nevím sice, které země to budou, ale přichází mi, že tyto státy spolu nehraničí. V Evropě to může být Maďarsko, Francie, může to být Německo, ale mohou to být i jiné země. Určitě tam bude ale několik zemí z Evropy. Mám takový pocit, že to rozpoutá jedna, nebo dvě země, kde nastane protest, ale nebude to protest lidí, ale samotné vlády těchto států začnou demaskovat celou současnou situaci. Důležité na celé věci bude to, že tato rebelie povstane z demokratických seriózních zemí, které mají mezinárodní autoritu. Tyto dvě země začnou podporovat další státy, které budou také tvrdit, že už mají dost těch nesmyslů, které se tu poslední dva roky dějí. Možná, že mi hodně z vás nyní nebude rozumět a budete mi tvrdit, jak můžu nazvat to co se nyní děje na Ukrajině nesmyslem, protože se to děje doopravdy. Promiňte, raději nebudu mluvit o Ukrajině, říká pan Jackowski (je zřejmé proč). Vezmu to jako celek na Zemi, toho, co se za poslední více jak dva roky děje na celém světě v Evropě, USA i dalších kontinentech. Ty státy, které zmiňuji, doposud držely oficiální linii, ale už toho mají dost a odkrývají karty mocných. Je těžké říci, jak se to celé bude odehrávat, ale já mám takový pocit, že na samém počátku budou tyto země mediálně silně kritizovány, bude se hovořit o zlé vůli vlád těchto zemí. Je optimistické, že toto povstání se rozšíří i do dalších zemí a nebude již možné o tom nemluvit, nebo to mediálně ignorovat. Je to velmi důležité i z důvodu, že to pomůže psychicky, ale i fyzicky mnoha lidem, kteří jsou již současným světem unaveni a znechuceni.

    Liked by 6 people

  2. Ori, ďakujem za tvoj Optimizmus.
    Znie to pekne,no veľmi náročné na tie posledné články spoločnosti.. čiže, nás , najObyčajnenších ľudí, resp.tým ,ktorým ešte záleží na budúcnosti našich detí.
    Dlhšie rozmýšľam nad tým, ako nabúrať systém budúcej Digi meny a cbdc….
    1. Samozrejme výber všetkých € z účtu.( Hotovosť + INVEST+ mince au,AG…..)
    2. Čo však ďalej …. Pracujem tak, že nemám na výber, a € dostávam len na účet…..
    Existuje nejaká diera , resp. finta v zákone, aby mi môj zárobok poskytli inak…???
    Ak cbdc zapodmienkuje príjem podmienenou vakcináciou, naviazanou na pracovný pomer, vedúce k sociálnemu kreditu…. ?
    Do tohto štádia,by som nerada došla…
    Ďakujem

    Páči sa mi

      • Používam, už pomerne dlho… z odstupom času mu verím menej a menej… je to veľmi pohodlné, ale čo im bráni ma jedného dňa len tak odstrihnúť. Aj to odkiaľ pochádzajú (UK) vo mne nevzbudzuje veľkú dôveru. Prešli aj na akože Revolut Banking… ale napriek tomu, že ma konštantne bombardujú aby som na to prešiel, sa do toho nehrniem… mám za to, že to má niečo dočinenia s “bail in” konceptom (viď Cyprus)

        Páči sa mi

  3. uzemie velkej moravy mozeme prirovnat k uhorsku, ceskoslovensku a v sucastnej dobe k v4, toto zoskupenie ju uzemim pripomina najviac a zaroven nevyvolava ziadne historicke traumy, centra vymenovanych statov boli vzdy inde, v4 ma dobre zaklady a da sa na nich stavat, tak ako sme zahodili vsetky utrapy z minulosti za hlavu pocas socializmu tak by sme mali aj teraz, a divat sa do buducnosti na zaklade spolocneho rozvoja, spajaju nas hodnoty s kulturou a prave to by malo drzat celok pokope, takato spolupraca musi stat na vzajomnom respekte, najkontroverznejsou stranou povazujem dnesne polsko, tam od mala cicaju protiruske mlieko, v tomto si budu musiet spravit jasno a na sebe zapracovat, ako to bude naozaj neviem, vo vyhodnej spolupraci vidim na prvom mieste budovanie slobodnej, mierumilovnej a nezavislej spolocnosti

    Liked by 4 people

  4. Bieda je najlepší lekár, ktorý len potvrdí, že EU v dnešnej podobe je pred svojím definitívnym koncom! Západ najprv sladkými rečami oklamal, potom vyraboval a vydrancoval východnú EU. Svojím satanizmom zničil kultúru. Je na konci, preto skúša možné i nemožné. Vykonáva genocídu, ale až hlad, chlad a fašizmus donúti aj tých najväčších sedmi spáčov, aby sa prebudili. Všetko je hore nohami, namiesto pravdy je klamstvo, spravodlivosť je nahradená hrubým bezprávím. Morálne autority akoby neexistovali, a naviac asistujú satanskej vakcinácií! Ani v najhorším snoch by som nikdy nepovedal, že spadneme do bahna Sodomy a Gomory. Následky sa už prejavujú. Ak sa ľudia neobrátia, tak sa zopakuje Sodoma i morové rany Egypta a preživší budú „závidieť“ mŕtvym, že to už majú za sebou! Hanba všetkým zradcom, takzvaným disidentom nežnej revolúcie! Po skutkoch ich už poznáme. Sú to beštie, nie ľudia. Lepšie by im bolo uviazať mlynský kameň a hodiť sa do mora!

    Liked by 5 people

  5. K tomu vplyvu Maďarska. Stalo sa minulý týždeň. Česká sieť hotelov s pôsobením na Slovensku a Maďarsku, minulý rok podriadila dovtedy samostatnú slovenskú sekciu, pod Maďarov. Výsledok činnosti v jednom meste, v 2 hoteloch: Jeden hotel menil riaditeľa z objektívnych dôvodov. “Náhodou” sa novým riaditeľom stal maďarský slovák, ktorý “náhodou” dostal poverenie od svojich šéfov v Maďarsku kontrolovať riaditeľa druhého hotela. Tým bol zhodou okolností človek, ktorý mal svoju prácu rád, robil ju dobre a bol Slovák. Začala deľba práce po maďarsky, tj. na Slováka začali nakladať prácu navyše, aj prácu toho druhého hotela. Slovák sa rok striedavo bránil a ustupoval, no neúspešne. Minulý týždeň nabehlo české aj maďarské vedenie spoločnosti a Slovenského riaditeľa doslova na hodinu vyhodili na ulicu. Vraj podpísal výpoveď dohodou. Do jeho kancelárie nabehlo likvidačné komando, 3 Česi a 2 Maďari, a on 1 Slovák. Reakcia slovenského personálu ? 30 % na strane svojho slovenského riaditeľa, zvyšku personálu je to jedno.

    Preto ja spásu pre Slovákov od Maďarov nečakám. Ak, tak jedine pod Ruským vplyvom na Maďarsko a preto skôr Euroazia, nie Europa a Ázia. Európa je umelo vytvorený kontinent, oddeleny len politicky od Ázie a nasmerovany proti Rusku. Že časť Ruska je európska, vtom nehrá rolu. Petrohrad Rusi považujú síce za svoje nádherné mesto, no vraj ruského ducha nemá.

    Včera ma zaujala téma v RT. A síce, Rusi osvetlili fakt, že Európa začala vo velkom dodávať zbrane na UA, v domienke, že právo je na ich strane, že vojnové právo to dovoľuje. A dôraz dali na to, že Rusi predsa nikomu vojnu nevyhlásili, ani Ukrajina. Ide špeciálna operácia, ktorá má presnú postupnosť.

    Liked by 6 people

    • No neviem ľudkovia, ale stačí si len spomenúť na snahu a boj Štúrovcov za náš národ a budúcnosť Slovenska ! Všetky zvrátenosti “nadradených mocností” sa okľukou vracajú! My Slováci a Slovenky sme sa nechali učičíkať tzv. “demokraciou” umelo implantovanou 4. ríšou a spol. ! Neviem, neviem, či sa ešte dožijem prebudenia nášho ducha slovanského !….
      P.S. Maďari nám nič len tak niečo nedarujú, to isté platí pre Vien………..

      Páči sa mi

    • ten priklad s hotelom je vyborny, nemusi z neho vyplyvat nejake pravidlo ale poukazuje na realitu ktora existuje a nebezpecna by mohla byt na politickej urovni, napriklad dnes nemame mnohe obchodne zastupenia na slovensku, samotne spolocnosti nemaju zaujem iniciovat zastupenia na slovensku a musime sa obracat na ceskych autorizovanych dilerov, niekto moze povedat ze lokalny trh je maly ale pre nas je vysledok taky ze nas to znevyhodnuje, tu nemozeme cechom nic vycitat, aj ked je to pre nich vyhodne pravidla su diktovane z vonku, ten uvedeny priklad s hotelom ma skor crty ekonomicke ako nejake protislovenske spojenectvo, madarska otazka je pre nas citliva, pokial mame spolupracovat je obozretnost na mieste tu vsak nevidim nic diskriminacne, oni v nasom regione nemusia uprednostnovat slovenskych madarov kvoli narodnosti ale znalosti jazyka, dorozumie sa s cechmi aj madarmi, ruku na srdce, kolko z nas ma zaujem ucit sa po madarsky, prasacie kusky ako nespravodlive zaobchadzanie so zamestnancom su v kapitalizme bezne

      Páči sa mi

      • Súhlasim, že ekonomické pozadie a tiež že nešlo o spojenie Čechov a Maďarov proti Slovakom. Češi idú v podporovanom promaďarskom smere. O jazykovú bariéru nešlo. No veľkomaďarsky princíp zafungoval u Maďara, aj jedného, aj druhého. Bola plne podporená vízia nového riaditeľa ( sotva 30 ročného bez riadiacich skúseností ) zosadiť Slováka pre “nezhody” (Slovák odmietal vykonávať prácu za obidva hoteli bez finančného ohodnotenia) a preradiť ho na novú pracovnú poziciu, jemu priamo podriadenu. Slovák im do toho praštil, vraj padli aj slová ” prac sa za Dunaj! ” Kádre by aj boli, no sú direktívne ničené.
        Takže áno, Maďari nám nič zadarmo nedajú, Slováci musia za seba zabojovať.

        Liked by 2 people

  6. Včera som pozrela na YT….Tv Slovan a hosť bol bývalý kandidát na prezidenta pán Zábojník. Odporúčam vypočuť, veľmi dobre opísal súčasnú situáciu i budúcu. Nie je to príliš optimistické, no je vojenský analytik a má prehľad o dianí vo svete

    Liked by 3 people

Pridaj komentár