Kiska v base a otázna legitimita

Pred nedávnom sa objavila správa, že Kisku obvinili z daňového podvodu a on začal do médií bliakať niečo o Ficovej pomste, akoby Fico bol stále pri moci, lenže už štyri roky nie je pri moci a dva roky je Smer-SD v opozícii. A pre tých, ktorí nevedia o čom je reč, poviem toľko, že za vlády Fica resp. Smeru sa začalo viesť vyšetrovanie voči Kiskovej firme KTAG vo veci krátenia dane. Vtedy Kiska nielenže dal zahrnúť do výdavkov firmy náklady spojené s jeho prezidentskou kampaňou, ale aj požiadal o vratku DPH a po odhalení tohto daňového podvodu podľa všetkého využil účinnú ľútosť, na ktorú majú právo len živnostníci. Po odchode z prezidentského úradu sa dostali na verejnosť tajné nahrávky, kde buď Kiska dohaduje obchody, alebo sa o ňom mafiáni vyjadrujú, že je veľká ryba.

Prečo je to dôležité ?

Dôležité je z toho dôvodu, že prezident, ktorý sa zaplietol do obchodu s kradnutým pozemkom a ako poslednú oficiálnu prezidentskú audienciu prijal kozu má spochybniteľnú legitimitu a keď ho zavrú za tento de facto daňový a volebný podvod, tak nielen sa spochybní legitimita všetkého toho, čo podpísal ako prezident, ale aj legitimita vymenovaných úradníkov, amnestií, vlád od 2016 a aj legitimita „podarenej“ aktivistky v prezidentskom pláci (tej dvojnásobne, lebo sa tam dostala podvodom). Dodávam, že podľa logiky vecí by sme sa mali vrátiť do bodu, kde to ešte bolo legitímne a po tom vyhlásiť mimoriadne voľby, t.j. mať Gašparoviča za prezidenta, ním vymenovanú úradnícku vládu, ktorá má za úlohu spravovať štát do zvolenia a zloženia nového parlamentu a vlády s tým, že po zvolení vlády a parlamentu sa vypíšu nové prezidentské voľby. Tomuto scenáru bude zabránené, nielen celospoločenskými zmenami, ale aj britskou vetvou anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a globálnym zákulisím (GP) kvôli zotrvačnosti niektorých procesov.

Prečo by mali brániť tomuto scenáru ?

Dôvod je prostý, sú tu rozbehnuté projekty Trojmoria/Medzimoria a druhého Rakúsko-Uhorska a Slovensko, ktoré nemusí riešiť úkony spojené s legitimitou, je prekážkou pre oba projekty. Ďalšia vec, ktorá s týmto súvisí je to, že Kiska bol vždy nástrojom v cudzích rukách (to tá „podarená“ aktivistka nie je o nič horšia v tomto smere, u nej je to len viditeľnejšie, lebo nedostala ani toľko mediálnej prípravy ako svojho času Kiska tým projektom Dobrý Anjel) a ako nástroj ho teraz niekto obetuje pre svoje ciele a toto je dôvod prečo nielen predpokladám, že ho odsúdia v dohľadnej dobe bezpodmienečne, ale možno aj vyjde najavo to (okrem ďalších špinavostí), že mal sex s maloletou a je to natočené na video, a preto mu „podarená“ aktivistka nedá milosť (Epsteinovo lietadlo pristálo v Porade, na ktorého palube točili politikov a mocných pri sexe a možno jej niekoho Marcinková dohodila – dosť dobrý dôvod prečo mu nedať milosť).

A čo s nami ?

Ak pôjde všetko podľa ich plánov, tak Maďarsko nás pohltí (Poľsko na to nemá kapacity) a na ruinách Slovenska sa vytvorí projekt druhého Rakúska-Uhroska. Lenže to je jedno veľké ak, ktoré nemusí vyjsť práve kvôli spoločenským zmenám, ktoré nastanú nielen na Slovensku, ale na celom svete. Keď to zoberieme z tohto konca, tak Ficova doterajšia činnosť resp. nečinnosť môže byť vlastne požehnaním v prestrojení.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

22 thoughts on “Kiska v base a otázna legitimita

  1. Čo sa týka Krisku, tak by som ešte pripomenula kauzu Vrbětice. Okrem toho, že poslúžila na rozoštvanie ešte akých-takých vzťahov Prahy a Moskvy, tak zbrane lifroval údajne spolu so svojím synom kde kade, vrátane UA. Vie niekto, ako prebieha súd s Maxwellovou?

    Liked by 1 person

  2. Legitimita všech politiků po 1.11.1991 není žádná. Všechny zákony schválené po tomto datu jsou neplatné a všechny vlády složené ze zástupců politických stran a vzešlé z tzv. voleb jsou nelegitimní. Zajímá to někoho?

    Liked by 1 person

  3. nase pohltenie madarskom by mohol byt tvrdy oriesok, teda s tym by som si mohol byt isty v pripade ze by som zabudol na hufy humanoidov cakajucich na vyter hlavy, vsetko zalezi od ludi, pokial zostanu vytretymi humanoidmi bude ich osud v rukach inych

    Liked by 2 people

    • Bola som jeden cas dost optimisticka,ohladom slovensko madarskych vztahov.Budapest sa stala velmi oblubenou destinaciou ,z Nitry .so spatnym listkom za desat eur ,hodinka a nieco,v meste dobre,napokon,na namesti Hrdinov su tristvrtiny hrdinov spolocne,okrem Bockaja,to je jeden slizniak,pripomina mi.Hegera.Zial,sovinizmus ma tuhy korienok a m obavy,ze sa o tom skoro presvedcime.Napriek tomu su nam Madari mentalitou zrejme najblizsi.

      Liked by 1 person

      • vsimni si madarske folklorne subory, podobnejsie nepoznam, preco tomu tak je pisat nebudem, ten kto pozna davnu historiu a povod obyvatelov madarska si to dokaze vysvetlit, tie spory vnasaju medzi ludi politici, rozdeluj a panuj, myslim ze vsetci vieme kto tymto nastrojom ovlada planetu, nie ze by som bol za nejaky spolocny statny utvar ale vztahy by sme mohli mat lepsie a hlavne stabilne

        Liked by 4 people

  4. Oracle, otázočka… Raz povedal Harabin, že keby Fico, Taraba, Pellegrini a Kotleba chceli, tak by túto vládu mohli povaliť už dávno. Niečo v tom zmysle, žeby skrátka v parlamente vstali a vzdali by sa mandátu. Bolo by to takto naozaj možné ? Mal ten Harabin pravdu?
    Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

    • Súhlasím s Orim. Myslím, že ani odchod celej opozície z parlamentu by nepriniesol zmenu konania koalície. Sú to bábky, a tak ako to robia stále, znovu by svojvoľne menili legislatívu. Harabín však má pravdu v tom, že absencia opozície v parlamente delegitimizuje celú legislatívnu činnosť parlamentu… vrátane Obrannej zmluvy – na nepráve nemôže byť založené právo – a tak rekonštrukcia právneho systému štátu by bola jednoduchá – bezproblémová.

      Páči sa mi

Pridaj komentár