Petícia na podporu JUDr. Petra Weisa

Ahojte, po mojom poslednom článku Mlčanie fašistov 2 a JUDr. Peter Weis , kde Jox píše svoj názor a vyjadruje podporu JUDr. Petrovi Weisovi sa udiala ešte jedna vec. Advokát Mgr. Radovan Hrádek vytvoril petíciu o ktorej informuje na svojom spravodajskom portáli občianske združenie Archa. Mgr. Hrádek zverejnil list, ktorý si všíma to isté, čo sme si všimli my a ešte ďalšie flagrantné porušenia predpisov zo strany Slovenskej advokátskej komory. List je v plnom znení tu, z vyššie uvedeného spravodajského portálu Archy.

Z minulosti som nebol a nebudem fanúšikom strany Kotlebovci-ĽSNS. A pán Mgr. Hrádek v minulosti bol spájaný s K-ĽSNS. No v tomto prípade žiadam cteného čitateľa o podporu a nepozeraním sa na stranícke tričko, alebo mikinu. Hore je list od advokáta na obranu iného advokáta, ktorý je očividne šikanózne a každopádne škandalózne, toť môj názor podporený vyjadreniami niekoľkých doktorov práv, obviňovaný stavovským orgánom s názvom Slovenská advokátska komora. Preto chcem ctenému čitateľovi položiť tri otázky:

  • Chce ctený čitateľ pripustiť, aby bolo ďalej porušované právo, aj na ochrancoch práva, ktorí dlhodobo pracujú pre blaho národa?
  • Chce ctený čitateľ vidieť ďalšie zníženie dôveryhodnosti Slovenska, ako štátu a jeho národa doma aj v zahraničí?
  • Chce ctený čitateľ nechať profesnú organizáciu, ako SAK, byť politickým nástrojom a príkladom pre ostatné profesné organizácie, ako sú komory, odbory a možno aj kádrové komisie v budúcnosti ?

Ak je Vaša odpoveď aspoň dva krát z troch nie, prosím a žiadam cteného čitateľa, aby svojim podpisom tejto petície podporil tlak na SAK na podporu JUDr. Weisa voči tomuto škandalóznemu konaniu SAK.

Petícia na podporu JUDr. Petra Weisa na peticie.com

Vďaka, buďte zdraví a naozaj verím, že ďalší advokáti, ako JUDr. Fico a JUDr. Kaliňák sa pridajú buď k petícii, alebo tlačovkou a podporia svojho šikanovaného kolegu advokáta.

Pekný deň,

Jox

55 thoughts on “Petícia na podporu JUDr. Petra Weisa

  1. A k tomu pridaniu sa p. Fica a p. Kaliňáka… Tomu neverím, no rád sa nechám prekvapiť. Oni dokola opakujú len svojho Dušana. Pre nich neexistuje ani p. Krajníková ani p. Weis a m podobní. Už mi meno Kováčik začína tlačiť na nervové zakončenia. Neviem, či by som si spomenul na Ficovu tlačovku, kde by ho nespomenul.

    Páči sa mi

  2. Podpísal som a rozposlal všetkým známym. Petra poznám veľmi dobre aj osobne! Ja verím že bude zbavený obvinenia a tí ktorí sa mu snažili uškodiť budú uniesť trestnoprávnu zodpovednosť za svoje počiny.

    Liked by 1 person

  3. Dávala som to na FB aj priateľom a tu Vám pre zaujímavosť posielam jednu odpoveď. Je to človek, ktorý má stánku https://www.dostojneslovensko.eu/sk/ a volá sa Kamil Jakub….
    Aby ste vedeli, s kým máte tú česť, však Kamil?…Drahí priatelia. Venujte prosím pozornosť uvedenej prosbe. ĎAKUJEM.
    Prosím o podpis petície. Ďakujem. Prípadne poslať ďalej🙏https://oracle911blog.wordpress.com/…/peticia-na…/
    Kamil
    Toho klamára nikdy
    Kamil
    Kamil Jakub
    Neposielajte mi to.
    A vy ľudia už sa zobuďte..
    Poslali ste
    Kamil, prepáč, daj pozor na svoje ego…
    Kamil
    🤣🤣
    Kamil
    Ty si daj pozor na toho koho propaguješ
    Kamil
    To nie je ego
    Kamil
    Kamil Jakub
    Premýšľaj už konečne
    Poslali ste
    Ty máš svoju pravdu, ja svoju!
    Kamil
    A neposielaj mi tie chujoviny
    Kamil
    Áno mám pravdu ‼️‼️‼️‼️‼️
    Kamil
    Kamil Jakub
    Tešilo ma

    Liked by 1 person

  4. Ja si cením pána Weisa a ďakujem mu za veľa článkov, podpory a nádeje, ktoré rozdal ľuďom. Je to jeden z mála ľudí, ktorým sa tu dá ešte veriť. Z histórie vieme, že keď sa niekde vyskytol múdry a spravodlivý človek, otočili sa proti nemu všetci hlupáci. Takže dnešné udalosti nie sú ničím novým. Pravda sa nedá dlho umlčať a časom sa prejaví. Tí, čo sa proti nej postavia, budú v lepšom prípade zahambení. Aj keď ich nikto z vonku neodsúdi, ten najtvrdší sudca je v každom z nás.

    Liked by 3 people

  5. Niečo sa muselo stať…
    Po prvé, preliala sa pevná priehrada mieru a socializmu, po ktorej nasledoval samotný Sovietsky zväz. Táborníci mieru a socializmu zrazu nemali nikoho, s kým na večnosť a nikdy inak, takže každý z nich išiel inak, najmä opačným spôsobom, t.j. z východu na západ. Pretože to je správna vec, revolúcia je rotácia, tak sme sa otočili. Niekto menej, niekto viac, každý podľa toho, na čom sedel počas revolúcie. Tak sa stalo, že horliví stavitelia socializmu sa stali dravými staviteľmi kapitalizmu. Doteraz západní kapitalisti zostali kapitalistami a bratsky a nezištne pomáhali národom vytiahnutým zo socialistického jarmo, aby rabovali továrne, banky, elektrárne, vodovodné siete, polia a lesy. Pretože to je správna vec, pre každého, kto kradne!

    Už sa zdalo, že keď sa skončí studená vojna, bude existovať všeobecná prosperita. Ako václav Havel reprodukuje po Gándhím, pravda a láska zvíťazia nad klamstvami a nenávisťou. Čo sa týka lásky, v našej krajine zvíťazila hneď po novembri. Bordely sa otvorili, štetky vyšli do ulíc, láska rozkvitla aj na parkoviskách nákladných vozidiel. Pravda sa zmenila podľa výsledkov volieb a dostala sa do bodu, keď je normálne klamať. Dnes má napríklad premiér, ktorý prehral voľby, pravdu a bývalý premiér, ktorý vyhral voľby, sa mýli.

    Muselo sa stať niečo, čo svet začal bláznovstvo. Miloš Zeman zrazu nikoho neuráža, ide do rúk vlády, ktorú nechcel, podpisuje aj to, čo by za normálnych okolností nechcel čítať. Synovia a vnuci hrdinov Veľkej vlasteneckej vojny strieľajú na seba na ukrajinských poliach a v ukrajinských mestách. Američanom vládne starý muž, ktorý padá na schody do lietadla, čo neurobil ani starý Brežnev.

    Muselo sa stať niečo, že po storočiach bez morovej epidémie bol celý svet zasiahnutý smrteľným úderom covidu, že Česi sa spojili s Nemcami proti Rusom, že sme dovolili správy zo Západu a zakázali správy z východu, že tridsať rokov po oslobodzujúcej revolúcii nesmieme znovu premýšľať, nehovoriac o tom, že povedať niečo iné ako predstavitelia Päť-rastového Národného frontu s vedúcou silou Príležitostnej demokratickej strany.

    Muselo sa stať niečo, že každý odsudzuje Rusko potláčanie fašizmu na Ukrajine a pomoc fašistom, keď je od konca druhej svetovej vojny zakázaný na medzinárodnej úrovni !!!

    Muselo sa stať niečo, čo nikto nemyslí na oslavy jednotiek SS v Litve, Estónsku, na Ukrajine atď. Vrahovia SS oslavujú a my postavíme pomník ukrajinskému vrahovi Banderovi v Prahe za všetky vraždy nevinných a odstránime sochy našich skutočných osloboditeľov !!!

    Muselo sa stať niečo, že sme oslavovali našich osloboditeľov z USA, ktorí bombardovali náš úplne ťažký priemysel na konci vojny, bombardovali naše mestá. Rabovali historické predmety, obilné silá, textilné sklady a to, čo nemohli vziať, zničili. PO OSLOBODZOVACÍCH AKTIVITÁCH ZOSTALO VIAC AKO 26 000 MŔTVYCH OBČANOV A DETÍ.

    Toto ich oslobodenie nás stálo viac ako štvrtinu zlatého pokladu uloženého v priateľskom Anglicku. Anglicko si ponechalo viac ako štvrtinu a nechalo našu republiku zaplatiť za každú guľku, bombu, uniformu, jedlo, vreckové, ktoré vynaložilo na vojenskú pomoc na obranu svojho Anglicka. Len kvôli úplnosti bolo v našej krajine zabitých 112 opitých amerických vojakov počas oslobodenia našej vlasti. Nikto v boji.

    Niečo sa muselo stať, že keď sa zdalo, že budeme lepší, začali sme sa cítiť horšie. A budeme ešte horší!

    Keby som bol katolík, zvolal by som: Je to Boží trest za obžerstvo a obžerstvo. Pre jahody v zime, pre asfalt na lesných chodníkoch, pre podnikateľské baroko, pre sto televíznych staníc, pre rodiny bez manželstva a pre deti bez otca, pre tri alebo viac pohlaví, pre internet naplnený takou múdrosťou, že ani ja by som nenapísal … .

    Stalo sa však niečo horšie. Začali sme veriť v demokraciu. Začali sme si myslieť, že na celom svete by voľby vyhrali len tí najmilší, najslušnejší a najmúdrejší. Začali sme si myslieť, že politika nie je o peniazoch. Začali sme si myslieť, že už nie je stredovek, takže zabíjanie by nebolo dovolené ani vo vojne. Jan Werich však už povedal: Stredovek je stredom vekov, takže sa neustále posúva vpred.
    zdroj https://tadesco.org/neco-se-muselo-stat/

    Liked by 2 people

    • tlak na SAK od ľudí je veľký. Včera prišlo nespocetne emailov, ľudia sú nasrdení a SAK nie je politicka strana ale stavovska organizacia s reputaciou doma aj v zahraničí. Ktora sa tymto rúca. Mgr. Hradeknjasne hovorí o tom, že to, v pripade potreby, pošle ich kolegom za veľkú mláku, hanba na 100 rokov je tam istá…
      A verit mi nrmusite, no reputácia takejto organizacie je kľúčová ku medzinar9dnej spolupráci…. A ak bude znicená ich vlastnými sikanoznymi krokmi ich clenov, holt…

      Páči sa mi

    • to je dobra otazka. Ale lepsia by bola im podsunut info, ze Jox ich ziadal 18.4 podporili JUDr. Weisa (a vieme, ze konkretne aj pan JUDr. Fico to tu číta), to sa nestalo a 20.4 si pre nich prisli ako Jox upozorňuje…
      Podpisujte petíciu, pište na SAK, twraz je to na SAK, aby si zachovala aspoň zvyšky dôveryhodnosti a este pred 29.4 bez dlhodobych nasledkov poslala JUDr. Weisovi ospravedlnenie a uzatvorila to protipravne konanie. Keďže sme videli, co to urobilo s RK a RF, ked v tomto case šľapli vedľa a miesto pomoci kolegovi v núdzi, sli pomocou pentou tusím vlastneného plus sedem dní priamo po mikulcovi, teda udajnom proxy jednej ambasády имени Звездослава

      Liked by 1 person

      • ak dovolíš, tak pripravím cez víkend článok, aby pán JUDr. R.Fico si uvedomil, že nielen zneužitie materiálov KSB nesie sebou riziko mystickej odplaty, ale ani svetlo Luxa nie je dovolené účelovo využívať pre záujmy oligarchov…

        Páči sa mi

        • ved to rozoberame uz od vcera a ide nam to pekne. dovolenie si pytat nemás dôvod, piš, publikuj, vysvetľuj. čim viac hlasov, tym väčšia šanca, ze to zapocuju, pochopia a skorigujú sa…

          Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: Miro Heredoš, Peto Weis a prûser ako Fico na tlačovke | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár