Pravda o Pfizer a blbé reči

Blbá reč č.1: Rusi na Ukrajine prehrávajú.

Pravda: Rusi takúto vojenskú operáciu by mohli viesť desaťročie, ale Západ, ktorý musí živiť tak darmožráčov na Ukrajine, ako aj financovať toto dobrodružstvo je pred krachom.

Blbá reč č.2: Rusom na Ukrajine došli sily lebo neobsadila Kyjev.

Pravda: Kyjev nikdy nebol primárnym cieľom pri čistke od Banderovcov a spol, skutočným cieľom bol Mariopol a je Azovstal, kde bol a je veliteľské stanovište odkiaľ by mali riadiť operáciu proti Rusku (preto zajali generálov NATO).

Blbá reč č.3: Ukrajinci by nad Rusmi vyhrali, keby dostali najmodernejšie zbrane.

Pravda: Keby chceli Ukrajinci bojovať, keby Rusi neničili vojenské zásoby a keby ukrajinské vedenie nepredávalo dodané zbrane možno by to bola pravda.

Blbá reč č.4: Francúzske voľby boli čisté.

Pravda: Na internete sa kolujú dôkazy o tom, že voľby boli ukradnuté.

(Hlasovacie lístky dodané poštou)

(Zo živého prenosu)

Francie-podvod

(Screenshot z priameho prenosu)

Pravda o Pfizer: Pfizer vedela, že jej vakcína zabije

Aspoň to je na úvodnej strane voľne šíreného výtlačku, ktorý sa odvoláva na vlastné uniknuté štúdie firmy Pfizer ohľadom covid vakcín a oficiálne britské vládne údaje o úmrtnosti.

pfizer-noviny

Light-20-Final-Web

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

51 thoughts on “Pravda o Pfizer a blbé reči

  1. K tým voľbám vo Francii. Trošku ma prekvapilo že Le Pen hneď v po sčítaní priznala porážku a zablahoželala Makaronovi. To som nečakal. Vlastne si tým ani nenechala nijaké zadné vrátka lebo defacto volby zlegitimizovala. Prečo, to je otázka.

    Páči sa mi

    • No stať sa prezidentom Francúzska pred sociálnym výbuchom pri poznaní francúzskych dejín a tavného kotla ktorý tam bol vytvorený, nie je kto vie aká výhra. Lepenová je použiteľný káder, ktorý je zbytočné obetovať, čo sa o Makronke nedá povedať.

      Liked by 9 people

    • Treba si pozrieť Pjakinov preslov spred 4 rokov (či 5?), keď sa konali predposledné voľby ohľadne role MLP. Celkom dobre je to tam vysvetlené… Vlastne pozrite si jej prejavy po 1. kole celý čas to vyzeralo, že ani nechce vyhrať. Malý citát:
      A navíc zatím ani není nic jistého. Třeba opravdu vyhrála stejně
      jako možná i v prvním kole. Já jsem přece říkal, že nemá tu nejmenší šanci zvítězit, oficiálně.
      Protože ona se nemůže dostat s tímto informačním stavem, s tímto informačním modulem k řízení
      Francie. Neboť by se zhroutil celý model řízení ve vztahu k Evropě, který zavedl globální prediktor.
      Tito nesystémoví lídři typu Le Penové jsou potřební k tomu aby usměrňovali pohyb systému, vůbec
      ne k tomu, aby ho ničili. Takže Macron vyhrál a Le Penová ne, ale získala velmi mnoho hlasů. V
      podstatě jde o její rekord, rekord Národní fronty. A to je výstraha pro Macrona.

      Kto chce, môže si to prečítať celé a pouvažovať nakoľko je to ešte aktuálne. https://uloz.to/file/mu855p6NXmE7/pjakin-2017-pdf# (treba si dať potom ctrlf – le pen)

      Liked by 2 people

  2. podla mna ukrajina sancu nemala, rusi proti nej pouzili najpotrebnejsie minimum podobne ako v syrii a takto by aj navysovali prostriedky podla potreby, bojuje sa na ukrajine zavislej na zahranicnych dodavkach ktore su ohrozene rusmi, naopak rusi maju za chrbtom obrovsku neohrozenu vojensku zakladnu teda rusko, keby chceli tak to tam rychlo zrovnaju so zemou to ale ich plan nie je, fico stale ziskava dokazy o tom ako sa mu eu stavia chrbtom, uvidime ci prehodnoti svoju orientaciu na tychto americkych lokajov

    Liked by 1 person

      • ano, to je jedina moznost ako znicit rusko, z vnutra, tomuto odolavaju uz dlho a verim ze na to sa nepriatel spolahnut nemoze, obcas sa im nieco male podari, nie je to prijemne ale nic s cim by si rusi neporadili, pre nich je to uz rutina

        Liked by 2 people

        • Za Putinom aj špeciálne operáciou na Ukrajine, stoja občania. To dáva prvok záruky a stability. Ale kto stojí za Bidenom, Macaronom, Zelenskym, Captavou …. To nedáva veľa istoty vládnym verchuškám po svete. Takže majú všetci nábeh na vlastné hrable. Nikto to nemá “doma” isté. Rozdiel je však v tom, že zatiaľčo rusi majú ideály a ciele, západný občan v lepšom prípade nemá žiadne ideály rozvoja, v tom horšom je pre mnohých evidentne ideálom len zničenie Ruska. Ale to je na právo prežiť dosť málo.

          Liked by 5 people

          • zapadny obcan je zaneprazdneny tym co da do ust, macron vyhral podozrivo a vobec, mne uz tie suboje 50/50 davno pridu cez kopirak, potom to dotuknutie par cislami je len zlaty klinec programu, predvolebne prieskumy len dlazdia cestu podvodu aby nebol nikto prekvapeny ze kde napriklad to ps naskrabalo 7%, ludia ten vysledok prijmu bez rozmyslania, ved agentury ich na to predprogramovali, vyhra vo francuzku europe zarucuje pokracovanie v temnom stredoveku, nech si to riesia francuzi doma ale kym sa nezacnu spravat civilizovane s nimi nechcem mat nic spolocne

            Páči sa mi

          • duj68 Za Čaptavou stoja americké štátne elity, za Zelenským Pentagon (takže vlastne CIA ,čo znamená že ho riadi londýnsky močiar), za Macronom stojí Klaus Schwab,ale to sú globalisti a za Bidenom stoja tiež globalisti.
            Yvetka Richtaříková o tomto hovorila vo svojich reláciách Proud národní hrdosti. Takže to bude pravdepodobne pravda.

            Páči sa mi

            • myslim ze armada a tajne sluzby su len nastroje a sami o sebe nemaju velky vplyv, vplyv ma ten kto ich kontroluje a to sa bez kapitalu neda, v tomto pripade je to mociar, tie vztahy medzi mociarom a globalistami nepovazujem za ciernobiele, schwab mohol vychovat ludi ale ti mu verni ostat nemusia, ak sa mylim budem rad ked ma niekto opravi alebo doplni

              Liked by 1 person

  3. 🙏 TAKŽE PRIATELIA, NECH SA PÁČI

    ❗NAHRÁVKA Z VLÁDY – CELOPLOŠNÉ TESTOVANIE 2020

    👉 Dávam vonku vo verejnom záujme.

    ❗Vypočujte si ako ľahko a v zásade podlo sa vláda dohodla na Matovičovom celoplošnom testovaní na jeseň 2020 – ako ľahko sa dohodla na odoberaní DNA občanom, na pošliapaní ich práv, dôstojnosti a slobôd! To testovanie bol podvod na občanoch za 480 000 000 euro a vypočujte si, ako nekriticky a špinavo sa správala celá vláda. Toto vojde do análov hanby tejto vlády.

    👉 A dobre si zapamätajme tú katastrofálnu vetu Matoviča – “urobme to tak, že povinné alebo teda nemáš certifikát nejdeš do práce, či do prírody” – od 00.54.

    Hnus !!!

    Osobne verím, že jedného dňa títo ľudia – ako vláda SR – budú žalovaní a sedieť na súde.

    🧐 A počúvajte súhlas Sulíka, ľudský suterén Kolíkovú a kresťana Krajniaka.

    Zdieľajte odtiaľto:

    Liked by 6 people

    • kľud a bez emócií. Ja som si to vypočul už pred pár týždňami a dnes ráno opäť.
      Vypočuj si to pozorne ešte raz, a si uvedomíš, že I.Matovič tomu fakt veril, že týmto spôsobom dostane šírenie covidu pod kontrolu. Tak, ako oblbli mnohých občanov, tak tak isto oblbli v tomto aj Matoviča. Niekto mu ten nápad podsunul a on tomu uveril. Časom prezrel, no v momente nahrávky tomu veril. Vypočuj si to ešte raz bez emócií a túžby po pomste.
      Otázka: kto mu tú myšlienku s celoplošným podsunul?

      Liked by 4 people

      • Milgram experiment… niekto na koho Matovič dá… možno aj niekto z diskutujúcich… typický príklad korporátneho manažmentu… dakto mu dal chrobáka do hlavy a on to vzal za svoje… to len dokazuje ako je Matovič ľahko manipulovateľný

        Liked by 4 people

      • predpokladam ze tomuto rozhodnutiu predchadzalo jednanie tych akoze odbornikov o obsahu ktoreho vedeli vsetci zucastneni v rozhovore, matovic len riadil servis a bol spoluzodpovedny s tymi akoze odbornikmi v ratane zvysku, keby veril ze sypanie soli do rany pomaha ho to neospravedlnuje, ja by som tu dal do pozornosti istu sektu okolo krcmeryho a clenov olano, nezabudajme na cas kedy sme sa vazne museli stipat do lica

        Liked by 3 people

      • Problém “Slobody a demokracie” je, že nám vládnu satanisti, inštalovaný do riadiacich postoch volebným podvodom už poriadne dlho! Preto sa nečudujme, že ideme stále dolu vodou! Čím väčší primitív, resp. plagiátor, chamtivec, jednoducho “závislý” človek tým je lepšie ovládateľný. Čo môžeme potom čakať! Tu nechýba len elementárna logika, ale nedopátrame sa žiadnej statočnosti, odbornosti, alebo minimálne snahy niečo dobré vykonať pre Slovensko!

        Páči sa mi

      • A možno je všetko oveľa prozaickejšie…?
        Matovič tomu uveril..aj na základe ponuky obrovských kšeftov preňho s testami…on naozaj nie je hlupák a vie, koná to svoje, aj za seba ,aj v mene koho tak koná..
        navyše “miluje” kamery, výslnie..aj svoju rolu pred nimi..
        tiež je veľmi pomstychtivý…mnohokrát sa tak prejavil….neverí nikomu..
        akonáhle sa všetko s testami prevalilo…najme zistil, že bude obetovaný , siahol po Sputniku…alebo len stúpil na ďalšie hrable..
        bola tá možnosť, len zamútiť vodu…
        nie je hlupák, navyše nejakým zákulisným info zo strany bábkovodiča disponuje a zhodnocuje podľa seba……
        a obetovaný nakoniec aj bol…
        pretože – svoju niekoľko ročnú úlohu v politike sk v podstate splnil…
        aj pre svoju nevypočítateľnosť na základe jeho psychickej diagnózy..
        určite nie pre z jeho strany nejakú vedomú hru na “dvojitého agenta”..
        vôbec nie je poľutovania hodný..

        Liked by 1 person

      • Popolvar67> 1. Matovic hra od zaciatku len a len divadlo – ako Zelensky. Sulik sa na prelome sept/okt 2020 hadal z matovicom ze nesuhlasi s nudzovym stavom, pritom sam v septembri predtym nakupoval testy na celoplosne testovanie /tie ciim by matovic ani psa netestoval – urcene pre tretie krajiny inak/ a vedel ze celoposne testovanie bez nudzoveho stavu a lockdownu nie je realizovatelne, 2. Matovic prve oktobrove 2020 dni napisal na FB keby ste ludia vedeli co ja viem /myslel testovanie my sme o tom ani netusili/, 3. my sme o tom netusili ale cele nemecko o tom uz vedelo, lebo merkelova hovorila ze slovensko sa ide celoplsne testovat /sept 2020/, 4. v prvej polke sept 2020 bol matovic na koberceku u merkelovej, 5. v marci 2021 nemci schvalili schnelltesty /ag testy/ pre laicku verejnost /predtym tam testovali len priznakovych ludi PCR testami – a u nas testovali vtedy kazdeho kazdy vikend aby mohol ist do prace/. Schalovanie trvalo resp planovanie nasadenia skoro 3 mesiace /u nas v piatok povedali ide sa tesotvat a nik nevedel nic co ked budem pozitivny,co ked sa nedam testovat este den pred testovanim/. Cize myslim ze som otazku dostatocne zodpovedal.

        Liked by 1 person

  4. Ten doprovodny komentar som nepisal ja. Len som to skopiroval a preposlal z absurdni svet. Osobne som sa nezucastnil ničoho ani raz a ani som nikdy nikde nemal ruško či respirator. Každopadne,çi tomu Matelko veril alebo nie,je jedno…plnil prikazy a nic ho neospravedlnuje. Je to neskutočná banda tupcov a rozhodne si to zasluži pozornost celeho národa aby sa dozvedeli ako to cele bolo

    Liked by 4 people

  5. Ohľadom prípadného prevratu sú dôležité dve veci. Pretože, podľa mňa, ani tu druhu nemožno podceniť.
    1. Kvôli prehliadke na Červenom námestí sa do Moskvy presunuli vojenské jednotky.
    2. Vladimír Putin udelil titul Hrdina Ruska Adamovi Selimchanovovi, ktorý je verný spojenec Ramzana Kadyrova. Pričom to nie je tak niekto odviedla, ale skúsený vojak, ktorý má rešpekt medzi bojovníkmi, nielen Čecencami.

    Páči sa mi

  6. K blbej reči č. 1: ak vyhrajú na 6. priorite na U/O krajine, čo vlastne vyhrajú a získajú? Nebude to pyrrhovo víťazstvo živiť 40 miliónov hladných krkov, ktorí to považujú od RF ako povinnosť, hádzať zdroje do bezodnej skorumpovanej čiernej diery na povojnovú obnovu, ktoré by mohli byť pouité na rozvoj RF, ak rozdelia U/O krajinu (zatiaľ to tak vyzerá, zachovajú banderovskú teroristickú liaheň, vybojovali si “jednotu” západu v neskrývanej nenávisti,…

    Čo sme tým získali my, keď ruské najvyššie vedenie pracuje v tandeme s cieľmi GP – zníženie spotreby a mobility (a hladných krkov)?

    Kto bude víťazom vojny/nevojny, kde sa dvaja bijú, kto je ten tretí, ktorý vyhrá?

    Môj názor je, že Rusko vstupom do vojny jednoznačne vedome stratilo omnoho viac ako mohlo získať. Stratilo svoje možné budúce postavenie svetového lídra a nádeje na alternatívu oproti západnému liberalizmu. Drží západ zubami-nechtami presne tak ako pred svojim rozpadom v studenej vojne (úplnou náhodou mali stovky miliárd dolárov uložených na západe, ktoré im zhabali).
    Najvyššia ruská ambícia je namiesto lacného surovinového prívesku západu sa stať lacným surovinovým príveskom východu.
    https://www.ta3.com/clanok/233729/putin-nariadil-vystavbu-zeleznice-na-arktide-chce-preorientovat-vyvoz-zo-zapadu-na-vychod/

    Podľa môjho názoru sa jedná o sabotáž ruských (aj našich) záujmov, pretože sme prišli o alternatívu.

    A potom tu máme takéto “náhody”:
    https://www.startitup.sk/ohnive-peklo-v-briansku-nie-je-prve-ruske-klucove-zariadenia-nicia-zahadne-vybuchy-a-poziare/

    Páči sa mi

  7. A čo reálne získajú Rusi “špeciálnou operáciou” na Ukrajine, ktorá sa vlečie mesiace a výsledok je vojenská pohroma a desaťtisíce vojakov, ktorí sa domov vrátia v plastových pytloch?
    Skorumpovaný failed state s nenávistnými tendenciami k “osloboditeľom”, ktorý im dlží lepší život?
    Komu ostanú na krku ako železná guľa, keď ich ani západ nechce (teda chce ich len použiť na ten účel spálenej zeme, ktorý si sami robia teraz)?
    Koho agendu o znížení spotreby a mobility napĺňajú?
    Koho lacným surovinovým príveskom sa naopak stávajú?
    Veď na tie blbé reči si sami zarobili.

    Páči sa mi

    • ziskaju dosiahnutie toho, na com makaju poslednych 8 rokov……dedolarizacia v ramci obchodneho styku, casom dojde k vytvoreniu menovych zon, maju k tomu velku podporu doma aj v zahranici, co by inak nemali. Dostanu naraznikovu zonu-novoukrajinu alebo ako sa to bude volat, aby zakladne USA neboli na terajsich hraniciach, ale o nieco dalej. Dosiahnu zmenu myslenia doma, kedze Rusi zrazu vidia, ze Zapad naozaj nenavidi ich ako narod a nejde len o Putina, ktory im tvrdil uz dlho, ale mnohi mu neverili. Ziskaju pravdepodobne (ak sa podari Putinovu to presadit) aj uplne inu menovu politiku a riadenie ekonomiky, kedze devizove rezervy uz nebudu zaujimave a mozno sa tym vyriesi aj problem uverovania. Tym padom je mozne, ze sa im podari nanovo industrializovat Rusko nahradzanim dovozu, co bude mat pre nich pozitivny efekt aj v buducnosti. A mozno dosiahnu aj to, ze NATO krajiny sa vycerpaju financne aj zbranami, kedze budu musiet vyrabat nove (a teda financovat), ale maju uz teraz velky deficit, energetika a dlhy z covidu svoje prihodia na misku vah+utecenci z Ukrajiny+obnova zapadnej casti Ukrajiny (ak teda nejaka bude)+stagflacia spojena s vysokymi cenami energii a surovin vseobecne a moznym potencialnym padom Wall Streetu a ekonomickymi nasledkami. Osobne si nemyslim, ze tieto veci sa vyriesia v tomto roku, cakam, ze niekedy v buducom roku dojde k velkym padom a je mozne ze niekedy okolo 2025 pride novy americky “diktator”, pre ktoreho to cele pripravuju. Ak to Rusko ustoji, je mozne, ze vsetky tie dosledky sa udeju len na zapadnej valutovej zone a im sa to tak povediac vyhne.
      A uz teraz ziskali to, ze znicene su Miarupol a nie Donbas, ako by bezpochyby bol, keby nezautocili. To, ze Rusov budu na zapade mnohi ludia nenavidiet, lebo su Rusi, to je cena. Oni ich nenavideli aj tak (teda samozrejme ako ktori), len teraz je to oficialne viditelne.

      Liked by 1 person

  8. Evidentne nevnímaš to, čo sa ti snažím pragmaticky (bez západnej alebo východnej propagandy) naznačiť.
    Kto skrachuje, sme my, západ. Ale ani Rusko víťazom vojny nebude.

    Páči sa mi

Pridaj komentár