Zlé plody a horké pilulky

Hovorí sa, že zlý strom dobré ovocie neprinesie a dobrá medicína je horká. O týchto pravdách sa presvedčí Západná civilizácia resp. Západné kultúry práve v budúcich rokoch a dekádach, lebo karma je zdarma. Skrátka, Západné kultúry a Západná civilizácia budú musieť okúsiť to, čo si navarili a bude to horká medicína.

Prečo to hovorím?

Nehovorím to kvôli tomu, že sa zdvojnásobilo úmrtie 35-44 ročných kvôli zabijáckym vakcínam a ani kvôli tomu, že prebieha kolaps finančného systému, čo povedie ku kolapsu mnohých podporných systémov Západných kultúr, ale kvôli tomu, čo sa deje v inej oblasti. Konkrétne kombinácia sóje a moderného feminizmu priviedli Západné kultúry do slepej uličky.

Začnem u sóje, tá robí mužov slabými fyzicky a duševne, lebo obsahuje fytoestrogény a tým robí z mužov neschopných ťuťmákov, ktorí sú náchylní prijímať strelené slniečkársko-liberálne názory, resp. vyššia hladina testosterónu u mužov posúva politické postoje do konzervatívneho spektra.

Moderný feminizmus nie je o podpore žien, ale o misandrii (chorobná nenávisť voči mužom) a sexuálnej neviazanosti, lebo ako to niekto zosumarizoval „nič nevyjadruje viac to, že si silná a samostatná žena, doslova kráľovná, než to, že urobíš zo seba sexuálny objekt, alebo si sa vyspala s veľkým počtom mužov, či oboje“. A naozaj hovoríme o veľkom počte mužov, lebo je tu prípad dvoch 27 ročných žien, kde obe nariekali, že keď sa ich potencionálny partner na založenie rodiny dozvedel, že koľko mali sexuálnych partnerov, tak ten vzťah ukončili s tým, že ani jedna nie je prostitútka. Takže jedna sa priznala k 58 a druhá k 300 sexuálnym partnerom (áno, čítate dobre) a po tomto sa čudujú, že prečo muži na nich pozerajú ako na pobehlice a nikto s nimi nechce mať nič spoločné. Ďalším príkladom sú OnlyFans modelky, ktoré predávajú svoje šteklivé fotky a videá na tejto platforme a je tu 37 ročná „modelka“, ktorá sa vyhovára na svojho ex-partnera, že musela prestala robiť sestričku na jednotke intenzívnej starostlivosti kojencov a začala robiť toto. Po tom celom sa naozaj vynára otázka, prečo by mali muži brať vážne ženy, keď samotné ženy nechcú brať vážne samé seba.

Druhou stránkou celej veci je to, že rozvedení otcovia-manželia rozvodom často prídu nielen o veľkú časť svojho majetku, ale aj o svoje deti. Ide totiž o to, že rozvodové súdy sú prevažne naklonené ženám a prisúdia im deti a nútia mužov platiť výživné nielen na deti, ale aj na manželku s tým, že výživné často dostáva muža na hranicu jeho finančných možností, pričom matka dieťaťa môže otcovi odoprieť návštevu dieťaťa. Takže tieto „ženy“, ktoré pozerajú len na hmotné veci, nielen mužovi vezmú polku vecí a urobia si bankomat zo svojich detí, ale z nich urobia aj zbrane proti otcom s tým, že často sa ich „novým“ otcom môže stať práve partner, s ktorým žena podvádzala.

Treťou stránkou vecí je to, že kvôli mediálnej propagande, napr. animované filmy od Disney a romantické komédie (v ktorých muž je vykresľovaný ako šialenec, ktorý je ochotný obetovať čokoľvek pre lásku ženy), mnohé ženy vstupujú do vzťahov resp. manželstiev s nereálnymi predstavami. Dodávam, že iná mediálna propaganda zas vykresľuje mužov ako neschopných hlúpych ťuťmákov.

A preto niet sa čomu čudovať, že nielen klesá počet uzavretých manželstiev a rastie počet rozvodov a detí narodených mimo manželský zväzok, ale tiež rastie počet mužov, ktorí považujú ženy buď za spotrebný tovar, alebo za tovar na jedno použitie, či nechcú mať nič spoločné so ženami aj napriek tomu, že sú heterosexuálni a páčia sa im dospelé ženy.

Prečo sa to deje resp. dialo?

Išlo o útok na ľudstvo z okultného centra anglo-amerického močiara a jeho množstva odnoží. Spočiatku tento útok išiel s posvätením globálneho zákulisia (GP) v rámci podrobenia ľudstva. Lenže GP z tohto projektu vycúval z dôvodu pudu sebazáchovy. Ide totiž o to, že bola zneužitá legitímna snaha žien o spravodlivosť a návrat spoločnosti k akejsi rovnováhe proti nim samým a spoločnosti ako celku. Toto samozrejme nezostáva bez odpovede zo strany spoločnosti.

Ako to pokračuje?

Muži po desaťročiach čoraz častejšie odmietajú ďalej už hrať túto hru a čoraz častejšie buď zneužijú ideologickú posadnutosť žien (uži si čoraz viac sexuálnych partnerov, koncentruj sa na kariéru, rodinu môžeš mať neskôr, muži sú nanič, atď) alebo hovoria, že toto nie je správne a buď sa stiahnu do úzadia, alebo začnú upozorňovať ostatných často mladších mužov na to, čo sa deje a muži ich čoraz častejšie poslúchajú k veľkej nespokojnosti tých žien, ktoré po tom, čo si užili a budovali kariéru, alebo vysávali nejakého nešťastníka, či predávali svoje šteklivé fotky a videá, sa chcú zatváriť ako cudné a poctivé panny vhodné na manželstvo.

Našťastie odozva na tieto spoločenské javy nie je len záležitosťou mužov, ale aj žien a tie sa čoraz častejšie ozývajú a hovoria ženám, že oficiálny feministický naratív je toxický a poškodzuje primárne ženy a následne spoločnosť. Skrátka musia za seba a svoje činy prijať osobnú zodpovednosť a zabudnúť na výhovorky, lebo dôsledky a následky ich správania sa dostavia. Žiaľ, zatiaľ máloktorá „moderná“ žena poslúcha ich varovania a veci sa nezmenia, pokiaľ nenastane masívny zlom.

Ako to skončí?

Ide totiž o to, že ak takto veci pôjdu ďalej, tak „bláznivá mačacia dáma na konci ulice“, ktorá je sama, cíti sa mizerne, pije lacné krabicové víno a snaží sa svoju samotu zmierniť chovaním zvierat, sa stane masovým javom. Našťastie pre Západné kultúry tie systémy, ktoré umožňovali horeuvedené vzorce správania zaniknú. Nebude to nič príjemné a klasické resp. kresťanské manželstvo ako masívny spoločenský jav a vieru v neho sa nevzkriesi, a to aj z toho dôvodu, že z jednej strany ľudia sa začnú organizovať do kmeňov, klanov, rodov a občín, a z druhej strany tie skúsenosti, ktoré ľudstvo nadobudlo nikam nezmiznú. Toto môže znamenať aj to, že niekde sa bude praktizovať niečo také, čo vidíme u národa Mosuo, ktorý patrí do skupiny Nakhi t.j. matrilinearita dedenia majetku kde žena a muž nevstupujú do manželského zväzku (vysvetlené tu, tu a tu), alebo sa bude praktizovať manželstvo na staroegyptský spôsob t.j. pár žije spolu, a buď žena pri rozchode získa tretinu spoločného majetku, alebo delenie majetku a prípadné výživné sa rieši cez občiansku zmluvu, či sa nájde iná forma spolužitia muža a ženy. Dodávam, že toto prichádza aj k nám, čiastočne kvôli vplyvu Západu a čiastočne aj kvôli iným viac duchovným záležitostiam.

Aké „duchovné záležitosti“?

Ide o to, že človek rastie duchovne t.j. mení sa časom a dvaja ľudia sa menia rôznou rýchlosťou a inak aj napriek tomu, že sú v jednom prostredí a pokiaľ je rozdiel priveľký (smerovanie a rýchlosť), tak harmonický vzťah sa naštrbí a láska zo vzťahu vymizne a je nahradená ľahostajnosťou až nenávisťou, ktoré zas vedú k podvádzaniu a škaredým emocionálne vyčerpávajúcim rozvodom a tie často ničia blaho nielen rozvádzajúcich sa, ale aj ich detí a ostatného okolia. Takže klasické resp. kresťanské manželstvo by sa skončilo tak či onak, ale z úplne iných než materialistických dôvodov, pričom situácia je zaujímavá aj z toho dôvodu, že teraz vidíme súbeh týchto dvoch procesov, ktoré by viedli k rovnakým výsledkom. Skratka riešenie partnerských vzťahov bude vysoko individuálna záležitosťou a to by mal odrážať aj náš právny poriadok. Dodávam ale to, že kvôli týmto dvom procesom močiar, okultné vedenie močiara a čiastočne aj GP budú odstrihnuté od pák moci s tým, že močiar a jeho okultné vedenie prehrá na celej čiare.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

30 thoughts on “Zlé plody a horké pilulky

  1. zaujímavá zhoda a načasovanie.
    Predvčerom som mal rozhovor s jednou dámou, ktorá otvorene povedala, že je antifeministka…
    A včera prišla ku mne informácia, že onkologické pracoviská evidujú rapídny nárast tzv. turbo rakoviny – rakoviny s veľmi rýchlym priebehom, končiacej smrťou, a to najmä u mladých…

    Liked by 3 people

    • No ja mám príbeh zo svojho života pred pár rokmi. Prechádzal som sa s mladou krásnou a inteligentnou ženou, ale zrazu stála reč. Tak som sa jej spýtal, čo v živote nemá rada. Nastala minúta ticha a potom “Feministky!” 😀 Na to nezabudnem.

      Liked by 7 people

  2. Velmi ocenujem tuto temu aj jej spracovanie.
    Na odlahsenie: Po precitani som pochopil ako som sa dostal do situacie, v ktorej sa nachadzam 🙂

    A este by som doplnil, ze kedze spiritualne precitnutie zvacsa prichadza v casoch tazko riesitelnych zivotnych situacii, ktore v clanku popisana agenda generuje na kvanta, tak cely tento proces nakoniec sluzi k postupnemu prebudzaniu a precitnutiu populacie…. Well done (ako sa hovori za velkou mlakou…)

    Liked by 3 people

  3. Taktiež oceňujem túto tému. Som veľmi rád, že ju niekto otvoril. Už roky s odporom sledujem umelo tlačené feministické ideológie. Napríklad relácie typu Súboj pohlaví a podobne, majú za cieľ jediné – rozbíjanie rodín a genocídu. Muži sú viac raciónálny, preto na nich takéto stratégie až tak nefungujú. Je mi známich viacero útokov zameraných na naše emotívnejšie polovičky (aj v bežne v bankách, obchodoch). Na chlapov potom zafunguje sója a pozor aj na všetky GMO potraviny!

    Liked by 5 people

  4. Téma aktuálna už celé storočie… podotkol by som, že uhľohydráty vo všetkých formách (hlavne vysoko sprocesované) sú rakovina dnešnej doby… obilie je dávno známe, že pôsobí ako opioid a pomáha k zotročeniu spoločnosti… vraví sa aj, že Egyptská ríša na to doplatila… Snažia sa bojovať proti ľudstvu na všetkých frontoch…

    Liked by 4 people

  5. Někde jsem našel tenhle článek možná to s tím nějak jde dohromady…
    V roce 1902 Rockeffeler investoval do skolstvi aby ovlivnil mysleni zen a muzu. Je to jednoduche, zeny byly doma a nepracovaly…NEPLATILY DANE ‼️Dale investoval do farmaceutickeho prumyslu. Antikoncepcni prasky jsou kontrolovana porodnost, zeny ztraci libido a casto onemocni rakovinou (dalsi zakaznici pro farma-koncerny) Potraty nejsou prece spatne, normalni vec☠️Potracena miminka jsou k dispozici farma a kosmetickemu prumyslu…uz vime co s nimi delaji. Vzpomente na nase predky, babicka byla doma , starala se o domacnost a deti. Deti prisly ihned po vyucovani domu, na stole teply obed a usmevava tvar matky. A dnes? Matky pracuji, denni stres v praci, doma nestihaji uvarit a vidi deti az pozde odpoledne nebo vecer. Nezapomenme na povinna ockovani aby dite mohlo do skolky nebo skoly. Hadky s muzi, kteri je zastoupit neumi a ani nemuzou nejsou vzacnosti….Rozvody…To vse byl a je ucel Feminizmu, ktery si vymyslel Rockeffeler (elity) , aby znicili rodiny a vztahy v nich a meli sve bohatstvi diky pracujicim zenam, jejich danim jeste vetsi.

    Liked by 5 people

  6. Zase sa treba trocha aj žien zastať 🙂
    Koľko chlapov / mladých mužov u nás huce sóju…? Skôr to pivo keby nepili! Tam je pes, teda fytoestrogen zakopaný!
    Ženy si nahrádzajú fotením na Instagram a FB sebavedomie cez lajky, keď mužov otcovia nenaučili dvorenia a poklôn ženám ako za dávnych čias.
    Žena sa potrebuje cítiť žiadaná aby mala istotu, že sa nájde muž na naplnenie jej biologického potencionálnu daného zhora.
    Bolo by Onlyfans, keby za fotky muži neplatili? V podstate si kupujú dávky dopamínu v mozgu až príde totálne vyhorenie. Ale pekne pomaličku, plíživo.

    Toľko od osamelého, o vzťahoch nič neviem 🙂

    Liked by 6 people

      • Iste, soja je vo vele veciach kde o nej ani netusime, rovnako ako cukor/fruktoza. Ale s tym pivom je to pravda, chmel obsahuje rovnako fytoestrogeny, cize ak pijes pivo, tak to nie je znakom chlapa, ale skor sa pomaly menis na zenu. Plus je v nom lepok, kvasinky, vysoky glykemicky index, alkohol. Rozbija to telo na vela urovniach, na hormonalnej, nici travenie a crevnu mikrofloru, pecen atd…

        Liked by 4 people

        • Brzy to bude 9 let, co vůbec nepiji alkohol, a 8 let, co nejím maso, o trošku kratší dobu jsem na čistě rostlinné stravě. Nikomu svůj postoj necpu, neříkám ostatním při společném jídle, co jíst a co nejíst. Během této doby jsem snědl hodně fazolí, čočky, cizrny, ale ano, i nějakou sóju, kde jiná rostlinná alternativa není. Za tu dobu jsem se stal, kromě stravy, mnohem konzervativnějším, než dřív, takže dle mého názoru Oracle trochu přehání, ale uznávám, že to, že nepozoruji žádný úpadek je možná i právě tou kompletní eliminací piva a alkoholu obecně. Nejspíše bych akceptoval vejce, ale jen kdybych slepice choval sám a dobře se o ně staral i když už nenesou, dokud nepojdou stářím. Nechci, aby za mě někdo prožíval muka i když “je to jen zvíře”. Ano, alkohol, GMO, znečištění prostředí apod. není pro člověka ideální. Ale zjistil jsem, že dříve člověka zabije strach, že ho něco může zabít, než hrozba jako taková. (Ze strachu pobytu mezi očkovanými mi bylo zle, pak jsem se na strach vykašlal a s důvěrou ve svůj imunitní systém zjistil, že strach byl opravdu přehnaný a zbytečný.)
          Takže, můj názor – ano, zbavme se alkoholu, sóji, stejně tak cigaret, kávy apod., připravujme si kvalitní stravu, ale v tom procesu se netřesme strachem, že vše není ještě na 100% ideální.

          Liked by 2 people

  7. Poznámka – pri rozvodoch trpia najviac deti, aj si to najškaredšie odnesú. To platí aj pre tzv. striedavú starostlivosť, ktorá nakoniec aj tak vypáli do tváre niektorého z rodičov. Len to odsunie odmietnutie rodiča dieťaťom na neskorší vek. Tých technológii je viac a sú zhubné ako vyššie popísaná turborakovina.

    Dobrá správa je, že náprava je možná. Aj keď vyjde človek z takéhoto prostredia.

    Liked by 5 people

  8. Nedávno tu bolo video V. Zaznobina o snoch. Zaznelo tam, že ľudstvo zišlo zo správnej cesty, že sa uberá zlým smerom. To, čo sa deje dnes, tie rôzne agendy proti rodine, ako základnej bunke spoločnosti (feminizmus, homoagenda…) nie je nič iné ako snaha o riešenie dôsledkov toho “zídenia z cesty” (bezbrehé drancovanie zdrojov = tony plastov v oceánoch, odpad “civilizovaného” sveta v krajinách 3.sveta) ako inak – znížením alebo aspoň zastavením dynamiky rastu obyvateľstva, s dôrazom na Západ, známa vec.
    Povedzme, že sa podarí vrátiť ľudstvu na správnu cestu, možno na spôsob: právo na dôstojný život človeka v rovnováhe s prírodou a jeho povinnosťami. No neviem si predstaviť nič iné ako rodinu , základnú bunku spoločnosti. Klasický vzorec matka, otec, deti. Myslím si, že majetkové pomery ustúpia do úzadia vo chvíli, keď začne fungovať v praxi právo jednotlivca, rodiny, na dôstojný život (lekársku starostlivosť, vzdelanie…) verzus povinnosť pracovať pre spoločnosť (tvoriť, budovať). V časoch socializmu sa byty nevlastnili, právo na bývanie bolo na takej úrovni, že o nejakom osobnom vlastníctve bytov ani nebola reč.
    Zmenou systému, stratou dovtedy garantovaných práv, prišiel strach. Strach o strechu nad hlavou, o zdravie, o prácu, pojmy dane, odvody, exekúcie… Tu by som hľadala príčiny odkladu alebo rovno nezakladania rodín u nás. Strata pocitu bezpečia, zázemia, tj. absencia istoty slušného bývania, zabezpečenia rodiny aj keby sa čo stalo, zhoršujúci sa trend dostupnosti zdravotnej starostlivosti, ba až opačný jav, zdravie poškodzujúce trendy… Je to skrátka hlboko individuálny príbeh odvahy a rozvahy, ako sa dnes popasovať so životom, či každý sám, alebo vo dvojici.

    Liked by 8 people

    • V zasade suhlasim, akurat si myslim, ze skutocne pozitivna a trvala zmena spolocnosti sa da dosiahnut jedine zmenou jedinca . Cim skor a cim viac ludi pochopi, ze zmyslom zivota je najdenie a pochopenie vlastnej podstaty kazdeho jedinca a nasledna realizacia svojho poslania v tomto casopriestore, tym skor bude mozne pozorovat realnu zmenu a celospolocensky posun vpred. Keby kazdy jeden clovek na tejto Zemi (mozno by stacila aj polovica) dokazal v sebe objavit ten unikatny dar, ktory mame v sebe kazdy od Boha a dokazal ho naplno vyuzit v prospech spolocnosti (a tym padom aj vo svoj prospech), pojmy ako medicina, zdravotna starostlivost, hospodarstvo, dane, majetkove pomery, atd. by nadobudli formy a dimenzie, ktore si zo sucasnej optiky nedokazeme ani predstavit.
      V podstate pises, ze je potrebne preformatovat pravidla a hodnoty fungovania spolocnosti. A ja s tym suhlasim, akurat hovorim, ze tato zmena by mala vyplynut z individualneho duchovneho rastu kazdeho jedinca.
      Nove pravidla a hodnoty by teda mali vzniknut ako akysi vedlajsi produkt duchovneho posunu spolocnosti (jednotlivcov) a nie tak, ze ich mala skupinka ludi (nech su akokolvek osvieteni) definuje a prostrednictvom zakonov a predpisom vnuti spolocnosti.

      Liked by 3 people

  9. este si dovolim k tym sojovym fytoestrogenom-jemne povedane robi muzov menej muzmi,a ta fruktoza-to je velmi zmatocny vyraz,vsak,na oko vyzera nevinne-iba ze tento cukor sa vyraby z obilia a kukurice,pretoze je to vsak lacnejsie,lenze tento cukor nasa pecen nedokazer spracovat,dokonca ju poskodzuje,a teraz si predstavme vsetky tie potraviny lekvarmi pocinajuc

    Páči sa mi

      • a keď vytesni vitamin C z metabolickych dráh tak aj rychlym, keďže je pre telo.toxický a prave tato forma viaze na svoju metabolizaciu najviac horčíka, ktorý zasa je potrebný na stahovanie sa srdcoveho svalu. No a vitamin C, teda kys. L-askorbová je zakladnym stavebnym kamenom kolagénu teda tej takej malty, čo drzí bunky aj tepien pohromade.
        a tie sa potom lepia gebuzinou s menom lipoprotein alfa.
        A lipoprotein alfa sa podoba na cholesterol a tento lipoproteín zapchava cievy a clovek potom v tridsiatich rokoch chytá infarkt, mrtvicu, či raka…
        a k tomu, ked este si vypije cajik od fizerky, či modernky, oj joj jooooj

        Páči sa mi

Pridaj komentár