Smrdí to študentom Šmídom

Na úvod musím povedať, že vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým po tej streľbe a nemám nič proti gayom a lesbičkám, lebo to nie je moja rola riešiť, čo robia súhlasiaci pomerne dospelí svojprávni jedinci v súkromí. Nemám nič proti ľuďom trpiacim poruchou rodovej identity t.j. tými, ktorí sa necítia dobre v roli svojho pohlavia resp. v koži, lebo sú obeťami fytoestrogénov a iných endokrinných disruptorov t.j. látok, ktoré narušili hormonálnu sústavu počas vnútromaternicového vývoja, detstva a puberty, a tým pádom narušili aj vývoj mozgu a ovplyvnili a ovplyvňujú správanie. Mám ale oveľa viac problémov s tými, ktorí nielenže nepomáhajú, ale práve naopak, robia z týchto vecí módny výstrelok, dôvod pre oslavu a pýchu a aj pridávajú látky do tovarov, ktoré narúšajú endokrinný systém.

Prečo ten nadpis?

Študent Šmíd bola operácia niektorých agentov ŠTB, ktorá vyvolala v 1989 rozhorčenie protestujúcich a médiá teraz roztáčajú kolotoč rozhorčenia a ronia krokodílie slzy. Lenže to, čo robia mediálne a politické prostitútky je nechutné bez ohľadu či to, čo tvrdí Danny Kollar ohľadom žiarlivosti strelca, je pravdivé, a ak je pravda jeho tvrdenie o žiarlivosti, tak máme po ruke pokus o dosiahnutie dvoch primárnych cieľov.

Aké dva primárne ciele?

Tak vidím tu dva primárne ciele:

  • Odvedenie pozornosti.

  • Zavedenie drakonickej cenzúry spoločne s LGBTI+ propagandou pre deti.

Oba sú hádam jasné, ale rozvediem to. Prvý bod je odvedenie pozornosti nielen od ekonomických problémov a nemohúcnosti vládnej koalície, vlády a náplne prezidentského paláca, ale aj od problémov spôsobených vakcínami. Lenže celá vec sa aj v lepšom prípade minie účinkom a v horšom prípade sa to obráti proti mediálnym prostitútkam a LGBTI+ komunite s tým, že LGBTI+ komunite naozaj neželám nič zlé. Ide totiž o to, že pre väčšinu rodín naozaj nebola a nie je LGBTI+ témou, lebo momentálne oveľa závažnejšou témou pre rodiny je mať sa čím a za čo nakŕmiť a nepomrznúť. Naproti tomu médiá teraz nielen ronia krokodílie slzy, ale aj požadujú od heterosexuálnej väčšiny, vrátane heterosexuálnych rodín s deťmi, aby sa kajali za svoju heterosexualitu, a to v čase, keď musia riešiť základné existenčné otázky.

Druhý bod je o tom, že keď niekto upozorní na to, že médiá, vláda a prezidentský palác sa zaoberajú témou LGBTI+ namiesto existenčných otázok Slovákov, tak je takýto kritik po onálepkovaní za homo-, trans- a čo ja viem ešte akého -fóba kde-kým umlčaný médiami a políciou. Ďalším logickým krokom aj po tejto akcii sa javí to, že pod nálepkou výchovy k tolerancii začali už aj u detí pod 12 rokov propagovať homosexuálny styk a trans-sexualitu. V prvom prípade možno preháňam (hoci nálepkovanie slúži presne na toto), ale v druhom prípade už nie, lebo toto sa naozaj deje a proti tomu už vystupujú aj americkí gayovia a lesbičky, napr. vo forme skupiny Gays against grooming (ich Twitter účet bol zrušený), z jednej strany preto, lebo vedia a vidia kam až to môže viesť a nechcú malé deti z rodín vystaviť tejto propagande a z druhej strany aj preto, lebo nechcú byť hromozvodom, keď veci pôjdu od 10-tich k 5-tim.

Ako to dopadne?

Skôr či neskôr nielen vyjde pravda o tej streľbe na svetlo sveta, ale zapracujú aj sociálno-ekonomické faktory a následne si to mediálne a politické prostitútky vyžerú do dna nielen tak, že budú trieť biedu, ale aj tak, že po nich ani pes neštekne. Otázkou je len to, že kedy a ako, a preto radím členom LGBTI+ komunity, aby sa dištancovali od tej súčasnej mediálnej hystérie, lebo môžu sa stať hromozvodom.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Smrdí to študentom Šmídom

  1. Mociar musi byt fakt zufaly ked po 4 rokoch vytiahol rovnaku taktiku ako vo februari 2018. Zjavne dochadzaju kadre a napady. Navyse cela operacia prevedena (pravdepodobne) narychlo a bez dostatocnej pripravy predstavuje pre hlavnych akterov obrovske riziko prevalenia a totalnej samodiskreditacie vratane oslabenia celej LGBTI agendy….
    Jedine, ze by to presne tak bolo planovane….

    Vnimam ho to osobne ako utok na poziciu Matelka, ktoreho sa progresivci nijako nevedia zbavit, hoci Sulikovi zrejme niekto zabudol povedat, ze to ma pouzit na boj proti Matelkovi a nie Matelka podporovat….

    Liked by 6 people

  2. Kto bol vlastne študent Šmíd? Poznal ho niekto? https://plus7dni.pluska.sk/domov/pocas-neznej-revolucie-zahral-mrtveho-studenta-preco-je-hrdy-svoju-estebacku-minulost
    Úprimnú sústrasť rodičom oboch obetí a želám rýchle uzdravenie tretej účastníčke streľby.
    Nešťastie je zneužité na boj medzi rezidentským palácom (inakosť) a ministrom financií (kostol).
    Fantastická práca polície spolu s helikoptérou a kamerovým systémom nevie lokalizovať strelca a toho nájdu až na druhý deň ráno v kríkoch…
    A len tak na dodatok ako sa tvoria slová pre naše deti, ach ten kultúrny západ… https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Raper

    Liked by 1 person

    • Martin Šmíd, vystudoval matfyz, dnes téměř nevidí a věnuje se vývoji Braillova písma a také astrologii. Nedávno ho v rozhovoru zmiňoval pan Antonín Baudyš, v podstatě kolegové.

      Článek o Zifčákovi zajímavý…. Děkuju.

      Liked by 1 person

    • Agent STB Ludvík Zifčák působil ve studentském hnutí. Fungoval pod jménem Milan Růžička. Podílel se na založení „Nezávislého studentského hnutí“, které demonstraci 17.11.1989 na Albertově v Praze svolalo.
      A jako Milan Růžička údajně zavedl průvod studentů 17.11.1989 z Albertova na Národní třídu. Potom zde sehrál roli mrtvého studenta MatFyzu Martina Šmída.
      Informaci o smrti studenta Šmída doručila další studentka-agentka Drahomíra Dražská naší staré známé Anně Šabatové (která v roce 2007 byla coby zástupkyně ombudsmana zapojena do tzv. Kuřimské pedo-kauzy), která je manželkou trockisty a psychotrockisty Petra Uhla, tenkrát agenta rádia Svobodná Evropa. Uhl se navíc podělil o info s havloidem Michaelem Žantovským (tohoto času je velkoknihovník knihovny Venci Flašky v Práglu), který o tom zazpíval agentuře Reutes. A bylo to.

      Liked by 2 people

  3. Zdravia všetkým a hlavne tebe Oracle.
    Veľmi dobre napísaný článok. Aj v zahraničí sa niektoré veci dali do pohybu. Článok na stránkach POLITICO píše o vyšetrovaní kauzy nákupu “vakcín” na covid19.
    https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-pfizer-eu-prosecutors-office-opens-investigation-into-covid-vaccine-purchases/
    Žeby vlny ohľadom odhalenia pravdy o tejto operácii sa začali rozostupovať?
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

  4. ..zdá sa,že najlepšie čo môžeme urobiť pre naše deti je..povyhadzovať televízory a možno aj internet z našich obývačiek.
    Páči sa mi Ori ako si trefne popísal na začiatok článku.. kto vlastne je LGBTI komunita 👍👌😉

    Liked by 1 person

  5. tiez som dost vela citala o tych endokrinnych disruptoroch-pocnuc pracimi prachmi vela veci dennej potreby sa takto chova,clovek rozmysla,ake to moze mat dosledky.tiez som presne myslela na to ,ze to odporne pretlacanie lgbti sa moze obratit proti nim,ved aby sa niekto pysil tym,ze ma chybu v programe,a nasilu sa pretlacal,ved tych sexualnych uchyliek je za furik-to mas nekrofilia,gerontofilia,koprofilia,pedofilia,zoofilia,tak potom vsetci nech maju rovnake prava,som robila na psychiatrii 21 rokov,no a prvy rok sa mi pritrafil nekrofil-pri mojom prvom zomrelom pacientovi,no strasne ma setrili-ako mladulinku sestricku,bola to moja prva staca po skole,no a tie posledne 21 rokov psychiatria

    Liked by 1 person

  6. Spätné upozornenie: Smrdí to študentom Šmídom - Spolok ARCHA o.z.

  7. tento prípad sa strašne podobá tomu čo sa stal pred par rokmi v uSA, z toho západu nič dobré neprišlo a médiá tomu robia reklamu, zo strany politikov ide o vlajkový rituál ktorí ani oni nechápu len ho plnia, ale pre tých čo to riadia je poukázanie toho čo tu pôjde na odpis a teraz sa odkryjú aspoň ďalší “malá kopa pýta viac”

    Liked by 1 person

  8. Tu útočník nie je uvedený, žeby to nebol on?
    https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=519252
    Ale z nás poslanci vyrábajú amorálny štát, proti bolo len ĽSNS a jeho odídenci, a ostatní to uznali za terorizmus. A pritom vyšetrenie ešte nebolo ukončené. Takže od zajtra budeme vo svete teroristický a fašistický štát? Kam až chcú zájsť? Naozaj celý rozdiel medzi opozíciou a koalíciou je vo vstupných dverách SŠA veľvyslanectva?
    https://www.nrsr.sk/web/Page.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasklub&ID=48666
    A čo sa týka menšín, ak sa mravne chovajú na verejnosti (poznámka: aby sa predseda parlamentu nemusel rozčuľovať nad chovaním určitých skupín v relácii o 5 minút 12 od 9:50 minúty https://youtu.be/4Sue9r-gxDY ), v súkromí nech si robia čo sa im páči. Doteraz nikto z nás nemal absolútne žiadny problém s nimi priateľsky a srdečne komunikovať. A ak takýto problém majú poslanci NRSR v takom prípade si prečítajte báseň “Mor ho” ako vítame hostí na našom území.
    Len prosím vás nechajte aj tú väčšinovú menšinu v kľude žiť, máme dosť vlastných problémov spôsobených vládnucou triedou týkajúcich sa predovšetkým cien energií, inflácie, mierových rokovaní na svete namiesto rinčania zbraní a hlavne vytváraním sebestačných komunít. Prosím tých dole nad korytom Dunaja, nezabúdajte, že kedysi Bratislava bola centrom významného väčšieho celku, a teraz leží na okraji Slovenska….

    Liked by 2 people

  9. Níže ač z AE News pozoruhodný komentář k tragédii.100% akce tajných služeb.
    Bombáá:
    Zoufalý Ing. Juraj Krajčík včera 18. října poprvé od tragického 12. října promluvil na internetovém rádiu Kotlebovců: Vraždy spáchal někdo jiný!!!!!!!!! Jeho syna popravili!!!!!!!! Kvůli obecním a krajským “super” volbám 29. října 2022!!!!!!!!

    Rádio Kompas – Exkluzívny rozhovor s otcom strelca z Teplárne
    http://radiokompas.sk/
    rozhovor od 33. minuty

    Otec vraha zo Zámockej prvýkrát prehovoril u Kotlebu: Skutok podľa neho spáchal niekto iný
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/644076-otec-vraha-z-teplarne-prehovoril-u-kotlebu-skutok-spachal-niekto-iny-ide-o-kampan-proti-vlastencom/

    Ing. Krajčík zpochybnil tvrzení policie o vině syna i střelných zbraních.

    Vše popřel a řekl, že jeho syn byl do případu “vmanipulován” a jeho vlastní sebevražda byla “záhadná” kvůli “nepřirozené” poloze těla, v které ho ráno našli. Tvrdí, že jeho syna někdo popravil. Kotleba vyslovil teorii, že jde o součást kampaně proti vlastencům. Rovněž v rádiu zpochybnil dosud známé a prokuraturou potvrzené důkazy a motivy pachatele.

    Ing. Krajčík o synovi:
    “Juraj byl na předchozí škole Bajkalská šikanovaný synem prominenta, což se potvrdilo, pachatel byl vyloučen ze školy, a ani tehdy se Juraj nebránil násilím. Na nové škole se mu líbilo, měl kamarády, měl kamarádku, nebyl gay. Měl koníčky, dělal karate, hrál hry, chodil na procházky. Byl psychicky zdravý a s vysokým IQ. Tento pátek bude stužková. Nacvičoval se spolužáky scénky a se mnou (tatínkem) vybíral jídlo.”

    Ing. Krajčík o zbrani:
    „Byla nadstandardně zabezpečená v trezoru. Klíče byly v jiném trezoru. Nejde mi do hlavy, jak by to syn získal.”

    Kotleba připomněl vraždy generála Lučanského a Kuciaka a Kušnírové!!!!!!!!!!!!

    ——————————————————-

    Na místě vražd se objevil mezi prvními speciální prokurátor Daniel “Carmageddon” Lipšic.

    Byla to operace specialistů před OBECNÍMI A KRAJSKÝMI “SUPER” VOLBAMI, které se budou na Slovensku konat příští sobotu 29. ŘÍJNA 2022 (jednodenní) s cílem dehonestovat celou vlasteneckou scénu. Ing. Krajčík je řadový člen a v minulosti kandidoval za Vlasť.

    Vlasť – politická strana Štefana Harabina
    https://www.facebook.com/groups/2427174650859235/
    Kotlebovci
    https://www.facebook.com/KotlebovciLSNaseSlovensko/

    Extrémně nepopulární vládnoucí protislovanské tyranské strany měly příští sobotu na Slovensku prakticky jistý konec na radnicích a krajských úřadech. Primátorem Bratislavy by už nebyl Matúš Vallo (Progresívne Slovensko) a županem Trenčínského kraje Matovičův bratranec Jozef Viskupič (OĽaNO).

    V těchto volbách není možné požádat o voličský průkaz. Ústavní stížnost Štefana Harabina se týkala právě podvodů se statisíci voličských průkazů v prezidentských volbách v březnu 2019, se kterými “vyhrála” Čaputová. Jenže mohou hlasovat cizinci s trvalým pobytem na Slovensku.
    https://volby.sme.sk/dok/i/najblizsie-volby-slovensko
    https://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=v-spojenych-regionalnych-volbach-je-mozne-volit-len-v-obci-trvaleho-pobytu

    Páči sa mi

  10. Ohladne dnesneho clanku VK. Trochu mi otvoril oci. Nie forenznymi analyzami, ale pozrel som si video inymi ocami. Som presvedceny , ze je to deep fake.
    Strelec striela v 10.sekunde lavou a v 15 .sekunde bezi s pistolou v pravej. Pisal som aj VK, toto si nevsimol, ale otvoril mi oci. Mal som odzaciatku ten pocit, na tych 9+ vystrelov tam nie je ziadna krv.
    Dalsia vec – ked strielam v tme, tak je vidno letiacu gulku(oranzovy bod). Zablesk z hlavne skor hovori o slepakoch?

    Páči sa mi

Pridaj komentár