Vidly do toho hoditi, egregorom rozumieti

Dnes by som rád ctenému čitateľovi predstavil Joxov názor na momentálnu situáciu, referendum, ktoré je jej súčasťou a ďalšie kroky, ktoré by mali nasledovať, podľa Joxovho názoru.

Najskôr chcem, za kolektív autorov, vyjadriť vďaku všetkým, ktorí šírili, tlačili, roznášali a informovali s našimi letákmi, alebo len vzali svoje okolie na referendum s cieľom, vytvoriť dňa 21.1 2023 celoslovenskú Národnú radu, ktorá sa uzniesla na zmene Základného zákona, Ústavy. Prišlo oficiálne 1.2 milióna členov celoslovenskej Národnej rady, čo je viac, ako len nejaká kopa (kopa bolo 60). Podľa neoficiálnych názorov z alternatívy, prišlo až 1,8 milióna členov celoslovenskej Národnej rady, no presné čísla sa dozvieme len vtedy, keď sa v budúcnosti otvorí volebná dokumentácia a táto bude ručne spočítaná. No to nevadí, pre terajšiu situáciu. Prečo?

97% členov celoslovenskej Národnej rady odhlasovalo zmenu Ústavy, čo dnes, teda 25.1 2023 nebolo rešpektované 92 členmi malej národnej rady, výkonného orgánu zákonodarnej moci, podriadenému celoslovenskej Národnej rade Slovenskej republiky. Navyše bol znova zavedený do Ústavy prvok rozporu dvoch častí Ústavy, pretože ak moc pochádza od občanov, nemôže byť obmedzená tak, ako to urobilo 92 poslancov malej národnej rady, momentálne už, bez legitimity. Prečo bez legitimity? Lebo menšina ignorovala rozhodnutie väčšiny, pretože počet hlasov malej národnej rady vo voľbách, ako aj počet hlasov daných čaputovej bol menší, ako počet členov celoslovenskej Národnej rady. Napriek tomu výsledok vyjadrenia vôľe bol malou národnou radou a čaputovou ignorovaný.

* * *

ĽUdov postreh o politikoch a egregoroch

Keď sme diskutovali v autorskom tíme pod Bútľavou vŕbou, ĽUdo tam krásne poznamenal, že politici nechápu, čo sú egregory a ako fungujú. Preto mi dovoľte upriamiť pozornosť cteného čitateľa na krátku odbočku do jazyka a kultúry nášho národa.

Dajme si nasledovné definície.

Otázka : Čo je to matrica?

Odpoveď: Matrica je prázdna množina možností. Prázdna v tom zmysle, že existujú rôzne varianty budúcich dejov, ale tieto nie sú naplnené energiou, takže nikto nevie, ako tá matrica bude vyzerať, pokiaľ do nej nevstúpi energia, ktorá zrealizuje časť variánt v matrici existujúcich a ďalšie varianty automaticky zaniknú.

Otázka : Čo je to egregor?

Odpoveď: Egregor je štruktúra poľa, v zmysle energetického, či lepšie povedané energo-informačného poľa, nesúca určitú algoritmiku, teda inFormáciu, respektíve súbor informácií.

A ako tieto dve inFormácie súvisia? Ak chceme čokoľvek riadiť, musíme najskôr rozlíšiť, čo je dobré a čo zlé. Ktorá matrica je vhodná pre daný etapový vývoj človeka, rodu, národa a ktorá je defektná, ktorej varianty budúcich dejov, človeka, rod, či národ, môžu zviesť z cesty, či dokonca zahubiť. Následne, keď je vybraná matrica variánt, pomocou rozlíšenia sa táto vloží do príslušného egregoru a ten v režime automatizmu začne podľa svojej algoritmiky, spracovávať najoptimálnejšiu sadu variánt. Komplikované? A ak ctenému čitateľovi priblížim, že toto slýchal, ako dieťa v rozprávkach, zozbieraných Samuelom Reussom a jeho družinou a vydaných Pavlom Dobšinským? Tak si to poďme priblížiť na pár príkladoch.

Tri zlaté perá z draka, alebo hľadanie dobrého a zlého

Rozprávka, v ktorej je hlavným hrdinom chudobný Janko a jeho milá, dcéra bohatého hostinského. Ten Janka v junáckom veku odlákal od rodiny a Janko sa musel voľky nevoľky vydať buď na smrť, alebo do sveta, hľadať dobré aj zlé a priniesť 3 zlaté perá z draka. Rozhodol sa pre svoju milú sa vydať na cestu.

Jankove skúšky:

  • Bosorka prievozníčka, ktorej sľúbil, že vyzvie od draka, ako môže ona aj v búrke ľudí bezpečne prevážať
  • Dve ohnivé skaly trieskajúce sa o seba, ktorým sľubil, že vyzvie od draka, ako môžu prestať do seba biť
  • prvý Kráľ, ktorému sľúbil, že vyzvie od draka, ako jeho zlatá hruška zasa má zarodiť zlaté hrušky
  • druhý Kráľ, ktorému sľúbil, že vyzvie od draka, ako jeho dcéra má vyzdravieť
  • tretí Kráľ, ktorému sľúbil, že vyzvie od draka, ako jeho dcéru zachrániť od samotného draka

Janko sa šťastne dostane až do dračieho sídla, pretože pochopí, že všetci, ktorých stretol, čo dobrí, či zlí, sú na ceste na to, aby sa naučil rozoznať cennosť pomoci iným, teda dobré, ako aj rozoznal zlé, teda bosorku, skaly, ako aj útrapy po ceste po mori do drakovho zámku, počas ktorej veľmi zmocnel fyzicky a zmúdrel psychicky.

V dračom sídle mu pomohla dcéra tretieho kráľa, drakovi vytrhla postupne 3 perá, vyzvedela odpovede na všetky otázky a nakoniec sa tak sama zachránila, pretože kvôli tomu, že mal Janko tri perá, drak im už nesmel ublížiť. Takto sa splnilo slovenské porekadlo princeznej, Pomôž si človeče, pán Boh Ti pomôže. A Janko, ktorý s princeznou dorazil späť ku kráľovi sa teraz vysporiadal s nasledovným:

  • Tretiemu kráľovi vrátil dcéru, odmietol pol kráľovstva a princeznú za ženu, aj keď krásnu a múdru, od kráľa dostal veľa zlata za pomoc
  • Druhému kráľovi vyliečil dcéru zabitím jedovatého hada v jej posteli, odmietol pol kráľovstva a princeznú za ženu, aj keď krásnu a múdru, od kráľa dostal veľa zlata za pomoc
  • Prvému kráľovi pomohol vyliečiť čarovnú hrušku rodiacu zlaté plody, odmietol pol kráľovstva a princeznú za ženu, aj keď krásnu a múdru, od kráľa dostal veľa zlata za pomoc

Toto všetko plní slovenské porekadlo, Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva, pretože za nezištnú pomoc, pretože sám šiel do zámkov s čiernym súknom aby zvedel, čo trápi kráľov a ako môže pomôcť, pretože už bol súčasťou egregoru Boha-tierskeho, tak za dobré sa mu svet dobrým odvďačil.

  • Skaly chceli vedieť, čo majú robiť. No náš Boha-tier na svojom stál a najskôr ho museli nechať prejsť a až keď ďaleko utiekol im zakričal, že by jeho rozdláviť museli, aby sa už prestali narážať. A aj keď ho chceli zmárniť, už sa im to nepodarilo
  • Bosorku tiež presvedčil, aby ho najskôr previezla a až potom jej vyjavil, že by jeho utopiť musela a vyhol sa vlnám, ktoré na neho privolala.

Tu sa vyhol splneniu slovenského porekadla Za dobrotu, na žobrotu, pretože v matrici možností v oboch prípadoch rozoznal pomocou rozlíšenia dobrého a zlého v miere svojej mravnosti práve to zlo a preto sa dokázal vyhnúť jeho následkom.

A ako nakoniec dopadol? Prišiel, ako veľmi bohatý človek do toho hostinca lakomého hostinského, ktorý medzičasom prišiel o všetko a mal sa jeho hostinec predávať, a požiadal o ruku jeho dcéry. Tá odmietala jedného bohatého pána či veľmoža za druhým, no jeho spoznala a hneď privolila, on sa potom aj hostinskému nechal spoznať, ako Boha-tier a Víťaz, ktorý splnil úlohu a napriek pokušeniu troch krásnych princezien a možnosti kraľovať, sa prišiel oženiť s jeho láskou, ktorá ho od mala rada mala.

Nakoniec pomeril aj rodiny a nakoniec aj z lakomého hostinského sa stal štedrý otec, ktorý sa pokajal a svoje krivdy takto odčinil…

A záver tejto časti?

Matrica, ktorou sa vybral mládenec, egregor algoritmiky morálnej čistoty a húževnatosti zároveň, naplnenej vôľou nezištne pomáhať a rozvíjať sa, pomohla mládencovi a zároveň rozprávka tohto typu čítaná rodičmi má naprogramovať a priviazať dieťa práve ku tomuto typu egregora a ukázať tento typ matrice na to, aby si ho dieťa podvedome vyberalo v budúcnosti. A rodičia? Tí by sa minimálne po prečítaní rozprávky deťom mali zamyslieť nad tým, čo tá rozprávka a egregor a matrica obsiahnutá v nej, má dať im.

* * *

Egregoriálno-matričné upozornenie politickému establišmentu na Slovensku

Politici, poslanci, členovia výkonnej moci a niektorí členovia súdnej moci,

po prečítaní horeuvedených riadkov, by som Vám veľmi rád pripomenul pár zvláštností, ktoré sme zaznamenali v posledných rokoch. Začnem ale tým, že, odvolávajúc sa na horeuvedené riadky, z hľadiska metrologickej priekaznosti, existujú na Slovensku egregory, ktoré sú staršie, ako je len egregor Slovenskej republiky. Tieto egregory, na ktoré je napojené obyvateľstvo sa vyznačujú príslušnými znakmi. Sú to kroje, podľa slovenského porekadla Šaty robia človeka, ktoré Vás má upozorniť, že jednota je nielen podľa farby kroja či vzoru na ňom, ale že ľudí spája kroj a jeho nosenie, ako také. Tiež sú to rozprávky, ktoré súfickí mystici zjednotili do diela Rozprávok tisíc a jednej noci, ktorými zjednotili algoritmy správania sa arabského sveta a o storočia neskôr štúrovci a Samuel Reuss takto egregoriálne zjednotili slovenské deti a ich rodičov a starých rodičov. Ďalej je to jazyk, ktorému rozumejú od Sedmohradska po Gdaňsk a od Prahy po Ural. Sú to naše ľudové piesne, ktoré sa spievajú od Bratislavy po Užhorod. A toto všetko horeuvedené vytvára mocný egregor, umocnený dĺžkou jeho trvania, čo číta podľa stavov genetických mutácií v našom národe podľa profesora Kljosova z Harvardu viac, ako 4000 rokov. A to spomínam len tie mladšie egregory.

Kolegovia, za posledné desaťročie, no hlavne za posledné tri roky ste toho napáchali hodne. A vaši kurátori o horeuvedenom vedia, pretože vám našepkávali a vy ste:

  • vytvorili “národno” pravicové zoskupenia, ktoré aktívne napadali SNP, slovne, filmami a reláciami publikovanými zámerne v dni štátnych sviatkov, hlavne spätých so SNP;
  • vyvesovali a čiernym súknom obliepali svoje úrady, dočasné, ako sa ukázalo, v deň štátnych sviatkov spätých so SNP;
  • nevyvesovali vlajky v deň výročia vzniku Slovenskej republiky;
  • odmietali vyznamenať zakladateľov Slovenskej republiky ale vyznamenávali pohlavárov, proti ktorým bojovali naši dedovia v SNP;
  • odmietali vpustiť na oficiálne oslavy SNP verejnosť, dokonca hrozili smrťou prítomnosťou ostreľovačov;
  • nazvali mučenie 2,5 milióna obyvateľov názvom SNP 2.0 a naháňali štátnu správu kombináciou ozbrojených síl vojenských a poriadkových;
  • vypínali iné názory, fyzicky aj virtuálne;
  • ničili profesne a ľudsky odporcov, ktorí mali potenciál strhnúť svojim príkladom dav;
  • klamstvami, ktoré teraz vychádzajú na povrch, ste štvali proti sebe otca a syna, matku s dcérou, priateľa voči priateľovi;
  • vnášali prvky očividného rozporu častí Základného zákona, Ústavy Slovenskej republiky a tak ste prispeli k znehodnoteniu jej čistoty a významnosti;
  • vniesli ste spolu s inštitúciami Ústavného súdu, súdnej rady, ako aj vznikom “špecializovaných” súdov a zákonodarstva, prvok prezumpcie viny v rozpore so Základným zákonom, Ústavou Slovenskej republiky;
  • ničili bionosiče tejto kultúry kombináciou stresu, lockdownov a experimentálnej génovej terapie zameranej na likvidáciu bionosičov radom rôznych mechanizmov.

Ako odpoveď ste dostali referendum, ku ktorému prišlo minimálne 1,2 milióna členov celoslovenskej Národnej rady a povedalo, že si želajú zmenu Základného zákona, Ústavy Slovenskej republiky.

Kolegovia, myšlienka zjednocujúca 1,2 milióna, možno 1,8 milióna, členov celoslovenskej Národnej rady, je niečo, čo sa nedá ignorovať. A vy ste to urobili. Viete tie egregory majú okrem iného aj isté mechanizmy. Napríklad, keď si dáte odznak so slovenskou vlajočkou, na ten egregor sa napojíte aj Vy, drahí kolegovia. Tak, ako keď si dáte elegantný oblek a postavíte sa pred ľudí, budete napojení na egregor politikov. Ak budete mať znak aj strany niekde na jednom mieste, bude to egregor s myšlienkami a algoritmikou tej ktorej myšlienky, na ktorej je strana postavená. Ako hovorí slovenské príslovie Šaty robia človeka.

No čo neviete je, že egregory majú aj bezpečnostné algoritmy a strážne mechanizmy. Teda v prípade, že ste napojení a robíte niečo, čo je vyslovene pôsobiace voči egregoru a jeho prežitiu, respektíve tento algoritmus vyhodnotí pôsobenie, ktoré môže poškodiť dostatočne veľkú množinu napojených ľudí, začnú egregory pracovať v matrici možností ďalšieho vývoja, na tých menej príjemných variantách bytia, pre niektorých napojených jedincov. Slovenské egregory a ich bionosiče ste už týrali dostatočne dlho. Spamätajte sa, získajte rozlíšenie, kedy je už dosť, inak sa vystavujete riziku mystickej mimoprávnej odplaty rovnajúcej sa, no možno aj prevyšujúcej napáchané zlo na bionosičoch egregora, alebo na jeho energo-informačnom obsahu. A táto mystická odplata je niečo, čo v minulosti ľudia nazývali prekliatím, iní zasa Božím dopustením.

Voľby si celoslovenská Národná rada žiada čo najskôr. Nechce vojnu, či ekonomickú, či zdravotnú, či informačnú a už vonkoncom nie horúcu, hovorí NIE zbraniam. Odíďte hneď, pretože ste dosiahli hranicu dopustenia egregorov Národa. Odíďte.

Jox

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

vlajka
vlajka Matúšovej zeme

22 thoughts on “Vidly do toho hoditi, egregorom rozumieti

    • vďaka. len upozorním, že ako barlička pre rodičov dobré, ked, ako aj jox niekedy unaveni sú z celého dňa. Nonprincip čitaniandetomnje v orenose biopoĺovej obrazovo-egregoriálno-matričnej informacie cez biopole, vyzretú sustavu biopolí, ktorá zvuku da obraz aj cez odtlačok.
      to audiorozpravka, veľmi pekne spracovaná, neda… Preto čítať je prím, počuvat s detmi je secundum

      Liked by 1 person

  1. Spätné upozornenie: Budaj a Naď majú problémy | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  2. V clanku je vymenovane skoro vsetko co tato vlada a jej poslubovaci sposobili.Tak si myslim,ze sa treba zacat riadit pomkz si clovece aj penboh ti pomoze.V referende sa jasne ukazalo,ze bezmala 2mil obcankv ma dost spolocne zmyslanie.A preto by bolo dobre silu tejto masi zacat pretavovat do realnych cimov.Cize zorganizovat sa a presadit predstavy chodu nasej spolocnosti,statu,zafixovat moralne hodnoty nam blizke atd.Tato vlada nema uz ziadnu legitimitu byt na svojom mieste a treba ju odtial dostat a nie pristupit na ich hru o natahovani casu!!Myslim,ze dobre vedia preco cas natahuju a rozhodne to nieje pozatvarat opoziciu.Bude to rozbehnutie sledu udalosti ktore sa nebudu dat vrarit spat a o to tazsie sa budu dosledky napravat.Dajte si na vahy cim nas klamali a co povedali pravdu a podla toho konajme.

    Páči sa mi

  3. Fúúú JOX … Človek ani nevie kde začať. Neskutočne silný a emočne energetizujúci príspevok. Takéto sa v mediálnom svete len tak často neobjavujú. Z mne dostupných zdrojov mám informáciu že RODový egregor sa posúva po mužoch. Egregor tvojho RODu je veľmi silný a som presvedčený, že po Tvojej línii zachová silnú pečať ďalším generáciám. Ďakujem že v mojom energetickom poli sú také bytosti ako reprezentuješ Ty, Oracle911, popolvar67 a ďalší, ktorých z pochopiteľných dôvodov nechcem menovať. S tými rozprávkami to jednoznačne platí … viď napr. Prostonárodné povesti od Pavla Dobšinského a ponaučenie z každej jednej z nich. Textovo úprimnočistý a melodicky ľúbivý folklór (v mojom prípade) Podpoľania a jeho dynamizujúce rozkazovačky mne osobne za posledné roky neskutočne pomohli pri cestách do vždy toho istého cieľového bodu, zastavili vír v hlave, upokojili myseľ a nabudili stav pripravenosti k boju. K boju za nezávislosť a podstatu ľudského bytia o ktorom sa rozpisuješ v tomto blogu. Ešte raz zdôrazňujem, skvelý článok, veľmi silný text, jasné posolstvo a nádej pre všetkých RODuverných. Ako moji starí RODičia vravievali: “Každá pieseň má svoj koniec” a pamätaj že v rozprávkach vždy Dobro zvíťazí nad Zlom.

    Za mňa poklona, hlboká úcta a rešpekt pane

    Liked by 3 people

  4. Moc nemůže pocházet od občanů, protože občan je otrok. Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách zní definice občana takto: “Fyzická osoba v NEDOBROVOLNÉM vztahu s veřejnoprávní korporací (státem).”
    Otrok nemá žádná práva, maximálně privilegia, a představa, že uděluje moc svému otrokáři, vypadá dost zvláštně.

    Páči sa mi

    • Vaclave jednoducha otázka.
      – ste otrok?
      – vzdavate sa svojich prav, ako Človek?
      – aká je definicia Vas, ako Človeka?

      nemusí to byť v egregore každeho naroda. Vaša Nemcová len vydala zozbierané rozpravky na Slovensku. A u nas v egregore naroda bol ziveny tento text
      Pravda, bohy vydaná, káže nám Slovänom:
      pána mať je neprávosť a väčšia byť pánom.
      A človek nad človeka u nás nemá práva:
      sväté naše heslo je: Sloboda a sláva! —

      Viete, co bolo Slovenské narodne povstanie? Egregorialna odozva na to horeuvedené. Zvery nacistické, mohli nás pobiť, genocídu robiť.
      a ako to bolo dalej?
      Neraz krásnu vlasť našu vrah napadol divý:
      na púšť obrátili sa bujné naše nivy;
      mestá ľahli popolom: a ľud náš úbohý,
      bitý biedami, cudzím dostal sa pod nohy.
      Bláhal už víťaz pyšný, že si bude pásti
      vôľu svoju naveky po slovänskej vlasti,
      a žiť z našich mozoľov: ale bláhal darmo!
      Dal nám Boh zas dobrý deň, zlomili sme jarmo.
      A tí, krutým železom čo nad nami vládli,
      kdeže sú? — My stojíme; ale oni padli. —

      Pochopte, po Vašich myslienkach bude Vám Václav.

      Liked by 5 people

      • Mám pocit, že tohle téma se tu trochu opomíjí a přitom je celkem zásadní. Pokud se “člověk” “ztotožní” s fyzickou osobou, vzdává se svých nezadatelných práv výměnou za privilegia, která má osoba.
        Moje definice jako člověka je živý duch v těle z masa a kostí. Osoba je právní fikce, kterou nám navlečou po narození (v podstatě už před narozením, za předpokladu, že se dítě narodí živé).
        Osoba je persóna, čili maska, dalo by se dokonce říct, že je to role. A systém využívá naši neznalost/nevědomost a podvodně od nás získává souhlas s tím, že se vzdáváme svých přirozených práv. Například, když jdete k volbám, tak nejdete volit jako člověk (lid), ale jako osoba (musíte předložit “občanský průkaz” a “ztotožnit se”). Což samo o sobě volby zneplatňuje, protože moc přece pochází z lidu, který se ovšem k volbám nedostavil – každý člověk před provedením volby znovu potvrdil, že vystupuje v roli osoby (občana).

        Páči sa mi

        • davo-elitárny systém nepracuje s človekom, ale s jeho identitou, a preto je aj snaha tohto systému stotožniť vedomie jedinca nie s Človekom – dušou, duchom v sebe, a ani nie tak s jeho telom – zovňajškom, ako s jeho identifikačným číslom. Toto bolo nanajvýš zjavné pri kontrole väzňov v nacistických koncentračných táboroch, kde sa identifikovali nie menom ale číslom.
          A keďže celá EÚ je vystavaná na ideách SS pohlavárov, tak sa ani netreba čudovať, že politika EÚ smeruje k jednému veľkému konclágru, kde jedinci budú len identifikačnými číslami v rámci systému zotročenia. Preto aj návrh zmeny vytvorenia rodného čísla, z ktorého sa po novom nebude dať vyčítať zhola nič – ani pohlavie, ani dátum narodenia…, je tiež len ďalším krokom odčlovečenia ľudí.

          Liked by 3 people

            • áno.
              Dátum narodenia, napr. 11.5.1974 sa pre mužské pohlavie zapisuje ako: 740511/….
              a pre ženské pohlavie ako: 745511/….
              alebo 11.10.1974 pre muža: 741011/…. a pre ženu 746011/…
              to jest, u žien sa k prvej číslici mesiaca MM priratáva 5, a to takto: M+5 M, takže žena narodená v mesiacoch 1 až 9 má v prvom M vždy 5, žena narodená v mesiacoch 10 až 12 má v prvom M 1+5, teda 6.
              Vsjo jasno?

              Páči sa mi

  5. Egregori 1-35 sú odlišné od egregorov 36 a viac. A stále sa menia k horšiemu. Nie náhodou bola Jaternica na Pohode. Dnešná generácia rodičov nevychováva svoje deti . Strčia im do rúk mobil,alebo tablet aby mali pokoj.

    Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: Disciplinárna komisia a JUDr. Peter Weis | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár