Bыполнить свой долг II

Najdôležitejšou udalosťou posledných dní nie je séria bankrotov amerických bánk a následky tejto „finančnej tsunami“ vo svete a predovšetkým v Európe, ale oznámenie zámeru Londýna námestníčkou ministra obrany V. Británie Annabelou Goldyovou previezť v blízkej budúcnosti v rámci vojenskej pomoci Ukrajine muníciu s ochudobneným uránom do Kyjeva.

Aby sme sa vyhli zbytočnej polemike, či je to skutočne tak závažná udalosť, odporúčam čitateľovi pozorne si prečítať najprv tieto dva články:

https://www.armadnymagazin.sk/2023/03/22/putin-a-sojgu-ihned-zareagovali-na-plany-londyna-presunut-jadrove-zbrane-do-kyjeva/

a

 https://www.armadnymagazin.sk/2023/03/24/drzime-to-v-utajeni-alebo-co-usa-ukryvaju-o-municii-s-ochudobnenym-uranom/ a pozorne popremýšľať nad informáciami v nich uvedenými, a najmä nad dôsledkami z nich vyplývajúcimi.

Uvediem z nich (podľa môjho názoru) to najpodstatnejšie:

Treba si uvedomiť, že z pohľadu „mierumilovného“ Západu a ich sťažovateľských „ukrajinských vlastencov“ je avizované rozhodnutie plne v súlade s už skôr avizovaným sloganom, ktorý sa týkal Krymu a Donbasu – „bude ukrajinský alebo pustý“.

Oficiálna predstaviteľka Ministerstva zahraničia RF Marija Zacharova ocharakterizovala použitie munície s ochudobneným uránom ako prejav genocídy voči obyvateľstvu, proti ktorému sa ide taká zbraň použiť.

Tlačový predstaviteľ Bieleho domu John Kirby vyhlásil, že USA sa nebudú držať príkladu Spojeného kráľovstva.

Ak si čitateľ pozorne prečítal tie dva vyššie uvedené články a vie pracovať s informáciami, tak vie, aký fatálny dopad na krajinu a všetko tam živé má použitie munície s ochudobneným uránom.

Ak Rusko dovolí, aby táto munícia na územie Ukrajiny dorazila a bola použitá na frontovej línii, tak celá ŠVO, ktorej spustenie malo zabrániť genocíde ruskojazyčného obyvateľstva DNR, LNR a priľahlých oblastí, stráca zmysel, všetky obete na životoch vojakov a civilistov boli zbytočné a všetky doterajšie výsledky ŠVO budú v konečnom dôsledku anulované – to po prvé.

A po druhé – ak sa ukrajinská obilnica stane „pustou“, bude to mať nedozierne nie lokálne ale globálne potravinové dôsledky, ktoré neodstráni žiadna „obilná dohoda“ o vytvorení námorného koridoru na prepravu obilia z prístavu v Odese…, nehovoriac už o dopadoch radiácie na okolité štáty v prípade „priaznivých“ poveternostných podmienok. Ak si to dáme do súvisu s tým, čo spôsobila v Európe skutočne lokálna černobyľská radiácia, tak rádioaktívnou pustatinou sa môže stať nielen Ukrajina a priľahlé oblasti Ruska, ale prinajmenšom aj Moldavsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko…

Uvedomujú si rusofóbne vlády a rusofóbna časť obyvateľstva týchto štátov, že v súvislosti s týmto:

Spojené štáty a Veľká Británia hovoria: – Nie, nie, nie, my potrebujeme lacných zabijakov tankov, nás neznepokojuje cena ľudských životov.

Problémy “domorodcov”, všetky následné mutácie a rast onkológie – pánov z Londýna nezaujímajú.

sú aj oni tými „domorodcami“ a v stave, keď Západ „sa rozhodol bojovať s Ruskom do posledného Ukrajinca už nielen slovami, ale aj činmi“, ich osud, zdravie a ich cena životov v tejto vojne Londýn vonkoncom nezaujíma?

A prečo som tento článok nazval „Bыполнить свой долг II“?

Pretože úzko súvisí s článkom „Bыполнить свой долг“, zverejnenom tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2022/09/26/b%d1%8b%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%82%d1%8c-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b9-%d0%b4%d0%be%d0%bb%d0%b3/ (odporúčam si ho pozorne prečítať aj tým, ktorí ho svojho času čítali).

Západ obviňuje Rusko a V.V.Putina,, že nechce rokovať o mieri.

Je to lož!

V.V.Putin chce rokovať o mieri, no nemá s kým. Rokovať o mieri s V.Zelenským je ako rokovať o mieri s drevenou bábkou, či „maňáskom“. Bábkovodič (kolektívny Západ ovládaný Londýnom, a úplne presne Londýn) rokovať o mieri nechce, on len diktuje svoje podmienky. V snahe prinútiť Rusko prijať svoj diktát je satanistický močiar s centrom v Londýne skutočne schopný premeniť rozsiahle územia Slovanov na „pustyňu“ – rádioaktívnu pustatinu a spáchať voči obyvateľom týchto území genocídu. Pre pochopenie toho, kto a čo sa skrýva za pojmom satanistický močiar, viac tu: „Piaty jazdec II“ https://oracle911blog.wordpress.com/2022/07/21/piaty-jazdec-ii/

V ňom som okrem iného uviedol toto: „…dal GP V.V.Putinovi v tomto spoločnom úsilí carte blanche pre celú Európu – CARTE BLANCHE!!!“

Aktuálna správa z Bieleho domu: „Tlačový predstaviteľ Bieleho domu John Kirby vyhlásil, že USA sa nebudú držať príkladu Spojeného kráľovstva.plne zodpovedá tejto carte blanche.

Svojho času som už písal, že sa svet a jeho riadenie postupne opätovne vracia do dôb, keď bol  riadený vo vzájomnej mierovej spolupráci z dvoch centier koncentrácie riadenia – Atlantídy a Hyperborey pod touto vlajkou

Nová „Hyperborea“ bola ohlasená už dávno  – „jednotný priestor od Lisabonu po Vladivostok – terajší euroázijský kontinent.  

GP sa sťahuje do novej „Atlantídy“ – kontinenty oboch Amerík. Novým „Švajčiarskom“ možno bude Nový Zéland… Možno áno, možno nie, pretože aby sa stal Nový Zéland novým bezpečným „Švajčiarskom“, musí sa v dobe dnešných vojnových technológií stať bezpečným „Švajčiarskom“ celý svet.

A nebude kľud, nebude bezpečného miesta na Zemi, pokiaľ satanistický močiar – Londýn bude robiť problémy.

Vy, ktorí poznáte dielo J.R.R.Tolkiena, nepripomína vám Anglicko od čias Alžbety I a správanie sa Angličanov – Anglosasov voči zbytku sveta Tolkienov Númenor od čias ovládnutia jeho kráľov Sauronom a správanie sa Númenorčanov voči obyvateľom Stredozeme?

Mám pocit, že terajšie Anglicko – zbytky Spojeného kráľovstva sú analógiou Númenoru v jeho poslednej fáze. Oznámenie o presune munície s ochudobneným uránom je analógiou rozhodnutia Númenorčanov vyplávať s vojnovou flotilou proti Valdarom.

Tak vyzerá, že v novom svetovom poriadku (mierovom) sa s Anglickom, minimálne ako so subjektom riadenia, a maximálne s jeho existenciou ako takou, už nepočíta… Rozhodnutie austrálskej NB a vlády stiahnuť z obehu platidlá s vyobrazením britských panovníkov a nahradiť ich platidlami s domorodými motívmi tiež čo-to napovedá.

„Šéf ruského ministerstva obrany Sergej Šojgu zase zástupcom médií povedal, že presun spomínanej munície do Kyjeva prinúti Moskvu vážne premýšľať o tom, ako môže reagovať. Zdôraznil, že ďalší krok k jadrovému stretu medzi Ruskou federáciou a Západom bol prijatý a je ich zase menej (krokov). Minister pripomenul, že NATO použilo aj proti Juhoslávii muníciu s ochudobneným uránom.“

Osobne verím, že Moskva to už premyslené má a pri pokuse o presun uránovej munície bude vážne nie premýšľať, ale konať, pretože na premýšľanie už bude neskoro.

Tomu presunu treba za každú cenu zabrániť!

Alebo sú snáď životy a zem Angličanov cennejšie, než životy, zdravie a zeme Slovanov?!

Snáď zvíťazí zdravý rozum a Angličania si zavčasu doma, na ostrovoch spravia poriadok sami.

Inak…

Tu končí sranda, ide o život a miesto pre život. A ak ide o život, ide o všetko. Ak sa po tomto ohlásení Annabely Goldyovej Londýn skutočne odhodlá tú muníciu na Ukrajinu presunúť, tak sa prekročí skutočná červená línia, pretože na Zemi už nebude miesto pre oboch a procesy už pôjdu v línii „Buď my alebo oni“.

V takomto prípade jedine Rusko je schopné tomuto presunu „špinavej“ uránovej munície zabrániť – zabrániť genocíde Slovanov, Maďarov, Rumunov…

Je čas выполнить свой долг!

Juhoslávia a Jadranské more „špinavá“ uránová munícia poznačili nadlho a Rusko má doteraz z toho výčitky. „ Odpusť, Juhoslávia…“ – spieva Lena Katina (https://www.youtube.com/watch?v=gdTvnd2I67E).

Nebolo vtedy v silách Ruska tomu zabrániť. Dnes na to sily i podporu sveta má. Aj podporu Slovenska, napriek zločinnému konaniu agentov cudzej moci dosadených na vládne posty, ktorí zaťahujú Slovensko do vojny proti Rusku aj protizákonným odzbrojovaním Ozbrojených síl SR v prospech Ukrajiny, naposledy protiprávnym dodaním slovenských MiGov.

Slovensko a jeho obyvatelia chcú mier a žiť v mieri. Doterajšie Pochody za mier sú toho prejavom a dôkazom.

Niekto môže namietať, že sa ich zúčastnilo málo ľudí a ich počet vo vzťahu k počtu obyvateľov nie je štatisticky preukazný, aby na ich základe bolo možné tvrdiť, že Slovensko chce mier.

Slovensko chce mier a žiť v mieri!

Iba trom Slovákom z trinástich Mier nevonia.

(Zúčastnil som sa akcie spoločnosti Doterra – producenta esenciálnych prírodných olejov v najvyššej kvalite. Pri jednom stole bola odprezentovaná kupáž – zmes esencií pod názvom „Mier“. Keď som precítil tú vôňu, až mi zimomriavky nabehli z tej sily esencií Prírody.

V tichosti som pošepol lektorke pri danom stole, nech v ďalších kolách spraví anonymný test v úvode bez toho, aby prísediaci vedeli, o akú esenciu ide. „Mier“ nevoňal iba trom z trinástich…)

Kto vie a môže, zaobstarajte si tú zmes esencií. Nech MIER rozvonia vaše domovy a pracoviská, precíťte MIER každou čiastočkou svojho tela – budete voňať a vibrovať MIERom!

15 thoughts on “Bыполнить свой долг II

  1. Minulý týždeň som na teba myslel, presne v duchu tohto článku, že ti niekde napíšem, že chcem počuť tvoj názor. Prvé, čo mi chodilo v hlave je, že mohol sa VP pomýliť a farby dvoch krídel GP nie sú biela a červená ale modrá a červená?
    Ak si pozrieš štáty, keď vo vlajke je modrá a červená zvisle alebo vodorovne rozdelená sú vždy aj politicky rozdelené na 2 tábory. Modrí materialisti – fokus na vedu a matériu a peniaze a červení na duchovno, hodnoty a vieru.
    Vo filme Matrix je to jasne ukázané, chceš modrú a budeš ďalej spať, alebo červenú a prebudíš sa…

    Liked by 1 person

  2. Tak a uz si uvedomujete,ze je dvanast hodin!Ze treba konat a svoj dlh splatit,ze si bude treba zaspinit ruky.Ze ako slovania mame drzat spolu a nenechat sa przdnit dosasadencami zapadu.Nikto ich za nas nevyzenie to musime urobit sami a uz vcera bolo neskoro. CIM SU TAM DLHSIE TYM VIAC SKODY PACHAJU!!!!Zapad sa spamata len vtedy ked im bude realne hrozit doma to co sposobuju vo svete a nato musime drzat spolu a zacat robit poriadok vo vlastnej kuchyni.Horsie nez smrt je neurobit nic.

    Páči sa mi

  3. @popolvar67 podceňuješ krach bánk, lebo krach bánk je priami útok na satanistický močiar a jeho okultné vedenie, pretože tú “srandu” s ochudobneným uránom Londýn resp. Londýnska City musí dajako financovať a vzhľadom na to, že dohoda ohľadom Severného Írska de facto zvrátil Brexit prinajmenšom čo sa týka financií, tak kolaps Deutsche Bank a ďalších európskych bankových domov bude mať za následok finančnú likvidáciu močiara…

    Páči sa mi

    • Bewit je pyramída podporujúca pasívny príjem, čím ste vyzsie v pyramíde, tym ste na tom lepšie. Čiže ako koncový zákazník živite celkom slušnú masu ľudí alebo dáte mastne zarobiť firme. Myslíte, že komerčné názvy produktov odrážajú ich energetickú informáciu? Ak tam teda nejaká je…. Hanus je slovenská poctivá firma a zmes si viete vytvoriť. Na Slovensku je ešte jedna firma, ktorá tvorí farmaceutické produkty. Avropa tuším. DoTerra ma aspoň inú technológiu výroby silíc, čo by ospravedlňovalo tu cenu…

      Páči sa mi

Pridaj komentár