Ódor alebo Odor či Odér? [Aktualizácia]

Viem, že je neslušné hrať s niekoho menom alebo priezviskom, ale slušnosť voči strednej pravici a liberál-fašistickej čvargy, ktorá z nej vzišla vyparila v tom momente ako som pochopil z ich činov, že kto a čo sú zač. Inými slovami voči poturčencom a ostatným zradcom ľudu moja slušnosť sa vyparila a zanikla.

Dôvod prečo hrám s Ódorovým menom je to, že je z toho istého košiara ako Dzurinda, Radičová a Čaputová t.j. od Sorosa a zbytku americkej vetvy anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne lebo prednáša a pracuje na Stredoeurópskej univerzite, ktorú oficiálne cez svoje nadácie financuje Soros a neoficiálne americká vláda resp. CIA. Inými slovami Ódor smrdí Sorosom a močiarom.

Čo to pre nás v praxi znamená?

Tento de facto liberál-fašistický palácový prevrat urobil z “podarenej” aktivistky v prezidentskom paláci priamo zodpovednú za všetko čo urobí táto vláda, ale toto nie je moja pointa. Moja pointa je niečo úplne iné, konkrétne odpis slovenskej mafie bielych golierov (@popolvar67 na túto tému sme sa bavili minulý október alebo november). Ide o to, že Fico dal veľmi jasné podmienky na to, aby Smer-SSD podporil túto úradnícku vládu a tieto podmienky bez ohľadu či prijmú sú lanom na ktorý sa obesia (v podstate ich posunul do situácie z ktorej sa nedokážu vyjsť bez toho aby ich buď vyháňal národ alebo naštvali ich pánkov). A mám vážne pochybnosti o tom, že majú toľko predvídavosti a rozumu, aby pristúpili na Ficove podmienky.

Lenže je tu Hlas-SD, za ktorým už stoja mafiáni bielych golierov, ktorí nielen prinútili prijať amerických mopslíkov z Drukerovej strany Dobrá voľba, ale aj dotlačia ich k podpore tejto úradníckej vlády, ktorý zišiel z liberál-fašistického palácového prevratu. Toto, ale znamená, že tieto klany sa vpísali do politických a sociálno-ekonomických procesov takým spôsobom, že bude s nimi naložené ako liberál-fašistickou čvargou t.j. nezostane z nich ani mastný fľak po ktorom ani pes neštekne (@popolvar67 už si to pamätáš?).

Čo sa týka, Matelka, ten spolu s Ficom je viac-menej v suchu, len Slovensko je o niečo v lepšom stave akoby celý čas by u kormidla bola len čisto liberál-fašistická čvarga (veľa vecí sa nepresadilo kvôli tomu, že Matelko to buď nedovolil alebo v tichosti sabotoval), ale toto je súčasťou lekcie, ktorú musíme absolvovať a vďaka Matelkovi veci sa udiali otvorene a preto ľahšie pochopíme lekcie.

Aktualizácia: Celé OĽaNO nepodporí túto “úradnícku” vládu, ale ak Matelko predsa vydá tento rozkaz, tak len kvôli tomu, aby im dal dosť lana aby pomocou Matelka sa obesili v celej paráde.

S pozdravom

Oracle 911



Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

20 thoughts on “Ódor alebo Odor či Odér? [Aktualizácia]

  1. T.z. že úradnícka vláda má na starosti pokontrolovať (pomeniť) zmluvy ohľadom elektrární, ktoré stavali naši otcovia a starí otcovia, a ktoré nám jednoducho a podvodne ukradli (o kúpe sa nedá hovoriť ani v náznakoch). Zatiaľ drahé energie necítime, lebo “niekto” nám na ne dopláca, a koľko dopláca o tom sa nahlas nehovorí.
    “Ten niekto” opäť musel hlboko siahnuť do vrecka, aby budoval počas tejto úradníckej vlády PR pre cyklistu…

    Páči sa mi

  2. Dnes rezidentka pozvala k sebe predsedov parlamentnych stran, aby s nimi prebrala mena jej “vlady odbornikov”. Ide skor o formalnu zalezitost, povinnu jazdu, teda zdanlivo nic zasadne, lebo svoju vladu menuje bez ohladu na nazor parlamentnych stran. V tejto suvislosti nastali 2 zaujimave momenty:
    1. Rezidentka pozvala parlamentne strany OKREM Smeru, Republiky a LSNS – totalna chyba, navyse nevynutena, neviem co tym jej poradcovia sleduju, ale vyzera to tak, ako by tych pordcov riadil sam Matel (myslim ako vtip) 🙂
    Podu na tento krok si pripravila vcera, ked podala na Fica TO za to, ze ju a jej vladu spojil so Sorosom a vraj sa jej kvoli tomu niekto vyhraza – co je dalsia fatalna chyba zo strany jej poradcov, kedze tymto legitimizovala Ficom nadiktovanu temu Soros a tym padom az do prezidentkych volieb sa to bude rozmazavat vo verejnom priestore…
    2. Velmi ma prekvapilo vyjadrenie Borisa po dnesnom stretnuti s rezidentkou, ktory ju za jej nominacie dobre ze nie do nebies vyniesol…. Tento krok moc neviem citat, ale bud nieco na Kollara na tom stretku vytiahli a nema na vyber, alebo bude musiet svoje vyjadrenia po zasahu babkovodicov revidovat…

    Liked by 3 people

    • k bodu 1) – čo sa týka Fica, tak s ním nevedia čo robiť. Asi už im došlo, že za ním stojí a drží ochrannú ruku niekto vysokopostavený (zjavne zo SŠA). To ako sa rozhodla koho pozve a koho nie, tak fakticky rozdelila politickú scénu. Neviem volala aj Peleho? Zo strany zuzy je to šikovný ťah. Na jednej strane sa tvári, že nerozhoduje autoritatívne (hoci už len to slovo v jej prípade je z ríše rozprávok) a “ctí si ústavu” na druhej strane na tieto strany šikovne preniesla bremeno spoluzodpovednosti. V konečnom dôsledku za to bude zodpovedná nielen zuza, ale každý kto sa pod to podpísal. Takže aj keby SMER pozvala, tak Fico nemá inú možnosť len takúto vládu odmietnuť.
      k bodu 2) – podľa vyjadrenia Michelka, na Kolára majú nejaké závažné kompro materiály. Nepovedal čoho sa tykajú, ale jeho situácia je taká, že Kolár nemá slobodu jednania. Takže jeho správanie ma neprekvapuje.

      Liked by 2 people

  3. A este dodam maly koment – nemyslim si, ze Matel je v suchu, pretoze on na rozdiel od Fica nekonal v prospech naroda vedome, on bol zmanipulovany vdaka svojim diagnozam – t.z., ze ked bude potrebne utisit dav a podhodit mu kost, tak Matel bude rad ked ho zbavia svojpravnosti a zavru na jeho oblubenu kliniku u nasich juhozapadnych susedov…

    Liked by 1 person

  4. Mimo debaty:

    To je nadhera a radosť citat článok aj debatu😀
    Aj keď viem že prichádza ťažsie obdobie, mám radosť z toho, že sa čoraz viac ľudí prebúdza(možno aj na základe tvojich článkov oracle)… to ťažšie obdobie musí prísť, aby sme sa prebudili nadkritické množstvo…

    Vela šťastia vsetkym

    Wather

    Liked by 2 people

Pridaj komentár