Go Woke, Go Al Capone

Nadpis je narážka na dve veci. Prvá polovica je narážka na „go woke, go broke“ t.j. ak prijmeš slniečkárstvo na steroidoch resp. kultúrny marxizmus, tak skrachuješ. Druhá polovica nadpisu je narážka na to, že Ala Caponeho dostali za mreže za daňové delikty a nie za samotný organizovaný zločin. A myslím si, že podobne je to aj s firmami ako Nike, Maybelline, Target a Anhauser-Busch, ktoré sa vydali cestou woke a najali si akože transgender influencera.

Prečo je potom ten nadpis?

Pred tým než vysvetlím prečo, musím vás oboznámiť s dvoma skratkami a pojmami ESG (environmentálne, sociálne a riadiace kritériá) a s ním súvisiacim CEI (index podnikovej -rodovej-rovnosti). Oba sú nielen o udržateľnej budúcnosti, ale aj o sociálnej rovnosti a vzhľadom na to, že z koho dielne to vyšlo, tak je to o totalitnej kontrole a vytváraní obetných baránkov pre elitu. To prvé ovplyvňuje to, či a za akých podmienok dostane firma úver a ten druhý zas rozhoduje o tom, či dozorná rada zostáva. Tieto nezmysly by sa normálne nepresadili v podnikaní, ale fondy Blackrock, Vanguard a State Street Corporation, ktoré sú majoritnými vlastníkmi vo veľkých korporáciách a dokážu zaplatiť prakticky akýkoľvek lobing, už dokážu presadiť zo svojej pozície tieto nezmysly, hlavne ak ich vedenia sú prepojené cez klanovo-korporátne a virtuálne štruktúry.

Takže vzorec je jednoduchý: vlastníci prikážu, že treba aplikovať tieto nezmysly a niekoho napadne myšlienka resp. niekto niekomu pošepká, že treba najať transgender influencera, ako sa to stalo v prípade Maybelline, Nike a Anhauser-Busch, ktorý vlastní značku Bud Light, keď najali Dylana Mulvaney (je to biologický muž), alebo keď obchodný dom Target začal predávať transgender odevy pre deti od designera, ktorý tvrdí, že Satan rešpektuje zámená (obrázok na konci). A mám vážny dôvod si myslieť, že tieto výstrelky, ktoré poškodili značky a spôsobili obrovské škody pre firmy neboli ani chybou marketingu a ani dozornej rady, ale boli cieleným útokom na tieto firmy cez zadné dvierka.

Prečo hovorím o cielenom útoku?

Začnem tam, že prinajmenšom Vanguard a Blackrock sú bankrot z tejto trojice fondov. Ide totiž o to, že tieto tri fondy spolu prinajmenšom s bankami Credit Suisse a Deutsche bank sa stali závislé na likvidite, ktorá pochádzala z prania špinavých peňazí pochádzajúcich z ukrajinského obchodu s bielym mäsom, drogami a zbraňami.

Ďalšou vecou je to, že Trumpov príkaz, ktorý prikazuje, aby boli zhabané majetky tých, ktorí sa zúčastňujú zločinov proti ľudskosti a obchodu s ľuďmi je stále platný, t.j. ak hociktorá spoločnosť bola preukázateľne zapletená do týchto aktivít, tak buď bude zatvorená a predaná po kúskoch, alebo prejde pod nového majiteľa.

Tieto dva body ma vedú k záveru, že vyššie menované firmy boli zapletené prinajmenšom do podozrivých obchodov a činností, ale námornej rozviedke chýbajú konkrétne dôkazy, aby mohla priamo zakročiť a spôsobením finančných problémov pre firmy buď chcú získať dôkazy, alebo naplno odpísať zmienené firmy kvôli tomu, že nimi páchané veci síce nespadajú do oblasti pôsobnosti Trumpovho príkazu, ale ich činnosť je stále protiľudská. Skrátka, všetci zo zainteresovaných vedia čo sú zač, ale sú odpisovaní za niečo iné tak, ako bol svojho času odsúdený Al Capone za daňový podvod.

photo_2023-05-21_18-19-46

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

7 thoughts on “Go Woke, Go Al Capone

  1. Prosím vás, vedeli by ste vysvetliť pojem „kultúrny marxizmus“? Kovaný marxista pán Jalal Sulejman, predseda komunistov, alebo pán Ľuboš Blaha, ktorý má k nemu tiež blízko, majú od takto označených kruhov dosť ďaleko.

    Medzi dôchodcami je pomerne veľa ľudí, čo mali skúšku z marxizmu na vysokej škole, bez ohľadu na to, čo študovali. Možno by nebolo zlé vysvetliť ten vzťah s Marxovým učením trochu podrobnejšie aj pre tých, čo vedia, čo je marxizmus.

    Vďaka

    Marian Smolík

    https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail Neobsahuje vírusy.www.avast.com https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>

    Páči sa mi

Pridaj komentár