Česi, zažijete fašistické peklo

Nie je to vyhrážka, ale smutné skonštatovanie na základe nielen súčasného stavu, ale aj spôsobu vládnutia vlády a spustených sociálnych procesov. A už teraz viem povedať tri veci: bude to v réžii Pražských klanov, ktoré sú české len podľa priezviska; v porovnaní s tým, čo Česi teraz zažijú budú mať pocit, že Protektorát Česka, Moravy a Sliezska bol prechádzkou ružovou záhradou a Švejkovanie t.j. pasívny odpor nielen veci nezlepší, ale zhorší.

Prečo to hovorím?

Tak sú tu dve veci toho očividného, lebo očividné je to, že Pražské klany preferujú fašizmus v hocijakej forme a to, že Nemci a v širšom ponímaní Západ ideologicky a ekonomicky kolonizovali bývalý východný blok t.j. dobyli toto územie bez vojska:

  • Doba pasívneho odporu pominula a o tom sme dostali správu, keď na Ukrajine odstránili resp. ukradli sochu Švejka (to bolo cca pred 10 rokmi).

  • Kým Slováci sa nakoniec postavili liberál-fašizmu a liberál-fašistickej junte aj tým, že protestovali proti covid-teroru, odmietli aktívnu službu a organizovali pochody za mier a odchod spolu so zberom podpisov na vypísanie predčasných volieb t.j. prebehlo u nás SNP 2.0 na vyšších prioritách, lebo sme jasne odmietli fašizmus v hocijakej podobe, teda aj pod iným ideologickým krytím, tak Česi Švejkovali a naďalej Švejkujú.

Nechápte ma zle, tento typ odporu, kde sa veci zavedú do absurdných pozícií takým spôsobom, že daná vec požerie samú seba, má svoje miesto, ale keď ide o fašizmus v jeho liberálnej forme (kde všetko prejde, ak to zdôvodníte liberalizmom resp. liberálnou alebo slniečkárskou poučkou), tak človek vtedy má na výber len medzi jasným odmietnutím liberál-fašizmu alebo pristúpením na hry liberál-fašistov, všetko ostatné je len ilúzia.

Kto povie najprv nie?

Nebude to Pražák (nemyslím tým rodených), lebo ten nielen verí v lepšie zajtrajšky pod vedením liberálov (ako tomu bolo pri druhom zvolení Valla z PS na post primátora, až kým nezhoršil už tak zlú dopravnú situáciu v Bratislave tými zbytočnými cyklopruhmi), ale je zatiaľ aj vykrmovaný Pražskými klanmi na úkor zvyšku republiky, aby mali v zadnom dvore kľud, a nebude to ani priemerný obyvateľ Českej kotliny, ktorý vzhliada k Prahe, ako k modelu pre dobrý a ľahký život resp. usporiadania života. Bude to práve Moravan a Sliezan, ktorý už má plné zuby rozťahovačnosti Pražských klanov, pražákov, akože pražákov z iných častí ČR a Prahy ako celku. Otázne je, že či dôjde vydeleniu Moravy a Sliezska z ČR pokojnou cestou alebo dôjde aj k vojenskej intervencii tak, ako to plánovali Pražské klany pred rozdelením ČSFR pre Slovensko (video s pánom Mečiarom na konci). Dodávam, že pánovi Mečiarovi sa vôbec nečudujem, že použil vydieranie ako politický nástroj (v Amerike to robia dodnes -pedofília a čínske sexy špióni/špiónky sú len vrcholom ľadovca), lebo ak by to neurobil on v záujme Slovenska, tak by to urobili Pražské klany proti záujmom Slovenska.

Ako sa to skončí?

Obávam sa toho, že toto varovanie väčšina Čechov odmietne slovami „čo mi do toho ten Slovák kecá, ja viem všetko lepšie“ ako sa to stalo s týmto článkom od @jox13 (kto tam ako hlasoval?) alebo mne dvakrát, keď som sa snažil Čecha varovať pred negatívnymi dopadmi jeho postojov a činov/slov, tak som dostal odpoveď typu „do toho mi nekecaj, všetko viem lepšie ako ty, lebo [obligátny argument od veci z dielne ega]“. Osud si všetci vyberáme sami a mieru krvavosti toho, ako sa bude deliť ČR a ako sa budú vyháňať Pražské klany si volia bratia Česi tiež sami, pritom českí študenti KSB/KOB (Koncepcia Občianskej/Sociálnej Bezpečnosti) t.j. študenti riadenia spoločnosti mali výpovede z prvej ruky ako veci vyvinú ak liberál-fašistická čvarga dostane voľné pole pôsobnosti a ja len dúfam, že teraz zvolia včas a správne.


Viac tu.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

62 thoughts on “Česi, zažijete fašistické peklo

  1. Este žiadne SNP 2.0. neprebehlo.Mozme vidieť iba kontúry ako sa udeje .Fico sa môže poučiť z Tisovho obdobia takisto ako národ.Zatial len pozične vyhráva jedna strana nad druhou.Neviem či sa vôbec dá povedať že “matrica vyčíňania banderovcoch na Slovensku za podporu fašizmu” sa roztiahnutými v čase a zivenim Ukrajinciov už vybila.Snp 2.0. sa musí poučiť z chýb ,musí byť zjednocujuca udalosť a bude potreba aby sa pre ňu rozhodla väčšina dobrovoľne a uvedomelo.Mozno by sa dalo povedať že SNP 2.0. “začalo ” a prebehne inak ,viac roztiahnuta v čase ale to hlavne je ešte pred nami.

    Liked by 2 people

    • Co u nas prebehlo (a v CR nie):

      Namiesto PS bol do cela minulej vlady sikovnym marketingom podsunuty Matel, ktory svojim “vladnutim” vyvolal odpor obyvatelstva a zacal tahat svojich koalicnych partnerov ku dnu – preto musela hrozovlada skoncit o cosi skor… Cize prinutil mociar k predcasnym volbam

      Prebehlo referendum o predcasnych volbach (na druhy pokus), sice neuspesne kvoli sabotazi zo strany rezidentky, ale s obrovskou ucastou a jednoznacnym vysledkom

      Napriek kriminalizacii, medialnej masazi a masivnym Psy-opps progresivci vo volbach pohoreli. Pred volbami mali vsetko – OCTK, media, rezidentku, rezidentkinu odorvladu, mimovladky, podporu cudzich mocnosti a napriek tomu pohoreli…

      Liked by 7 people

    • To, že nikto nestavia barikády a nebehá kalašnikovom po Slovensku a bojuje proti liberál-fašistom, ukrajinskej fašistickej čvarge resp. na Ukrajine proti Rusom a imigrantskej náplave je výsledok toho, že Slovensko vstúpilo do matrice SNP na vyšších troch prioritách t.j. včas sme odmietli fašizmus v hocijakej forme a hocijakou ideológiou. Inými slovami SNP 2.0 prebehol resp. prebieha.

      Lenže Čechov čaká ich SNP a keď do apríla-mája nezmenia svoje postoje a nevykopnú demolačnú čatu päť-koalície a potom okamžitou platnosťou nenainštalujú Babiša, tak budú musieť stavať barikády a behať po uliciach práve tým kalašnikovom…

      Liked by 6 people

      • na vyšších prioritách sme ešte nič nevyhrali.Aj to víťazstvo je nevýrazné,možno keby mal Fico tých 40% ,takže zatiaľ len malé víťazstvo v bitke .A ešte k tomu vyhral lebo na covide to liberbanda zbabrala a mali Matoviča ktorý tomu dopomohol .Ešte skúšky a výzva príde a potom sa ukáže kde sme.Zatial sa stále len blížime k stretu ,resp. ta varianta do posledného ukrajinca a potom posledného vychodoeuropana je stále v hre.A idiotov čo budú chcieť ísť bojovať proti rusom je tu stále dosť,a zatiaľ ich ani vakcina veľmi neeliminovala.Plus veď to očividne nebude kópia www2 ale nejako inak,ako inak?To je otázka.Zeby spoločný priestor,dotácie,armáda ,cudzia armáda na našom území.Budeme bojovať proti spanielom na sliaci?oddidu sami?budú nás hnať proti rusom?

        Páči sa mi

        • Nevyhrali?! Koľko percento opýtaných NEVERÍ liberálnym korporátnym médiám vrátane RTVS, žeby okolo 75%? A ktože tu škrieka o tom, že Slováci počúvajú dezinformátorov ako Danny Kollár, Judita L., Mimi Šrámová atď?
          A ty potom napíšeš, že sme nevyhrali a že sa nájdu hlupáci, ktorí sa chcú s Rusmi bojovať, ale už nedopovieš, že koľko z týchto hlupákov išiel na Ukrajinu bojovať na strane Ukrajincov.

          Takže, keď nabudúce sa rozhodneš napísať niečo, tak prosím ťa porozmýšľaj nad tým, čo ti prinesie slina na jazyk…

          Liked by 5 people

          • nie ešte sme nevyhrali,a nehovorím o niekom čo isliel bojovať na Ukrajiny ,neviem kto a koľko tam išli ,písal som že keď príde tá doba zachvilu a budú hnať vychod Európy potom sa ukáže .O SNP 2.0. sa nezhodneme lebo ani o SNP by sme sa nezhodli čo to bolo ako prebiehalo ,o okolnostiach ,…Ja len aby si tí ľudia nenasadzovali ružové okuliare.

            Páči sa mi

            • Vyhrali sme, lebo cez 75% ľudí vie a chápe, že liberálne korporátne médiá prinajmenšom zastierajú pravdu, vyhrali sme lebo LGBTI+propganda nebude financovaná zo štátnych peňazí, vyhrali sme, lebo likvidácia vidieka nebude financovaná zo štátnych peňazí a vyhrali sme, lebo nie sme v priamej vojenskej konfrontácií s Ruskom na Ukrajine.
              A mohol by som takto pokračovať dosť dlho a poukazovať na to, že ako veľmi sa mýliš, ale toto je druhoradé, lebo prvoradé je, že po tejto výhre treba upratať ten minimálne 30 ročný Augiášov chliev.

              Čo sa týka SNP, ktorý bol organizovaný od Viedenskej arbitráže, tak ten bol spustený nekoordinovane a predčasne “vďaka” slobodomurárom z Londýna a jezuitom z Vatikánu, ak by bol spustený plánovane, tak namiesto toho aby sme u seba viazali nemecké jednotky a dostali sme aj kvôli tomu na víťaznú stranu, tak by sme posunuli celú východnú frontu minimálne 500 km na západ a kvôli tomu by sme boli na víťaznej strane. A úspešné SNP by tak urobil otvorenie druhej fronty totálne zbytočným, ale ten to, bohorovne tvrdí, že SNP robili zločinci nepochopí už len z princípu…

              Liked by 4 people

        • Mne tiež vŕta v hlave, či výsledok volieb bol naozaj našou zvýšenou uvedomelosťou, alebo to bolo vďaka tým predošlým babrákom, ktorých už nechceli aj ich mnohí – trochu prebudení – ich priaznivci. Veľa napovedia budúce voľby prezidenta a do EP. Až potom to budeme môcť zhodnotiť objektívnejšie. Samozrejme veľa záleží aj od toho, či sa tejto vláde podarí otvoriť opätovne aspoň niektoré kauzy či podozrenia, napr. ÚŠP, Čurillovci, Lučanský, Kuciak ap.

          Páči sa mi

          • Podľa mňa to bola kombinácia viacerých faktorov. Informačné pole, ktoré tu bolo vytvorené močiarom, prevzal element, ktorý neustále prekračoval “mieru” (informácia-matéria-miera) a po celý čas to riadiace nástroje močiara nedokázali korigovať tak, aby riadenie nebolo viditeľné. Navyše, ako Slováci sme dosť citliví na propagandu, čo definitívne odrovnalo celý pripravený príbeh a alternatívne médiá sa stali hlavnými. Ja sa len obávam, aby súčasná vláda “nenabehla zase na hrable”, ktoré ju už raz odrovnali a vytvorili cestu nástupu močiara. Sú to hlavne ich “kádre” nasadené do riadenia, hlavne strategických podnikov a inštitúcií, ktoré zase spustia korupciu. Ľudia sú na tieto “veci” mimoriadne citliví a v súčasnosti možno ešte viac, ako v minulosti, lebo doba je finančne náročnejšia a ľudia “prebudení”. Vo väčšine podnikov a inštitúcií “sa vie, kto je kto a od koho” (záujmové skupiny), aj keď sa o tom priamo nikdy nehovorí, lebo treba splácať hypotéky a živiť rodiny … Ale ak sa znova presiahne “miera”, tak to žiaľ nedopadne dobre a znova vytvorí cestu pre nástup močiara …

            Liked by 4 people

            • Pokial by tato vlada nabehla (znova) na vidle mociaru, bola by to demonstracia absolutnej neschopnosti GP riadit a ovplyvnovat procesy. Treba si uvedomit, ze terajsi Fico je uplne niekde inde, nez Fico v 2006-tom… Uplne inde co sa tyka, vplyvu, vyznamu, a hlavne vytlaku a schopnosti. Po volbach 2020 mu islo o krk a prezil (a vdaka tomu aj Slovensko) len o 1 alebo 2 hlasy v parlamente. Fico je jednoznacne A-ckovy kader GP s podporou oboch kridel. T.z., ze minimalne od roku 2020 pracoval na detailnom plane ako zastavit mociar u nas, ktory sa stale krok po kroku naplna, pricom jednotlive kroky Fico komunikuje vopred a uplne otvorene.

              Ked sa spatne pozries na vysledok volieb, vychadza z toho nasledovne:

              rozpad Smeru na Smer a Hlas bola riadena operacia na udrzanie smerackeho elektoratu pod “jednou” strechou. (Kto podlahol manipulacii, ze Fico je zlodej, mohol ist za Pelem)

              SNS preliezla vdaka nezavislym kandidatom (kto tento tah a tych konkretnych ludi doporucil mozgovemu gigantovi Andrejovi von Semafor?) On, chudak, az po volbach zistil, ze co mu bolo vyvedene a ze jeho vytlak v koalicii sa rovna poctu nahradnikov za ministrov, statnych tajomnikov a pod. z radov NEZAVISLYCH kandidatov, aj to len do momenty kym sa nerozhodnu si opatovne uplatnit mandat NR SR, cize realne ma SNS v parlamente presne 1 hlas.

              Mociarne kadre na cele so Simeckom a s jeho P(erveznou) S(podinou) sa prejavuju ako mimoriadne neschopni a hlupi az to do neba vola, zial nic lepsie nemaju… SaS je odpisana a po dochode Sulika klesne na uroven Demokratov, KDH sa diskredituje spolupracou s PS a Matel im tam vsetkym prikuruje, pricom statocne taha Olajno tam, kam patri…

              Toho, co este pojde na verejnost z cias za posledne 4 roky je spusta, ako prva lastovicka napriklad “uniknuty” Realizacny navrh na Kanderu, ktory znamena asi tolko, ze keby tu nevyhral Smer, dojde k okamzitemu totalnemu ovladnutiu SR mociarom…

              Samozrejme, este zdaleka nie je vsetko idealne, no situacia je ZASADNE lepsia, nez keby vladli progresivci, t.j. sme na dobrej ceste, co sa o mociari povedat neda.

              A nejake skandaly tu urcite budu (aj korupcne, nielen semaforove), aj evidentnych zradcov musi stale Fico vo svojom okoli tolerovat, ale nielenze som presvedceny, ze ustoji cele 4 roky (and beyond), ale ze sa mu podari mociarne kadre upratat tam, kam patria…

              Liked by 8 people

              • A este doplnim jednu vec – za posledne 4 roky tu bol niekolkokrat prekroceny rubikon a otvorena pandorina skrinka – organizovane a vo velkom sa tu slapalo po ludskych pravach a hlavne – oni po Smerakoch realne isli, zatvarali ich do basy, konstruovali sudne procesy a podplacali proti nim kajucnikov, ale hlavne – niektori ludia realne prisli o zivot, to si snad nemyslime, ze toto bude prehliadnute, resp. nechane bez patricnej odozvy, t.j. exemplarneho potrestania VSETKYCH zucastnenych? (ti rozumnejsi z mociarneho kosiara opustili SR ihned po volbach)

                Liked by 3 people

                • S tým, čo si napísal, v zásade súhlasím. Fico je jednoznačne najschopnejší politik na Slovensku, schopný zvýšiť našu stabilitu, zdroje a hájiť národné záujmy. Len mám obavu, že sa zase začínajú vracať do istých, nie až tak viditeľných pozícií v strategických podnikoch a inštitúciách “správni ľudia”, ktorí “vedia, ako na to – šikovní …” Títo “špecialisti” obľubujú hlavne pozície v oblasti verejného obstarávania, investícií, … A ak si vláda nedá pozor, na toto podhubie, ktoré nástupom Fica a hrajúcou sa ukrivdenosťou minulého obdobia, by sa rado vrátilo do “starých časov”, začne vznikať pôda, na informačné pole – “zase sme späť, nič sa nezmenilo …” Fico by mohol mať ďaleko väčšiu podporu, ak by sa s týmto neželaným fenoménom konečne vysporiadali a dali si obrovský pozor na nominácie. V podnikoch a inštitúciách pracuje množstvo profesionálov pracujúcich čisto, ktorí by smerovaniu Slovenska pomohli ďaleko viac, ako “naši šikovní”. Aj keď ich riadenie je zložitejšie, lebo neschvália hocičo, ale niekedy je lepšie s rozumným prehrať, ako s hlupákom vyhrať … Takým malým príkladom z inej oblasti, je aj bojovníčka za správnu vec, ktorá nasadila vlastný krk a myslím, že je naozaj čistá profesionálka Diana. Myslel som, že bude šéfovať na dôležitom poste na inšpekcii. A kde je teraz?

                  Liked by 1 person

                  • Tá teória o “správnych ľudoch” vo funkciách je niečo, s čím musí pracovať každý riadiaci pracovník aj v súkromnej firme. Nie každý káder je optimálny, ale napriek tomu ho poveríte úlohami a budete sledovať, ako si počína. Slovensko nemá v zálohe tisíce kádrov, ktorými sa dajú nahradiť suboptimálni vedúci pracovníci. Väčšina sa tlačí do bratislavských korporácií alebo do zahraničia, a vyberať z toho zbytku u nás nie je jednoduché už ani v tých korporáciách, osobná skúsenosť. Takže pracujete s materiálom, ktorý máte. A k tomu médiá podávajú úplne skreslený obraz o procesoch, za účelom nasierania obyvateľstva. Neexistuje zázračný klobúk, z ktorého môžete ťahať podľa želania hotové kádre.

                    Liked by 1 person

                    • Nemyslel som “správne kádre” z pohľadu ich schopností, vedieť efektívne pracovať. Pod “správnymi kádrami” som myslel niečo iné. V podnikoch a inštitúciách “sa zväčša vie”, aký subdodávateľ si koho pretlačil a kam. Tieto “kádre” sa zväčša ani nesprávajú tak, že hája záujmy podniku, alebo inštitúcie, ale sú v podstate “vysunutými zamestnancami” subdodávateľa do podniku, alebo inštitúcie a zväčša “majú štatút nedoknuteľných”. A podľa toho zväčša aj konajú … Niekedy to môžu byť celé “zohraté” skupiny, ktoré dosahujú to, čo chcú. Stačí sa pozrieť na vybraných subdodávateľov, aké majú zdroje a podniky a inštitúcie, ktorým niečo dodávajú, v akom sú stave … Samozrejme potom zamestnanci týchto podnikov a inštitúcií, pracujúcich v záujme podniku, majú nízke mzdy, veď treba racionalizovať … podnik v ktorom možno pracovali celý život chátra atď., navyše musia znášať povýšenecké chovanie “vysunutých zamestnancov”, atď. A tento model nie je dobrý ani pre podnikateľské prostredie a ani pre spoločnosť, nakoľko štátne zdroje sú vynakladané neefektívne a subdodávatelia stratia tlak sa sebazlepšovanie a tým zvyšovanie vlastnej konkurencieschopnosti, lebo bez “nasadených vlastných kádrov” by smerovali do krachu … A tento “antispoločenský” systém je podľa môjho názoru potrebné zmeniť, aby nemohla byť korupcia využívaná ako nástroj riadenia a celospoločenská politická téma … Chápem, že tento fenomén sa nevyrieši rýchlo, ale je potrebné sa tým začať reálne zaoberať …

                      Liked by 1 person

      • Česi si urobia povstanie pražského ľudu tak ako to bolo v roku 1945 len s tým rozdielom že film o povstaní pražského ľudu je o dve hodiny dlhší ako povstanie😂🤪😇

        Páči sa mi

  2. Citát:
    “Epilóg

    V Českej republike je veľa dobrých ľudí. No len malá hŕstka bránila zničeniu pamätníka Maršála Malinovského, ktorý oslobodil Prahu.”
    Koniec citátu.

    Pokaľ si dobre pamätám, v Bratislave prvomájové sprievody chodili aj po Malinovského ulici. V Prahe zas mali Koněvovu.

    Možno by si to mal Jox13 opraviť.

    Liked by 1 person

  3. Moj nazor: Ak by sa aj Morava trhla, srdce jej bude pistat po Rakusku. Slovensko su Horne Uhry, sice sme bratske narody, ale historia je uplne rozdielna a teda aj nase pohlady su nevyhnutne odlisne. Sme velmi odlisny aj ked rozpravalme velmi podobnymi jazykmi.

    Liked by 1 person

  4. Vidim to uplne stejne jako Oracle. Je me z toho smutno, ale neumim si ted predstavit v ČR nejaky obrat k lepsimu, protoze tam zkratka neni videt. A to z duvodu, ze mlčící vetsina naroda dava prednost “ja chci mit hlavne klid, neotravuj nas porad s tema negativnima zpravama, my se chceme bavit a konzumovat”. Naprosta vetsina mych znamych a pribuznych se presne takto chova. Naprostej nezajem o deni okolo, a obzvlast pokud financne nijak nestradaji. Dnes jsem videl na videu vyjet nejake ceske zemedelce (na podporu nemeckych) myslim ze to bylo v Chomutove – prazdne ulice, nikdo nestal venku s vyjadrenim podpory. Ale vlastne se tomu ani nedivim, po zkusenostech s tim, jak se k sobe chovaji češi v zahranici, klidne reknu ze az tak nelisime od tech ukrajincu.

    Liked by 1 person

  5. Oracle inak o čechoch a o tom čo sa u nich deje hovoril aj Antonín Baudyš (síce tu písal jeden pán,že Baudyš je táraj a,že mu neverí ,ale myslím si,že za tých 25 rokov jeho pôsobenia v astrológii už má čosi zažité a naučené).               On povedal vo videu na január 2024,že česi zabudli na svoju dušu. Žeby sa mali prebudiť,že je už čas,lebo inak to naozaj nedopadne dobre. Doslova v tom svojom videu kričal a bol nahnevaný. Neviem či o niečom konkrétnom Baudyš vie,ale sťahuje na na Valašsko. Vraj aj s manželkou opúšťajú pražský byt. :-o           A keď som už pri tých veštcoch a astrológoch,tak o tomto hovoril v roku 2016 a Rumen Ivanov (bulharský jasnovidec). Že češi zabudli na svoju dušu,a ak sa nespamätajú,bude s nimi zle. A,že je rád,že slováci rozmýšľajú a cítia úplne inak. Že máme zvláštne myšlienkové pochody,máme hlavne dušu a sme sa dosť duchovne zdvihli.

    Liked by 4 people

    • “…síce tu písal jeden pán,že Baudyš je táraj a,že mu neverí…”

      Počítám, že to jsem byl já :- ) Ale nepsal jsem, že je táraj, ale že je jewrej (Bau-tisch) a jezuita. A podle toho i astrologuje a dělá i jiné věci. Angažuje se také – ve volebně neúspěšném – tzv. “Hnutí Cesta”. A co je to, ta cesta? O tom nejlépe svědčí krátké videjko (cca 7 minut), které mají na hlavní stránce webu hnuticesta.cz . Video předkládá davu 2 cesty: obě dystopické, liší se jen barvou – první je tmavá, druhá je světlá.

      Páči sa mi

    • ”…jedno video…”

      Tak počítám, že to je kouzlo nechtěného. Nebo mám rovnou říct chucpe? O Češích vždycky nejlíp vypovídali jejich rabíni. V tomto případě rabi Dani-el Landa. A po troše gúglení se dát najít dokonce několik indicií. Ale nedal jsem to sem rovnou, nechci případnému zájemci prozrazovat pointu a kazit zábavu… :- )

      Páči sa mi

      • Kolega v práci rad počúva Landu. A raz som mu povedal so smiechom, že by som sa nedivil, keby bol z našej obce. Ak narazas na to, no niesom si istý kedze o toho človeka sa nejak nezaujímam. Ale asi daleko od pravdy niesom. Ci?

        Liked by 1 person

        • Ano, to tím myslím a počítám, že nejsi daleko od pravdy. Protože nomen omen – což v případě empirické jmenné heuristiky počítám že platí doslova. Pro začátek si dej do gúglu řetězce “rabi Landa” a pak i “rabbi Landa” a podívej se – klidně jen letmo – na titulky toho, co všechno Ti vyjede.

          Už tohle by mohlo stačit. Ale není to všechno. Byl totiž jednou jeden vrchní pražský rabín, jmenoval se Landa. Dá se to najít na wikipedii (takže to zaručeně není konspirace ;- ), ale je to trochu “triky”, někdy dám postup jak to najít.

          Pokud se týká jména Daniel, je to jedno z typických starozákonních jmen :- ) Prorok. No a koho si vzal za ženu největší čechovlastenec na světě? Němku. Jak se jmenuje? Mirjam. Jaké je to jméno? Starozákonní. Sestra Mojžíše. Nenechme se zmást, že chodí jako blondýna. Je odbarvená. Mimikry. Dokonce se naučila Česky. Jak se jmenuje její bratr? David. Jaké je to jméno? Starozákonní.

          Také bych mohl hovořit o proxy-jarmulce tj. typicky o používání černého klobouku.

          A pojďme ještě dál. Máme zde k jewrejskému příjmení “Landa” ještě jednou souzvučné jméno: Janda. A z bible víme, že byl takový jewrej a jmenoval se Petr :- )

          Landa je velmi charismatický, takže také jsem ho dlouhá léta považoval, řekněme za někoho jiného, než je ve skutečnosti. Jakmile si člověk uvědomí kdo je kdo, ovlivní to rozlišení a pak se začneš ptát: o čem to vlastně *ve skutečnosti* zpívá. Věci nejsou, čím se zdají být. A ty textové rozbory nedopadají moc dobře. Všechno je to temné a směrující. A taky co všecko mu prošlo prakticky bez kritiky v mejnstrýmových médiích: např. jeho “skinhedská” minulost (“hřích” mládí :- ) Ostatně dalšímu jewrejovi, Řeporyjcovi, prochází mnohem horší věci.

          Kromě toho je Landa finančně napojen na Karla “CIA” Janečka (půjčka několik milionů, viz jeho projekt “Žito 44” a “král Karel”). Mohl bych ještě pokračovat, ale už konec.

          Liked by 2 people

  6. …ružovou záhradou a Švejkovanie t.j. pasívny odpor nielen veci nezlepší…

    Tak a mám toho dosť. Čítal vôbec niekto z Vás Haškovho Švejka? Že to bol pekný r1ťolez a plnil rozkazy ešte aj nad támec toho ako by bolo vhodné?

    Tak si len veselo Švejkujte ďalej…

    Páči sa mi

    • Uf, tak to je tak hustý článek, že jsem cz24.news nevěřil a raději jsem se podíval na ten polský originál, který cz24 linkuje. A sedí to!

      Ty nejzajímavější výkřiky:

      Ne V4, ne Trojmoří, ale “Výmarský trojúhelník” (Německo + Francie + Polsko). (Cože? Tak touhle matricí bych se moc neoháněl…)

      Náměstek polského ministra zahraničí také nijak nerozporoval konstatování novináře, že “projekty Visegrádská čtyřka či Trojmoří jsou mrtvé”.

      Polsko je také otevřené možnosti uvítat na svém území jednotky německých ozbrojených sil – herzlich willkommen.

      „V těchto nebezpečných časech je Biden pro naši zemi darem z nebes a doufám, že nám nebesa tento dar příliš brzy nevezmou.“

      To jakože oni to n-té dělení Polska myslí fakt vážně?

      Liked by 2 people

  7. Jo něco na tom je, ale zase jen spíše teorie a domněnky: oni čekají na konfrontaci

    01.02.2024 16:45 telefonát linka FÚ pro Olomoucký kraj 585541115 – daň z nemovitých věcí – YouTube

    19.12.2023 krádež za bílého dne “ŠMEJDY” za asistence 3 členů tzv. “Policie ČR” (youtube.com) (v detailu jsou časy – na začátku jsou “nezbytné” právně závazné dokumenty)

    5.12.2023 ČEZ v záboru nabízí mobilní služby místo, aby odstranil výpalné (youtube.com)

    Klíčová role obnoveného Československa

    https://vk.com/wall642237604_4163 nebo https://www.facebook.com/petrwettermcczech/videos/253192061075416/

    “Začalo” to tady

    Pak jsme udělali velmi významný krok (není tam všechno, ale jen to podstatné – jsou další díly)

    Po této zkušenosti jsem skočil do vody a sám se společníkem “zachraňoval” z věznice:

    Není to jen o “pražských klanech” ale zdegenerování populace, o ovládání davu, mysli, o těch věcech jako pedofilie, démonech atd. apod. To jsou ovšem tak intimní věci, že je nebudu publikovat. Jednoduše jde o magii. Nick, Oracle je toho jen příkladem…

    “Česká” pošta už nedoručuje poštu ze soudů, protože jsou osoby vyloučené z rozhodování, aby se pošťáčky nedostávali do problému se zákonem (čili Československým právním řádem), tak si údajně kriminálka z Hradce Králové došloa osobně si mně obléhnout, aby mi to přečetli: no moc jsem toho nestihl, ale neztotožnil se mi, tak jsem prostě zavřel:

    2024-01-11 9:42 – další déjà vu – kriminálka z Hradce Králové (youtube.com)

    A zkuste mi něco říct a spekulovat a teoretizovat. předem vám říká, že mám kupu deja-vu…. mělo se to prostě stát a dali mi to znát předem přes sny a jen zpětně jsem mnohdy just-in-time – synchronně – viděl své sny při “akci” či jen smírným zpožděním.

    Poslední “hity”:

    Těch videí je více. Některé i blokují. Stejně jim to nepomůže, protože budou vyhození z okupovaných úřadů.

    Česká a Slovenská republika jsou teroristické organizace a vy na Slovensku můžete být rádi za Roberta Fica a v podstatě za to, že opravdu jste se dokázali kolem něj shluknout. Nebudu dělat analýzu, proč to tak na Slovensku je.

    Robert Fico moc dobře chápu sílu, kterou jsme mu poskytli, včetně Viktora Orbána a jiných státníků a zpravodajských služeb ve světě. Že vám to na Slovensku ještě nedocvaklo je tím, že to někdo takto řídí.

    Mohl bych se pustit do rozboru slovenské mentality a dodat autentické výroky, jak Slovák v Austrálii intenzivně a s emocemi řeší “Slovensko”, ale raději si prodlouží pobyt v Perthu, protože “by to na tom Slovensku nedal”. To je v mých očích typická slovenská mentalita, která mě osobně sere. Plní keců v kleci, ale skutek utek. Ale učím se to brát, jak to na Slovensku ve svých duších máte. Zkrátka pokrytectví a alibismus je na Slovensku i na české straně, jen se to projevuje jinak.

    My na české straně se ale té mafie nebojíme.

    Respektive osobně mě serou – zničili mi les a nutili mě “výhodně” přihlásit se k platbě DPH a připravili mi i jiné chuťovky, které si nechám pro sebe, ale v zásadě mi moc vlastně neublížili. “Jen” mě postupně v manévrovávali do života, který mě už přestal bavit. Samozřejmě červenou linií bylo “KOVID”.

    Klidně jsem se mohl sebrat do klídku třeba do Kanady nebo do Austrálie a žít si svůj alibismus. Jen holt mám ty děti tady.

    https://www.logickaolympiada.cz/historie/2015

    Jo kluci tady z Hané, co tu olympiádu pořadají ve vedení české Mensy, v daný čas kvůli synovi přijeli osobně pohovořit, jakože by měl jít do Kelner školy kdesi u Prahy apod. No holt nejsme tak strašně hogo fogo, takže zůstal na “obyčejném” šumperském gymplu, kde strhl jistou lavinu…. Holt jsme si prožili srdečnost našich gorolských předků v dětství či vůbec socialismus ve své závěrečné fázi a tak nejsme těmi “elitami” a ukřivděnými, kteří se konečně dočkali toho svého po roce 1989.

    Kdyby záleželo jen na mě, tak už jsem je šel na ty úřady vypráskat a zatknout. Ale klín klínem vytloukat….??

    Za tento příspěvek mně asi zastřelí, ale já nepodepisoval žádnou mlčenlivost a nejsem zpravodajec. Vlastně všechno již bylo nějak publikováno. Ale je to blokované, protože někdo to žene k té konfrontaci.

    Sere mě i ta strana, která to řídí v dobro všech lidí v Evropě, ale asi to jinak nejde. Neumím říct, která cesta je nejlepší, jen je jasné, že se řeší problém z gruntu.

    Zemědělci v Německu a vůbec kolem Československa (Maďarsko je díky chápajícímu Viktoru Orbánu v pohodě a teď i Slovensko díky chápajícímu Robertu Ficovi) začali také kvůli obnově právních států, k čemuž jsme pomohli mi “Čehúni”, včetně rodilé pražačky nyní hospodařící bez vazebně podezřele dlouho drženého manžela na jejich pozemcích, na které si dělá zálusk hradecká mafie zosobněná v osobě rádoby soudce Vacka.

    Ale však už jim tam v HK zasebevraždilo několik osob, včetně nekompetetních policajtů.

    Mohl bych tady uvést příklad soukromé korespondence s německou učitelkou “Geschichte”…. a třeba popsat své návštěvy Berlína a Hamburgu. Ale … na tom moc nezáleží…

    Většina takto aktivních jsme ze “Sudet” z pohraničí. Osobně se teda považuji za “Velkomoravana”, protože jsem míšenina prostě Hanák + Gorolka z pod Tater. Tuto národnost jsem uvedl i ve sčítání “Českému statistickému úřadu”. Můj děda Gorol, s polskými geny, se nepovažoval za Slováka.

    Tady vidíš Oracle, klasický střet debila s odduševnělou Gorolkou, mojí mámou, které to myslí dodnes a je schopna logického uvažování a samozřejmě není očkovaná, protože takovou blbost by v životě neudělala:

    1994 Únor Praha Pexeso (youtube.com)

    A o tom to je. Debil s minimální sebereflexí – nebudu říkat, jak jsem je vnímal v zákulisí včetně jeho “chotě”, když se to natáčelo v Praze Hostivaři a ani pana “moderátora” pomlouvat nebudu. Taky si zkoušel své.

    Někdo dal prostě prostor lidské ubohosti.

    Je to osobních/duševních kvalitách každého z nás totiž.

    Páči sa mi

    • Kvôli zákonu padajúcich exkrementov sa nebude obnovovať ČSR, ale rovno Arpádovské Uhorsko (nepliesť to prosím s Veľkým Maďarskom) a následne Veľká Morava/Veľká Marava. Myslím tým, že Pražské klany nielen dokázali demoralizovať Pražákov a veľkú časť Českej kotliny, že prevzali ich morálku, ale aj kvôli propagande v médiách a na školách ich majú za hrdinov resp. nimi podporované tváre. A teraz nechcem rozoberať aj tvorbu fachidiotov na školách, lebo oni naozaj razia heslo, že hlupákom sa ľahko vládne. To je prvá várka vecí.
      Druhá várka vecí je, že NEEXISTUJE ŽIADNY ČESKOSLOVENSKÝ NÁROD, KTORÝ JE VÝMYSLOM PRAŽSKÝCH KLANOV lebo existujú LEN Česi, Moravania, Slováci a ostatné etniká.
      Tretia vec je, že chcem poriadne vysvetliť toto: “Nick, Oracle je toho jen příkladem…”

      Liked by 2 people

  8. Spätné upozornenie: Pražské klany vyhlásili ideologickú vojnu Slovensku | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár