Chudera Kate alebo nie?

Hovorím o Kate Middleton, manželke princa Williama, ktorá na čas úplne zmizla a po sérií divokých špekulácií sa znova objavila vo videu, kde sama bez prítomnosti manžela hovorí, že dostala rakovinu a želá si aby ju a jeho manžela nechali na pokoji. Pritom vieme, že Kate bola zaočkovaná proti covidu a video oficiálne natočili 20. marca 2024 a zverejnili 22. marca 2024. Háčik s týmto celým príbehom je len jedno: celé je to vymyslené.

Dôkazy?

Je ich celá kopa, začnime so scénou. Kto by už videl to, že vydatá žena, princezná sedí na lavičke v sedemročnom svetri t.j. opakuje sa presne tá scéna v ktorom pred 7 rokmi robila kampaň na podporu mentálneho a fyzického zdravia. Dajme tomu, že scéna s lavičkou z nejakého dôvodu PR pracovníkom zdalo byť hodným, ale to nezodpovedá otázku prečo tam nie je jej manžel a prečo nosí sedemročný sveter. Vytvára to dojem, akoby s Williamom nemá dobré vzťahy a nemala na novšie šaty.

Ďalej, miznúci prsteň na rukách, buď to nevedeli natočiť v jeden deň alebo strihač BBC je babrák, ktorého treba vyhodiť či celé video je dielom umelej inteligencie (AI), ktorý nezvláda imitáciu rúk.

Posledná vec  okrem divnej lavičky zo súčasného videa, kde vzor svetra je vidieť na lavičke je, že Kate sa vôbec nepodobá na samú seba.

7yearoldconspiracyphoto

7 ročný sveter a bez manžela a lavička má vzor svetra (vľavo pri ramene)

Prečo by s týmto niekto unúval?

Dobrá otázka, ale nesie to znaky psychologickej operácie zameraný na “konšpiračných teoretikov” a ovečky. Prvú skupinu zaujme to, že ako sa falšuje mediálna realita a druhú skupinu zaujme to, že ako očkovanú Kate uprostred epidémie rakoviny pankreasu postihla rakovina. A nie je jediná očkovaná osoba, ktorú postihla rakovina. Zoznámte sa s Mark Stephen “Harbourshark” Smith:

MarkStephenSmith-RIP

Vľavo Tweet a foto rakoviny pána Mark Stephen Smith z 12. marca 2023 v ktorom hovorí, že po očkovaní proti covidu a posilňovacej dávke dostal rakovinu, kde opisuje pocity a fakt, že chodí na rádioterapiu a vpravo oznam o jeho úmrtí z 15. marca 2023

Pán Smith v tomto Tweete z 9. decembra 2022 opisuje, že čo sa mu stalo:

MarkStephenSmith-CancerTweet

Prvá a druhá dávka OK, po posilňovacej dávkesom dostal rakovinu. Takú, ktorú v tejto krajine nikto ešte nevidel. Ak máš rastúce hrče skontrolujte ich pre istotu Ak ste ešte nemali rakovinu, teraz ju môžete mať!

Detailná fotka rakoviny po tom, čo praskla zo dňa 12. marca 2023 (Stephen v príslušnom Tweete hovorí, že sa takmer vykrvácal):

MarkStephenSmith-CancerPhoto12thMarch2023

S pozdravom

Oracle 911

PS: DeepFake s kráľovnou, aby ste vedeli ak ľahko sa to dá vyrobiť:

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

14 thoughts on “Chudera Kate alebo nie?

  1. neviem ako tam oni vidia miznúci prsten, ale ja som si to video pozrel v orginále (tiež spomalene) a tam som to nepostrehol. No súhlasím, že z psychologického hľadiska – sedí na lavičke opustene, plus “starý” (možno nie), vyťahaný sveter, nenalíčená, oblopená iba záhradou má pôsobiť na diváka poľutovaniahodne. Je to spravené tak, že to tak chce pôsobiť. Dostala raka a čau párky.

    Páči sa mi

  2. Naozaj je to celé divné. A tá jej podoba – nepodoba… Žeby už bola in memoriam? 🤔
    Už len to tvrdenie aby nechali ju aj jej manžela na pokoji… Samozrejme, že ak je človek veľmi chorý,tak chce mať pokoj. Ale toto ani pri najmenšej konšpirárii zaváňa niečím podivným… 🙄
    Uvidíme, či sa bude neskôr objavovať v médiách. Ale ono sa dá všetko pekne Al-om vyrobiť. Takže uvidíme či sa nájde niekto kto túto pravdu vynesie von na svetlo božie. 😁

    Liked by 1 person

  3. Ori, nedává my smysl jedna věc, že by člen řídících struktur, se nechal očkovat, přece královská rodina jsou jedni z těch co zosnovali operaci C19 a její procesy… Sami sebe otráví? To mi nesedí… M.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár