Vedeli ste, že počítačové systémy kontajnerových lodí sa dajú ľahko nabúrať?

Teraz už viete, a to netvrdím ja, ale asi šesťročný článok o tom, že podľa penetračných testov počítačových systémov sa zistilo, že lode sa dajú ľahko sledovať, poslať inam a dokonca aj potopiť len kvôli tomu, že počítačové systémy kontajnerových lodí sa dajú ľahko nabúrať kvôli prakticky neexistujúcej ochrane počítačových systémov.

Prečo to spomínam?

Stalo sa to údajne s loďou Evergreen a teraz s loďou, ktorá narazila do piliera mostu Francisa Scotta Keya, ktorá bola absolútne bez sprievodu, remorkérov a údajne aj lodivodov. Skratka niekto vyradil na diaľku záložné systémy lode a nechal ich nabúrať do piliera. Veľmi dobre to vidieť na 8 krát zrýchlenom videu:

Prečo a kto by to robil?

Nuž môj názor je, že za tým stojí globálne zákulisie (GP). Nie, nemyslím si, že je to odplata za teroristický útok v Moskovskej oblasti, hoci jedným z cieľov bolo potrestať de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne za pokus o destabilizáciu Ruska a vyvolanie horúcej svetovej vojny. Lenže to nebolo hlavným cieľom, lebo boli dve hlavné ciele:

  • Odštartovať záverečnú fázu likvidácie Ameriky ako ju poznáme t.j. začať s poslednými fázami prestavby Ameriky.
  • Rozhádať klany močiara natoľko aby sa začali otvorene bojovať s tým, aby sa rozdelil konečnou platnosťou židovský národ a židovskú mafiu.

Ako je to myslené?

Nuž nielen baltimorský prístav bol vyradený na aspoň 5 rokov, ale aj bolo obnovené na symbolickej úrovni delenie medzi štátmi Severu a Juhu lebo most Francisa Scotta Keya bol dopravnou tepnou, ktorá nielen značne skracovala dopravu tovaru vrátane leteckého paliva pre východné pobrežie Ameriky, ale aj bol symbolom národného zjednotenia lebo Francis Scott Key je autorom textu americkej hymny. Takže Amerika nielen musí riešiť logistickú nočnú moru, lebo tie nákladné lode na ceste do Ameriky musia  nájsť nové prístavy a vzhľadom na to, že lode potrebujú rezerváciu v prístave kvôli zabezpečeniu logistickej podpory vykladania a nakladania lodí t.j. dodacie lehoty aj kritických komponentov sa predĺžia, ale aj bola narušená ideologická súdržnosť spojených štátov.

Čo sa týka močiara, tak každý klan má dajaký dôvod aby vyradil baltimorský prístav a spôsobil tak masívny výpadok a vzhľadom na to, že v láske príliš nemajú lebo rôzne školy rabínov, ktoré ovládajú rôzne okultné skupiny aj v lepšom prípade sa neznášajú a vždy sa snažia získať navrch a vyšachovať toho druhého, tak v prostredí kde ich vplyv mizne a tým pádom aj zdroje sa stenčujú. Skratka namočiť každého z nich nebolo ťažké, hlavne keď boli využité ich štruktúry a po tom stačí pošepkať tie správne slová a hneď sa spustí vojna každého proti každému. A dôvod prečo strácajú vplyv je nielen to, že Slnko transformovalo a dostávame viac energie z galaktického centra, čo mení zásadným spôsobom biosféru Zeme a ľudstvo, ale aj vďaka rýchlosti obehu informácií manipulácia sa čoraz menej darí a veci sa dejú oveľa rýchlejšie, to znamená, že čoraz viac ľudí zisťuje, že čo je napísané v Tóre a Talmude, a čoraz menej židov chce s tým mať niečo spoločné.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Vedeli ste, že počítačové systémy kontajnerových lodí sa dajú ľahko nabúrať?

  1. A čo sa týka SŠA,tak z astrologického hľadiska (Tatjana Micić) by to malo byť takto…
    Zatmění Slunce (efekt trvá min. 6 měsíců) 8 dubna bude procházet přes stát Texas (může se něco stát s vedením státu, nebo země má potíže, které se týkají jejího vedení). Očekáváme ještě větší chaos v USA díky Texasu, který se oddělí a začne přeformátování USA. USA směřuje ke svému kolapsu a již nebude hegemonem.

    … pravdepodobne to tam bude “šrumec”. 🤔

    Liked by 2 people

    • Inak, ešte na doplnenie – loď je prenajatá (charterovaná) firmou Maersk Line, najväčšou lodnou kontajnerovou spoločnosťou na svete. Táto má trupy lodí modrej farby. V roku 2017 pohltila firmu Hamburg Sud, ktorá mala trupy lodí červenej farby. Loď samotná je strednej veľkosti (cca 9.000 20-stopových kontajnerov), na tieto lode sú povyšovaní kapitáni s praxou na “malých” lodiach (cca 3.000 kont.). Kapitán teda musel byť skúsený a hoci loď mala tesne pred mostom dva blackouty, hneď naskočili núdzové generátory. Lenže ten druhý blackout už mal tragický koniec. Ako píšeš, Ori, pomerne ľahko sa dá niekde z brehu zasiahnuť do elektroniky lodí.

      Liked by 3 people

      • Mám kamaráta z detstva v New Yorku, žije tam už viac ako 20 rokov. O páde mosta v Baltimore som vedel práve od neho na Telegrame. Cez ten most vedie (presnejšie viedla) hlavná dopravná tepna v smere sever – juh. Stále cestoval po ňom, keď chcel obísť Baltimore, aby nešiel cez mesto a zápchy v ňom. Teraz budú všetci z Kanady a zo severu prechádzať rovno cez stred mesta! Tu treba ešte uviesť, že diaľnica je v tejto oblasti (okolie Baltimoru) akosi na neurčitý čas mimo prevádzku, takže kolaps mosta v takomto neuralgickom bode na východnom pobreží doslovne spôsobil neskutočné problémy v cestnej a tiež námornej doprave. A to potrvá na niekoľko rokov kým sa postaví nový most. Odstránenie zrútenej konštrukcie mosta z plavebného koridoru tiež nebude hračka. Celé toto je doslova nočná mora!

        26.3. 2024 napísal Generál Flynn na svojom kanáli tesne po tom, čo sa stalo

        v Baltimore, že ide o ČIERNU LABUŤ

        https://t.me/RealGenFlynn/3689

        To isté uverejnila Martha na svojom Telegrame ešte 20.3.2024, keď citovala Ron Paula (syna bývalého senátora Rona Paula) a generála Michaela Flyna, ako varovali pred nadchádzajúcou udalosťou typu ČIERNA LABUŤ

        https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/114330

        Dvakrát boli zhasnuté svetlá na moste v správnom čase (hacknutie?)

        https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/115036

        Tá istá kontajnerová loď Dali (dlhá 948 stôp/290 metrov s kapacitou 10 000 kontajnerov), ktorá dala dolu Baltimorský most Francis Scott Key Bridge, nuž tá istá má na svedomí kolíziu v prístave Antverpy z 2016 roku

        https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/115038

        Tu je dokonca video, kde autor tvrdí, že na moste v Baltimore boli umiestnené výbušniny…

        https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/115101

        Tu niečo o detajloch lode Dali, ktoré sú na očiach, ale nik si ich nevšimne, pokiaľ nie je upozornený.

        https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/115185

        Na záver už len uvediem zaujímavý údaj. Most Key Bridge odovzdali do užívania 23.3.1977 a do pádu dňa 26.3.2024 to predstavuje presných 17170 dní.

        Liked by 1 person

Pridaj komentár