Otvára sa kolo Otázky & Odpovede č. 169

Otázky pre rubriku Otázky & Odpovede môžete napísať medzi komentáre tu alebo pod príspevok na stránke Patreon do 21.04.2024. Ďalej Môžete mi prispieť na mojich Ko-Fi stránkach.

Dodávam: Prosím vás, komentová sekcia tu je na kladenie otázok, nie na diskusiu.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

18 thoughts on “Otvára sa kolo Otázky & Odpovede č. 169

  1. Pekný deň Oracle. Moja otázka: kto môže zatlačiť na banky, okrem nás? Vysvetlím: odmietam, aby banky manipulovali s našimi peniazmi, aby nás obmedzovali pri výbere hotovosti. Už veľa bankomatov je nastavených tak, že ti naraz nevydajú viac ako 200,-Eur. Ak chceš viac, zadaj výber znova, a ak to takto zopakujeme viac krát, tak ti pre istotu ešte budú účtovať poplatok. Majú naše peniaze. Nenechám tam viac ako je nutné, ale vadí mi to, že nás obmedzujú. Salámová metóda… Veľmi pekne ďakujem. Všetko dobré ti prajem.

    Liked by 1 person

  2. Zdravím Oracle ! Otázka! Práve teraz ja Ag na hodnote 25€. Najvyššia cena od roku 2013. Včera vyskočila o 1€. Au tiež stúpa. Čo môžeme očakávať? Ďakujem za odpoveď

    Páči sa mi

  3. Spätné upozornenie: Pripomienka, voľby prezidenta, zlato a inflácia | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  4. Zdravim Ori, ja sa zapajam do diskusie tu sporadicky , takmer vôbec, ale sem-tam si dovolim ti položiť nejaku otazočku…..Tchorčokiada sa skončila fiaskom čo nas vačsinu Slovakov teší….zaujimalo by ma ale či Pellegrini podla teba bude kopať za Slovensko ako prezident alebo skorej za Bruselistan…je možno predlžena ruka Fica keďze Fica ako prezidenta ludia nezvolili Pelleho áno….avšak pamatame si keď R.F hlásal že Slovensko patri do “tvrdeho jadra” tak ako to vlastne je….ďakujem ti a prajem vela tvorivych síl….

    Liked by 1 person

  5. Spätné upozornenie: Pripomienka a taktické mlčanie korporátnych médií a EU | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  6. Ahoj Ori. V mojej otázke spomeniem možnosť digitálneho eura na ovládanie občanov Slovenskej republiky. Je mi jasné, že táto Fiat mena končí, zároveň krachujú banky, alebo prejavujú odstávky k zlepšeniu služieb ako zastierky, prehrata vojna na Ukrajine a kriminálne štruktúry. Teda je veľká pravdepodobnosť zavedenia digitálneho eura na Slovensku?

    V druhej otázke sa ťa chcem opýtať na možnú vojnu Irán, Izrael, následný rozpad USA. Podľa mňa skôr príde k asimetrickym reakciám voči Izraeli za útok na ambasádu Iránu v Damasku a zániku Izraela v čase priebehu možnej občianskej vojny v USA. Ďakujem za odpoveď na otázky.

    Liked by 2 people

  7. Ďakujem pekne za inšpirácie a hlavne tvoju prácu!!

    Mám tri súvisiace otázky, prosím:

    1. Ako prežil V. V. Putin prvé roky v úrade v zmysle tom, že ako dokázal zakladať dlhodobé projekty prinášajúce (v dnešnej dobe) posilňovanie samostatnosti, pričom neprišiel o krk z popudu tamojšej mafie?
    2. Pýtam sa kvôli nášmu urbáru, ktorému monopolne roky vládne “barón karpatského typu 90-tych rokov”. Urbár neslúži ľuďom. Tí šomrú, ale držia krok a hubu. Má význam riešiť veci na úrovni urbáru proti srsti mafiána, ale sa len plne sústrediť na vzdelávanie členov (beseda s iným urbárom,kde to funguje pre ľudí)?
    3. Ako komunikovať s objektívne hlúpym človekom, no zároveň nafúkaným a tiež preukázateľne schopným praktík 90-tych rokov (najaté bitky)?

    Ďakujem,

    Vlado

    Páči sa mi

  8. Spätné upozornenie: Posledná pripomienka a zaujímavé internetové memečko | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  9. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 169 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár