Demokracia je keď so mnou súhlasia

To je presne postoj pražskej „kaviarne“ a slovenských liberálov. A nie je to náhoda, lebo obe tieto skupiny pochádzajú z hniezda „strýka“ Sorosa. Toho Sorosa, ktorý by spolu s bruselskou úradníckou zberbou najradšej zakázal alternatívu len kvôli tomu, aby ochránil slobodu slova. Snáď nemusím vysvetľovať, že ich počínanie smeruje k najtvrdšej totalite všetkých čias, no o tom teraz nechcem rozprávať.

Tak o čom?

O tom, že pražská „kaviareň“ sa stále pokúša vyvolať pred nedávnom zmieňovanú tyrkysovú revolúciu, ale nedarí sa jej to. Skúšajú všetky mysliteľné triky, naposledy sa obuli do kardinála Duku, ktorý ako Zeman chráni české národné záujmy. Dôvod prečo sa im nedarí veľmi trefne zosumarizoval Afgánsky kráľ pri návšteve boľševikov počas ruskej občianskej vojny „revolúcia nie je stan aby si ju mohol rozložiť kdekoľvek“. K tomu aby vypukla musia byť objektívne podmienky a tie zatiaľ v Česku nie sú.

Takže tyrkysová revolúcia sa nekoná?

Zatiaľ nie a dosť dlho sa konať nebude (tá eventualita čo som spomínal pred voľbami našťastie sa neuskutoční), lebo nespokojnosť s Babišom a Zemanom sama o sebe nestačí. Príkladom je „zamatová“ revolúcia aspoň s 30 ročnou prípravou a zradou na najvyšších miestach. To isté sa dialo aj pred odstránením Mečiara (3-4 roky masáže a zrada pred voľbami v 1998) alebo pred majdanom v 2014.

Chystá sa niečo také na Slovensku?

Keby len to, liberáli pokúšajú o farebnú revolúciu posledné roky asi od konca roku 2015 keď oznámili podporu štrajku sestričiek a učiteľov. Našťastie to už voličov unavuje a všetky ich pokusy vyvolávajú odpor voličov, to je prvá vec.

Druhá vec je, že v rámci procesu konsolidácie mediálnej scény globálnym zákulisím sa nielen odpisujú liberáli tými rôznymi kauzami z éry Dzurindu a Radičovej, ale aj čoraz viac ľudí si uvedomuje (medzi nimi aj Dag Daniš), že Fico nemá alternatívu.

Ak to skončí v Česku?

Tak ako na Slovensku, odpisom „kaviarne“ a ostatných poskokov americkej ambasády, ale proces bude prudší s hlbšími dopadmi, lebo americká ambasáda má väčší vplyv v Česku než na Slovensku.

S pozdravom

Oracle 911

2 thoughts on “Demokracia je keď so mnou súhlasia

  1. Spätné upozornenie: Primäť niekoho sa natiahnuť na škripec, ktorý sám postavil. | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  2. Spätné upozornenie: Veľké globálne upratovanie | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár