Brusel má problémy

Toto asi nie je novinka nikomu kto sleduje politické dianie v EU. Novinkou ale je, že hrobármi EU v tejto podobe nie sú krajiny V4, či krajiny PIGS, ktoré stále zápasia s finančnými a ekonomickými problémami spôsobené €, ale francúzsky školáčik s oidipovským komplexom Macron a Mutti všetkých ekonomických migrantov Frau Merkel. Chcem tým povedať, že presun centra riadenia EU a vlastne celej Európy z Bruselu na územie V4 dostal dosť silnú informačnú podporu.

Čo sa stalo?

V Bruseli bol summit aj na tému migrácie, po ktorej Merkel vyhlásila, že migranti sa budú vracať do krajín EU kde sa prvý krát zaregistrovali. Toto samozrejme prakticky ihneď dementovala česká, slovenská, maďarská a poľská vláda, lebo na toto téma nikto s nimi nerokoval. Na to prišlo vyhlásenie od Merkel, že sme sa síce nedohodli, ale dohodnúť sa môžeme. Išlo by samozrejme o dohodu, ktorá je podobná tej, ktorá sa uzatvára s výpalníkom. V minulosti by to prešlo, ale teraz nie, lebo sa zmenila situácia. Ide totiž o to, že veci sa dotýkajú tak Grékov ako aj Talianov a tí už toho majú plné zuby. Ostatne celá vec je dôsledkom toho, že Francúzi vy-bombardovali Líbyu a nech bol Kadáffi akýkoľvek, tú záplavu, ktorá smeruje z bývalých afrických kolónií Francúzska, Anglicka a Nemecka do Európy zadržiaval. Teraz ten školáčik spolu s Merkel nielen chcú aby vracali migrantov tam, kde sa zaregistrovali, ale aj chcú uvaliť pokuty na štáty, ktoré nechcú byť takto „obohatené“.

Týmto problémy Merkel nekončia, lebo africké štáty ako Egypt a Maroko začali protestovať, že záchytné tábory u nich nebudú ani za nič (takýto návrh odmietlo aj Albánsko, ktoré vyhlásilo, že ani za členstvo v EU). Líbya samozrejme mlčí, lebo nemá vládu.

Prečo sa to deje?

Hádam všetci tušia, že prečo som to nazval informačnou podporou pre presun centra. Len neviem, prečo sa k takémuto dosť zúfalému kroku odhodlalo globálne zákulisie. Asi to bude mať súvislosť so sociálnym a politickým vývojom v krajinách EU a USA.

Ďalšia vec čo podporuje túto teóriu je to, že po podpísaní zákona o Brexit, zdravotný stav kráľovnej sa náhle zhoršil. Podľa mňa je už niekoľko mesiacov mŕtva a zastupuje ju dvojník a len sa čakalo na dobu, kedy to ohlásia.

Ako sa to skončí?

Putin bude vážne uvažovať nad tým, že nechá namontovať otáčavé dvere na predsieň svojej kancelárie, lebo mu budú leštiť kľučku rôzne európske delegácie. Teraz vážne. Rusko má záujem na tom, aby Európa bola maximálne politicky stabilná a preto sa do riešenia tohto problému zapojí aj Putin. Paralelne s tým krajiny PIGS (Portugalsko, Taliansko, Grécko a Španielsko), ktorých ekonomika vážne utrpela zavedením € začnú vytvárať svoje vlastné záujmové zoskupenie, ktoré bude buď celkom alebo čiastočne pod vedením Ruska. Hovorím to preto, lebo členské štáty bývalého východného bloku sa už vyčlenili a zomkli sa spolu s niekoľkými krajinami bývalej Juhoslávie s tým, že jednak oni budú tvoriť jadro Európy ako západná hranica Ruskej ríše/civilizácie a jednak v politickej kríze ktorú zažíva Nemecko kvôli migrantom hrozí, že roztrhne nielen vládnu koalíciu, ale aj NSR kde býv. NDR a Bavorsko založia Nemeckú ríšu. Zostatok okrem už ekonomicky a politicky irelevantných Baltických štátov v najhoršom prípade po rozpade EU s najväčšou pravdepodobnosťou zažije kalifát, buď priamo alebo cez obnovenú 3. ríšu.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Možno som bol nejasný v diskusií veľmi rád zodpoviem doplňujúce otázky.

PS2: Napadlo ma to pred publikovaním článku dôvod takéhoto radikálneho a nebezpečného kroku. Možno americké štátne/regionálne elity a ich poskokovia chystali vyviesť nejakú hlúposť s cieľom získať absolútnu moc, ktoré by ale skončilo nielen kolapsom ľudskej civilizácie na Zemi ale možno aj kolapsom biosféry, to prvé sa dá prežiť ale to druhé už nie. A ak to je vo veci, tak tento krok zo strany globálneho zákulisia je pochopiteľný, a vysvetľuje aj to, že prečo sa šíria správy o tom, že nový španielsky podpredseda vlády údajne tajne stretol so Sorosom (primárne nejde o pravdivosť správy ale o reakciu, čo vyvolá).

 

8 thoughts on “Brusel má problémy

  1. Super. Vďaka. Hadam nebude od veci otázka: aký vplyv bude mať úmrtie kráľovnej na presun koncentrácie moci do Číny? Čína vraj stále nie je pripravená a tak GP nemá dostatok času. Predpoklad bola stále stabilná EU , tj pozastavenie projektu európskeho kalifátu. Nie je to hazard zo strany GP?

    Páči sa mi

  2. S tou kráľovnou to cítim taky tak. Nemôžem povedať, že viem, že je mŕtva, ale myslím si to, už dlhšiu dobu. Veľmi pochybujem, že na svatbe to bola ona. Aj fotky, ktoré našli kolegovia na webe mi pripadali ako dodatočne urobené, teda nie autentické. Ako si to myslel v jednom z príspevkou s tou Katkou Knechtovou?

    Páči sa mi

  3. Spätné upozornenie: Ticho pred búrkou?! | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár