Veci sa budú diať

Ak toto video má pravdu, tak manipulácia s drahými kovmi potrvá nejaký čas (skvelý čas na nákup fyzického kovu do vlastného držania), decentralizoané kryptomeny majú svetlú budúcnosť a v priebehu tohto roku pretrhne Priehrada Troch roklín (bude to skôr odstrel v rámci vojny medzi frakciami) a zomrie pri tom asi 1/3 až 1/2 Číňanov.

40 thoughts on “Veci sa budú diať

    • @ kancelar,
      vdaka za tip, preklikavam si tu stranku, tie ceny vyzeraju naozaj velmi dobre (v striebre cca +- 1,-€ za gram)
      mas s touto firmou uz vlastne skusenosti co sa tyka spolahlivosti ?
      ako prebieha dodanie a co to stoji? ide to z britanie alebo z nemecka?
      mna tam zaujali tieto 100-g zliatky
      https://europabullion.com/silver-bars/60-100-grams-argor-heraeus-silver-bar.html

      … pri tych boxoch s gulickami mi chyba info o aky pocet tych guliciek ide… a tiez, ako sa da v pripade ich pouzitia ako priameho platidla dokazat, ze ide o skutocne deklarovane 999 striebro, lebo tak ako sa tam tie gulicky nasypu, tak isto sa tam asi daju aj pridat nejake fejkove (nemyslim tym vyrobcu) … pochybujem ze pri tak malickej ploche je na kazdej gulicke vyrazeny punc

      Páči sa mi

      • Ahoj, na tu stranku mam tip z redditu, su to Bulhari a zasielaju z Estonska, takze bez dph. Mam tam 2 objednavky ale poslu az 14.5. Podla toho co som videl, tak je to seriozny predajca.

        Co sa tyka tych guliciek, tak to je da sa povedat priemyselne striebro. Chybajucej znacky ci puncu by som sa nebal, seriozny obchodnik si to vie zmerat, ci je to striebro alebo nie.

        Páči sa mi

          • zavisi od toho co kupiujes, ja som kupoval polozky, pri ktorych bolo napisane ze ich zaslu az 14.5., to co maju na sklade by mali zaslat hned ako im pridu peniaze na ucet, UPSkou to trva par dni nez to z Estonska dorazi.

            na reddite ich spomina mnozstvo ludi, takze je to seriozny predajca tak isto ako CelticGold.

            https://www.reddit.com/r/Wallstreetsilver/

            ps: este sa tam spominal aj treti predajca https://goldsilver.be/en/

            z mojej skusenosti: celticgold je vyborny na mince, ceny ma asi najlepsie, ale nema nic ine (ak ich vobec ma, uz teraz su cakacky na vacsinu poloziek niekolko tyzdnove), takze ak chces nejake tehlicky tak uz sa musis popozerat niekam inam a napr europabullion ma vybornu cenu na kilove a 100g tehlicky.

            U nasich predajcov vyuzivam uz len strieborny ucet na silverume, kde kazdy mesiac nakupujem 1g zlata, striebro sa tam naozaj neoplati.

            Páči sa mi

  1. Možno mimo tému ,
    ohľadom hystérie proti Rusku .
    30 prípadov majora Zemana ,
    Konec velké šance / príbeh z roku 1957 /

    Agent Bláha / pracuje pre specslužby Západu / , sa v tomto príbehu predstavuje ako ,
    Kulhánek / viď menovec , aktuálny minister zahraničnych veci ČR /

    Liked by 2 people

  2. “a v priebehu tohto roku pretrhne Priehrada Troch roklín ”
    Tu sa pekne ukazuje, že Čína plní špinavé úlohy GP. A až ich splní, podľa hesla mouřenín posloužil, mouřenín může jít, budú spláchnutí do nebytia. Nie náhodou boli zvolení na tieto úlohy, perfektní plagiátori ale invencia nulová.

    Liked by 2 people

                • Aká veľká je Čína? Ty si naozaj myslíš, že neurobia všetko aby to ututlali a v správach nezaznelo ani slovo? Mám zo spoľahlivých zdrojov, že priehrada je už nefunkčná, voda zaplavila polia a preto Čína skúpila 2/3 až 3/4 svetovej produkcie obilnín a v neposlednom rade nejaký ten mesiac sú tam výpadky prúdu a to tak, že môj známi musí riešiť alternatívu pre výrobu s tým, že Čína sa teraz ekonomicky uzatvára. To znamená, že sa teraz vyprázdňujú prebytky a sklady, a otázne je, že dokedy budú jazdiť kontajnery.

                  Takže šermovať tým, že kontajnery chodia a preto sa nič nedeje je minimálne nepodložene optimistické a v najhoršom lož…

                  Páči sa mi

                    • A ešte taká drobnosť, Čína otvára ZATVORENÉ uholné bane a elektrárne s tým, že pár článkov na túto tému robilo srandu z Gréty. Takže ak naozaj nič nedeje prečo otvárajú tie elektrárne?

                      Páči sa mi

                    • Aka suvislost moze byt za tym otvaranim tych elektrarni? Nebude to ale 3 rokliny.
                      Zalozny-docasny plan.
                      Grete navru dalsie zily na krku 😂

                      Páči sa mi

                    • Otázka: Komu chcú predať keď zbytok sveta je buď na hrane vojny alebo ekonomického/finančného kolapsu, ktorú navodila Čína resp. GP svojou politikou?
                      Nejaký nešťastník sa nájde, ktorý ten šunt kúpi, ale pochybujem, že bude ich toľko aby odôvodnili to otváranie starých elektrární a baní.

                      Páči sa mi

                    • Hypoteticky, dufam.
                      Co ked priprava na masivnu vyrobu zbrojneho odvetvia? Krajina blizko vojnovej zony?
                      Ja ostavam na urovni momentalneho zvysenia dopytu po celej skale vyroby mimo jedla. Dopyt sa nejako vytvoril. Vedeli ze treba skupit celu dopravu a kontajnery…pandemia to este viac rozduchala.
                      Ori, len moje uvahy. Ty mas lepsie pohlady na temy a aj zdroje.

                      Páči sa mi

                    • no chalani, kedze diskutujete na 8nmesiacov starom clanku a videl som to len cez redakcny systém, jeden tip. Preco to bude tazke s vojnovou výrobou. A kde zozenú horčík na legovanie ocelí, ked Čína drasticky obmedzila jeho vyvoz hen toť mesiac dozadu. Nenene take lahke to nebude s tym bubnovanim. A ak sa naseru globalisti, vypnu tri styri čipove fabriky, zhori kde jaka piata na vyrobu polovodičov a chlapcom hracky už nebude vyrabať čím.

                      Liked by 1 person

                    • Vojna resp. ozbrojený konflikt bude v Európe a na západnej hranici Ruska, a Rusko má dostatočnú kapacitu vojenskej výroby.
                      Ďalšia vec je, že Komunistická Strana Číny je vo svete silný, ale na území Číny je slabý a na jeho stabilite a sile nepridávajú výpadky prúdu a dodávok energie (nedávno-minulý rok vybuchla ruská plynová stanica, ktorá končila odstávkou plynu do Číny) s tým, že staré klany chcú zas prevziať moc v štáte t.j. aj tam sa schyľuje k niečomu a niekto strategicky útočí na čínske odnože močiara/okultistov v KS Číny.

                      Páči sa mi

                    • Len dufam, ze pravdu nemáš s tym konfliktom, už bolo krvi viac, ako dosť. Ako som pisal inde 20 000 zbytočných za 1.5 roka je viac ako za 2 svetovej, ked sa pozriem čisto na civilne obyvateľstvo.
                      Rusko áno, to má kapacity. Západ nemá, v podstate zatvorenie plynu a ropy znamená koniec civilného života, lebo Saudi nebudú schopni zasobovať EU a tym padom to, čo pride, bude len pre vojenské a esenciálne účely. A to by EU neustála ani tyždeň q bolo by po vojne.
                      Ropa stop. Plyn stop. Drevo stop. Uhlie stop. Jadro stop. = život stop

                      Liked by 1 person

                  • Ahoj Ori. Zase sa pripominam.
                    Priehrada stoji.
                    A sam vidis preco vtedy otvorili uholne bane.
                    Vlastne ani nie mesiac po tvojej reakci uz bola odpoved. UA konflikt a plan Wietnam. Drz sa Ori.

                    Páči sa mi

Pridaj komentár