Nepríjemný budíček pre masy

Vraciam sa k tejto téme lebo sa k tomu dá povedať veľa. Minule som povedal, že globálne zákulisie prišlo o monopoly, prišlo najskôr o informačný náskok kníhotlačou a neskôr o informačný monopol internetom s tým, že prišlo aj o konceptuálny monopol v momente kolapsu ZSSR, lebo došlo k uverejneniu Koncepcie Sociálnej Bezpečnosti a Dostatočne Všeobecnej Teórie Riadenia, ktoré nielen ponúkajú pre väčšinu lepší koncept usporiadania spoločnosti, ale aj nástroj na analýzu a vytváranie systémov.

Prečo hovorím o budíčku?

Začneme tam, že globálne zákulisie (GP) vytvorilo anglo-americký močiar s centrálou v Londýne ako svoj nástroj. Tento nástroj má zdrojovú základňu tvorenú BigTech, BigPharma a BigBank. Bigtech sa dá ľahko prevziať, BigPharma sa práve teraz diskredituje covid „vakcínami“, lebo vyšla nie jedna, ale hneď tri štúdie o tom, že covid vakcína je ten skutočný zabiják a BigBank je zas závislý na US$ a vytvoriť nejakú krízu na to, aby US$ odrovnali nie je problém, hlavne pri náhrade ako je Bitcoin resp. centralizované kryptomeny s tým, že pri covid operácii príde o život minimálne 1 miliarda ľudí, hoci močiar čakal a GP podľa starých plánov plánoval oveľa viac.

Prečo hovorím o starých plánoch?

Tento systém riadenia sa rozpadáva a teraz je tu možnosť, že GP sa rozhodol rozobrať tento systém, lebo, buď zmenil svoju morálku, alebo sa mu to rozpadá pod vplyvom prostredia. Ak ide o prvú možnosť, tak GP sa pretransformuje na vnútorného prediktora Atlantického sveta, lebo je to potrebné. Lenže ak je vo veci tá druhá možnosť, tak členov GP to informačne zomelie neskutočným spôsobom a budú menej ako blázon, lebo Atlantický svet sa informačne pred nimi sa uzavrie, prejde do stavu samo-riadenia a vytvorí nie jeden, ale hneď niekoľko vnútorných/národných prediktorov Atlantického sveta, takže GP sa kvôli tomu stal irelevantným.

Totiž, GP svoje riadenie založil na prízemnej a nebeskej lži, nebeskú lož najskôr šírili kulty, a prízemnú lož zas veštiarne. Túto ich funkciu zas prebrali cirkvi a tajné spolky a následne cirkvi a médiá pod riadením tajných spolkov. Ale zostaňme pri médiách a cirkvách.

Aká je skutočná rola médií a cirkví?

Cirkvi sú mocensko-ideologické organizácie, ktoré nazhromaždili majetok, moc a vedomosti presadzujúc určité ideológie a tieto využívajú na presadzovanie záujmov aj GP t.j. riešia dlhodobé a strednodobé záležitosti. To isté platí o think-tankoch a školských inštitúciách.

Médiá zas presadzujú strednodobé a krátkodobé ciele s tým, že teraz mainstream a alternatíva (hlavne tá riadená) vytvára tandem na to, aby dav nahnali tam, kam potrebujú (nechajú dav dohadovať sa o dvoch lžiach a pravdu si nechajú pre seba). Lenže to prestáva fungovať a to z jednoduchého dôvodu. Močiar to prestrelil a či to GP naplánoval, alebo nie, je z hľadiska súčasnej situácie jedno, lebo ľudia aj kvôli lockdownom sú nejakým spôsobom agitovaní/vzrušení. Časť z nich prijíma to čo hlásajú médiá (vrátane riadenej alternatívy) ako svätú pravdu, pričom časť to síce vnútorne odmieta, ale na verejnosti mlčí (to je majorita) či už kvôli strachu, alebo preto že takto mu je život ľahší. A časť sa nebojí nazvať veci pravými menami (a síce ich GP necháva na pokoji, lebo im nechce robiť reklamu, močiar ide proti nim prakticky všetkými prostriedkami).

Čo je moja pointa?

Moja pointa je, že je len otázkou času, kedy vyjde najavo pravda o covid „vakcíne“ aj v mainstreame a potom dav povstane proti močiaru a dorazí ho. Lenže finančná kríza kvôli tomuto, alebo kvôli inému dôvodu môže prepuknúť naplno, a toto zas spustí ďalšiu lavínu odhalení, ktorá prinúti časť davu zamyslieť sa nad otázkou „ak v nám v tomto klamali, tak v čom ešte?“ t.j. dav dostal budíček, ktorý nebol príliš príjemný a to všetko na pozadí boja elít o prežitie resp. o moc s tým, že v nadchádzajúcom období už celé ľudstvo začne bojovať o prežitie.

Samozrejme, v takýchto podmienkach Rusko vyjde jednoznačne ako víťaz s tým, že ak sa priehrada Troch roklín pretrhne, tak sa Čína prakticky okamžite ocitne pod konceptuálnym riadením Ruska.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

15 thoughts on “Nepríjemný budíček pre masy

  1. “hoci močiar čakal a ”
    Stačí si pozrieť seriál Posledná loď.

    Myslím že to je film štátnej elity. Tento film prezentuje udalosti zníženia obyvateľstva nasledovne:
    V prvej etape sa odstráni 5 mld. ľudí (pandémia viacstupňová- prvý stupeň prírodná a druhý stupeň bude posilnenie epidémie cez nejakého blázna).
    V druhej etape o tom už veľmi nehovoria koľko je to ľudí ale bude to tých 2mld. (vírus sa z mutuje a napadne rastliny – nastane hlad)
    V 3 etape Američania urobia poriadok s pozostatkami ľudí ktorí ich napadnú

    Samozrejme američania v konečnom dôsledku budú za tých pekných v tom seriály. Hlavne “pragmatickí”. Zo seriálu vyplýva že Rusi sú zlí (prvá séria hlavne)

    Najvtipnejšie (bolo to skôr do plaču) boli tí akože vedúci amerických oblastí.

    Liked by 1 person

  2. Oracle, si jeden z mála, ktorý je otvorený novým “iným” informaciam” a pri tom si zachovavas “triezvy” pohlad. A paci sa mi aj diskusia ludi, ktora tu je. Mnoho uzitocnych informacii. Dakujem tebe a vsetkym, ktori tu prispievaju.
    Co pozorujem napriklad z vonku je, ze ludia su uz chyteni a da sa povedat, ze je rozhodnute. Mnoho ludi “ma konecne povolene” ruska vonku nenosit, ale aj tak to robia. Strach a informacie o “viruse” zasiahli ich mysle “podvedomu” mysel a ta kontroluje ich spravanie. Pouzil som slovo “rozhodnute” preto, pretoze ak sa emocionalne nieco dostane do “podvedomia” je to potom pre ludi, ktori na sebe vnutorne nepracuju tazko zmenit. Je to program, ktory bezi – automatika. A o tom, kolko ludi ide dobrovolne sa ockovat, ani nehovorim. Naozaj bude velmi zaujimave dalej sledovat vyvoj toho, kam to smeruje a bude smerovat. I ked studie, ktore ci uz od teba alebo od inych zdrojov hovoria jasne, ze to bude este riadna show….
    Niekolko zdrojov uvadza, ze močiar je vystraseny (ako pises ty) pretoze si uvedomuju iste veci a svoje zakulisne korporacie a ludi presuvaju masovo na zakladne, ktore su na Marse. Preco asi?
    A netreba samozrejme zabudat, ze v Cine su vybudovane obrovske mesta, ktore su momentalne prazdne, ale pre nejaky dovod sa budovali. Moze byt, ze ak priehrada praskne alebo sa k tomu bude schylovat – zacne sa obrovsky presun ludi do tych miest.
    Cakaju nas este zaujimave tyzdne a mesiace.

    Liked by 3 people

    • “v Cine su vybudovane obrovske mesta, ktore su momentalne prazdne” …tie mestá boli vybudované pre obslužný personál, t.j. Inžinierov,doktorov, vedcov a pod. presťahovaných z iných kútov sveta. Napr. vedci z Ukrajiny, ktorí stavali vesmírne rakety z korporácie Južmaš (rakety Zenit), stavbári lietadlových loďi z Mikolajiva atp.
      S tým Marsom si to ako myslel? pokiaľ viem tak kolektívny západ sa ledva dostane s ľudskou posádkou na ISS nie to ešte na Mars.

      Liked by 1 person

      • Ten SWIFT a ďalšie veci pojde nakoniec dolu z dôvodu kybernetických útokov a podobných “katastrofických” udalostí, ktoré sú už hodnú chvíľu ohlasované, kolektívny západ sa odpojí sám. Tak ako sa sám naočkuje GMO. Dnes je o tom pekný článok na zvedavci:

        “…. zpráva zveřejněná v loňském roce iniciativou pro kybernetickou politiku WEF-Carnegie vyzývá ke sloučení bank na Wall Street, jejich regulačních orgánů a zpravodajských agentur, aby bylo možné čelit údajně hrozícímu bezprostřednímu kybernetickému útoku, který povede ke zhroucení stávajícího finančního systému.”

        Liked by 3 people

  3. No na krypto by som sa moc nespoliehal, uz teraz je tam úplná závislosť s pohybom na burzu: 1.cbc – central bank crypto, je čistý big brother,
    2. Btc – totálny utok korporátnych skupin na ovládnutie kontrolného balíka z jednej strany, z druhej ťaženie ekofasistov kvôli spotrebe energie
    3. Altcoiny – napor špekulantov, malých aj velkych, v usa je úplne viditeľné, ze černosi a teenegers idu do nych s celým kapitálom, často požičanie, pre “istý ” zisk, v momente, keď začne besa , to bude cerstvy pusny prach do náboja “blm” protestov

    Tieto “finančné” dôvody na “revolucie” je istejšie spustiť a takto prekryť, ked to praskne s covidom …

    Páči sa mi

  4. Spätné upozornenie: Klasika a dačo k sociálnej mágií | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  5. Mám otázku k tomuto: “že pri covid operácii príde o život minimálne 1 miliarda ľudí…”
    Akí ľudia a v ktorých lokalitách je myslený úbytok tej miliardy?

    Páči sa mi

  6. je to myslené v rámci planéty. Avšak dá sa povedať, že medzi najväčšími postihnutými oblasťami bude Európa, Severná a časť južnej Ameriky, Južná Afrika, India, Austrália a pomyselným “víťazom” sa stane Izrael. Čína (aspoň pre mňa) je v tomto smere neznámo. Dopad vakcín na populáciu je veľké neznámo, avšak dá sa povedať, že radovať sa nebudeme.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár