900 zvierat sa teší na návštevu v ZOO

V posledných dňoch zaviala izraelská vlajka nad štátnymi budovami vo Viedni a v Bratislave. Ako to vnímať, kto za tým je a ako to s nimi skončí – o tom je tento článok.

Vztýčiť izraelskú vlajku počas kulminujúcej eskalácie konfliktu medzi Izraelom a Hamasom na Blízkom východe je len snaha močiara zapáliť taký istý konflikt jak v Rakúsku, tak na Slovensku. Len takí idioti ako rakúsky minister zahraničia Schallenberg a jemu podobní idioti na Slovensku môžu vyvesiť v takejto situácii izraelskú vlajku na štátne budovy. Navyše keď  ešte aj Erdogan, ktorý v tomto chápe viac, než títo poskoci močiara, povedal na adresu Rakúska: “chce aby moslimovia zaplatili za to, že židia boli podrobení holokaustu”. Tento rakúsky idiot mu kontroval takto: “Hamas je teroristická organizácia. S koldokola sa opakujúcimi útokmi proti vládam ako je rakúska, ktorá tvárou v tvár terorizmu stojí na strane Izraela, dokladajú tureckí politici opätovne ich údesné, hrôzostrašné chápanie práva.”

V krajine, kde je záplava moslimských migrantov, silná turecká komunita, časté demonštrácie Kurdov,  v krajine, do ktorej smerujú výbušniny pre teroristické útoky, kde prepukol justičný škandál ohľadom ISIL teroristu Mirsada O., kde prebieha vládna kríza a útoky na premiéra Kurza, ktoré odštartovala NEOS, kde Viedeň je už ani nie z polovice rakúska, vyvesiť izraelské vlajky a kontrovať Erdoganovi takou odpoveďou môže buď len idiot, alebo vlastizradca v službách močiara s úlohou preniesť blízkovýchodný konflikt aj sem. Druhou rovinou symboliky izraelských vlajok nad štátnymi budovami vo Viedni a Bratislave je nielen to, že sú tu silné zákulisné židovské komunity, ale aj to, že ak Izrael neudrží svoje pozície na Blízkom Východe máme tu ďalšiu migrantskú vlnu, no nie na nafukovacích člnoch, ale s okamžitou leteckou evakuáciou a tie biele vlajky s modrou dávidovou hviezdou budú viať na štátnych budovách už nepretržite. Šak oni nezjavne tam viali už desaťročia…

Slová Schallenberga som citoval z dnešných rakúskych novín Kurier, no podobný článok je aj v Kronen Zeitung.

Avšak v dnešných Kronen Zeitung je na strane 12 aj toto: Hlavný titulok “Stále nepríjemnosti s princom Harrym” Podtitulok: Nový dokument predstavený. Dnes slávi 3. výročie svadby s Meghan.  Pod tým svadobná fotka Harryho a Meghan, a fotka natáčania dokumentu s Oprah W. To by nič nebolo, ak by nad týmto článkom s týmto nadpisom nebola velikánska fotka bielovlasého muža v okne, bozkajúceho opicu (šimpanza v ľudskej veľkosti) s popiskou k tejto fotke: Konečne môžme otvoriť, teší sa majiteľ ZOO Pierre Thivillon z francúzskeho Saint-Martin-la-Plaine. Aj 900 zvierat sa teší na stretnutie s návštevníkmi. 70-ročný majiteľ dostal pusu od šimpanza.

Pôvodne som myslel, že je to len ďalšia z provokácií močiara. No nie je.

Je to odpoveď GP na idiotov typu Schallenberg a aktivity močiara. Prečo? Článok o Harrym a Meghan je ladený voči nim neutrálne až pozitívne, začína hrubo zvýraznenými slovami Los Angeles/Londýn. Voľne podľa Titulu filmu “Stále problémy s princom Harrym” Alfréda Hitchcocka vnímajú Briti princa Harryho ako narastajúci problém.

Z článku sú ohľadom izraelských vlajok vo Viedni a Bratislave podstatné tieto slová: Pár opustil pred cca rokom zlatý palác a neostáva so svojimi názormi za vrchom. (nemecky hinter BERG). Prominentní priatelia ako US hviezdna moderátorka Oprah Winfrey pomôžu pri šírení ich názoru. (ang. win-sloboda, frey – nem. frei-sloboda, neohraničenosť – neohraničená výhra)

Keďže je to voľne podľa filmu, tak to treba chápať takto: Anjeli (špan. los Angelos – biela vlajka s červeným krížom sa vyplavila na lodiach K.Kolumbusa do Ameriky) vnímajú Londýn a Britov ako narastajúci problém.

Slová: „Pár opustil pred cca rokom zlatý palác a neostáva so svojimi názormi za vrchom (hinter Berg,, za Bergom).“ „Prominentní priatelia ako US hviezdna moderátorka Oprah Winfrey pomôžu pri šírení ich názoru.“  sú dvojzmyselné, lebo začiatok článku je Los Angeles/Londýn.

Jeden zmysel: los Angeles skrze prominentné osoby USA pomôžu šíriť ich názory – to jest kritiku Londýna a ich poskokov ala Shallenberg.

Druhý zmysel: Londýn tieto aktivity má nielen za kopcom (nem. hinter BERG), to jest na Blízkom Východe, ale plánuje to aj pre strednú Európu a má nielen Schallenberga ale aj US prominentné osoby, ktoré majú v tom prsty.  (V USA sú dva nezmieriteľné tábory – močiar a Trumpovci.)

Opicu bozkajúci 70-ročný majiteľ ZOO na tej fotke hore nápadne pripomína 72-ročného princa Charlesa. Saint-Martin-la-Plaine leží neďaleko Švajčiarska – Ženevy. Názov tohto mestečka znamená doslovne Rovina svätého Martina, prenesene v tomto prípade aj v kontexte so slovami z článku o Harrym to znamená toto:

“Svätý Martin na rovinu odkazuje v mene Ženevy (GP), že 900 „zvierat“ to jest GP – najvyššie „zviera“ v akejkoľvek jeho podobe (podobe jeho nástrojov aj tých, ktoré sú veľkými zvieratami v „ZOO“, či priamo za mrežami – vždy bude za tým on –najvyššie „zviera” (9 je číslo, ktorého súčet cifier jeho násobkov dáva vždy 9)), sa už teší na „návštevu“ močiara a ich poskokov typu Schallenberg za mrežami ZOO kvôli konfliktu na Blízkom východe a snahe ho preniesť aj do strednej Európy. GP vníma Londýn a Britov ako narastajúci problém.“

Proste za toto Schallenberg, močiar a všetci poskoci močiara skončia v lágri za mrežami. A že jedni “americkí prominentní priatelia” šíriaci názory los Angelos (GP) nastrkajú za tie mreže aj tých amerických prominentných „priateľov“, ktorí stoja jak za eskaláciou za Bergom – na Blízkom východe, tak aj za aktivitami európskych „Schallenbergov“, je viac než isté.

No a je to aj odkaz ostatným, ktorí chápu, ako sa zariadiť…

Či sú podobné odkazy aj v inej zahraničnej, či slovenskej tlači – neviem, nehľadal som.

Dodatok po zverejnení o 19:19: rozbor Dnes slávi 3. výročie svadby s Meghan je v samostatnom článku tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2021/05/19/tretie-vyrocie-svadby-harryho-a-meghan/

9 thoughts on “900 zvierat sa teší na návštevu v ZOO

    • “…ak Izrael neudrží svoje pozície na Blízkom Východe…”
      Aký význam má Viedeň a Praha pre židov nie raz Pjakin ozvučoval – to poprvé.
      Po druhé – nie všetko má M.Zeman pod kontrolou, navyše čo sa týka množstva moslimov, Praha nie je Viedeň a je aj o dosť od nej ďalej než Bratislava a
      po tretie – nie vždy všetko je možné posudzovať šablónovite.

      Liked by 4 people

      • Po vyveseni izraelske vlajky na Uradu spolkoveho kanclere zareagoval dost rychle byvaly rakousky president a pritel M. Zemana, Heinz Fischer.
        “Proti jednostrannosti“
        Byvaly president Fischer kritizuje israelske vlajky na Uradu kanclere
        Rozhodnutí vyvěsit izraelskou vlajku s modrou hvězdou Davida na Uradu kanclere způsobilo spoustu zmatků. Zatímco Zamini je ve verbálním konfliktu s tureckou vládou a FPÖ se tato akce nelibi, ozval se bývalý prezident Rakouska Heinz Fischer a varuje pred tim, vzdat se neutrality.
        https://www.krone.at/2416845

        Liked by 1 person

    • A čo Budapešť? Vie sa ci je tam vlajka? Budapešť je tiež ovládaná židovskými komunitami. Varšava? Tam to asi nebude a nemá byť preco:) Ak nieje vyvesena vlajka v Budapešti, aj keď v Maďarsku sú tiež klany (nie močiar), tak je to len o vyschnúťi močiara ako v Rakúsku, tak aj na Slovensku, stači titulka novín, že bezpečnostné zložky znemožnili teroristický útok a ľudia si to dajú dokopy. V Čechách sú taktiež klany a aj močiar. Niekedy som čítal o tom ze sa tam budujú nové obce, neviem ako je to v skutku.

      Páči sa mi

  1. Pamätám si, keď môj starký hovoril, že príde čas, keď budú židia húfne utekať z Izraela, lebo nebudú mať vodu. A vraj sa budú kôli tomu sťahovať na Slovensko. Ak to ma byť pravda, znamená to, že sa im tu majú pripravovať podmienky a všetky náležitosti, aby neboli vypudení a aby sme ich prijali s otvorenou náručou. Boh nás ochraňuj, pred ich nájazdmi. Slovensko skončí, bude tu židostan.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár