Piaty bod komunistického manifestu

Popravde, malo by sa to volať Marxistický manifest, lebo so všeobecným blahom to má máločo spoločné a to hovorím preto, že ten manifest je pokus o opitie davu rožkom. Ide o to, že aj tá centrálna banka by vytvárala paralelnú vládnu štruktúru, ktorá by síce bola formálne podriadená vláde proletariátu, ale skôr by hrala rolu ropuchy na prameni, pretože by nielen práca bola organizovaná na princípe „hlupák má rád prácu a práca má rada hlupáka“, ale aj akýkoľvek technologický rozvoj a osobný vývoj by bol, ak nie rovno zastavený až zvrátený, tak aspoň mimoriadne brzdený.

Prečo to spomínam?

Pretože máme centrálne banky a parazitický finančný systém, ktorý nielen núti organizovať prácu na základe „hlupák má rád prácu a práca má rada hlupáka“, ale aj brzdí potrebný osobný a technologický rozvoj, a to tak, že sa z jednej strany odčerpávajú potrebné zdroje na technologický rozvoj a osobný vývoj. Presne tak, ako globálne zákulisie (GP) naordinoval až na jednu drobnosť, totiž podľa GP a elít/klanov dav konzumuje priveľa, a preto nielen pristúpili na covid-šialenstvo, ale aj na to, že budú mládež indoktrinovať marxisticko-trockistickými ideami založenými na permanentnej revolúcii, a takto chcú v podstate znížiť spotrebu davu a posunúť dav do pozícií, kde by dav bol znova závislý na výkonnosti biosféry, kým elity by boli prakticky všemohúci polobohovia t.j. zavedenie nejakej formy otvoreného atlantického otrokárstva alebo nejaká miernejšia verzia projektu zlatej miliardy.

Našťastie tento finančný systém končí tak z vnútorných dôvodov, ako aj vonkajších. Tie vnútorné sú o tom, že každá pyramídová hra skončí rovnako, lebo miera špekulácií a podvodov už presiahla únosnú úroveň resp. bez podvodu a špekulácií tento systém už nemôže fungovať. A tie vonkajšie dôvody sú rýchlosť obehu informácií a strata informačného monopolu resp. kontroly nad naratívom.

Čo to znamená?

Bude platiť to Dickensovo „budú to najlepšie časy, budú to najhoršie časy“, lebo bude záležať na tom, kde ste, resp. ako ste sa pripravili a po akej ceste ste sa vydali, či chcete urobiť seba a svet lepším pre každého, alebo ste sa rozhodli parazitovať na svete. Tak či onak-bude to obdobie ťažkého boja, skúšok a prakticky nekonečných možností. Hovorím to na základe toho, že ten finančný systém, ktorý na jednej strane vytváral neskutočné nerovnováhy v ľudskej spoločnosti na globálnej úrovni a ktorý na strane druhej poskytoval životne dôležité služby, prakticky zo dňa na deň zanikne resp. je v poslednej fáze rozkladu či tam je nasmerovaný. A pointa je v tom, že tie kontrolné systémy, ktoré tento finančný systém obsluhoval prestanú fungovať (čítaj podplácanie a financovanie médií či Sorosovych nadácií) t.j. je len a len na nás ako to dopadne.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Áno, bude tu čiastočný kolaps dodávateľských systémov spôsobené kolapsom finančného systému, a bude tu aj vyjavenie sa pravdy lebo GP a elity už nebudú môcť korumpovať nikoho a najímať hrdlorezov.

PS2: Jazvečík, už môžeš kľudne písať.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

Pridaj komentár