Otázky a odpovede č. 126

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať, napriek tomu, rozmýšľam nad tým. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem dve veci:

Ako sa riadia americký a iný patrioti a kryptomeny

Galina sa na to pýtala, ale sľúbil som ešte v pondelok, že to vysvetlím. Ide o to, že časť vplyvných Američanov v armáde a inde sa dali dokopy po tom, čo im došlo to, že USA strácajú priemyselné zázemie pri rozvoji Číny. Veci sa stali závažnými po tom, čo Clinton podpísal zmluvu NAFTA, ktorá podporila rozvoj susedov s tým, že takto len urýchlil dezindustrializáciu USA. Títo vplyvní Američania (najmä z prostredia armády) začali pracovať na tom aby tento nežiadúci trend zvrátili. Ich snahy brzdilo globálne zákulisie (GP) až do roku 2014-15 keď rozhodlo, že sa spustí perestrojka USA naplno a použijú k tomu Trumpa (proste boli im odopierané kritické informácie a materiálna pomoc). Skrátka, nechali ich konať v záujme USA s miernymi korekciami podobne, ako sa to deje s generálnou prokuratúrou (preto som mal takú reakciu na Ullysessove prekecnutie – pravdivá, ale nedostatočná informácia a skomplikovanie mojej práce). Lenže GP nerátal s dvoma vecami:

  • patrioti majú lepšiu informačnú prípravu než s akou rátali t.j. GP je čoraz viac vytesňovaný z procesov;

  • ostatné žrečské klany, hlavne v Rusku sa rozhodli, že sa tiež zapoja do celej veci, lebo vedeli, že riadenie GP dovedie ľudstvo do slepej uličky, takže začali školiť patriotov.

Čo sa týka kryptomien, tak áno, pohybujú sa v cykloch, ale teraz to bola korekcia, ktorú rôznymi trikmi zosilnili na paniku preto, aby mohli nakúpiť lacno. Ide totiž o to, že CB tlačia obeživo ako diví a veľkí inštituciálni investori sa chcú zo súčasného systému dostať, a preto prišli s tým, že vyvolajú prepad, aby mali možnosť na lacný nákup a po tom, čo nakúpili dosť, počkajú na to, kým ceny vystrelia samovoľne, lebo CB robia všetko preto, aby staré meny boli bezcenné t.j. pripravujú sa na krach systému.

Otázky a odpovede

Václav Čermák sa pýtal:

Otázka: Prosím o komentář k akci Cyber Polygon 2021 (https://www.newswars.com/cyber-polygon-2021-globalists-run-simulation-of-a-coming-cyber-pandemic-to-prepare-for-economic-reset/). Bude to něco ve stylu 9/11 nebo Event 201? Co od toho můžeme očekávat? Na co se připravit?

Áno, podľa toho, čo som počul, tak pripravujú show na budúci mesiac spolu s falošnou mimozemskou inváziou, pádom internetu a elektrickej energie. Rátam 3-10 dní chaosu v Sev Amerike-či aj inde, tak sa to ešte uvidí.

Palušo sa pýtal:

Otazka.
K Salvadoru sa pridáva aj v blízkej dobe Tanzánia. Predpokladajme, že sa pridajú aj ďalšie krajiny, kde už je hyperinflácia. Nastane veľký bum …. Čo na to povie IMF???

To je prvá lastovička, a elity mali podobné plány, ale len pre seba, preto MMF neurobí nič.

Soldier sa pýtal:

OTÁZKA: Ahoj ORI čo povieš na to,páči sa mi ako Robo Fico na každej tlačovke dá dolu to plexisklo ,prečo jeho verní na tlačovke si tiež nedajú dolu tie dusitka?

Vyjadruje svoj názor, ale bez toho aby dostal do problémov svojich kolegov.

Maia sa pýtala (píšem len otázky):

otazka:
1. Su to vyššie veci, ktore nepredpokladali a napr. aj na summitoch riesia ako to este udrzat, alebo uz dostavaju nove noty, ako veci podat tak aby ich nasrdeny dav nerozniesol na kopytach alebo ich GP nechava neinformovanych napospas alebo..?
2. Sme uz v covid finale?
3. SMER vyzera dost “vychillovane” a zda sa, ze maju veci pod kontrolou, RF povedal, ze si ani nevieme predstavit aki ludia za nimi chodia.(?) Su si isti predcasnymi volbami? Ak by vo volbach boil vitaznou stranou, ako by sa situacia u nas dalej vyvijala?
4. osobnejsia otazka, bude vdacna za odpoved. uvazujem este nad vyletom do afriky jul/august, mozno na dlhsie. myslis, ze to je dobry napad (neriesim obmedzenia ale nacasovanie/lokalita). resp. by ma zaujimalo ako to vidis s afrikou v najblizsej dekade, dvoch?

1. GP ich nechá napospas osudu, problém pre nich je, že dav rozdupe nielen elity, ale aj kontrolné mechanizmy

2. Áno, ale elity čakajú iné rozuzlenie.

3. Áno sú, a to z jedného dôvodu, táto čvarga dokázala, že nevie riadiť štát, a preto ľudia zvolia Smer.

4. Afrika bude zas kolonizovaná hlavne kvôli klimatickej zmene, lebo chlad vybudí nielen imgrantov, ale aj veľkú časť domácich.

Lubo sa pýtal:

otazky:
1. co hovoris na kryptomenu Veritaseum – VERI?
je zablokovana alebo sa da kupit?
ohrozuje banky a kap. trh?
ma vyznam si ju kupit?

2. chysta sa v juli nieco v Davose?
nejaky test alebo simulacia vypadku potravin?
https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/09/chystaju-nam-pani-sveta-na-jul-celosvetovy-kolaps/

3. dojde to po kolapse, (ak nejaky bude na Slovensku) do stadia, ze stat sa bude snazit, zhabat komodity obcanom? zlato, striebro…
alebo bude trestne nimi nieco kupovat?

1. Kúp to a pošli mi dajaké, ak máš a chceš (1-2 stačia), lebo je to výherná lotéria, pretože Veri je de facto DeFi (decentralizovné financie) a v podstate rieši rehypotekáciu a presvetľuje burzu, čo ale kriminálnikom na Wallstreat vadí – preto zavreli vynálezcu a výmenou za jeho slobodu mu dali náhubok vo forme NDA.

Adresa: 0xaAA24B07AAabA0361002033c4F0179410D05565F

2. Áno, ale Davos sa odkladá, pohli sa príliš skoro a teraz sa obávajú o krk.

3. Ak sa pokúsia zhabať, tak v podstate im zaklapne klapačka naprázdno (ak to samozrejme nie je uskladnené v sklade) a urobiť z toho ilegálne platidlo je recept na katastrofu pre vládu v časoch krízy.

Anavi sa pýtala:

Otazka:
Na “Narkóze” som zahliadla reportáž, kde sa vyjadrovali o tom, ako v septembri nastúpia do školy len očkované deti, tie nezaočkované sa budú učiť dištančne… Či k takému niečomu aj dôjde? Ďakujem.

Nápomoc genocíde, ale to pre vládu skončí škaredo kvôli vychádzajúcim sa informáciám.

Julo sa pýtal:

OTÁZKA:.
O čo myslíš, že ide?
(Vybral som zopár informácií z linky dole.)
A.
Hrozivo vyzerajúci variant koronavírusu B1.617.2 sa prvýkrát objavil v Indii. Svetová zdravotnícka organizácia ho nazvala „Delta“. Šíri sa rýchlo a takmer po celom svete. Odhaduje sa, že je ešte nákazlivejší, ako bol znepokojujúci variant B.1.1.7, ktorý sa prvýkrát objavil vo Veľkej Británii.
B.
Počet zistených prípadov koronavírusu v Moskve sa v posledných dňoch zvýšil o 80%, počet hospitalizácií pacientov s ťažkým priebehom infekcie sa zvýšil o 70%.
C.
Slovenská vláda dodnes nezriadila ani len funkčné pracovisko na okamžitú detekciu nových kmeňov koronavírusov.

https://www.hlavnespravy.sk/fakty-bez-patosu-prichadza-delta-nesmierne-nebezpecna-vlna-pandemie-caka-sa-ze-zacne-zabijat-ludi-aj-z-radov-zaockovanych/2577868

A. Ženú ovečky na očkovanie a utiahnutie skrutiek s tým, že použili novú viaczložkovú zbraň.

B. Iná viaczložková zbraň, asi variácia na to, čo vypustili v Indii. Byť na mieste anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, tak sa začnem obávať o svoj život, lebo Rusi im to nedarujú.

C. Nie je to len neschopnosť, ale zámerná participácia na genocíde. Ani sa nečudujem Pente, že balí kufre.

Julo sa pýtal:

OTÁZKA:
Poslankyňa za SaS Halgašová robila reklamu na múčne červy, ktoré EÚ určila pre ľudskú konzumáciu.
Ide o overtonové okno, ako zmeniť našu stravu?

https://www.hlavnespravy.sk/tak-teraz-si-idem-pochutnat-poslankyna-za-sas-halgasova-si-doniesla-do-prace-desiatu-s-cervami-ktore-eu-schvalila-pre-ludsku-konzumaciu-ako-to-zvladla-gurmanska-politicka/2578110

Iste, elitársky plán pre ľudský dobytok, ale u nás to narazí už len kvôli tomu, že kto to propaguje.

Julo sa pýtal:

OTÁZKA:
Naď prišiel na vládu s poranenou tvárou.
O akú správu od Hierarchicky najvyššieho riadenia ide?

https://www.hlavnespravy.sk/nad-prisiel-na-vladu-s-poranenou-tvarou-minister-vysvetloval/2578540

Hej, je to znamenie zhora a predznamenáva to, čo na neho čaká, ak si nedá pokoj.

Jaroslavkonopasek8618 sa pýtal:

OTÁZKA:
Zdar Ori. V Moskve a okolí nariadili povinné očkovanie, aj keď od začiatku tvrdili, že povinné nebude.. Čo sa zmenilo?

Jaro

To, že prišiel príkaz od močiara použiť novú zbraň, ktorá zhorší priebeh u zaočkovaných so Sputnikom V ako odpoveď na Putinovo víťazstvo v Ženeve. Háčik je v tom, že Putin sa vráti zo Ženevy a tomu zradcovi to nedaruje.

Jamart78 sa pýtal:

Otázka: Ahoj Ori, chcem sa spýtať, ako vidíš v blízkej budúcnosti ( od septembra) fungovanie škôl, úradov a podobne? Zaujímajú ma hlavne základné a stredné školy. Tento rok prežili žiaci prakticky pol roka online a stále nosia rúška. Bude po zmene, či kolapse zabezpečený chod škôl, alebo žiaci prídu o rok – dva (možno aj viac) výučby? Ako potom nabehnú na vzdelávanie? Vďaka.

Asi nie (aspoň nie celoplošne), ale rodičia otvoria „domáce školy“. Dodávam, že rozklad akademickej obce tým Covidom započal a jedine Rusi a Číňania to prežijú, všetko ostatné sa rozsype na zložky, lebo sa z toho stal náboženský inštitút.

Peter Peto sa pýtal:

Otázka
Zdravia ti Oracle mal by som otázku:
Teraz po samite Putin-Biden sa začal ozvučovať vstup Ukrajiny do NATO. Je to začiatok likvidácie banderovcov v Kyjeve a aj po celej Ukrajine?

Nielenže začína likvidácia banderovcov, ale aj likvidácia NATO a močiarnych štruktúr v celej Európe, lebo francúzske, nemecké elity a ostatné elity chápu, že na to doplatia škaredo aj bez toho aby Rusi pohli s prstom, ale Rusi to určite nenechajú len tak.

Dragon sa pýtal:

Otázka : chcem sa opýtať na skupinu allatra, či je to nejaká odnož ksb niečo podobné ktore učí ľudí byť lepšími alebo iimitacno provokačná činnosť GP voči ksb ? Lebo ľudia v mojom okolí sa o to začali zaujímať a neviem ci ich podporiť alebo ich odhovoriť

Jednoznačne je to imitačno-provokačná činnosť na neutralizovanie mnohých ruských hnutí s cieľom prevziať nad nimi kontrolu, veď to, že centrum je na Ukrajine a v Banderovcami ovládanej oblasti, hovorí za všetko.

Sloviena sa pýtala:

Otázka : Ori, myslíš si, že môže byť Fico ohrozený, keď Idiotovič stále ozvučuje ďalšie ŠTBácke čistky?

Otázka 2: aký máš výklad na údajný rituál na pláži, pri stretnutí G7?

Otázka 3: myslíš si, že deštruktívna vláda HEGERA a ostatní vlastizradcovia ničia Slovensko preto, že sú zaplatení, aby to robili, alebo sú vydieratelní, preto to musia robiť. (Ja si myslím, že druhá možnosť je,, bingo”. Neviem ktorí boli na stážach, školeniach, dlhodobých pobytoch, etc. v zámorí, alebo v centrále močiara na ostrovoch. Ale vychádza mi to tak, že tam stvárali psie kusy a držia ich za gule nejakými dôkazmi. Všetkých, ktorí bohorovne, vedome ničia Slovensko.)

1. Nie, lebo vie priveľa a ak ho predsa zaženú do kúta, tak jeho výpoveď pošle kde-koho spomedzi oligarchov a politikov za mreže na dosť dlhú dobu.

2. Ak myslíš na užitočných idiotov v červenom, tak ich rituál bol prerušený aktivistom, takže rituál sa obráti proti jeho iniciátorom.

3. Ja si myslím, že obe, lebo cukor a bič sú zažité metódy s tým, že je tu aj riadna dávka inkompetencie z ich strany, a doteraz reagujú tak, ako GP predpokladal t.j. voľky-nevoľky nasledujú blázna na jatky ako stádo oviec.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

35 thoughts on “Otázky a odpovede č. 126

  1. Nedá mi, na toto musím reagovať.
    “Otázka : Ori, myslíš si, že môže byť Fico ohrozený, keď Idiotovič stále ozvučuje ďalšie ŠTBácke čistky?”
    Odpoveď:
    “Nie, lebo vie priveľa a ak ho predsa zaženú do kúta, tak jeho výpoveď pošle kde-koho spomedzi oligarchov a politikov za mreže na dosť dlhú dobu.”

    V žiadnom prípade mu to neprajem, ale nikto tu neuvažuje s možnosťou, že môže byť ohrozený tak, že nebude mať ako vypovedať? Lučanský nikomu nič nevraví? Autonehoda Kollára nie je dostatočný príklad? Ak to bude kritické, môže mu ísť jednoducho o život. Potom žiadne výpovede nikoho neohrozia.

    Páči sa mi

  2. Ešte raz vďaka za prácu,ktorú robíš. So svojim jednoduchým sedliackym rozumom som si pod bezštruktúrnym riadením predstavovala niečo ako “podobné k podobnému”,alebo ” ćo hľadáš,hľadá teba.” To sa nám v živote všetkým stáva.
    Je pravda,na armádu myslím v posledných rokoch dosť často.Na známych a neznámych hrdinov,ktorí bojovali za Slovensko ,na Sitnianskych rytierov,kedy sa konečne prebudia,veď dokedy chcú čakať?
    Preto som až zvýskla od radosti,keď si napísal, patriotizmus a armáda spolu súvisí. Sú to neoddeliteľné hodnoty.
    Hádam je aj čas,spomenúť slovo Imperátor.Zatiaľ si predstavujem len jedného,o ktorom niečo viem.
    Odkedy Popolvár píše príbeh o Matúšovi a začal v antickom Ríme,na Caesara myslím dosť často.
    Takto autenticky vyzeral https://en.wikipedia.org/wiki/Tusculum_portrait je to jediná realistická busta,potom sa už len idealizovalo.

    Liked by 1 person

      • Je to možné. Môže byť trocha zložitejšie pochopiť rozdiel medzi bezštruktúrnym riadením a tým,čo nazývame tieňová vláda,resp.tí,čo rozhodujú za oponou. Ale nie je to tak,to chápem.
        Podstatný rozdiel je predsa v tom,aké sú ciele. Tí druhí veselo používajú okultné vedomosti k ovládnutiu a zotročeniu a populus sa všetkého neznámeho desí.Takýto stav trvá ….. no,pár tisícročí.

        Liked by 1 person

  3. Názov „Discovery Shows Human Cells can Write RNA sequences into DNA“ (Objav ukazuje, že ľudské bunky môžu zapísať RNA sekvencie do DNA) mi doslova vyrazil dych. Dr. Pomerantz so svojím tímom študoval veľmi neobyčajnú polymerázu, ktorá sa volá polymeráza theta (polymeráza θ (Polθ)). V sérii elegantných experimentov autori ukázali, že polymeráza θ bola schopná convertovať (prepísať) RNA „správy“, teda sekvencie do DNA. Urobila to rovnako dobre, ako reverzná transkriptáza vírusu HIV. Zároveň jej to šlo lepšie ako, keď „len duplikovala“ DNA do DNA. Inými slovami funkcia reverznej transkriptázy (RT) jej jednoducho „svedčí“ viac ako funkcia DNA polymerázy. Originálna práca bola publikovaná 11.06.2021 v časopise Science Advances (časopis má impakt faktor vyše 13).
    Čo z toho vyplýva? Ľudské bunky jednoznačne, bez akýchkoľvek pochýb obsahujú enzým, ktorý je schopný prepísať RNA do DNA. A? A očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19 je potrebné okamžite (najradšej so spätnou platnosťou) zastaviť. Nebezpečenstvo zabudovania vírusového proteínu do ľudského genómu je vo svetle súčasných vedeckých poznatkov reálne a vysoké.

    MUDr. Ján Lakota je onkológ.
    https://zemavek.sk/velky-problem-rna-sa-prepisuje-do-dna/

    Liked by 5 people

  4. Jedna zajimavost k Veritaseum: Uniswap interface aktualne blokuje obchodovani Veri. A to se uniswap oznacuje za decentralizovanou burzu. Nastesti, jak jsem rekl, blokuje ji pouze v interface, takze treba konkurencni burzu 1inch muzete pouzit k nakupu jako prostrednika (kupujete sice na 1inch, ale 1inch prostrednictvim sveho kontraktu interaguje s uniswapem)

    Páči sa mi

        • Z článku o rozdieloch medzi centralizovanou a necentralizovanou kryptoburzou :
          ” Decentralizovaná burza je trh, ktorý nespolieha na služby tretích strán na držanie finančných prostriedkov zákazníka. Namiesto toho sa obchody uskutočňujú priamo medzi užívateľmi v peer-to-peer spôsobe prostredníctvom automatizovaného procesu.”
          “Vo všeobecnosti sa oveľa ťažšie používajú, majú obmedzenú funkčnosť v porovnaniu s centralizovanými burzami a vyznačujú sa nižším objemom obchodu. A čo je najdôležitejšie, užívatelia nemôžu používať fiat peniaze (EUR, USD atď.) na nákup kryptomien.”
          “Decentralizované burzy sú zvyčajne iba crypto-to-crypto, čo znamená, že existujú obmedzené možnosti platby, pretože jednu obchodnú kryptomenu môžete meniť iba za inú (tj. nie je možné použiť eurá na nákup Bitcoinu). Napríklad ak chcete kúpiť Bitcoin v hodnote 1000 eur, budete mať oveľa väčšie šance na jeho skutočné získanie na centralizovanej burze, pretože bude mať dostatok objemu na skutočné dokončenie objednávky.”
          “Decentralizované burzy využívajú väčšinou skúsení obchodníci, ktorí by chceli zostať v anonymite, a skúsení obchodníci, ktorí hľadajú nižšie poplatky a sú ochotní prehliadnuť otázky týkajúce sa likvidity.”
          https://kryptosvet.sk/rozdiely-medzi-centralizovanymi-a-decentralizovanymi-burzami/
          Z uvedeného nevyplýva nič o kontrole nejakým algoritmom. Algoritmy sa používajú v AOS (automatizovaný obchodný systém), ktoré obchodujú nejaké aktívum na burze bez zásahu človeka. Keďže moje peniaze sú do posledného centu poctivo zarobené, nepotrebujem nejakú super anonymitu, aby nedajbože daňováci nezistili, ako a kde točím peniaze. Rovnako nie som príslušníkom mafie, takže jednoznačne mi vychádza ako použiteľná centralizovaná burza. Kliknem na Predať, alebo Uzavrieť pozíciu a mám na účte za mojich 100 litecoinov príslušnú čiastku v EUR v okamihu. Nepotrebujem pántu pri predaji toho istého množstva litecoinov čakať na týpka, ktorý je ich ochotný všetky kúpiť za cenu podľa mojej predstavy (buď vopred stanovenú, alebo okamžitú trhovú) k tomu ešte za iné krypto, ktoré zas ja nemusím chcieť. To je skoro ako inzerát na bazoši.

          Páči sa mi

          • @graul
            A algoritmus robí čo podľa teba?! Ty si naozaj myslíš, že dvaja ľudia si sadnú ku kávičke resp. pred počítač a začnú handlovať o tom, že kto dá za opciu na danú vec alebo akcie firiem či100 Litcoinov? To je prvá vec.
            Druhá vec je, že bez toho aby VŠETCI vedeli, že kto aké pozície uzatvára na burze budú sa opakovať tie isté podvody, ktoré teraz sú.
            Tretia vec je, že neskúšaj na mňa útok so slovičkárením.

            Páči sa mi

    • Muj osobni nazor je takovy, ze od te doby, co bitcoin prekonal $20k, je krypto v obrovske bubline a bude dal padat. Proste ten rust byl prilis rychly, vyhnany medialni masirkou, ktera ted naopak napomaha soucasnemu padu. Bitcoin spadne nekam na $20-$25k, eth $800-$900. Samozrejme to bude chvili trvat a mezitim jsou zde mraky prilezitosti k shortovani, ale to je na me moc velky risk.

      Liked by 2 people

    • Asi veľa coinov sa zrkadlí od bitcoin. Podľa pouciek je teraz v rezistencii ci supporte. To znamená ze pôjde hore alebo dole, musí prekročiť nejakú hodnotu, aby to spadlo ci vyletelo. Ak prekoná 43 000 tak málo by to ísť hore. Ak prekročí hodnotu 30 000 malo by ísť dole. Podľa viacerých obchodníkov pôjde bitcoin hore 🙂 ale nikdy nevieš, kde sa to zlomí.

      Liked by 1 person

    • s deltou je ten problem, ze jej priznaky su priznakmi sennej nadchy. ano, je to tak. asi potrebuje nech tu poriadne poprsi aby sa vycistil vzduch. v principe je to uz uplne jedno, z korony sa stava fraska.

      Liked by 6 people

    • Ten plán je jasný minimálne do roku 2025, tu sa síce často píše že tretia vlna nebude ale VB ju už má (minulé leto očkovaní neboli a žiadna vlna nebola) a RF tiež (hneď ako Putin vystrčil päty z krajiny vo viacerých oblastiach nariadili kvóty na očkovanie čo je de fakto povinné očkovanie, niekde ani bez očkovania neošetria človeka okrem urgentu). Ani u nás nič nenasvedčuje tomu že najneskôr na jeseň nespravia tretiu vlnu, tá proste príde či chceme alebo nie, tie 2 milióny zaočkovaných čo teraz lobzujú po svete bez príznakov sa o to postarajú. Na Slovensku ani nič nenasvedčuje tomu že by sa ľudia nejako bránili a organizovali aby zabránili niektorým plánom vlády (napr. povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov).

      Páči sa mi

        • Boli články aj na pravde (slovenskej), aj na RTVS niečo bolo o tom, neviem či som to pochopil správne ale je to akoby bol Fico prezident a Vallo prikáže v BA aby niektoré sektory/služby mali napríklad 60% zaočkovaných zamestnancov zatiaľ čo Fico hovorí o dobrovoľnosti…takto nejako napríklad postupuje štatutár Moskvy a píšu že je to na tenkom ľade… problém nie je že je to protizákonné podľa mňa ale skôr čo sa s tým bude robiť, ak sa chcú zradcovia sami usvedčiť tak okej ale ak sa im to bude tolerovať viac než pár mesiacov tak to bude zlé

          Páči sa mi

        • K dianiu v Rusku si popočúvat telekonferenciu Mišustina s Minzdrav, je tam aj Sobianin, ktorého vyzval,že povinné očkovanie môže nariadiť len hlavný hygienik Ruskej federácie…

          Delta vírus rastie rýchlo. Podľa Ginsberga je Sputnik V účinný na všetky formy koronavirusu..(čo dodať)
          Kľúčový moment predikcie je v počte mŕtvych v Británii posledný týždeň. 42 mŕtvych na Covid z toho 23 neočkovaných a 19 očkovaných. To je zároveň aj predikcia a našu jeseň. Očkovanie mRNA vakcinami bude veľký omyl…budú neúčinné…

          Liked by 1 person

Pridaj komentár