Otázky a odpovede č. 128

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať a možno to nebude ani v pondelok, ale v stredu. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Matelko zostáva na poste ministra financií

A to je pre perifériu anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne problém minimálne z dvoch dôvodov:

  • Matelko má na každého kompromat a to znamená, že ak príde na lámanie chleba, tak každého (vrátane Zuzky) hodí cez palubu, len aby si zachránil svoju kožu;

  • tento mesiac (júl 2021) vyjde pravda najavo o všeličom, vrátane covid-genocídy a vzhľadom na to, že táto koalícia vrátane Zuzky bude na mieste, tak rozzúrený dav vyštartuje po nich t.j. po tých, ktorí ich nútili testovať a očkovať de facto genocídnymi vakcínami a dali tejto ohavnosti tvár (ako sa zatvária očkovaní keď zistia, že buď sa im skrátil život o dosť veľa, alebo zostanú mrzákmi do smrti, či sa stali sterilnými).

Otázky a odpovede

Marek sa pýtal (dávam sériu otázok naraz):

Otázka:
1. Odvoláva sa Matovic, strašenie 3 vlny, téma očkovanie, nedostatok čipov pre automobilky, škoda hlási zastavenie vyrobi, tornado, zrutena budova na Floride, ľudia hlásia vo veľkom nežiaduce účinky vakcín, čo s nimi ďalej bude? ….Kam toto všetko smeruje? Ake scenáre môžu nastať v lete a na jeseň?
Mimochodom, sval, do ktorého sa pichá vcelicka sa vola deltovy sval a mame tu takzvanú delta mutáciu. Není to príliš okate?
Krajiny, kde sa ockovalo vo veľkom teraz hlásia práve medzi ockovanymi, ze majú ten delta variant.
Ďakujem za tvoju prácu a za ľudí ktorí sem chodia.

Straší 3. vlnou, ale vláda kašle na to, ergo chystajú nejakú špinavosť a smeruje to ku zámernému de facto kolapsu súčasného výrobného cyklu s tým, že zaočkovaní skončia buď mŕtvi, alebo ako invalidi s neplodnosťou. Dodávam, že pravda vyjde najavo tento mesiac a zmeny budú sa diať v Auguste a Septembri (aspoň to je tá prognóza, čo som počul a Basel III pre Európu už je v platnosti).

Čo sa týka delta variantu, nuž podľa niektorých je to iné meno pre chorobu zo zaočkovania a ja s týmto súhlasím, lebo urobili zo svojho tela manufaktúru na vírusy a či sa to všetko dá do poriadku, ešte sa uvidí.

Otazka:
1.Viem z osobného zdroja, ze učiteľom bolo povedané, že môže byť ze sa školy neotvoria. A keď, tak za istých podmienok. Lenže je mnoho rodičov, ktorí svoje deti nedajú testovať a ani očkovať. Co s nimi? Aké vidíš scenáre pre školy v septembri?

2. Extrémne sucho, vysoké horúčavy. Je to dôsledok technológie, alebo prirodzený vývoj prirody?
3. Par dni pred tým, ako vypuklo tornado, ľudia na meteo radaroch zaznamenali mrak v podobe terča. Bolo to zámerne? A ak áno, prečo, čo tým sledujú.

1. Zanikne súčasný školský systém, to je bez otázky, a čo príde po tom je otázne. A vidím to tak, že táto čvarga nebude pri moci.

2. Obe, technológia aj keď klíma sa mení je používaná na modifikáciu počasia, aby elity pretlačili svoju agendu, lenže zmienené satanistické elity z močiara už nemajú zdroje na to, aby to robili s mnohými technikami, tak používajú jednu technológiu, ale spustenú na maximum s tým, že takto sa stali viditeľnými.

3. Vito dal polovicu odpovede (nehnevám sa), lebo ak je na mieste radarová stanica (meteoradar alebo vojenský radar, či radar na sledovanie civilnej lietadlovej prevádzky), tak je to v poriadku, ale ak nie, tak použili HAARP technológie.

Otázka:
Teraz počas leta sú otvorené kúpaliska, mnoho ľudí je už ockovanych. Vypustaju podľa teba niečo do bazénov ti, ktorí sú očkovani? Len keď na to idem logickou cestou, tak človek zapácha aj podľa toho, čo konzumuje. Podla kvantovej fyziky je vsetko informácia. Preto žralok cíti na niekoľko km krv vo vode. Pretože prenos informácie sa cez vodu šíri ovela efektívnejšie a rýchlejšie a po druhe koža je najväčší orgán cez ktorý sa vylučuje z tela , tak prečo by to nemohlo byť aj od tých, ktorí už majú v sebe dávku. Ma to nejaký dôsledok na ludi, ktorí sú není očkovani?
Mozno divná otazka, ale vŕta mi to hlavou už niekoľko dní a moj pocit je, ze určite neísť do bazénov.
Ospravedlňuje sa vopred za toľko otázok, ale napadnú mi stále tak spontánne

Áno, ale len niekoľko týždňov po zaočkovaní spike proteín, po tom už nie. Čo sa týka ostatných prejavov, tak áno, ale nesnažím sa odhadnúť, ako a koľko.

Otázka od neho nižie:

Otazka:
Pozerám ME vo futbale a uz minule som si všimol, že hráči klakaju pred zápasom na kolená, kapitáni majú LGBT pásky, reklamy sú v duhovych farbách a uz nejakú dobu sa to príliš strka pred spoločnosť. O co im ide? Aký to má súvis? Rozvratenie hodnôt skutočnej rodiny? Viem, ze jediný kto s tým všetkým nesúhlasí je Orban a celá EÚ je kvôli tomu na nohách. Aký je tvoj názor na to?

Tento mesiac bol vyhlásený, ako mesiac pre LGBTI+ progresívcami a firmy zas na to pristúpili buď kvôli tomu, že sú podchytené de facto satanistickým močiarom, alebo kvôli tomu, že vo vedení sedia užitoční slniečkárstvom indoktrinovaný idioti. Toto správanie samozrejme vyvoláva odpor u ľudí, lebo na istej úrovni si uvedomujú útok na rodinu a to sa prejavuje nielen Orbánom (nielen globálne zákulisie-GP-ho vybralo ako svojho koníka) a ďalším odpisom EU, ale aj na internete, s tým, že firmy nazývajú pokrytcami.

Ďalšia vec je, že kritická rasová teória (critical race theory) je rasisitická a je pretláčaná tak progresívcami/slniečkármi/kultúrnymi marxistami t.j. tými istými kruhmi ako LGBTI+, ako aj agenda na rozbitie spoločnosti a presadenie marxizmu. Samozrejme, aj toto správanie vyvoláva odpor u väčšinovej populácie, lebo namiesto relaxu mu strkajú dole gágorom svoju agendu t.j. idú do extrému a v podstate sami likvidujú to, na čom pracujú.

Zuzka sa pýtala:

Otázka:
Nadviažem na Mareka a tiež poprosím okomentovať.
Tiež ma to celkom trápi čo bude v septembri, ja odmietam platiť pcr test a tiež som zvedavá ako sa k tomu postaví zriaďovateľ kedže robím v škôlke. Ak to tak bude ako píšu HS
https://www.hlavnespravy.sk/aky-bude-zivot-neockovanych-natlak-na-nich-graduje-od-1-7-skoncia-mom-ky-a-bude-potrebne-si-platit-za-pcr-testy/2590706
tak budem žiadať túto info písomne a podám žalobu za diskrimináciu.
Sme štyri nezaočkované a prísť o učiteľky v dnešnej dobe bude pre zariadenia likvidačné…

Pôjdem na úrad práce? Počkám pol roka ?…fakt netuším….tú výpoveď budú musieť dať oni….len tak ľahko im to nedarujem.

Toto Krčmeryho vyjadrenie je trocha mimo ak si myslí, že do mesiaca dvoch sa dostaneme do normálu
https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-krcmery-predpoklada-ze-dalsia-vlna-pandemie-pride-v-auguste/2591642
Celé mi to príde ako nátlak na očkovanie…veď to tvrdia denne…očkovať, očkovať…. alebo žiadna tretia vlna nebude…. len ten tlak na to, aby sa vakcíny minuli…tak strašia tých čo ešte nepodľahli…tieto fašistické natlaky snáď nemajú hraníc….

Je to fašistický tlak na spáchanie genocídy s vlastnými rukami, a je to dosť okaté, takže tvorcovia a podporovatelia na to doplatia viac než jedným spôsobom.

Čo sa týka tvojej otázky, tak požiadaj o písomné potvrdenie dôvodu a to urobí zo školy terč, viac než jedným spôsobom (diskriminácia+porušenie zákona na súkromie-tieto dve veci ma napádajú v rýchlosti) a keď odmietnu, tak predsa nastúp, lebo ak ti zabránia vo výkone, tak je to na nich.

A čo sa týka školstva, to sa zmení a môj odhad je, že prevládnu domáce/komunitné školy s online kurzami.

Tsurumi Rumi sa pýtal:

Otázka:
V týchto týždňoch a mesiacoch som čakal silné tlaky na majdanizáciu u nás a aj vo viacerých krajinách v rámci predprípravy letného vojenského ťaženia na východ. Ide o môj chybný úsudok, alebo sa prejavuje zásah vyššieho riadenia?

Ten tlak je tu, ale o prípadných protestoch médiá mlčia, ale nebudú mlčať o tom, že ako dav lynčuje ich hlásateľov, známe tváre a politikov kvôli podpore covid-genocídy. Čo sa týka ťaženia na východ, nič z toho nebude, lebo skôr krachne tento systém, než močiar dosiahne svoje.

Peter sa pýtal:

otázka:
Nevieš ako sa má Nikita? V pre Slovensko dôležitom prípade (asi najdôležitejšom) Judita sa to začína hemžiť:

https://domov.sme.sk/c/22689493/zabila-16-rocna-judita-kamarata-rozhodnutie-ma-medzery.html

Neviem, nemám na neho kontakt, žiaľ, ale odhad vývoja má dobrý.

Jarmat sa pýtal:

Otázka: Ahoj Ori, dochádza konečne aj na logiku v prípade eko agendy? https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/592572-iastec-caka-nas-elektrogate-brusel-zle-vypocital-emisie-elektrickych-aut/
Alebo už je v systéme toľko dier, že informácie začínajú pretekať a ONI nestíhajú upchávať tieto diery? Alebo je to nútené vypúšťanie pary? Vďaka.

Obe, nestíhajú upchávať a je to z časti aj riadený únik s cieľom rozložiť Brusel/koncetrák EU, čo aj ide.

Jakub sa pýtal:

Otazka:
1. Je vidiet ze sa pripravuje infopole, ze zo zodpovednosti za cokolvek co nastane koncom leta/na jesen budu obvineni neockovani. Uz to nebude konflikt vlada proti celemu narodu ako pri plosnom testovani a lockdownoch, ale medzi skupinami v ramci spolocnosti. Tu uz nestaci nechat hlupakov znicit si vlastny zivot ak tak velmi chcu, teraz tych hlupakov nasmeruju proti ludom co tak urobit odmietaju. Ako sa da takemuto vyvoju zabranit? Da sa takehoto konfliktu nezucastnit?

2. Ak by zaockovani mali skutocne umierat vo velkom, kto a ako sa postara o ich deti?

1. Nie, v tomto boji buď pôjdeme po tých, ktorí to spôsobili a podporovali (a nemyslím tým lynčovanie), alebo budeme spoluvinníci v covid-genocíde. Dodávam, že je to ich slobodné rozhodnutie, lebo mali tak prístup k informáciám, ako aj boli varovaní t.j. z tohto pohľadu sme čistí, ale nechať odkráčať spoluvinníkov by bola chyba/bol hriech.

2. Príbuzní, komunita alebo štát.

JanJohan sa pýtal:

Otázka: Kdy dojde k rozparcelování USA.?-bude to ještě letos?
Vyhrají vČR volby v říjnu liberalisti-podpindosi a nebo bude nějaké překvapení.?
Bylo v ČR úmyslně manipulováno počasí(tornádo)?Má to souvislost s Trojmořím?
Děkuji

Rozpad USA sa už deje, ale potrvá ešte mesiac dva, kým sa to naplno prejaví.

Čo sa týka volieb ČR, tak liberasti si prakticky ani neškrtnú, lebo podpora z USA im zanikne.

A čo sa týka tornáda, tak to je otázka, na ktorú zatiaľ nepoznám odpoveď, ale má to vplyv na to, ako sa spája Trojmorie/Medzimorie/nová Veľká Morava či Veľká Marava.

Maťo/nekorektný sa pýtal:

OTÁZKA :

1.) Myslíte si že (podľa momentálneho vývoja), je pravdepodobne už určené ( zatiaľ v akejkoľvek forme) naše spojenie sa s Maďarskom v rámci vziku tzv. Medzimoria?
2.) Alebo vzhľadom aj k dokončeniu Nord Stream 2, už prebieha naše pomalé pripájanie k Nemeckej Tretej Ríši a tým pádom k neskôr vzniknutému Európskemu Islamskému Kalifátu?
3.) Bude to zároveň znamenať aj akúsi “zmenu” alebo priamo odchod z štruktúr EU vo forme akú má teraz?
4.) Alebo som absolútne “mimo misu” a deje sa niečo úplne iné…?

Moc ďakujem a prajem mnoho šťaatia Vám aj VŠETKÝM…

Maťo

Dobré otázky, ktoré triafajú do podstaty, takže:

1. áno, ale podľa mňa riadiace štruktúry Slovenska budú rovnako previazané tak s ČR, ako aj s Maďarskom.

2. Nie, lebo projekt Medzimoria/Trojmoria/VM/R-U má väčšiu silu, ako zradcovia zo Sudet.

3. EU je v rozklade a Orbán už cuká.

4. Odpoveď vyššie.

Lubo sa pýtal:

otazky:
1. co hovoris na serial Simpsonovci?
odkial maju info, co bude v buducnosti?
alebo je to len prediktivne programovanie a chcu, aby to tak bolo?
2. niekde v 25 serii Simponovcou ukazali mapu Europy: obnova ZSSR, kde patrilo pod Rusko aj Slovenko, ale nie cele, asi polovica krajiny a potom smerom hore, cez Polsko k Baltskemu moru
Rozdeli sa Slovensko?

3. ak GP planuje dlhodobo, na 50-100 rokov dopredu, preco teraz tak vsetko tlacia do krajnosti a nejdu salamovou metodou?
preco chcu take radikalne zmeny za jednu dekadu? (2020-2030)
su neake casove slucky a musia stihnut neake veci do urciteho datumu?
ci preco?

dakujem

1. Niekto medzi spisovateľmi/producentmi je zasvätený t.j. majú infromácie a niekedy zas uhádnu veci.

2. Tá Mapa je dosť nepresná, a preto to vidím skôr na rozdelenie Poľska.

3. Zmeny v spoločnosti a v kozmickom prostredí.

Slavka sa pýtala:

Ahoj Oracle,
OTAZKA:
Je toto klima teror na Madarsko? Za ich postoj a vyjadrenia?
https://www.imeteo.sk/clanok/v-madarsku-zacali-obmedzovat-pitnu-vodu-ludom-rozdavaju-pokuty

Vdaka

Áno, ale dopadne to pre zmienené kruhy horšie než zle, ak vyjde najavo, že vody je dosť.

Constanze sa pýtal/a:

otazka:
1. ceske ministerstvo zdravotnictvi zakazalo cesty ceskych obcanu do ruska a tunisu, je to dalsi snaha podporit frasku vrbetice?
2. prezident zeman v unoru prohlasil, ze v zari skonci koronavirus. ted je cerven. zopakoval by to i dnes?
diky Oracle. vsechny zdravim.

1. Čiastočne, ale takto sa aj bráni voči očkovaciemu turizmu do Ruska.

2. Áno, lebo veci sa dejú rýchlo t.j. je to dosť dobrý odhad.

Student sa pýtal:

Dobrý den.
Otázka:
Jaké následky bude mít pro náš stát a energetickou soběstačnost či závislost na okolních státech do budoucna zákon ,, Lex Dukovany ,,?
https://1url.cz/AKq9b
Děkuji.

Pokiaľ Dukovany zostanú v štátnych rukách (vyzerá to tak, že sa dostavia), tak pozitívne, inak nie, s tým, že reálne len Rosatom môže dostavať tú elektráreň.

Vauban sa pýtal:

otázka: je 45 stupňov+ v Kanade nový trend? Ako sa to bude ďalej vyvíjať?

Skôr klimatická zbraň s tým, že to skutočne naštartuje už túto zimu ľadovú dobu (môže to byť aj druhá polovica tohto roku).

Klingacik sa pýtal:

Singapur mění přístup ke covidu

Všechna omezení plánuje zrušit a přestane dokonce počítat denní přírůstek nových případů, uvedla CNN.

Klíčovým prvkem pro tento přístup je vysoká proočkovanost. Singapur má aktuálně naočkované téměř dvě třetiny dospělé populace alespoň jednou dávkou.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/singapur-zmeni-covidovou-strategii-zrusi-omezeni-a-prestane-pocitat-nove-pripady-40364949

Otázka:
Bude takto vyzerať koniec Covidu? Ohlušujúce ticho a hromada mŕtvol?

Áno, je to to, čo hovoríš. Ale týmto sa spúšťa iná fáza celého procesu, konkrétne konečná fáza likvidácie satanistického močiara a tohoto systému a pochybujem, že GP ako celok to v súčasnej podobe prežije.

Lubo sa pýtal:

otazky:

1. ak mas nazor na Bidena?

Bol to skutocne on na konferencii v Zeneve?

Alebo jeho klon alebo niekto v maske?

Lebo vsetko nasvedcuje tomu, ze ma iny vyraz tvare, ine oci, usi…

Bud je senilny dedko alebo uz je mrtvy.

2. Prisiel by skutocny Putin jednat s klonom?

nebolo by to pod jeho uroven?

alebo su obaja nahradnici?

Ak ano, potom aky vyznam malo poslat tam figurky?

3. Naoko rokovali dvaja prezidenti, ale kto v skutocnosti rokoval s kym?

Lebo aj keby to bol skutocny Biden, tak ten ani nevie, kde vlasne prisiel a co ma povedat…

4. Preco vobec bolo potrebne to divadlo v mediach ohladom ich stretnuti.

Nemohli sa stretnut niekde v tunely pod zemou?

Aj tak maju celu zem poprepajanu.

dakujem

1. Neviem, ani jedna varianta nie je mimo hry.

2. Ktovie, ale cieľom nebola dohoda, ale vyslanie signálu o Ruskej suverenite a o prehre močiara/USA boja s Ruskom.

3. Áno, ale ako hovorím, nebol to cieľ.

4. Zodpovedané vyššie.

Kotka sa pýtal/a:

Otázka: Vieš, aky je stav zaočkovania u našej veľkej menšiny, t.j. aké budú prognózy demografického zloženia spoločnosti v budúcnosti?

Neviem aký je stav a oficiálnym štatistikám neverím, ale viem len to, že ak nezačnú makať, tak ich čakajú pogromy, lebo už ich nikto nebude vydržiavať

Lubo sa pýtal:

z ineho sudka:

otazky:

1. Vytvaraju sa na Slovensku neake oblasti, dediny, komunity, kde ziju neockovani ludia alebo ludia, kde sa dostane clovek bez PCR testu a ockovania?

vseobecny lekar

zubar

skolka

cele spolocenstvo alebo usadlost, dedina

dovod:

dnes som potreboval test k zubarovi a v celom mestu su uz MOMky pozatvarane, od zajtra uz len plateny PCR test.

2. co budeme robit od septembra?

Nerobim paniku, ani nie som zufaly, ale zacina mi priharat, aj zopar kamaratom, ktori mi ostali.

ak potrebujem najst pracu a vybavit urad prace, bez testu alebo ockovania si neskrtnem a nikam sa nedostanem.

3. co hovoris na proroctva, ze zlo bude vladnut 7 rokov

42 mesiacov pokoj, teda 3,5 roka a 3,5 roka vojna a potom koniec systemu a novy vek (neviem, v akom poradi, co bude skor)

Alebo aj tie proroctva su napisane GP a svet sa nikdy nevymani spod kontroly GP?

dakujem

1. Zatiaľ nič o tom neviem.

2. Do septembra toto skončí a to dosť neslávne, tak pre tých, ktorí pretláčajú túto agendu, ako aj pre zaočkovaných tým Západným sajrajtom

3. Blbosť, lebo je to programovanie presne na udržanie GP pri moci.

Zbojník sa pýtal:

otazka:
v nedavnom OO Pjakin hovoril o treste v podobe prirodnych katastrof, po celej europe sa objavuju tornada, Moskvu a Minsk zatopilo… je to zapricinene zmenou klimy, alebo sa “niekto” hra na boha?

Ako som už povedal, oboje.

Zdenko sa pýtal:

otazka:
Znamena Great Reset inac chapany ako velky vymaz podla architekta tohto geopolitickeho manevru Schwaba nastolenie noveho rezimu po pade kapitalizmu? Ak ano, tak aky rezim planuju presadit? Ak nie, tak ako bude vyzerat svet po Great Reset?

Plánujú presadiť čistý marxizmus-trockizmus, ale vesmír/HNR/Boh na to povedal, že nie, a tak veci idú k spravodlivej spoločnosti.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

48 thoughts on “Otázky a odpovede č. 128

  1. pekna praca.

    btw: “tento mesiac (júl 2021) vyjde pravda najavo o všeličom” co ta vedie k tomuto nazoru? Ako pravda uz vysla najavo o kdecom, ale pokial to nebude v spravach na Markize alebo Denniku N, zadubenci tomu neuveria a akoby to neexistovalo. Takze myslis, ze to bude na takej urovni, ze uz sa tomu MSM nebude moct vyhnut?

    Liked by 3 people

  2. Výborné otázky,skvelé postrehy,odpovede,ktoré vzbudzujú plachý optimizmus. Vďaka.
    Celý júl bude Bratislava hrdým mestom pyšných lgbt…atď.Uź začínam rozmýšľať,či Kolíková a Čaputová opäť,ako vlani verejne podporia Pochod pyšných sodomitov. Ak áno,čo to znamená.
    V tomto zmysle bude júl naozaj horúci mesiac .

    Liked by 1 person

  3. Díky Orimu za perfektní práci jako vždy. Vzhledem k tomu, že se mi tajně za zády nechala naočkovat moje drahá polovička navzdory mému vysvětlování podlehla radám známých, přál bych si, aby to celé prasklo co nejdříve . Je přesvědčená , že s vakcínou je navždy zdravá a já jsem blázen, který by měl věřit “vědě”. Tak jen doufám, že to opravdu praskne ve velké míře tento měsíc a alespoň některým očkovaným se otevřou oči a naskytne se možnost je zachránit. Neb bažina chystá asi další zvěrstva – je to sice z Aeronetu, o kterém si nedělám iluze, ale občas otvírají zajímavá témata.
    https://aeronet.cz/news/who-varovala-pred-vypuknutim-3-celosvetove-vlny-covid-19-a-vyzvala-de-facto-k-eliminaci-letnich-dovolenych-globaliste-chystaji-dalsi-uzavery-a-lockdowny-ale-tentokrat-spojene-s-povinnym-ockovanim/

    Liked by 4 people

  4. “Ten tlak je tu, ale o prípadných protestoch médiá mlčia, ale nebudú mlčať o tom, že ako dav lynčuje ich hlásateľov, známe tváre a politikov kvôli podpore covid-genocídy. Čo sa týka ťaženia na východ, nič z toho nebude, lebo skôr krachne tento systém, než močiar dosiahne svoje.”

    Médiá budú na rane hneď po politikoch, ktorým kryli chrbát. Takže informovať z podstaty veci nebudú. A ak budú, tak si neviem celkom dobre predstaviť ako, pretože sú v pasci. Viď posledný konflikt Schutza s Blahom. Tiez mám nutkanie podať na Schutza TO za nabádanie k diskriminácii a šírenie prejavov nenávisti. Nazývať nás verejne dobytok je cez všetky čiary.

    Liked by 3 people

    • Schutz-staffel bude rad ak ho bude riesit len policia, v Kosiciach zvykol vysedavat na letnej terase, kebyze tam sedi aj teraz, nebudem sa cudovat ak mu niekto “vysvetli”, ake to je kvicat. Ved Flegr uz takmer letel cez plot.

      ten potlacovany hnev sa bude musiet na niekom vybit a novinari s politkmi budu prvy na rane. Nechcel by som byt v ich kozi.

      Liked by 5 people

  5. Včera nám v práci prišiel list od Kolíkovej (robím na OS) v tom zmysle, že očkovanci majú prehovárať neočkovancov na včeličku. Mne to už začína okrem iného pripadať ako keby sa bavili s malými deťmi. Nehorázne. Mám dobré vzťahy s vedením, tak som sa ich vopred pýtala, čo bude v septembri, v prípade tejto hry, ak podmienka vstupu do práce bude včelička resp. PCR, kt. si nebudem chcieť hradiť. Odpoveď bola: “to nemôžu urobiť… ” ale tak isto “nemohli” ani pri testovani. Upozornila som ich, že sa budem brániť, podám na nich trestné oznámenie atď, keď ma nebudú chcieť pustiť do práce. Situácia u nás je taká, že čo viem, 3 sudcovia sú neočkovaní, úradníci neviem presne, ale väčšina je, asistentky asi 7 bez včielky. Je nás skoro 70. Reálne o nejakej jednote môžeme snívať, takže som zvedavá, kto vydrží prípadné tlaky…

    Liked by 1 person

  6. Oracle911,
    som dosť až veľmi znepokojený tvojou predpoveďou pre zaočkovaných. Či bude nejaký mladý býček plodný, alebo neplodný, je mi srdečne jedno. Ale Či mi moja žena, ktorá sa pod vplyvom psychózy dala zaočkovať zomrie, alebo nie, tak to mi teda jedno nie je. Takže váž slová. Inak sa hnev a všetka moja inteligencia postará o lynčovanie. A ver, že človek, ktorý stratí to posledné čo mu je drahé, nemá zábrany. Totiž už nemá čo stratiť.

    Liked by 2 people

    • Ja si ani neviem predstaviť mať za životného partnera niekoho, kto má tak opačný názor na tak zásadnú vec.

      Odočkovať sa už nedá, sú v tom samostatne sa replikujúce syntetické látky (nanotechnológie), ktoré museli kalibrovať aby obišli imunitný systém človeka inak by to telo vypudilo. Treba si tento popis prečítať aspoň 5x za sebou s porozumením. Snáď dostala placebo.

      Moja sesternica takto podľahla kecom otca, ktorý sa zjavil po 20 rokoch a chcel jej láskyplne darovať byt, na slepo prečítala papiere aj keď som jej predtým 10x povedal, že si to má zobrať domov a v kľude celé prečítať. Byt nemá, zato nejaké dlhy má na rozdávanie. Za chyby sa platí, tvrdo…

      Liked by 3 people

      • Mnoho duši urobilo medzi sebou dohodu este pred narodenim. Kto si myslí, že to tak nie je, odporúčam sa pýtať hlbšie otázky svojho vnútra. Alebo sú dnes dostupné uz aj knihy a dokumenty, ktoré to len potvrdzujú. Už som to tu písal, rok 2025 a 2030 sú pre nwo agendu najviac dôležité!!! Chcú, aby čo najviac ľudí, duši ostalo uväznených v 3d realite. Toto cele bude ešte viac nez zaujímavé. Oni nemôžu existovať bez nás, nemôžu pretože nasavaju energiu skrze temnú čiernu energiu, ktorej slúžia.
        Co sa týka placebo, na sk není žiadna placebo uz to aj sulk potvrdilo. Každý kto si dal DOBROVOLNE vcelicku, to urobil na úrovne duše. A každý ma svoju cestu spečatenu.

        Liked by 1 person

        • hnev je zlý radca a ešte horší vodca – zatemňuje zdravý úsudok. vyrieši niečo tvoj hnev? odočkuje tvoju ženu? Nie! Zbytočne dodatočne plytváš energiou.
          Spýtam sa takto: má tvoja žena nejaké negatívne príznaky, či následky po očkovaní? Ak nie, nerieš to, nechaj to tak a akceptuj tento stav. A v žiadnom prípade svoju ženu neplaš a nestraš možnými negatívnymi následkami očkovania – len jej tým ublížiš. Dosť že vakcína zaťažila telo, nepotrebuješ jej ešte aj ty rozbiť psychiku. Radšej jej kúp knihu Miroslava Hrabicu “Co nám telo říká… (druhé rozšírené vydanie) – bude sa hodiť. To, že sa tvoja žena dala zaočkovať má svoj dôvod.
          Zmenila sa po očkovaní nejakým spôsobom? Ak nie, tak čo ti bráni mať ju rád ako doteraz?
          Ak áno, vypýtaj si kontakt, ak chceš, a napíš.

          Liked by 3 people

          • popolvar67,
            Ďakujem.
            Tvoja odpoveď na moju reakciu bola jediná hodnotná. Súhlasím, hnev je zlý radca a ja som to písal tesne po prečítaní tej Jóbovej predpovede. Môj hnev moju neodočkuje, ale emócie vyvreli.
            moja žena chválabohu nemá žiadne nežiadúce účinky, ale dlhodobé sa môžu prejaviť až od 2 do 4 rokov. Som znepokojený a vyčítam si, že som radikálnejšie neprotestoval proti jej očkovaniu. takže som nasratý aj na seba. nič jej nevyčítam a mám ju rád a verím, že sa jej nič nestane, pretože každý človek je iný, na každého to vplýva inak a krmím ju D3+C.
            Ten fakt, že sa dala zaočkovať napriek môjmu odporu a odporu dvoch relevantných ľudí našich priateľov (lekár a magistra) je úplne nepochopiteľné pre mňa. Podľahla. A toto vymývanie mozgov ma naozej štve. Veľmi.
            Na koho si mám vypýtať kontakt? Myslíš na Teba? Bolo by mi cťou.

            A mimochodom dík za Matúša Čáka a všetko.

            Liked by 1 person

      • Tento mesiac (júl 2021) vyjde pravda najavo o všeličom, vrátane covid-genocídy a vzhľadom na to, že táto koalícia vrátane Zuzky bude na mieste, tak rozzúrený dav vyštartuje po nich t.j. po tých, ktorí ich nútili testovať a očkovať de facto genocídnymi vakcínami a dali tejto ohavnosti tvár (ako sa zatvária očkovaní keď zistia, že buď sa im skrátil život o dosť veľa, alebo zostanú mrzákmi do smrti, či sa stali sterilnými).

        Takže som jeden z toho rozzúreného davu. A je mi nepríjemné čítať, že milovaná osoba to má zrátané. Slová vážim, inak by si čítal úplne inú odpoveď. pochopil?

        Páči sa mi

      • Čudné prirovnanie.
        Alebo som sa zle vyjadril, alebo nechápete, že tí, ktorí do tejto chvíle nahovárajú ľudí a vyhrážajú sa stratou zamestnania musia byť zlikvidovaní.
        Oracle911… tomu môžem len ďakovať, že nám mnohým otvára oči.

        Páči sa mi

        • @materino
          Podľa toho čo si napísal Oraclemu (,… Takže váž slová. Inak sa hnev a všetka moja inteligencia postará o lynčovanie…) to vyzerá, že si sa asi zle vyjadril. (?)

          Páči sa mi

          • tento mesiac (júl 2021) vyjde pravda najavo o všeličom, vrátane covid-genocídy a vzhľadom na to, že táto koalícia vrátane Zuzky bude na mieste, tak rozzúrený dav vyštartuje po nich t.j. po tých, ktorí ich nútili testovať a očkovať de facto genocídnymi vakcínami a dali tejto ohavnosti tvár (ako sa zatvária očkovaní keď zistia, že buď sa im skrátil život o dosť veľa, alebo zostanú mrzákmi do smrti, či sa stali sterilnými).

            Takže som jeden z toho rozzúreného davu. A je mi nepríjemné čítať, že milovaná osoba to má zrátané. Slová vážim, inak by si čítala úplne inú odpoveď. pochopila?

            Páči sa mi

          • dnes.

            Takže máme tu RKC, ktorá ako organizácia je zapletená do nekalých činností (aj na Slovensku) a máme tu hromadu zaočkovaných, ktorí sa onedlho dozvedia, že buď sú do konca života zdravotne hendikepovaní, resp. ich život sa očkovaním skrátil o niekoľko desaťročí s tým, že aj z ich detí sa stali mrzáci so skráteným životom. To znamená, že tu bude dav, ktorému už bude jedno či žijú alebo nie, a ktorý chce len zadosťučinenie, a preto nielen podpálené kostoly (aj tu) a prevrátené sochy sa stanú tento a budúci mesiac všednou záležitosťou, ale aj lynčujúci dav, ktorý chce vidieť krv toho, kto vydal nariadenia a reklamu na očkovanie. A mám ten nepríjemný dojem, že tí, ktorých dostane dav do rúk, dopadnú ako pakôň chytený svorkou hyen (škaredé, gúgliť to len na vlastnú zodpovednosť). Dodávam, že zmienené udalosti budú koncom nielen organizovaných vierovyznaní, ale bude to aj koniec kontrolných systémov a doterajších hierarchií.

            Páči sa mi

  7. Ja neviem, píše sa tu optimistický, že všetko praskne, všetko vyjde na najavo naši politici skončia budú bráni na zodpovednosť atď. Čo znie dobré a človeku dáva nádej že to bude čoskoro dobré. Ale čo sledujem tak ja to nejako optimistický nevidím. Veď oni nás na to očkovanie priam dokopú. Človek čo nebude zaočkovaní ani nevyjde von, nebude môcť do práce, do obchodu k lekárovi atď. Veď oni nás vyvraždia, tak či tak, buď nás vyhladujú alebo zaočkujú. Ale smrť je istá v každom smere. To musí už vidieť aj slepí že je to apartheid národa, genocída na ľuďoch priam nacistické praktiky v mierových časoch. Ale ti hore sa tím ani netaja , robia to v priamom prenose. To ešte je niekto čo verí že to robia pre naše dobro a zdravie ? A najhoršie je že to s tým očkovaním neskončí a bude sa pritvrdzovať ďalej. Ak si niekto myslí že sa zaočkujeme, a bude pokoj, tak je na omyle. Ďalej sa pôjde po majetkoch a neviem až kam to pôjde , ale asi po zlatej 1 miliarde ľudí.
    Neviem, všimli ste si že mesta a obce vo veľkom stávajú opravujú, cesty, chodníky, ciklochodniky, rôzne projekty atď. Aspoň tu na Spiši to sledujem. Čo je za tým všetkým? Doteraz nebolo peňazí na nič a zrazu v čase krízy peniaze sú ? Je mi to divné.
    Možno som príliš pesimista aj zúfali z toho. Veľmi sa bojím čo príde , ale nie tak o seba ale o naše deti. Ak máte niečo optimistické dajte to tu a ak máte nejaké rady ako bojovať proti vakcinácii tak dajte.
    Ďakujem.
    S pozdravom Štefan f.

    Liked by 2 people

  8. Súhlasím, že tlačia “naše” jelity na pílu, ale sme pomerne dôležitá oblasť, ak už nie štát. Ak budú tlačiť aj naďalej, dovolím si tvrdiť, že tu nietko dostane po papuli. Neštruktúrne sa niekto nájde a bum bum.
    Tie telefonáty, že bude bombovo tam a tam nie sú náhodné.
    A potom pustia do gatí všetci zainteresovaní.
    Ale skôr si myslím, že to pôjde po dobrom.

    Liked by 2 people

  9. Zdravím.
    Ešte ma napadla taká vec ohľadom vakcíny. Vravia že človek by nemal konzumovať alkohol vo väčšom množstve po vakcinácii. Ak človek ktorý je vakcinovaný pod násilím, by skonzumoval väčšie množstvo alkoholu a hlavne poriadnu domácu 52% pálenku , nedokázalo by to tu vakcínu eliminovať ? Možno to je totálna hlúposť ale dnes ma to tak napadlo. Aký máte na to názor ? Ďakujem

    Páči sa mi

    • čo som čítala, tak teoreticky čerstvo po očkovaní jód, zinok, vitam.C,D. Alkohol podla mna nie je na zneskodnenie mRNA ale teoreticky oslabuje imunitny system a tak skor clovek ochorie, ci uz na COVID (treba si uvedomit ze aj v pripade neskodnych vakcin proti tetanu apod. to znamenalo, ze clovek prekonaval ako keby ochorenie v slabej miere, mne 3x odmietli pichnut protitetanovku lebo som mala nadchu) alebo na hoci co ine

      Páči sa mi

  10. Prekonal som covid a mám špecifickú imunitnú odpoveď – IgG. Prvý rozbor z krvi začiatkom novembra IgG 10,43, druhý odber vo februári IgG 17,8, tretí odber začiatkom marca IgG 14,5… V auguste si dám spraviť ďalší rozbor z krvi. Ja špecifické protilátky mám…
    A majú ich aj zaočkovaní? Zúčastnili sa dobrovoľne experimentu. Tak by ich aj mohol zaujímať výsledok experimentu na ich tele. Zaujímajú ma najmä tí, čo ochorenie neprekonali ani nebolo u nich podozrenie na ochorenie a dali sa zaočkovať, akú hladinu IgG majú. Lebo ak žiadnu, tak potom je na mieste otázka: dostali placebo?, alebo sa stali GMO produkujúcim vírusový spike protein?, a teda si nebude ich imunitný systém vyrábať protilátky sám proti sebe – to by bolo potom autoimunitné ochorenie. Tak ma napadá: a nie sú všetky tie ťažkosti z očkovania vlastne prejavom autoimunitného ochorenia, vyvolaného očkovaním?
    To je jeden aspekt – zdravotný.
    No pozrime sa aj na aspekt spoločensko-právny. Vieme, že vírus a všetko s ním súvisiace bolo patentované už dávno pred “covid pandémiou”. Vtedy sme rozoberali tento patent z pohľadu pôvodu vírusu: ak je to prírodný vírus, ako to tvrdili na začiatku, tak patent je neplatný, lebo príroda sa zatiaľ patentovať nedá… Ak je patent platný, tak je to potvrdenie, že tento vírus je umelý laboratórny výtvor.
    No pozrime sa teraz na to, že nebol patentovaný len vírus, ale aj všetko s ním súvisiace. To jest aj vakcinácia. Ak mRNA vakcíny spôsobujú prepis pôvodnej ľudskej DNA, a výskumy prezentované v najprestížnejšom lekárskom vedeckom časopise potvrdzujú, že ľudské telo obsahuje polymerázu umožňujúcu prepísanie RNA do DNA (doteraz platila biologicko-medicínska dogma, že to možné nie je), a zaočkovaný jedinec produkuje vo vlastných bunkách vírusový spike proteín, to jest stáva sa krížencom človeka a vírusu – GMO, tak potom podľa patentového práva sa stáva aj on vlastníctvom toho, kto si ten vírus dal patentovať. Ten vedecký článok o možnom prepise RNA do DNA je Overtonovým oknom k spochybneniu ľudskej podstaty u zaočkovaných a prvým krokom k tomu, aby si v budúcnosti niekto uplatnil svoje patentové práva aj na zaočkovaných – dobrovoľne zaočkovaných, o čom je záznam v centrálnom registri. Tie patenty sú registrované patentovým úradom USA. Myslí si niekto, že americké súdy rozhodnú v neprospech vlastníka patentu? Americké súdy, kde platí princíp precedensu? To by padol celý patentový systém… Ale kto ho vie… Ten vírus je nevyspytateľný a možno miesto civilizácie zlikviduje brzdu technologického pokroku – patentové právo…

    Liked by 3 people

    • popolvar67,
      týmto číslam vôbec nerozumiem. Ak to znamená dobro, tak gratulujem.
      ja Ti môžem prezradiť, že poslednú chrípku som mal v roku 1977. Celý pracovný život som nebol PN.
      Teraz sa na mňa valia starecké choroby ako reuma, obličky… ale chrípka a COVID sa mi vyhýba. Toto nie je sťažnosť.

      Liked by 1 person

  11. Čudné prirovnanie.
    Alebo som sa zle vyjadril, alebo nechápete, že tí, ktorí do tejto chvíle nahovárajú ľudí a vyhrážajú sa stratou zamestnania musia byť zlikvidovaní.
    Oracle911… tomu môžem len ďakovať, že nám mnohým otvára oči.

    Páči sa mi

Pridaj komentár