Prvá vlna SNP podľa všetkého bude krvavá mela

V porovnaní s tým Dóžove povstanie bolo prechádzka ružovou záhradou. Vysvetlím to:

Každý väzenský dozorca vie, že odsúdený na skutočné doživotie je nebezpečný preto, lebo nemá čo stratiť t.j. inštinkty na prežitie sú maximálne potlačené a takého človeka ak sa rozhodne škodiť prakticky nič nezastaví resp. nič čo nie je smrteľné alebo nevyradí dotyčného z boja. A dav, ktorý je tvorený takými jedincami je prakticky nezastaviteľný (niečo ako film Svetová vojna Z).

A keď k tomu celému pridáme fakt, že relatívne pomaly, ale isto sa formuje informačné pole podľa ktorého vakcína nie je len možná smrť a možné zdravotné ťažkosti (aj ja počujem o úmrtiach vo svojom okolí), ale istá smrť a trvalé zdravotné ťažkosti (Blahov status a toto anglické video s názvom “Ak ťa nezabije covid, tak očkovanie proti nemu” alebo video o smrteľných zdravotných komplikáciách či správa z Viedne o tom, že denne 50 zaočkovaných kolabuje po zaočkovaní), tak vznikne dav, ktorému je jedno či žije alebo nie, a chce škodiť za každú cenu tým, ktorí ich poškodil. A to podľa mňa znamená tieto veci:

  • prví, ktorí vyrazia po čvarge budú tí, ktorí teraz posmievajú  antivaxérom, ich budú nasledovať tí, ktorí podľahli propagande a nezaočkovaní rodičia zaočkovaných detí;
  • bude to celosvetoví jav t.j. Naďova mobilizácie nielenže, tejto vládnej čvarge nepomôže, ale rovno prihodilo polienko pod kotol, ktorý vybuchne im do tváre;
  • druhá vlna SNP bude o suverenizácií a budovaní nového štátu.

PS: Napriek tomu, že neželám tejto čvarge nič dobré, nevyzývam nikoho aby zobral spravodlivosť do rúk a nikoho nevyzývam k násiliu, ale na druhú stranu želám im aby boli odsúdený za genocídu po tom čo sa postavili pred tribunál.

50 thoughts on “Prvá vlna SNP podľa všetkého bude krvavá mela

  1. Dobré ráno,Oracle ,ako by si zhodnotil včerajšok ,ani nie tak účasť,skôr na celkovú atmosféru?
    Musíme byť objektívni,stáť včera na slnku a dostať ešte zo seba naviac emócie vzdoru,takmer nadľudský výkon. O čo jednoduchšie to mali majdanisti za SS,protesty sa konali pri cca 15 stupňoch,profesionálni herci s rutinou gradovali svoje vystúpenia(však T.Pauhofová,Richard Stanke?)
    Vrátim sa ešte k teplu. Kedysi v 60 tich rokoch , prof.Charvát povedal študentom medicíny tieto slová:”Študenti,ak je teplota vzduchu vyššia ako 25stupňov,neučte sa,je to celkom zbytočné. Mozog je v útlme.Učte sa radšej v noci.”.
    V noci sa možno lepšie učí,v noci sa však aj “lepšie” útočí. Nad ránom začal útok na ZSSR,začala Bartolomejská noc,Krištálová ,atď. Snáď len Bitka o Kursk,keď sa bojovalo vo vražedných horúčavách a suchá rozpálená step horela,bola výnimkou.
    Ale výnimkou bola preto,lebo Ruskí vojaci už nemohli ustúpiť .O tomto to je.

    Páči sa mi

      • Štylisticko pravopisné chyby ma v tejto situácii zaujímajú najmenej. Zaujíma ma či mal včerajší protest nejakú váhu, keďže bol “ukradnutý” Kotlebom…

        Páči sa mi

        • Nebol an tak ukradnuty ako kontrolovany. Uz je snad kazdemu jasne age agentury riadia LSNS a za akym ucelom. Inak tie vyhovorky o poskytnuti nejakeho zeleneho pristresku a aparatury za par tisic boli znacne trapne. Ma to ten isty priebeh ako pri Gorile , no a tam sme sa uz poucili, alebo …

          Páči sa mi

          • Všetko,čo je organizované,voľby ,zdravotníctvo,médiá,prepytujem “protesty”,je proti nám.
            Začínam vážne uvažovať,že jediné,čo má zmysel,je náš každodenný boj ,hodiť každý deň svoju hrsť piesku do súkolia. Veľmi sa mi páčilo tých 18 občanov z Horného Sŕnia,ako protestovali proti zablokovaniu hranice s ČR.

            Liked by 4 people

        • Môj názor – rozdeľuj a panuj. Buďme realisti, pokiaľ sa všetci nezjednotíme ZA Ústavu SR, (ktorej sme sa vzdali minulý rok), teda nie za vlajky Kotlebovcov, SHO a iných, nemáme sa dnes v prvom rade o čo oprieť a zametajú s nami dlážku po gestapácku. Popri tom poukazovať, že existuje aj iné svetlo na konci tunela, iné (konečné) riešenie kovidovej otázky, iný návrat do (nového) normálu, ktorý už bude založený na skutočných proľudských hodnotách (alternatívna koncepcia globalizácie), nie na planetárnom opichaní “vakcínou”.

          Liked by 2 people

          • Všetci sa nezjednotíme za žiadnych okolností. Včera sa ukázalo, že Pjakin má pravdu, keď tvrdí, že demonštrácie nič neriešia. Včera sa len trápne snažili zverejniť slabí “politici” a predseda trápnej ministraničky (SHO). Stratený protest a zrejme sklamaní účastníci.

            Liked by 2 people

            • Nemáš až tak pravdu. Hoci je pravda, že vo všetkom sa nezjednotíme, ale zase nemôžeme zaspať na vavrínoch. Svet, ktorý prichádza bude úplne iný aký je teraz. Poviem to obrazne. Teraz sa nachádzame akoby v roku 1944. Tak ako vtedy sme bojovali o prežitie, tak bojujeme aj teraz. Aj SNP nezačalo podľa plánu, ale svoj účel splnilo a do nového sveta po WWII sme vkročili so vztýčenou hlavou. A to isté platí aj teraz.
              Súčasný protest chápem ako predskokana udalostiam, ktoré prídu. Teraz ešte nie je vhodné aby sa karty odkryli. Ešte je skoro na vystúpenia konkrétnych osôb, situácia na to ešte nedozrela. Ako som uviedol, teraz vystupujú predskokani, avšak a to netreba zabúdať, za plnej podpory čím ďalej tým viac rozvíjajúceho sa info poľa. Je to príprava a podpora ľudí. Ako som už skôr uviedol, súčasný protest bol dobre podchytený a zabezpečený. Nezabúdaj, ľudia musia cítiť, že vždy je nádej, že vždy je šanca a prostriedky danú situáciu zmeniť. A na druhej strane sa vytvára aj tlak na systém a ten robí chyby. No a ten na Slovensku je v tomto majster.

              Netreba zabúdať, že močiar na konci bude nútený pod tlakom okolností a písaných a nepísaných zákonov zverejniť to čo chcel spáchať. A tento proces už začal.

              Liked by 3 people

              • Až na to že to viditeľné podchytenie vyzerá na prácu s davom prospech ĽSNS.
                Aj keď t asi nebude praví cieľ.

                Asi nám dajú nám znova dávajú na výber medzi “nacizmom” a liberalizmom.

                nacizmom je v úvodzovke pretože v tomto prípade pôjde skôr o ideologickú disciplínu. Až potom o nejakú ideologickú nadstavbu tej disciplíny. Čo samozrejme môže vyzerať dobre ale Čeloveka to z nikoho nespraví.

                Páči sa mi

                • @Dušan
                  Problém s tým podchtením je len jeden, ĽSNS na to šiel veľmi okato (všetko v ich farbách a vlajkami) a odpoveď organizátora na otázky protestujúcich ohľadom stanov a vlajok ĽSNS bola skôr výhovorka.
                  Takže energia davu nebola prevzatá ĽSNS, ale presunutá do oveľa deštrukčnejších činností.

                  Liked by 1 person

    • Šiesta kolóna. Bijú sa do hrude akí sú národovci, ale pritom je z nich viac škody ako úžitku. Niekedy ani neviem či sú krátkozrakí, hlúpi alebo to robia naschvál. Pekné reči o tom ako sa majú národné sily spájať, o tom ako sa treba spoločne postaviť proti covid fašizmu bez ohľadu na to z akého si tábora. No a potom tu máme stranícky protest ovešaný zelenými vlajkami. No k čomu to bolo dobré … nech mi niekto vysvetlí…

      Páči sa mi

      • Robia to naschvál. Kotlebu si Fico vychoval od začiatku, od jeho excesov hnedej uniforme. Ukazovali národu, ako prenasledujú národovca atď., pritom (podľa mňa) si ho Fico chystal na umlčanie naozajstných národných síl. Lebo už tu je Kotleba, tak načo iní … To všetko medzi tým, aj počas Kotlebovho šéfovania v BB bolo divadlo. Kotlebovci sú úplne taká istá banda ako ostatní v parlamente. Ukazuje to ich hlasovanie.

        Páči sa mi

          • Dušan, nehovorím že Fico je všemocný, ale rozhodne je dobrý taktik a plánuje dlhodobo dopredu (nie som jeho stúpenec, ani žiadnej inej strany). To o ňom a Kotlebovi som napísal, lebo už dlho mám z nich dvoch ten dojem. Možno sa mýlim, nakoniec sa ukáže, či je Kotleba vôbec na niečo dôležitý …

            Páči sa mi

            • Ďakujem za vysvetlenie. Ale nemyslím že Fico môže niečo robiť s Kotlebom. Veď Kotleba je kŕmený kašičkou už dlhší čas. Dokonca dostáva “kniežacie” rady od ľudí zo švajčiarska. Norovi z infovojny jasne povedal Na otázku: Prečo 1488? Odpovedal Kotleba to uvidíš. Aj keby to nebola pravda. Už z pohľadu z boku čo všetko prebehlo okolo ĽSNS hovorí o manipulácii.

              A potom si myslím že Fico veľmi neriešil bezpečnostné zložky. Tam boli onakvejšie tlaky. On ich ani priamo nemohol riešiť, pretože by sa začali viesť reči o Ficovy ako o diktátorovi ktorý má na povel políciu/SIS. Fico môže rátať len s našim pochopením obecného chodu vecí. Kedy môže vyhlásiť v našej kriptokolonii:
              “Ja by som aj šiel podľa vašich príkazov (verejne neverejných), ale vidíte ľudia sú silno proti.”

              Myslím že takáto situácia nastala pri zakotvovaní rodiny ako otca a matky v našej ústave. A to isté platí aj o navrátení Gapčíkova. A to isté platí o plynovode na ukrainu aj keď tam to bolo skôr jeho majstrovstvo a asi aj žiadosť od nadnárodného riadenia na stabilizáciu. Pričom riešenie bolo založené na našej priemernej morálke (dobrotivosti).

              Liked by 3 people

      • V tomto zmysle som to napisala na KSB forum na tga, kde ma za to niektori zvozili a kotlebu chvalili. K tomu som este predtym pridala Danove video, kde rozobera Drgonca, ktory hovori, ze zostava uz len nasilna cesta. Tak som podotkla v rovnakej skupine, ze aj na roxori mozo raz pride. To sa adminovi tiez nepacilo. Som rada, ze sem chodia mozno o nieco viac rozhladenejsi ludia. Kotlebovci zdikretivalinceli protest a to dolezite o memorande ludia nepocili lebo poodchadzali. Vratane nas.

        Liked by 2 people

        • @Maia, tiez ma zaujalo to memorandum, ale… patram uz dva dni a nikde som ho nenasla, dokonca aj JUDr. Weis sa vyjadril. ze nic take nepodpisoval a ani v Spacinciach nebol
          ak mas link na ten dokument, budem ti vdacna, ak ho sem skopirujes

          Páči sa mi

          • ak ste mysleli “Špačinská deklarácia – Výzva k národu!”, tak by to malo byť toto: https://www.vsetkojeonas.sk/deklaracia/

            Vyjadroval sa k tomu aj MUDr. Janco na FB:
            “Andrej Janco 10. júla o 17:57 ·
            Prosím, ZDIEĽAJTE !!! ŠÍRTE !!!
            Dnes sme sa s mojím synom Tomášom Jancom zúčastnili celonárodnej konferencie národných síl v Špačinciach, na príprave ktorej sa účastnili viaceré občianske združenia, ako aj početní odborníci z rôznych odborov. Za Slovenskú lekársku úniu špecialistov, ktorej som ja prezidentom a Tomáš generálnym tajomníkom, sme mali tú česť predniesť prednášku “Regionálne aspekty slovenského zdravotníctva”, v ktorej sme sa venovali predpokladaným dopadom reformy zdravotníctva, ktorú predstavila súčasná vláda. Rovnako, ako iní odborníci v svojich odboroch, vnímame pokračujúcu deštrukciu zdravotníctva a súčasnú situáciu pokladáme za alarmujúcu. Výstupy z konferencie by mali byť v tejto chvíli už spracované a pevne dúfam, že sa nám ich podarí priblížiť čo najväčšiemu počtu občanov našej vlasti. Národ sa prebúdza, neostaňte bokom !!! Nadišiel čas sa vzoprieť, inak sa svojim potomkom nebudeme môcť pozrieť do očí.”

            Páči sa mi

  2. Tiež si myslím, že tých zelených vlajok bolo veľa. Bili každému do očí. Použili to na vyfučanie pary z národa. Jedine čo potešilo moje srdce , ta jedna červená. Väčšina ľudí tam šla s dobrým úmyslom, a tiež nie všetci prítomní vidia viac. Ako hovorili starí ľudia, účel svätí prostriedky.

    Liked by 2 people

    • “Tiež si myslím, že tých zelených vlajok bolo veľa. Bili každému do očí.” – súhlas
      “Použili to na vyfučanie pary z národa.” – myslím že nie, viď môj komentár o nacizme hore

      “Ako hovorili starí ľudia, účel svätí prostriedky.” – Neviem v akej súvislosti si to myslela,
      ale je zásadný rozdiel:
      1. Účel svätí prostriedky
      2. Účel svätia prostriedky.

      Liked by 1 person

      • Odkaz pre Dušana: Treba zaloviť v pamäti ako Kotleba a Kolár v parlamente po sebe žmurkali, pred voľbami sa Kolár vyjadril ako pôjde do koalície aj s Kotlebom . Najprv incident na hranici, potom výzva na štrajk a potom míting v zelenom. Asi jedno švajčiarske riadenie. Účel sväti prostiedky, čo zosnovali , to prebehlo.Protestami sa iba mizivim percentom stane zmena. Myslím si, že do obratu je ešte ďaleko, čoho sa ešte dožijeme ?

        Liked by 1 person

  3. Že Kotleba a jeho strana je čierný kôň protinárodných síl, je jasné od začiatku. Vždy ho použijú, keď hrozí , že by sa pronárodné sily mohli spojiť a ích ohroziť. Tak to bolo evidentne vidieť pri prezidentských voľbach keď hrozilo, že sa Harabín dostane do druhého kola a ako sa potom trapne vyhováral. Aj včera dostal pokyn aby ten protest zdiskretizoval. A keby ten protest bol mohutnejší, boli pripravení vyvolať potýčky s políciou, ako to spravil jeho poslanec tento týždeň na hraniciach s ČR.

    Liked by 1 person

  4. Pokiaľ sa hrdlorezi učili po slovensky a zavedú hospodársku mobilizáciu, cez ktorú chcú zabavovať už aj majetok, tak to ich školenie dáva nový rozmer. 😦

    Páči sa mi

  5. Presne to isté som povedal doma rodine asi v novembri alebo decembri minulého roku. Najprv tomu nechápali, nevedeli si to predstaviť (no nešlo im do hlavy čoho je človek schopný, proste pre normálneho človeka to bolo nemysliteľné aby sa niečo také udialo), teraz už na to majú rovnaký názor.
    Hoci informácie o vakcínach a covide sa postupne uvoľňujú, “liečba” obyvateľstva na 99% prebehne šokovou terapiou.
    Hoci hlavné kladivo odplaty dopadne na exekutívu, média, propagandistov a rôzne spoločenské organizácie, nemôžeme zabúdať ešte na jednu skupinu ľudí. A to sú ľudia v regiónoch (hlavne lekári a spoločenské autority), ktorí presviedčali (a niektorí aj nútili) ľudí aby sa dali očkovať. A je pravda, že veľká skupina ľudí na základe “odporúčania” týchto osôb sa dala očkovať.

    Bude mela? Podľa mňa áno? Kto si to najviac odskáče? Budú to novinári, média, propagandisti a ľudia v regiónoch. Tých hlavných zaistia bezpečnostné zložky. Ako to dopadne? Neviem. Lebo najhoršia kombinácia je, človek oklamaný a nahnevaný a na základe toho nemá čo stratiť.

    Liked by 3 people

  6. Snáď nie, aj keď tento ÚS je schopný asi všetkého, ale ak by ÚS rozhodol, že sú ok, nebol by to už dôvod na uplatnenie čl. 32 ústavy (právo postaviť sa na odpor)?

    A že by to preto, že bol minulý týždeň v “Piteri”? GP dokonca pridal na FB aj fotku s ruským dirigentom Gergievom…

    Liked by 1 person

    • Prosím Vás a s kým sa chcete postaviť na odpor? Keď berieme, že je nás cca 5,5 milionov z toho 1,5 nevoličov, čiže do l8 rokov a 3 mil ostávajú, z toho 565 tis. hlasov, čiže 1/6 schopná na odpor a v tom máte ešte aj vojakov a policajtov, a starých dôchodcov, čo do odporu ťažko pôjdu. Dav sa spamätá až potom, čo nebude chleba!

      Liked by 1 person

      • Myslíte, že s Kotlebom a zelenými vlajkami nás nebude dosť? To bol vtip:)

        Ten komentár mal ísť pôvodne pod komentár od kulich-a (mea culpa) a tá otázka bola myslená skôr na konanie GP (myslené na generálneho prokurátora, aby nedošlo k ďalšiemu omylu) a toho, čo svojím statusom s výzvou na bezodkladné rozhodnutie ÚS SR ohľadom vyhlášok ÚVZ SR sleduje, keďže vieme aké rozhodnutia doteraz ÚS SR vydal (núdzový stav, referendum). A v prípade rozhodnutia, že by boli v poriadku, by to bola tá povestná posledná kvapka/ malá iskra, čím by mohli byť vytvorené podmienky na použitie daného článku ústavy, pretože by išlo o spoločnú znemožnenú činnosť/ nečinnosť ústavných orgánov…

        Ak som dobre pochopila tie výpočty, tak 5,5-1,5=4 (aj keď v tomto prípade je ten počet asi irelevantný) a asi ste mysleli cca 585 000, čo podpísali referendum. Myslím si, že počet občanov, ktorí by za normálnych okolností (keď sa začali zbierať podpisy bol núdzový stav a zákaz vychádzania) podpísali referendum, bol väčší, lebo väčšinou ľudia sami (nie organizátori) vyvíjali iniciatívu, zháňali podpisy a posielali ich do BA + aj teraz sa niektorým, síce pomaly, ale začínajú otvárať oči…takže ten počet by mohol byť väčší…

        Neviem, čo si kto predstavuje pod postavením sa na odpor (občiansku vojnu?), ale odpor môže byť aktívny (demonštrácia, štrajk, dopravná blokáda) alebo pasívny (odmietanie platenia daní a poplatkov, nespolupracovanie s verejnou mocou (to by mohlo byť napr. aj uloženie pracovnej povinnosti podľa vestníka MO), atď.) Napr. aj pri celoplošnom testovaní by bolo stačilo, keby to občania ignorovali a nešli tam….

        Liked by 1 person

  7. Troska mimo temy, ale predsa. Vcera na ME vyhrali taliani. Cele ME vo futbale boli v znameni LGBT a proti akymkolvek rasistickym utokom ci uz vo svete alebo futbale. Anglicki fanusikovia a hlavne futbalisti si klakali pred zapasom aby urobili formu pred “celym” svetom. Energia nikdy neklame a v tejto dobe 1000 nasobne sa uz nic neskryje.
    Posledne penatly pre Anglicko samozrejme nepremenili futbalisti tmavej pleti (Vesmir ma zmysel pre humor) a po futbale sa zacal bordel v Anglicku a vo svete a ich hesla a klaknutia, ktore predvadzali boli a su fuc.
    Este musi prejst mnoho casov, kedy sa v jednotlivcoch vnutorne nieco zmeni. Hesla, slogany, ktore neodrazaju skutocne HODNOTY neznamenaju nic. Velke prebudzanie, ktore si mnohi myslia, ze bude v spolocnosti, bude len v jednotlivcoch. Nikdy to nebude o kolektive. Mozno ano, ale len o mensom pocte, ktori chapu. Takto vzdy bolo, je a bude.
    PS: Tieto ME vo futbale mnoho odhalili. Prvy zapas futbalistu, ktory skolaboval po vakcine a na konci sa len ukazalo aka skorumpovana a nepravdiva je spolocnost. 3D matrix je jeden FAKE, ktory sa zivy na strachu, klamstvach. Paradoxne, svetlo je silnejsie a odhaluje to. A to je len zaciatok.

    Páči sa mi

    • Pred par tyzdnami mi tu niekto pisal o SILE SLOVA a ja som napisal, ze ano zalezi na sile SLOVA ale NAJPODSTATNEJSIE JE, co je ZA TYMI SLOVAMI, aka ENERGIA. A to sa presne ukazalo na celych ME vo futbale. Slova o respekte o tom, aka je dolezite farba pleti zrazu sfuklo to, CO JE ZA TYMI SLOVAMI.
      Tato doba je uzasna v tom, ze ODHALUJE vo velkom to (napr. aj na medzinarodnych forach), co my prebudeni vnimame ovela, ovela dlhsie.

      Liked by 2 people

  8. Protest v Bratislave bol síce poznačený účasťou zelenej strany, ale ľudia nie sú hlúpi. Jasne bolo cítiť podľa reakcií zúčastnených, že majú dostatok informácií (ktoré stále a stále pribúdajú) a už to nie je dav, ktorý by sa dal ľahko manipulovať. Vôbec by som v tomto kontexte neporovnávala 89-ty a dnešok. Zelení si v podstate uškodili.

    Liked by 4 people

  9. Ahojte,
    chcel by som sem napísať jednu tému a nech sa potom k nej vyjadria osoby zbehlé v práve.

    Nuž o čo ide ?
    Referendum je už asi pasé, takže čo ďalej, ako sa zbaviť tejto vlády ?
    Opozícia sa nechala počuť, že vraj navrhnú do pléna to, o čom hovorila prezidentka, že teda nech si poslanci to sami nejak upravia. Teda aby to bolo „ústavné“. Otázne je, skade by sa nabralo toľko polancov aby takýto zákon prešiel., nakoľko by sa prakticky vzdali svojich fantastických kšeftov. Takže zrejme to nenájde politickú vôľu. Napokon ak by sa výsledok mal dostaviť cez referendum, aj tak je reálna hrozba, že ref. nebude platné, kvôli nízkej účasti.

    No ale prednedávnom JUDr. Harabin povedal, že existuje úplne reálne riešenie, a síce nech opozícia zloží svoje mandáty. NRSR by tak ďalej nemohla fungovať, lebo ústava ju deklaruje ako inštitúciu so 150 poslancami.

    Takže z môjho pohľadu celá iniciatíva okolo referenda bola len taká testovacia zložka, či je v národe už nálada na zmenu.
    Ale každý príčetný človek mohol vedieť, že sa táto iniciatíva zneguje buď prezidentkou alebo ústavným súdom.

    Takže ak opozícia fakt chce zmenu, a má k tomu aj veľmi jednoduchú metódu, tak je na mieste otázka, že prečo nepoužijú túto harabinovskú metódu ????

    Páči sa mi

    • Harabinov návrh je politicky scestný, pretože z jednej strany skutočne rozviaže ruky tejto čvargy (kto a ako máchal čumáky tejto čvargy v ich vlastných výkaloch prakticky beztrestne-je tu zákon o ohováraní a digitálnom obťažovaní šité na mieru tejto čvargy) a z druhej strany politické strany by museli tieto miesta zaplniť.
      Takže tak…

      Liked by 3 people

  10. Spätné upozornenie: SNP – pokračovanie | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  11. Spätné upozornenie: ORACLE: SKORO VŠETKY VYHLÁŠKY SLOVENSKÉHO ZLOČINECKÉHO REŽIMU SÚ NULITNÉ A NIČOTNÉ, NEZÁKONNÉ. ÚŽASNÝ NÁRODNÝ PROTEST NA HRANICIACH. MÁME UŽ LEN 25 DNÍ. TERAZ SA TREBA VYHNÚŤ ZNAKU ŠELMY! » Oral.sk - Porno Politika

Pridaj komentár