Klasika a k plánovanému hladomoru

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 28.7.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, aby sa nestalo to, čo minule.

Plánovanému hladomoru

Minule som spomínal, že hladomor sa plánuje (nechajme bokom nakoľko to bude úspešné) a strhla sa pod tým článkom diskusia, keď jeden z prispievateľov požadoval rukolapné dôkazy (okrem videí farmárov, ktorí tvrdia, že dostávajú peniaze za ničenie úrody). Zopakujem  moju reakciu doplnené o nové fakty a odkazy.

Likviduje sa úroda keď:

  • v Kalifornií a na JZ USA je extrémne sucho a farmárom zakázali zavlažovať plodiny z povrchových zdrojov (jedna z hlavných poľnohospodárskych regiónov) a to znamená, že farmári v Kalifornií hľadajú vodu na zavlažovanie (a možno aj iný farmári na JV USA);
  • celá severná Amerika zažíva výkyvy počasia, ktorá znižuje a ničí úrodu;
  • minulý rok kvôli lockdownom zhnilo nemalé % potravín na poliach;
  • južná Amerika (konkrétne oblasť na pestovanie kávy, ale ni ostatný farmári to nemajú ľahké) a Austrália zažili chladnú vlnu;
  • minulý rok v Afrike kvôli lockdownu takmer vypukol hladomor a na východe Afriky a BV sarančatá vyžrali takmer všetko;
  • Irán zažíva rekordné sucho a v Dubaji elektrickými výbojmi nútia oblaky k dažďu;
  • jarné mrazy poškodili ovocné stromy a viniče u nás a vo Francúzsku;
  • záplavy a suchá robia problémy v Číne;
  • Putin minulý rok zakázal vývoz obilia;
  • naša potravinová bezpečnosť je cca 40%;
  • existujú klimatické zbrane, ktoré sú často zdrojom extrémov počasia.

Skratka v období keď extrémy počasia ohrozujú alebo rovno ničia potraviny americké úrady a súkromné entity ponúkajú farmárom peniaze aby ničili úrodu.

Ešte niekto má pochybnosti o tom, že elity plánujú hladomor a požaduje odo mňa rukolapné dôkazy (lebo rukolapnejšie dôkazy budú len výpadky v zásobovaní s potravinami a prázdne obchody)? Ak stále áno, tak nielen nedáva pozor na to čo sa deje ako správny ignorant, ale aj ho budem mať za blbca alebo za provokatéra či za oboje.

23 thoughts on “Klasika a k plánovanému hladomoru

  1. Súhlasím s oraclem, pretože aj u nás, aj keď ešte nie očividne, sú už tohoto náznaky.
    Preto je treba vrátiť sa k múdrosti našich dedov alebo aj otcov, čo ešte zažili socializmus.
    Pozemky okolo rodinných domov boli predovšetkým sadmi a prídomovými zeleninovými záhradami.
    Nie, tuje, nie ihličnany, ale marhule, jablká, čerešne, slivky orechy…
    Nie zavlažované anglické trávniky, či vydláždené plochy, ale zemiaky, mrkva, kapusta, uhorky…
    Nie zbastardené yorkshiry a lenivé mačky, ale sliepky, husy, kačky, prasa v chlieve, dve-tri jahňatá, koza, králiky…
    A zapamätať si jedno: ak sú zemiaky v pivnici, kapusta v sude a tučné prasa krohká spokojne v chlieve – zima môže prísť.
    A podobne fungovali aj ľudia v obytných domoch v mestách – zemiaky minimálne na pár mesiacov, kapusta v sude, múka, cukor, soľ, strukoviny…
    Obchádzajte pestovateľov v okolí – zazmluvnite si priamo od pestovateľa jedno-dve vrece zemiakov, kapustu a pod. Podporíte tým priamo pestovateľa a zvýšite potravinovú sebestačnosť vašej komunity. Vy, čo máte pozemky okolo domu, začnite budovať záhony, prípadne koterce pre králikov, kurník pre pár sliepok…
    Blázon ten, čo má špajzu v obchode!
    Co je doma, to se počíta, pánové! – stará klasika

    Liked by 15 people

    • Raslav, ty si uvedomujes aj co si napísal? Seriózne sa ta pýtam, že ti to aj ide dokopy, ze pripraviť sa na najhoršie a dúfať v to najlepšie, pretože z energetického hľadiska a hľadiska toho, ako funguje realita si napísal totálnu somarinu.

      Páči sa mi

        • Záleží aký význam a zámer dáme činnostiam skrytým pod slovami “pripraviť sa”.

          Zamknutím dverí sa pripravujem (robím vedomé prípravné kroky) na najlepší možný výsledok toho že nebudem doma, t.j. že dvere zostanú celý čas zavreté.

          Zapnutím bezpečnostných pásov sa pripravujem (robím vedomé prípravné kroky) na najlepší možný výsledok toho že som v aute, t.j. že ma pásy udržia na mieste v bezpečí a že policajt mi nedá pokutu.

          Marek napísal zaujímavú myšlienku. Z *energetického* hľadiska treba robiť vedomé prípravné kroky vedúce k *nami želanému* výsledku aktuálnej/nadchádzajúcej situácie. (Nie k nami obávanému výsledku.)

          A tu si treba uvedomiť to, že keď *dúfam* v to najlepšie, tak už aj to samotné dúfanie je mojím prípravným krokom.

          Vykonávaním prípravy s pozitívnym mindsetom odovzdávame Vesmíru afirmáciu s pozitívnym nábojom/zámerom, čím sa pripravujeme na prijatie/zhmotnenie zodpovedajúceho výsledku.

          Ak sa pripravuješ na boj, budeš bojovať. Ak sa pripravuješ na víťazstvo, budeš víťaziť.

          Páči sa mi

      • dokedy budeš obhajovať nezmysly čo si vyprodukoval v prvom príspevku? zapnutím pásu v aute privolávaš haváriu? zamknutím domu zlodejov? a kúpou hasičáku priam z energetického hľadiska založíš požiar? píšeš absolútne nezmysly…

        Liked by 1 person

  2. Ahoj Ori,

    Otázka: 1) Zveřejnění výsledků arizonského auditu se pořád oddaluje. Kdy se asi dočkáme úplného
    zveřejnění?
    2) Když to zveřejní, jaký to bude mít dopad na zbytek světa?
    3) Jaký to bude mít dopad na tu sebranku, která nám vládne?

    Liked by 1 person

  3. Zdravím Ori.
    Otázka : Po udalostiach,ktoré bez pochybnosti prídu,mohol by byť na Slovensku zrušený úrad prezidenta? Od vzniku samostatného Slovenska je tento úrad zásadne v rukách škodnej,nikdy v ničom nám občanom žiadny z prezidentov po Husákovi nepomohol,naopak. Dúfam,že po pôsobení Čaputovej by to mohlo byť sebazáchovné rozhodnutie,ako keď Rimania prekliali titul Rex.Zbavme sa toho hniezda zmijí!
    Ďakujem za Tvoju prácu, aj ostatným.

    Liked by 1 person

  4. Otazka 1: Keď sa presadzoval zákon prečo hlas a smer sa nedostavili?
    2 Ako to vidíš z migráciou u nás?
    3 Kedy príde výbuch Francue?
    4 Bude norinberg 2?
    5 Prida sa Harabin k niekomu?

    Páči sa mi

  5. Otazka
    Ahoj Oracle, prosim Ta okomentovat nasledovne otazky:
    1. Je vystrel 100-tisic diviakov na SK pripravou pred planovanym hladomorom alebo nesuvisiaca udalost? Aby sme si ani nemali co “upytliacit”, ked sa vyprazdnia regale?
    2. Je bratislavsky /ruzinovsky “blekaut” “nahoda” alebo skuska alebo varovanie?
    3. Tvoje postrehy a odporucania ohladom digitalneho eura, ktore ma (docasne) existovat paralelne popri “fyzickych” peniazoch, plus vyzva, aby sa neakceptovali anonymne penazenky? Bude menova reforma alebo nam zoberu vsetko, zvlast “nezodpovednym jednobunkovym dezolatom”, nakolko s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou v buducnosti naparuju nase fasipasy na nase bankove ucty/krypto penazenky (obdoba cinskeho modelu)?
    Velmi pekne Ti dakujem za Tvoju pracu aj odpoved.

    Páči sa mi

  6. Zdravia ti Oracle.
    Otázka:
    1. Čo má ozvučiť správa Igor Matovič neklamal a dostal prvú dávku vakcíny Sputnik V.
    2. Schválenie novely zákona o očkovacom aparteide a podpisanie zuzkou do 24 hod od schválenia je posun úplne do absurdna?
    3. To že sa odrazu vyrojili toľko anal-ytikov čo podporujú očkovací fašizmus je znamením ako veľmi im dochádza čas?
    S pozdravom Peter.

    Páči sa mi

  7. Otázka: možno očakávať, že vláda sa pokúsi svoj nátlak na ľudí preniesť aj do kybernetického priestoru? Totiž, 1.augusta 2021 nadobudne účinnosť zákon č. 287/2021 .z., ktorým sa novelizuje zákon č. 69/2018 Z.z. o kybernetickej bezpečnosti a ktorý o.i. dáva Národnému bezpečnostnému úradu (NBÚ) ďalšie právomoci. Aj keď právomoci, ktoré NBÚ pôvodne požadoval, poslanci do istej miery obmedzili, podľa prijatej verzie NBÚ „môže rozhodnutím zakázať alebo obmedziť používanie konkrétneho produktu, procesu, služby alebo tretej strany na poskytovanie základnej služby ak zistí, že takéto používanie … ohrozuje bezpečnostné záujmy Slovenskej republiky“ (nový §27a zákona). To by nemuselo byť tak strašné, keby novela zároveň do analýzy rizík kybernetickej bezpečnosti nepridala aj tzv. politické riziká, ktoré schvaľuje vláda (§20, nový odsek 5). Myslíš, že sa môžu pokúsiť toto zneužiť?

    Páči sa mi

  8. otázka : 1/ Plánujú na nás okrem vody a ohňov ešte aj kybernet. útoky. Čo môžeme očakávať?
    2/ Musk investuje poniaze do satelitov. Môžu byť využité pri rozpútaní voj. konfliktu na východe ako boj. technika?

    Páči sa mi

  9. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 132 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  10. Vdaka za dobre komentare a aj otazky. Dovolim si nieco pridat. Na Slovensku prebieha systamaticky vyrub ovocnych stromov povedla ciest, co sadili nasi stari,ale nenahradza sa podobnym, ale neplodnymi okrasami…sice uz malokto chodi aj na ceresne vo vlastnej zahrade, cest vynimkam, a v mestach je zakaz sadit ovocne stromy len tak, pod ruskou noci sa podarilo co to, ale tieto veci sa planuju dlhodobo, to je perfekne premyslena akcia, nanestatie, myslim tym cela tato sarada….ale vsetko akoze zle je na nieco dobre, otazka je len, z akeho levelu poznania sa na to pozerame a je naozaj skvele, ked sa tu stretaju rozne odpovede a je dobre bavit sa o nich na urovni a s pochopenim, tak Vam dakujem, ze v tomto duchu budete aj nadalej pokracovat, pretoze ak chceme vybudovat NOVU spolocnost, je nutne, aby v nej boli tieto prvky, nakolko stav spolocnosti odzrkadluje to, co je vo vacsine jednotlivcoch….veci sa budu diat aj od toho, ako kazdy z nas do toho vlozi svoj vlastny potencial pochopenia…a v tom je to. Navzajom si pomoct pri poznavani a chapani diania naokolo…..opat podakovanie bytostkam ako su Oracle a Popolvar, velmi hodnotne analyzy a pohlady na sucastne dianie. Svetlo na konci tunela sa objavuje….a v tomto “alchymickom ” procese ma ulohu aj kazdy z Nas……cim viac budeme vediet a poznanie hlavne ZIT v pritomnosti, o to inak sa to bude vyvyjat.
    Ako uz bolo naznacene….citajte hrube knihy, a nie len tie, ale aj ine hodnotne knihy, ktore nam otvaraju nove poznania. Pravda nas oslobodi…ono to naozaj tak je, moja osobna skusenost, a myslin, ze nas je viac s touto skusenostou.

    Zelam nam vsetkym mnoho svetla v nasich nadchadzajucich dnoch…..bude to zaujimeve.

    Páči sa mi

Pridaj komentár