Nemáme čas sa navzájom mlátiť lebo máme lepšie veci na práci

Konkrétne mám na mysli mlátenie sa s policajtmi. Totiž na Západe a to ešte konkrétnejšie vo Francúzsku, Nemecku a Taliansku protestujúci proti totálnym uzávierkam a covid-pasu prakticky na dennej báze majú zrážky s políciou. Niet sa čomu čudovať, na jednej strane provokatéri a na druhej strane vymytí policajti, ktorí plnia nezmyselné nariadenia s tým, že západná spravodlivosť je dosť pomstychtivá. A dôvodom, prečo som k našim policajtom taký zmierlivý je v tom, že máme spoločných nepriateľov, lebo liberál-fašistická čvarga vo vláde robí aj z ich života peklo. Našťastie tá čvarga nebude vládnuť naveky a policajtov budeme potrebovať pri obnove a suverenizácii Slovenska.

Čo konkrétne máme na práci?

Prvá vec pri suverenizácii je to, že treba protestovať za právne a sociálne spravodlivý štát, pretože napriek tomu, že sa môžeme dohadovať celé mesiace o tom, že čo je spravodlivosť, dáva každému nejakú hmlistú predstavu o tom, že ako by mali byť veci usporiadané po tom, čo sme vyštvali z vládnych pozícií liberál-fašistickú čvargu. Myslím si, že je to adekvátne heslo pre protest, ktorý bude pred ÚS 1. septembra t.j. na Deň ústavy s tým, že bez ÚS pôjde upratovanie ťažko.

Druhá vec je to, že treba obnoviť rozbitú ekonomiku, lenže kvôli vyvádzaniu tejto čvargy sme na tom biedne a skutočne hrozí, že nás Rakúšania a ostatní skúpia na kilo. Riešenie je to, že treba urobiť z výrobného družstva štátom podporovaný spôsob podnikania t.j. funkčné legislatívne zmeny nielen na založenie nových výrobných družstiev, ale aj na prevzatie skrachovaných podnikov zamestnancami (niečo takéto spomínal niekde Michelko a v Argentíne majú s týmto skúsenosti). Ďalšia vec, ktorá súvisí týmto je znárodnenie strategických podnikov, lebo v r. 1988 národné podniky boli neprávom zoštátnené, čo umožnilo neskoršiu rabovačku.

Tretia vec je to (čo by sa malo diať paralelne s bodom druhým), že sa obnoví potravinová sebestačnosť Slovenska a to, potom čo EU bude mimo obraz, pôjde pomerne rýchlo a lacno, hlavne po tom, čo sa vyrieši vysporiadanie sa s pozemkami. Treba to urobiť tak, aby sa šetrilo biosféru a vydalo viac energie ako sme vložili lebo ropa v budúcnosti bude príliš cenná na to aby sme to spálili. A ochrana biosféry má ešte jeden aspekt, treba zatrhnúť masový turizmus v Tatrách (to skutočne ničí Tatry) a obnoviť kúpeľovú kultúru z 19. storočia.

Prečo?

Lebo anglo-americký močiar s centrálou v Londýne padne, a spolu s ním padne aj liberál-fašistická vláda a to je obdobie veľkých spoločenských zmien, takže teraz máme šancu urobiť 1989 a 90. roky naruby. Pretože kto vtedy vedel čo príde a mal známosti, tak sa nabalil, ale my teraz vieme, čo príde a máme komunikačné kanály, tak vieme dať Slovensko dokopy a získať toľko suverenity, koľko dokážeme.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

23 thoughts on “Nemáme čas sa navzájom mlátiť lebo máme lepšie veci na práci

  1. “Ďalšia vec, ktorá súvisí týmto je znárodnenie strategických podnikov, lebo v r. 1988 boli neprávom zoštátnené, čo umožnilo neskoršiu rabovačku.”

    v 1988 boli zoštátnené?

    Páči sa mi

    • Ja viem, že 1989 bol podvod na masách, ktorý sa pripravoval aspoň 20 rokov (1968-1969) a bola to rovnakou mierou zrada vedenia, ako vec nepriateľov. To je prvá vec.
      Druhá vec je, že ak by bola zmienená skupina tak mocná a chytrá, tak by ten holokaust v Izraeli s tou vakcínou neprebiehal.
      Tretia vec je, že ani ty nevieš čo bolo pred 1000 rokmi lebo nemáš viac než 1000 rokov.

      Liked by 4 people

      • Vzhľadom na to, že farebná revolúcia je technológiou hybridnej vojny, čo je už dnes neodškriepiteľný fakt, je z tohto hľadiska fakticky celá následná po prevratová privatizácia národného majetku nezákonná… Teda “Sametová revolúcia” z tohto hľadiska nie je ničím iným ako inváziou a okupáciou nášho štátu a národa… Preto sa nemusí jednať o znárodnenie, ale iba o reštitúciu Národného majetku, späť do rúk národa… A to so spätnou platnosťou, vzhľadom aj na zradu a kolaboráciu riadiacich a politických predstaviteľov ČSSR na našom národe, ktoré túto inváziu umožnili a sa jej týmto spôsobom zúčastnili a pripravili spolupáchateľstvom… Ďalej by mohlo byť dobré v prvom rade aj napojiť naše hospodárstvo na Euroázijskú ekonomickú úniu, vzhľadom nutnosti zabezpečenia zdrojov a kompetencií pre potreby našej štátnej suverenity z nadnárodnej úrovne…

        Liked by 7 people

      • Vseobecne sa ludia mylia v tom, ze nerozlisuju medzi zi on istami a zvysnou populaciou, ktorá je ich obetou. V skutocnosti maju v plane ten lud zlikvidivat. Preto to vcelickovanie a s takym výsledkom. Centra riadenia budu na inych miestach a s inou populaciou.

        Liked by 3 people

  2. Všetky odporucane knihy pochádzajú z Ruska. Nie je to jednostranne a neobjektívne? Čo tak ponúknuť literatúru z rôznych krajín sveta, to najlepšie… Prečo vždy len orientácia na západ alebo východ?

    Páči sa mi

    • @Erika
      Je na Západe VOLNE prístupná metodológia na analýzu VŠETKÝCH systémov a niekto použil túto metodológiu na analýzu rôznych tém?
      Pokiaľ viem tak nie a preto nemôžem vyhovieť tej požiadavke na “objektivitu”, a preto buď daj odkaz na takéto knihy alebo choď sťažovať na lampáreň…

      Liked by 1 person

Pridaj komentár