Klamstvá a falošné vlajky

Médiá a tzv. experti nám bohorovne tvrdia, že nezaočkovaný sú v najväčšom nebezpečenstve lebo primárne oni dostávajú delta variantu a končia v nemocnici, lenže podľa dát z Holandska, Izraela a Británie hlavne zaočkovaný končia v nemocnici, ako na to poukázala stanica CNBC odvolávajúc sa na britské údaje:

UK vacc

Dodávam, že neexistuje rýchlotest na to, aby preukázali ktorá varianta to je. Takže skepsa je na mieste.

Dôvod prečo spomínam toto je prostý, na internete sa objavil tento plán pre USA od anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne:

warplan

Pre tých, ktorí nerozumejú preložím zmysel:

Bidenova akože-administratíva podvodne vyhlási celonárodnú uzávierku vyhovárajúc sa na delta variantu a anti-vaxérov. To bude vnímaný populáciou ako prehnané a totalitné opatrenie, ktoré vyženie ľudí do ulíc bez ohľadu na politické presvedčenie.

Toto je ale zámer, aby sa vyvolali protesty, ktoré kvôli nastrčeným provokatérom sa premenia na nepokoje, ktoré umožnia močiaru zničiť Listinu ľudských práv a odobrať obyvateľstvu zbrane a v konečnom dôsledku pretlačiť celonárodné povinné očkovanie.

Viem, že to vyzerá pritiahnuté za vlasy, ale keď si niekto, spomenie na to, čo som napísal o protestoch/nepokojoch v Nemecku, vo Francúzsku a v Taliansku (a inde vo svete), tak to nie je nereálne.

Dodávam, že ak si spomeniete čo robí tá liberál-fašistická čvarga v Slovenskej vláde a aká propaganda sa vypúšťa, tak je isté, že aj u nás sa plánuje ten istý scenár.

Takže dve rady a jedno podozrenie na záver:

  • nejsť na protesty proti vakcíne resp. covid-pasu, ale za obnovu ústavy resp. za právne a sociálne spravodlivý štát;
  • dávať pozor na holohlavých debilov v zelenom t.j. na platených provokatérov (budú vo farbách Kotlebovcov a sú debili lebo idú proti národným t.j. aj voči vlastným dlhodobým záujmom za mrzké peniaze);
  • prezradený plán je na nič plán a najlepšie sa diskredituje vec, keď sa vec prevedie do extrému, a presne to sa teraz deje lebo na jednej strane sa prezrádzajú plány a z druhej strany veci idú do extrému t.j. čo sa deje neprebudí len fanatika resp. človeka, ktorý a nechce prebudiť, a moje podozrenie je, že sa to deje pod taktovkou patriotov alebo globálneho zákulisia (GP) lebo riadenie je informačný proces.

23 thoughts on “Klamstvá a falošné vlajky

  1. Najdôležitejšie obdobie v tomto roku je od augusta do októbra. Z hľadiska astrológie a iných veci, je toto veľmi podstatné. Temná strana vie, že aj tak prehráva, ale budú sa pokúšať robiť veci, ktoré sú mimo.
    September: SNP, príchod klona na slovensko, 20 rokov od demolacie dvojiciek v NY…

    Liked by 5 people

  2. A dávať pozor hlavne aj na policajtov a ich konfidentov v dave a tesne na “barikáde” , lebo falošnú vlajku by som očakával hlavne tam… V 89tom to nebolo inak… Močiar isto protesty očakáva a bude na ne pripravený… Vtedy to boli študenti, kto “zvrhol režim” , dnes to môžu byť “anti-vaxéri”, kto bude niesť zodpovednosť za “poriadkové riešenie situácie na Slovensku”…

    Liked by 6 people

  3. >Bidenova akože-administratíva podvodne vyhlási celonárodnú uzávierku vyhovárajúc sa na delta variantu a anti-vaxérov. To bude vnímaný populáciou ako prehnané a totalitné opatrenie, ktoré vyženie ľudí do ulíc bez ohľadu na politické presvedčenie.<

    Že by na jedné z hlavních front celosvětové války směřovaly věci k finále? Domnívám se, že SSA by teď nejspíš prospělo, kdyby moc ve státě převzala armáda (barmský scénář). Tedy pokud pořád platí, že armáda stojí za idejemi Trumpa. Mohly by se totiž zoficiálnit již teď ozvučované zásahy do prezidentských voleb. Popřípadě i jiné věci.

    Páči sa mi

  4. Nakoľko tú máme začínajúce divadlo s 3.vlnou a čaká nás viacero masových podujatí, 1.9. protesty a aj stretnutia s Ferim, zaujímalo by ma, čo sa tým sleduje. Čo najviac rozšíriť vírus? V prípade protestov to hodia na nezodpovedných dezolátov, ale čo tie stretnutia s Ferim a včeličkovaných? Tam sa to predsa bude šíriť jedna radosť. Je to úmysel,aby to celé prasklo? Alebo sa jeho príchod dovtedy zruší a ľudí aspoň nalákajú na ten jed,pod zámienkou stretnutia?Následne 2,5 ročný lockdown (kým trvá experimentálna fáza vakcín, a aby dovládli) zatiaľ kým my bude musieť zavretí sediať doma, Slovensko ako pole neorané zostane napospas nenažratej psychopatickej mafii. Rozkradnú všetko od prírodného bohatstva, cez firmy drobných podnikateľov, či poľnohospodárov. Po našich cestách sa budú premávať vojenské transporty na východ. A čo obmedzenie vol.práva pre neopichaných? Do médií sa znova dostali informácie o pozit.účinkoch IVM. Ten však k 8.8.2021.nebude dostupný! Kontaktovala som MUDr.Čičalu, aj Mira Šteca ohľadom rozboru účinnej látky v IVM( natoľko mám podozrenie,že tá čvarga tu mohla priniesť aj placebo),ktorý som si zohnala do zásoby. Čičala vraj vie o takomto labáku v USA, ale že je to drahé a komplikované.
    Vyzerá to na horúcu jeseň.

    Liked by 4 people

  5. Ja stále pochybujem, že tu vyčíňa zabijácky vírus. Nenašli ho ani na pošte, ani v univjermagu, a ani vo vlaku. Na druhej strane zmizla chrípka.
    Áno, máme tu pandémiu, ale očkovaciu a manipulačnú. Keďže kvóty verejne ohlasujú (70% do konca leta, 100% planéty do konca roka 2022), je nám všetkým jasné, čo bude nasledovať, pokiaľ to nepôjde podobrotky…

    Páči sa mi

  6. Ak sa im taký manéver nepodarí ukončiť do začiatku chrípkovej sezóny, keď začnú byť účinky látok ako pfizer a pod. zjavné, teda október / november, tak sa im ďalšie vpichávanie týchto látok presadiť nepodarí. A práca chvatná… no, prináša nechcené výsledky. Možno by bolo zaujímavé poučiť sa z holokaustu. Ako fungovali koncetračné tábory v rokoch expanzie Nemecka a ako už v čase, keď už ich prehra bola jasná.

    Liked by 2 people

  7. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 133 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár