Otázky a odpovede č. 133

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať a možno to nebude ani v pondelok, ale v stredu. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem dve veci:

Mediálna propaganda a domobrana

Médiá už poslednú dobu neinformujú, ale robia propagandu, buď zamlčiavaním dôležitých informácií, alebo tupým klamstvom či bohapustou lžou a nebudú sa ospravedlňovať, či už z princípu, alebo to majú zakázané. A nikto okrem alternatívy nerozoberá:

Takže nie je prekvapujúce, že o niektorých veciach je minimum informácií a nie je prekvapujúce ani to, že Google a ostatné sociálne médiá zamlčiavajú veci, alebo bohapusto klamú, lebo sú ovládané z toho istého centra.

Domobrana: V stredu som zabudol na dôležitú zložku pre našu suverenitu: a to je domobrana. A nemyslím tým len ozbrojených ľudí (o pár rokov otvorené nosenie zbraní bude právo), ale o skupinu ozbrojených dobrovoľníkov, ktorí by mali na starosti aj napr. pomoc pri záplavách t.j. záchrana, miernenie dopadov, prevencia atď.

Otázky a odpovede

Dominika sa v maili pýtala:

Otázka:

Mám tri deti, z toho dve školopovinné (6,7 r), aj ja aj manžel sme sa starostlivo vyhýbali očko a testovaniu. Mám obavy o deti a ich nástup do zariadenia. Mám žiadať už teraz o domácu výučbu alebo mám čakať ako sa vyvinie situácia? Nechcem aby nosili nahubky, testovali sa a najväčšiu hrôzu mám z toho že mi ich tam naočkujú. Ďakujem za odpoveď.

Juliana sa pýtala v maili podobnú vec:

Otázka: Ako sa brániť očkovaniu detí na školách, ktoré sa snaží presadiť minister školstva?

Odpoviem naraz, treba vyvíjať tlak na všetkých úrovniach t.j. vytvárať informačné pole, ktoré v podstate bráni týmto zverstvám.

Takže domáca výučba je dobrá vec (zaobstarať socialistické učebnice+online kurzy), lebo individuálne vzdelávanie (nie školenie) bude na zostupe s tým, že nie všetci si to budú môcť dovoliť. A síce nemôžem vyzývať nikoho k násiliu, ale treba povedať s úsmevom na tvári a milým tónom riaditeľke a triednej to, že ak sa zaočkuje vaše dieťa bez vášho súhlasu, tak to budete považovať za vážne poškodenie na zdraví a eventuálne za vraždu vášho dieťaťa a na základe toho budete vyvodzovať proti nim osobnú zodpovednosť. Dodávam, že pochybujem, že sa to dostane tak ďaleko, lebo podľa vyššie spomínaných správ, celý cirkus na jeseň by mal skončiť.

Julo sa pýtal:

Otázka:
Ahoj, EU chce zakázať anonymné kryptopeňaženky, aby (vraj) ochránila svojich občanov.
Čo to môže znamenať pre tých, čo majú anonymné kryptopeňaženky?
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/eu-chce-zakazat-anonymni-kryptopenezenky-aby-ochranila-sve-obcany/

Keď chce niekto legalizovať kryptomeny, tak určitá transparentnosť je potrebná, ale sú tu dve veci, ktoré smrdia:

  • nie je to obmedzené na firmy resp. podnikateľov;

  • chcú z toho urobiť obchod s cennými papiermi t.j. aby podliehali tým istým reguláciám, ako cenné papiere, aby sa nikto z obyčajných ľudí nemohol dostať na materiálnu úroveň elít (toto sa plánuje v USA a ani EU nebude ďaleko).

Môj dodatok je, že EU/Brusel sa potopí skôr, ako sa to presadí.

Martin sa pýtal:

otázka (oprava):
ospravedlňujem sa za štylizáciu predošlej otázky. Napísal som ju ako “talian”. Tak ešte raz.
Zaujímalo by ma ako metodicky postupuješ pri svojej predikcii budúcich procesov. Tie informácie, ktoré tu súkaš jednu za druhou si overíš aj z nejakého iného zdroja alebo len čo ti príde pod ruku a hodí sa ti do tebou predikovaného procesu. Pri tom množstve informácii, čo sa valia musíš ovládať analytiku ako VVP alebo máš na to iný fígeľ. Dik za vysvetlenie a priblíženie tvojej práce s informáciami.
Neber to ako rýpanie. Snažím sa len urýchliť analýzu info a nečakať na teba, Pjakina a neviem koho ešte, pretože zákon času je neúprosný. Tučné knihy čítam…

Dobre robíš, že čítaš. A k metóde: ja osobne vychádzam z mozaiky, ktorú mám už v hlave resp. vidím všeobecný chod vecí, ktorý dopĺňam o detaily s tým, že veci overujem cez kontext. Príklad: viem, že z Číny sa nestane centrum koncentrácie riadenia, lebo kvalita stavieb a kanalizácia/odvodňovanie je mizerná s tým, že napriek niektorým veľkolepým projektom Čína nikdy nedosiahne úroveň Japonska či bývalú úroveň ZSSR/USA, a ani tie veľkolepé projekty nemusia byť celkom v poriadku – viď Priehrada troch roklín, ktorá zásobuje výrobné centrá el. energiou a len vďaka nadľudskému úsiliu a menšiemu zázraku sa nepretrhla minulý rok. Lenže počujem správy o tom, že 70% štrukturálnej pevnosti je preč a chystá sa to pretrhnúť, tak pozriem sa, že čo toto potvrdzuje, a počujem toto:

Skrátka, Čínske úrady už nejaký čas (aspoň rok) vedia, že Priehrada troch roklín nevydrží nápor vody, na ktorý bola údajne projektovaná a snažia sa pripraviť na to, že priehrada sa pretrhne a podľa reakcií a krokov to bude v dohľadnej dobe, kvôli masívnym dažďom, ktoré priniesol tajfún Lupit.

Vauban sa pýtal:

Otázka:

https://www.aktuality.sk/clanok/3438×80/pcolinsky-obvinil-mikulca-ze-chce-zakazat-volit-nezaockovanym-siri-dezinformacie-reaguje-ministerstvo/

Už nie len Uhrík či Taraba toto ozvučujú ale aj Pčolinský. O čo myslíš, že ide v tejto veci?

Keby to bol len Uhrík a Taraba, tak poviem, že lovia v mútnych vodách a oni mútia vodu, ale po tom, čo sa pridal Pčolinský, tak poviem, že je to predčasne ozvučená časť psychologickej operácie. Ide v podstate o variáciu na scenár, ktorý som opísal vo štvrtok t.j. sfalšujú sa čísla o covid-19 (delta varianta) a vyhlási sa uzávierka s drakonickými uzávierkami a zákonmi po zavedení núdzového stavu (medzi nimi aj zákon/nariadenie o zákaze hlasovania neočkovaným), ktoré v podstate prinútia ľudí vyjsť do ulíc a zaprotestovať. Tie protesty kvôli provokatérom prerastú do nepokojov, to dá vládnucej liberál-fašistickej čvarge všetky dôvody na to, aby zaviedla výnimočný stav, totálne vypla všetko, pozvala armády NATO a EU a začali násilne očkovať. Do tohto plánu hodil poriadne vidly Uhrík, Taraba a Pčolinský, keď ozvučili tento plán a ďalšie vidly hodilo do toho aj ministerstvo, keď priznali, že nevedia zistiť kto z nakazených na covid mal vakcínu. Dodávam, že keby došlo na násilné očkovanie, tak zoberiem so sebou na onen svet toho, kto by mi chcel pichnúť ten sajrajt.

Milan sa pýtal:

Ahoj Ori
Otázka1: Aký má súvis spadnutý strom v Šaštíne na pannu Máriu ktorá sa rozbila.
2:Čo sa rozbieha z Ľipšicom a Mikulcom?
3:Začínaju média SR panikáriť?
4:Kam zdrhnú naše elity keď im vyprší čas?
5:Aké ma GP plány zo slovákmi po odstranení tejto chunty?

1: Porovnal som predlohu v kostole s tým, čo bolo vonku, a došiel som tomuto záveru: predloha je majstrovské dielo svojej doby, to čo bolo vonku vyzeralo skôr ako kliatba, ktorá bola zlomená.

2: Ďalšie kolo perzekúcie politických oponentov, lenže pravda vychádza na povrch a celá vec sa obracia proti nim a je otázne, či budú môcť utiecť.

3: Keď ešte nezačali, tak sú hlupáci a hovorím to aj napriek tomu, že sledovanosť neklesá a dôveryhodnosť ešte nie je najnižšia.

4: Matelko a tí najchytrejší a najmenej škodliví môžu utiecť, ale o zbytok bude „postarané“.

5: Podľa pre mňa dostupných informácií budeme mostom, a preto môžeme (a musíme) nabrať toľko suverenity, koľko môžeme.

Galina sa pýtala:

Dobré ráno Orík.
Otázka. Vieme niečo nové o Arizonskom audite ? Spomínal si Trumpov Telegram,preto sa pýtam.
Čo by to znamenalo pre svet a pre nás,ak by sa oficiálne potvrdilo,že Biden je nelegitímny prezident. Ďakujem.

Nuž, toto som našiel:

Mainstream tají pravdu tak dlho, ako môže, ale po tom, čo Trump bude potvrdený a dosadený ako jediný legitímny prezident, tak celý svet sa pre tú čvargu zrúti, lebo Amerika, ktorú nám roky dávali za vzor už neexistuje a v podstate prestane existovať základňa celého systému ideológií.

Noro sa pýtal:

Otázka. Ahoj Ori. Aký máš názor na pána Pavla Luptak. Mám pocit že hovorí pravdu a koná na vlastnú päsť. No nededí mi čo hovorí na sťahovanie vojenskej techniky na východ a hrozbu vojny. Pri dnešných technológiách dosť riskantné. Ako podľa teba dopadne Slovensko? Ako dopadne euro? Hrozí prudké znehodnotenie meny a nedostatok potravín? Myslíš že uspejú s digitálnym eurom alebo je už neskoro? Dolár už dlho nevydrží, ale čo rubeľ? Oplatí sa podržať, alebo tiež vznikne nejaká iná digitálna podoba?

Pozrel som 1 video od Pavla Luptáka, mne sa zdá, že je to človek, ktorý sa snaží robiť správnu vec. Nuž budeme si musieť vybudovať od základov vlastný štát, Euro sa rozsype a digitálne euro skončí pre bankárov katastrofou. Rubeľ sa posilní, lebo za ním stojí priemysel energetické nosiče a zdroje t.j. podľa mňa, oplatí sa to podržať. Čo sa týka potravín, tak tie zdražejú (tlačenie mien+špekulácia+zníženie výnosov v Číne a inde).

Wazikonke sa pýtal/a:

Ahoj Ori, veľmi pekne ďakujem za Tvoj čas ktorý venuješ písaniu a hlavne zbieraniu info. Som Ti naozaj vďačná, že mi v tejto dobe osvetluješ cestu.
Otázka 1:
Myslíš si, že takéto združenie
https://spdr.sk/ciele/ môže byť našou budúcnosťou? Sme na to pripravení?
Otázka 2:
Čoho sa ešte môžeme dočkať do konca tohto roka?
Veľmi pekne ďakujem

1: Drž sa od toho čo najďalej, smrdí to podvodom, ale na hojnosť sme už pripravení, len močiar a ostatné elity treba odstrániť od kormidla.

2: Divokú jazdu.

Julo sa pýtal:

Otázka:
Koho záujem je dať na prvé miesto v prieskume SMER?
A prečo to dovolil, urobil?
https://www.hlavnespravy.sk/smer-opat-na-vyslni-posledny-prieskum-preferencii-ukazuje-ze-strana-nabrala-novy-dych/2630438

Možno je to aj pravda, ale celá vec je provokácia pre vládnu čvargu, ktorá z celej veci nakoniec vyjde zle (viac povedať nemôžem). To je prvá vec.

Druhá vec je, že Pellegriniho kliku dali na svoje miesto.

JanJohan sa pýtal:

Zdravím a předem děkuji za odpověď.
Otázka: V čem je/byl(?) GP chytřejší než lid,dá se to zahrnout do pár vět.?
A je kniha kde si to přečtu.?
Děkuji

S tou knihou ti neviem poradiť, ale sú materiály na Hoxových stránkach, kde sa to rozoberá dopodrobna. Čo sa týka vedenia GP (globálneho zákulisia), tak ich náskok spočíva v dvoch veciach:

  • celistvé a pravdivé vzdelanie;

  • osvojenie si svojho potenciálu, hlavne čo sa týka vlastnej mysle.

Marek sa pýtal:

Otázka: Putina dosadil do Kremľa Lev Leviev – Chabad Lubavitch. K tomuto chasidskému židovskému hnutiu má blízko aj Trump. Vyzerá to, ako boj chasidov – ortodoxných ŽIDOV, proti sionistom – Biden, Merkel, Čaputová a spol. Môžu Slovania ťažiť z tohto súboja a existuje vôbec “Sila”, ktorá môže reálne obrodiť Veľkú Tartáriu, ktorej by vládli Slovania? Ďakujem za odpoveď.

Prvá vec je, že židovská mafia sa pustila do židovského národa a z toho sa dá ťažiť, takže reči o Chabad a spol. sú nezmyslom.

Druhá vec je, že nevieme s istotou čo bola Tartária (indície ale sú).

Tretia vec je, že sa to dá obnoviť, ale nebude to niečo, čo bolo pred jej pádom.

AB sa pýtal:

Príliš dlhé na citáciu.

Niektorí to vzdali resp. prijali to za svoje, ale sú aj takí, ktorí si svoj skutočný názor nechávajú pre seba s tým, že časť z nich je nerozhodnutá, ale netreba veľa, aby ich presvedčili. Takže nevzdávaj to a počkaj, čo ešte vypláva na povrch.

Nekorektný napísal:

Nie je to otázka, len dlhý emocionálny výlev preto to citovať nebudem.

Prvá vec je, že s tebou nesúhlasím a tvoj príspevok je naozaj na hrane zákona t.j. ak policajti ma požiadajú o vydanie IP adresy a mailu, tak to urobím.

Druhá vec je, že ak priateľsky pohovoríš s policajtom, tak zistíš, že on si je zväčša vedomíý toho, že opatrenia sú právne nulitné a sabotuje ich dodržiavanie a celú buzeráciu robí len naoko (a Popolvár to potvrdí).

Tretia vec je, že väčšina policajtov vníma vládnucu čvargu na Slovensku, ako svojho nepriateľa.

Jamart78 sa pýtal:

Otázka.
Ahoj Ori, čo si myslíš o tomto:
https://www.slovanskenoviny.sk/armada-zatkla-billa-gatese/

Chcem veriť, že je to naozaj, ale zdá sa mi to aj tak ako fikcia.
Vopred vďaka

Nuž podľa toho čo počujem, tak skutočný Gates zomrel v 2009 v Indii, kde ho lynčujúci dav obesil na pódiu kvôli tomu, že očkovanie proti detskej obrne zdravotne poškodil alebo zabil deti a odvtedy nám parádia dvojníka s tým, že podľa mojich informácií ten dvojník spolupracuje aj s tou armádou.

OttoS sa pýtal:

Hezký den, Oracle,
1. V minulé odpovědi jste říkal, že v ČR je snaha „aby to nevybuchlo“ (na rozdíl třeba od SR). Jde o geografickou polohu? Nebo „pražské klany“?
2. V covid-divadle jste na červenec předpovídal klíčovou událost, její projevy v srpnu až září a rychlý krach covid-divadla. Nastala již tato událost – je to snad ničení narativu o „všemocné“ vakcíně? Ursula von der Leyenová a její manžel?
3. Vyslovil jste předpoklad většího množství úmrtí po vakcíně. Část globálních IT hráčů či bank tlačí na vakcinaci. Placebo? Odpis hracích figur? Kde se pak ale nahradí mrtví odborníci?
4. Pokud opravdu „praskne“ covid-divadlo, čím se dá zabránit totálnímu úpadku víry v lékařskou vědu?
5. Bude nord stream 2 znamenat pro střední Evropu „tuhou zimu“?
Přeji mnoho sil.

Ďakujem a odpovede:

1. Praha je centrum ideologického riadenia pre židovstvo, takže oni zabezpečujú ten relatívny kľud.

2. Správy a odpovede vyššie.

3. Ideologické rozhodnutie, na ktoré zmienené firmy tak či onak doplatia.

4. Ničím, lebo lekári musia urobiť nápravu.

5. Nie, len prázdny rozpočet za predpokladu, že Ukrajina a Poľsko neuzavrú kohútiky/nezačnú kradnúť plyn.

Katuš sa pýtala:

Ahoj Ori, děkuji ti za tvou práci.
OTÁZKA
Občas čtu Fox News a doufajíc, že konečně uvidím, že začíná aspoň něco prosakovat do mainstreamu, denně narazím na několik zpráv o Andrew Cuomovi, jeho aférach atd. Proč? Čim je tak důležitý? Nebo je to jen odvádění pozornosti?
Děkuji.

Cuomo je guvernér štátu New York a má triku niekoľko vecí, ale momentálne sú z toho dôležité dve:

  • je sexuálny predátor, ktorý obťažoval ženy;

  • vydal nariadenie, podľa ktorého chorých na covid-19/chrípku zavrel do domovov dôchodcov a tie domovy de facto vymreli t.j. spáchal masovú vraždu.

A ponuka, ktorú nechce pochopiť znie, prizná sa k sexuálnemu obťažovaniu, odstúpi a odsúdia ho za to, alebo ho budú súdiť za tú masovú vraždu dôchodcov, ale to on už nemusí prežiť s tým, že v tomto aj na ostatných guvernérov dôjde rad. Preto Biden povedal, že musí odstúpiť kvôli sexuálnemu obťažovaniu.

Lubo sa pýtal:

dobry vecer prajem…

otazka:

viem, ze sa to presne neda predpovedat, ale zaujimaju ma zhruba prognozy…

ako prezije clovek v meste na Slovensku, ak nastane kolaps systemu alebo rozpad Eu…

predpokladam, ze obchody budu zavrete alebo vyrabovane, zlyha zasobovanie potravinami zo zahranica. budu rabovacky… mozno pad Eura,

kde budu chodit kupovat alebo zaco?

ci budu chodit kradnut na dedinu ostatnym?

dokaze prezit clovek v meste, ak to bude trvat dlho, trebarz cele mesiace?

dakujem

Prvá vec je, že to vidíš príliš dramaticky a aj ja som bol takýto.

Druhá vec je, že spočiatku sa budú používať okolkované Eurá, Česká koruna a Forint a po tom sa zavedie nová Česko-Slovenská koruna. Nad digitálnym € visí otáznik, lebo to položí bankový sektor s tým, že aj keby zostal funkčný, tak kvôli dlhej dobe spracovania platby kartou obchodníci budú dávať zľavy na platby v hotovosti.

Tretia vec je, že sa bude dať prežiť aj v meste a výpadky nebudú katastrofické, ale minizáhradka na balkóne, jedlá záhrada pri domoch a komunitná záhradka bude nutnosťou.

FEI sa pýtal:

Otazka
Ahoj Oracle, zaujimali by ma nasledovne otazky:
1. Ako sa dari s pripravou na 1.9.? Su nejake novinky, ktore mozete komunikovat aj verejne?
2. Vieme vam s tym my, bezni smrtelnici, nejak pomoct (okrem citania tlstych knih)?
3. Co sa chysta v suvislosti s inymi protestami, najblizsie kotlebovci 5.-6.8.? Tahaju uz s vami v tandeme gradovanim atmosfery pred 1.9. alebo je ich ciel opacny (jalove vybijanie energie varenim si vlastnej stranickej polievocky)? Bude z nich nieco?
4. Co je s ostatnou rozdrobenou opoziciou mimo Smeru a Republiky? Pocuvnu europoslanca “patriota” alebo idu do toho spolu ako narodny blok?
5. Myslis, ze policia proti demonstrantom ako celku uz zasiahne, kedze ich k tomu vyzyvaju (cez) media? Alebo je nadej, ze zlozia prilby (hlavne 1.9.) a vlada strati monopol na silu? Ako to vidis?
6. Ako si predstavujete, ze polozite #najlepsiuvladu? Na zapad od nas s verchuskou roky nepohnu ani statisice v uliciach a bez vycitiek svedomia ich vymlatia ako zito alebo osprchuju.
7. Ako sa da zabranit ukrajinskemu scenaru a definitivnemu rozkladu statnosti, kedze cast vlady s nim pocita a vyslovene ludi hecuju a provokuju k akcii (opice, primitivi, dobytok s telacim IQ)?
8. Je so Smerom, Republikou a dalsimi prienik “za pravne a socialne spravodlivy stat” alebo ma kazdy svoju viziu?
9. Ake poziadavky budu zniet z ulice (namestia)? Zaznie oficialne aj za pravne a socialne spravodlivy stat?
10. Vies o nejakych iniciativach napriklad z oblasti zdravotnictva (napr. ako bol lekarprepacienta.sk) a dalsich, ak nas (znovu) rozdelia na ockovanych a dobytok?
Dakujem.

1. Zatiaľ nič neviem, lebo ja to neorganizujem a organizátorov nepoznám.

2. Prehodiť pár priateľských slov bez nutnosti presvedčiť vaxérov či veriacich na Matelka.

3. Tvoje podozrenie je oprávnené a budem rád, ak to neskončí drakonickými opatreniami t.j. teraz ísť na protesty je kontraproduktívne.

4. Neviem, ale pokiaľ dobre viem, všetci chcú byť kohútikmi na vlastnom smetisku.

5. To druhé, len dávať pozor na provokatérov a nechať políciu, aby zasiahla proti nim.

6. Na všetko čo robia musia mať nejakú podporu či tichý súhlas davu, ale keď sa to pominie, tak hra pre nich skončila.

7. Neskočiť na ich špek, viď včerajší článok.

8. Zatiaľ o tom neviem.

9. Popolvárove a moje články na toto téma by mali byť návodom.

10. Zatiaľ nie, ale ak sa to presadí, tak bude.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Dokopy 12 A4 článok (bolo by to aj viac, keby som kopíroval niektoré celé príspevky), preto to trvá dlho.

PS2: Treba sledovať čo sa udeje 8.8. a 10-12.8.2021.

PS3:  Kotleba škodí lebo zbytočne provokuje a štve ľudí navzájom, a mne je jedno, že či z hlúposti alebo je zradca a preto treba s ním naložiť ako škodnou.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

37 thoughts on “Otázky a odpovede č. 133

  1. “Domobrana …ale o skupinu ozbrojených dobrovoľníkov …”

    Možno by sa dala ako domobrana určiť už hotová organizácia Slovenskí branci, ktorí síce nemajú ostré zbrane, ale veľmi dobrý výcvik, dobre nacvičenú taktiku a ďalšie vojenské činnosti. Len trochu zvýšiť ich počet. Pomáhajú, kde treba, robia prednášky v školách, sú vlastenci (aspoň pokiaľ viem).

    Liked by 4 people

    • Slovenskí branci majú veľké srdce… ale to je bohužiaľ všetko. V modernom konflikte by nemali žiadnu šancu, ich výcvik je na úrovni arménskej domobrany. To píšem s maximálnou úctou voči nim ale dnes výcvik guerilla bojovníka stojí tisíce eur…kde by na to vzali ? Väčšinu z nich zatknú skôr než sa stihnú prezliecť do maskáčov…navyše ešte veľmi nerozumne na seba upozorňujú čiže režim má ich mená aj adresy… celé zle.
      Pokiaľ ide o tú pomoc pri katastrofách tak máme dobrovoľných hasičov. Zriaďuje ich starosta/primátor takže nie sú pod takým tlakom ako štátne zložky, slúžia u nich úplne bežní ľudia a vybavenie majú staršie no dostatočné. Skôr by som sa týmto smerom obzeral.
      Čo sa týka nejakého ozbrojeného odboja – najlepší je taký o ktorom režim ani netuší že existuje. Keby som mal organizovať odbojovú bunku na vonok by sme sa tvárili ako rybári… napríklad.

      Liked by 2 people

  2. Zaujala mě část odpovědi se smrtí Billa Gatese v Indii roku 2009.
    Mohl bys odkázat na zdroj, kde se o tom píše/mluví?

    Otázka pro všechny:
    Co doporučujete pro co nejvyšší využití potenciálu balkonové zahrádky?
    Prostor balkonu je relativně malý a i kdybych pěstoval vertikálně, tak přeci jen jde spíše o doplnění vitamínů, než o zásobu potravin.

    Liked by 3 people

  3. Opat kvalitne odpovede, vdaka. Mozno este par postrehov. Nic nepokazite, ked si nakupite potraviny do zasoby na urcite obdobie pocas ” divokej jazdy”, minimalne usetrite, lebo zdrazeju a ci lezia u Vas v komore, alebo v obchode je jedno. A keby aj to bude inak, takich postupne miniete, ryza, cestoviny a pod. EU pravdepodobne pojde do kytek, otazka iba kedy a ako, takze sa veci s tym spojene budu diat. Info o Gatesovi sa zda byt asi ozaj tak, ako bolo hore uvedene, aj ked to uz teraz prd makovy zmeni nas zivot kazdodenny. Vlak je uz rozbehnuty. Z Bidenom a Trumpom to este nie je podla mna, tak jednonacne, samozrejme nie v otazke podvodu, ale opatovneho nastupu do uradu, tam to tipujem na iny scenar, GP je velmi kvalitny manipulator. Slovenska zumpa sa bude drzat zuby, nechty, co je aj stale vidiet, takze tu bude asi ten scenar dost zaujimavy…pokial ich prudko neosvieti…..no uvidime, tu su nanestastie Oraclove analyzy dost pravdepodobne….ale, kto chce kam, pomoze si tam. Povedat presne, ako sa situacia bude presne odvijat, je temer nemozne, povedane niekym:”Chce to klid a rozvahu” je na mieste. Nic sa nedeje len tak, vsetko ma svoj vyznam, aj ked sa ho hned nedari vidiet…..mozno je to proces potrebny na uskutocnenie niecoho dalsieho noveho, co sme zatial nezazili, dufam, ze vo vyssejj kvalite chapania existencie ludstva a vzajomneho spolunazivania medzi sebou…uvidime, zavisi to aj od kazdeho z nas, co do toho vlozime, ci energiu nasratosti-cize destrukciu, alebo nejakym sposobom pokojnu konstruktivnu energiu.
    A netreba sa obavat, ze ten Majster nad Majstrov, co to tu vsetko stvoril, vesmir, zivot, ceresne a vsetko naokolo nas…..a nas samych…ze by zabudol na spravodlivost a pravidla. Bozie mlyny melu, mozno niekedy pomaly akoby sa zdalo, ale iste…..a to netreba verit, to mozte vediet.
    A preto citajte, vzdelavajte sa, hladajte poznanie a pravdu a Pravda Vas oslobodi….zelam Nam lasku a pokoj v nasich srdciah a mysliach.

    Liked by 3 people

  4. Takže pod rúškom korony a zamestnávania mysle ľudí očkovaním si čvarga pripravuje odobratie správy 9 Národných parkov spod ministerstva pôdohospodárstva pod sorošovské proamerické ministerstvo živ. prostredia, ktorému momentálne vládne bývalý kotolník a disident budaj. Týmto nás chcú obrať o dedičstvo našich otcov, dedov a pradedov,ktorí sa zaslúžili o ich rozvoj a plnú oboru. Čo robí opozícia? Bude z toho profitovať? Alebo nakoniec povie boli sme proti ale…..

    Liked by 3 people

    • Scenár sa stále opakuje. Ľudia neštudujú, veria méédiám, nepreverujú si informácie. V škole učia na dejepise lži, na vysokých školách pre učiteľov beží program Genovate, gender equity ngo program a zbytok ani netreba pokračovať, všetci to tu vedia. Zavraždili dvoch nešťastníkov ako krvavé obety svojmu pánovi, tento aj generála, nie jedného, aj Štefánika aby cez lží ovládli emócie. Opozícia bez ľudí nezmôže nič. Legálne referendum zmarili. To celé ustáť bez hnevu a vraždenia bude problém, ale dáme to. Vakcíny, ktoré mali pomôcť im, pomôžu nám, nie v našom tele, ale ako dôkaz klamstva tým, ktorí tomu uverili.

      Liked by 3 people

      • Co2 vypustane ludmi?

        Na severe sa v mega rozsahu a extra rychlo topi permafrost. Nasledne je uvolnovany metan, ktory v znacnej miere meni ekologicke systemy na Zemi. Denne sme svedkami, aky to ma dopad. Nehovoriac o topiacich sa ladovcoch. Otazkou je, ci covid neprisiel v pravy cas. Predsa len, uz sme Zem dostatocne znicili a zatiahnut rucnu brzdu covidom mi pride ako top napad. A do toho si kludne namontujte akekolvek politicke cirkusy.
        Astrologicky rozbor: do 9.10.2021 cuva 5 transperonalnych planet. Nasledne sa zas rozbehnu vpred, aby sa na jar zas postupne zastavili a opat cuvali. Vsimame si specialne pluto, ktore vstupuje na dalsich par desatroci do vodnara a kvadraturu medzi uranom a saturnom. K tomu vieme doplnit rozne dalsie astro prvky a tak vieme, ze tato zima bude dokonala.

        Liked by 1 person

          • Takze dokonalost zimy?
            Od pociatku sveta, od nabobtnania ega kazdeho jedneho z nas… od prvopociatku sa svet kruti v energiach. Raz pozitivne, raz negativne. Kazda vesmirna konstelacia ma svoju harmoniu, zvuk, farbu, energiu… kazda ma svoje JA. Pytagoras to nazval “hudba sfer”. Nikdy nic dokonalejsie ako svoje hrat nebudes.
            Mozes citat X hrubych knih, vsetky ti budu na dve veci.. kym sa nezacnes venovat sam sebe, svojmu miestu vo vesmire, svojmu JA.
            Nikdy z nikoho nebude nic, co v svojej “hudbe” neciti.
            A zima? Po storociach tu mame konstelacie.. rozumej ENERGIE pristupne k veciam, ktore sa “podaria”.
            Skandovanie k SNP, k prichodu vesmirnych lodi a inych dristov, ktore tu citam… nic take sa tu neudeje… skor, ako do seba nezapadne dokonala hudba vesmiru.
            Takze ano… citajte hrube knihy a zacnite matematikou a astrologiou. Kym nepochopite sami seba, budete zbutocne buchat na nebesku branu.
            Staci takto?

            Páči sa mi

  5. vďaka za odpovede a postrehy Oracle.
    Doplním ešte zopár mojich postrehov:
    – média. Média sa podstate stali hovorcom a aj tzv. členom vlády. Na jednej strane spolupracujú na tvorbe vládnej politiky a na druhej strane pomáhajú vláde búrať hranice dovoleného a prípustného keď vytvárajú tzv. tlak ulice na riešenie problémov metódami a prostriedkami, ktoré chce vláda.

    – protesty. Sme v dobe a v situácii kedy sa protestom nevyhneme. To, že sú protesty bez viditeľného politického krytia zväzuje ruky štátnej moci lebo je ťažšie voči nim zakročiť a akákoľvek reakcia len zvýši odpor verejnosti. Iné to je, ak je to pod straníckym tričkom. Viď Kotleba. Nervozita ľudí bude ešte stúpať lebo tí diletanti nepochopili “aká bije”. Tu je však dôležité aby v úzadí prebiehalo korigovanie a vedenie týchto protestov a úzka spolupráca s bezpečnostnými zložkami na eliminovaní potenciálnych hrozieb. Som presvedčený, že po posledných masových protestoch už vláda pochopila, že na veľkú časť polície sa nemôže spoľahnúť. V súčastnosti je dôležité aby sa Smer a Republika do týchto protestov nemiešali a aktívne sa venovali opozičnej politike.

    – to čo sa teraz deje u nás a vo svete je nutné aby sa ľuďom otvorili oči. Aby sa prebudila kritická časť spoločnosti. Bez toho zmeny nie sú možné.

    – impulz, začiatok, resp. “výstrel z Aurory” príde podľa všetkého z USA. Sú informácie, že US Army sa rozmiestňuje po krajine. Zároveň sú informácie,že sa rozmiestňujú aj prostriedky na zabezpečenie núdzového chodu určitých miest (napr. nemocníc). Podľa týchto info, DS vie, že sa mu kráti čas, tak chce na svoju záchranu vyvolať masívne nepokoje a ako reakciu proti nim nasadiť armádu. Či to takto bude je otázne lebo vyzradený plán je mŕtvy plán, ale DS panikári a s kampaňou už začal keď CNN uviedlo, že Trump pripravuje prevrat.

    – podľa mňa, hlavným dôvodom na zmenu bude odhalenie podvodu s covidom, testovaním, ale hlavne zverejnenie pravdivých informácii o vakcinách. Ostatné veci sa začnú zverejňovať potom (ako to uviedol Fico.

    – čo bude ďalej, resp. ako to bude plynúť život je otázne. Ako to vidím ja. V celosvetovom meradle po zverejnení info o covide a úlohe všetkých zúčastnených a čo všetko sa ešte pripravovalo a urobilo sa, sa život akoby zastaví. Chaos nevznikne, ale môže nastať určité obdobie nedostatku.V tomto tzv. “prechodnom období” sa bude diskutovať ako ďalej. Slovensko má na to aby sa v tomto regióne stalo mostom a aj určitým spojovacím článkom. A možno to bude aj jeho úloha.

    Liked by 6 people

    • Most / spojovacím článkom medzi východom a západom… Viackrát som toto zaklínadlo tu na fóre čítal. Čo konkrétne pod tým chápete?
      “Most” ako Bielorusko? Sedelo na 2 stoličkách, užívalo si výhody oboch, ale bolo nútené si (neochotne) vybrať stranu, inak by skončili ako u susedov, ktorí skončili “pod mostom”.

      Liked by 1 person

      • Dojmy a pojmy…
        Prvá vec je, že baťka Lukašenko chcel byť chytrou horákyňou, lenže na to nemal a sadol medzi dve stoličky.
        Druhá vec je, že máme na výber byť bariérou, ktorú periodicky obsadí jedna alebo druhá strana alebo mostom, kde nielen prechádzajú kulturologické informácie, ale aj sú preložené pre druhú kultúru.

        Liked by 2 people

  6. Slováci majú rozpoltené duše,ich hrdinovia nikdy nie sú vrahovia.To napísal Vladimír Mináč,čítavala som veľa našich klasikov. Spomínal príbeh z Povstania,niekde nad Breznom sa to stalo,ruský veliteľ dal povel dvom slovenským partizánom zastreliť nejakého domáceho donášaca,zradcu . No tí dvaja to nedakázali urobiť,ruský komandír,mávol rukou a elegantne ich zastrelil sám. No potom sa situácia zopakovala,tentoraz zajali dvoch nemeckých vojakov, Ale aj tých museli zastreliť ruskí.Vtedy vraj sovietsky veliteľ znechutene zahrešil:” Čo ste vy Slováci zač? Ani fašistov neviete zabiť…”

    Liked by 2 people

    • Čítal som veľa kníh z toho obdobia a počul veľa spomienok pamätníkov…boli to úplne iný Slováci. Kresťania do morku kosti. Nevedeli ublížiť ani len tým fašistom. Mnoho z nich kvôli tomu úplne zbytočne umrelo prípadne sa len vďaka veľmi veľkému šťastiu vyhli istej smrti. Veď sme aj mali v prepočte na obyvateľov najviac držiteľov ocenenia Spravodlivý medzi národmi. No o to horšie týchto dobrých kresťanov naozaj nahnevať. Chodím aj na protofašistické stránky a tam dodnes s hrôzou spomínajú ako pri odsune nemcov a ich rodín zo Slovenska boli doslova lovnou zverou partizánov. Môj prastrýc partizán to tiež nepriamo povedal – keď okupanti odchádzali tak sme sa mstili…každý strom strieľal.

      Páči sa mi

    • Ty si citala leda tak nazov na Horalke.
      Meciar bol ten, kto podpisal za slovakov Agendu 21… tzv. Agendu2030, tzv. Agendu smrti. Plus jeho X idiotov zapredalo aj tvoju dusu. Pre nikoho normalne zmyslajuceho nie je podstatne co bolo.. ale co BUDE.
      Kotleba je napriklad dalsi smrad, podpisany pod projektom dovozu imigrantov BUK. Spomenie si dnes niekto, ze aj v BB bol tabor pre dovezencov stedro sponzorovany BSSK? Nastastie si sprosta slovac nespomina, co mala vcera na ranajky. Spomenie si dnes niekto na zbytocnu interpelaciu blba Uhrika v NR SR k tymto “taborom” na ktore stedro poskytovali dotacie vo forme roznych muzikoterapii za sto litrov?
      Velka vdaka BOHU za takto debilny narod. Nic ine si totizto nezasluzime a vyzerme si tuto kolektivnu karmu do dna. Ja, ty, vsetci. Za tu vlastnu zaslepenost a za to, co tu denne dovolujeme pachat na nasich detoch.

      Páči sa mi

  7. Otázka
    Ku mechanizmu tých vakcín. Dosť sa popísalo o spike proteíne, jeho pôsobení a pod. no v súčasnosti sa objavujú teórie o supravodivom graféne, či oxydu graféna, ospravedlňujem sa ale chémia a biológia boli vždy moje slabé stránky, zato táto otázka. Prednedávnom som zachytil nejaký príspevok kde sa jeden človek sťažoval že si dal pichnúť vakcínu u svojho obvodného lekára a to tak že obsah vakcíny skončil v umývadle no certifikát dostal ale jeho podvod objavil prvý výkonný scanner na letisku. To by ten grafén vysvetľovalo, ako poistku proti podvodom no tento španielsky vedec tvrdý že je to hlavná zložka vakcíny (zdroj: https://tinyurl.com/mpvrsb5f -musel som to opraviť). Ako tá vakcína podľa toho čo Ti je známe pôsobí a ako sa má chrániť neočkovaný človek pohybujúci sa medzi zaočkovanými. Vďaka.

    Liked by 1 person

      • Boli aj obrázky a videá, označené samozrejme ihneď za hoaxy ako sa niektorým ľuďom v mieste vpichu objavil spontánny magnetizmus…ten grafén by to celkom vysvetľoval no akosi sa mi moje racio prieči prijať hypotézu že mimo to že sa vďaka message RNA vakcíne tí ľudia stoja jednak patentým právom, jednak mutantami tak vďaka grafénu ešte aj doslova biorobotmi – vysvetli mi Ori prečo to všetko ? Neboli snáď tí čo sa nato dali dosť docilnými zombiami aj predtým ? Načo ešte toto všetko ? To čo sa dnes deje mi rozum síce berie no srdce odmieta…

        Liked by 2 people

    • @Justas
      Silne pochybujem, že akýkoľvek človek, ktorý by si nenechal pichnúť to svinstvo s grafénom by ešte chcel lietať a sťažoval sa na svojho lekára. Je to skôr manéver na odstavenie lekárov od možnej osvety pre svojich pacientom, pričom vieme, že takých ako Čičala je viacej.

      Liked by 3 people

      • vedome si to nikto nedá pichnúť, ale nevedome? O grafene sa začalo hovoriť až teraz. Odpis lekárov začne aj tak a môžu si za to sami. U veľa ľudí zavážil názor lekárov či sa ísť alebo neísť očkovať a je tu ešte jedna vec a to liečenie – neliečenie počas prvej a hlavne druhej vlny.

        Liked by 2 people

        • Vedus – vždy sa nájdu “vychcanci” ktorí už len z princípu chcú so systémom vy…(babrať nech som slušný) a bude určite dopyt po falošných Covid žltých hviezdach. Vzhľadom ku tomu že mocní toto divadlo pripravovali už cca od roku 2004 podľa prvého SP patentu tak rátali so všetkým. Ale tiež rozmýšľam aj ako Vy že to môže byť kľudne tak aj celé jedno veľké PsyOp od GP na znemožnenie drep state aby sa skrze vakcíny nadlho zahojili ako v 70kach cez Petrodollar…všetko je možné.

          Liked by 2 people

        • Ospravedlňujem sa, píšem z mobilu.
          Ondrej – ak sa ukáže že lekári úmyselne neliečili ľudí s príznakmi Covidu (nech už prvotný zdroj príznakov bol čokoľvek schované či totožné s Covid príznakmi) a miesto toho ich cynicky nechávali umierať tým že ich bezdôvodne dávali na pľúcnu ventiláciu a ladovali remdesivirom prípadne posielali domov umrieť len aby vytvorili štatistiky mŕtvych na covid a zhrabli tučné dotácie za nič nerobenie…ufff, no to bude hustá káva aj pre tento holubičí národ.
          Ináč nech už to bolo čokoľvek, u mňa sa to prejavilo cca po mesiaci povinných špajchlovačiek (mal som novú prácu o ktorú som si nemohol dovoliť prísť a šéf bol svedok covidov) kedy som kompletne stratil čuch a chuť a cítil neuveriteľnú únavu pritom celý život som bol zdravý ako buk, z chrípok som sa smial. Dodnes mám zhoršené neuro problémy, horší zrak, problémy so sústredením. Vravím si ak toto mi urobil ten umelý vírus, nechcem vedieť čo by mi teprve spravila tá vakcína…ozaj nechcem.

          Liked by 2 people

Pridaj komentár