Oznamy a otázka

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 15.9.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, lebo nielen mi komplikuje prácu, ale aj zabránilo tomu, čo minule.

Oznam: Zajtra článok nebude.

Otázka: Je to skutočne pápež, ktorého nám tu parádia alebo jeho dvojník?

S pozdravom

Oracle 911

64 thoughts on “Oznamy a otázka

  1. Protiotázka na otázku… a dá sa to nejako rozlíšiť? Ak by to bol dvojník, tak bude taký, aby sme to nerozoznali. My to asi ťažko posúdime, to by boli len dohady. Je vari nejaká indícia, že by to mal byť dvojník? Predpoveď jeho nepríchodu nevyšla, možno nabudúce.

    Liked by 2 people

  2. Otazka: v USA Biden nariadil povinné očkovanie a musia do konca mesiaca schváliť štátny rozpočet, ked sa ne schváli môže s toho vzniknúť veľká hádka medzi republikanmi a demokratmi v kongrese, a dneska parlament EÚ schválil že všetky členské krajiny musia uznať homosexuálne manželstva, spustil GP rozpad USA a EÚ??? Vyzerá ze je to všetko naplanove na október keďže ešte sú v septembri voľby v Rusku Čechách nemeckú a potom to môže začať

    Liked by 6 people

  3. Zdravím Ori. Otázka – Jaká je pravděpodobnost, že se vypne v Česku a na Slovensku elektrický proud?
    ,případ. kdy asi?
    Ráda Tě čtu, máš zcela originální odpovědi a dáváš si s tím velkou práci.

    Liked by 2 people

  4. Otazka:
    1. V Australii je v niktorych castiach teror, je to.iba z dovodu zvysenia vaxu, alebo tam uz zavedu koncentrak na vzdy?
    2. Aka je sanca vojn.konfl. rf vs. ukr?
    3. Leng ohlasil pik cov koncom sep, zaciatkom okt. Je to koniec plandmie, alebo sa chysta nieco viac?
    4. Je to uplne mimo, ak poviem, ze papa frant bol ppslany gp ako info mociaru, ze preberaju opraty?
    5. Zilinka robi pozit.kroky, aj inspekcia, je nutne ich podporit aj v uliciach, alebo by to bolo kontraproduktivne?
    6. Mercku maju do koca roka schalit liek na covid, bude to uz koniec, alebo iba zdrzovanie casu?
    dakujem za odpovede

    Liked by 1 person

    • Ori nie je vestec, toto je blog kde je jeho pohlad na svet a jeho analyzy a hlavne zelania. Podobnych blogov a pohladov je niekolko. Netreba obvinovat Oriho, treba si precitat a skumat suvisloti. Cas nie je podstatny, podstatne su udalosti. Hlavne sa netreba na cas spoliehat, pretoze cas je ich najsilnejsia zbran …
      Mozno si to robite sami, ked sa tu dookola pytate “kedy bude to, ci ono” . Zasadna otazka je ci to vobec bude…

      Liked by 3 people

      • Ahoj Ori.
        Otázka. 1. Dnes sa má rozhodnúť,či vyšetrovateľ Čurila pôjde do (kolúznej)väzby. Tak moja otázka platí pre obidve situácie. Aké dôsledky bude mať pre túto vládu : a. Čurilu zavreli.
        b. Čurilu nezavreli (V piatok to už bude jasnejšie)

        2. V piatok ,11 30 v Bratislave ,Námestie SNP sa majú stretnúť priaznivci Maroša Žilinku na jeho podporu. Nevieś,kto to organizuje? V alternatíve sa tento oznam nikde neobjavil.
        3. Dnes je sviatok Nanebovzatia Panny Márie ( vidím okolo,že vzrastá význam Mariánskeho kultu,a tento vplyv cítim aj sama na sebe (asi infopole),v Šaštíne sa stretne možno 50 000 ľudí,kedy môžeme čakať nástup tretej vlny?
        Ďakujem za odpovede a Tvoju prácu.

        Liked by 1 person

    • Co sa tyka prichodu Bergolia… snad ste nepochybovali ze pride. To nie je koncert Richarda Mullera ktory sa zrusi kvoli ruskam :). Taketo nieco sa pripravuje roky a ziadny lokalny semafor na taketo udalosti neplati. Uz som z ciastkovych informacii sa jedna o vela podruznych aktivit ktore sa s navstevou vezu (“posvacovanie “ zakladnych kamenov, ikon, vody atd) a ktore na takuto akciu dlhdoobo pripravovali. Cize ajkeby tu bola pandemia moru, oni by sem uz nejakeho Bergolia poslali. A v dalsom slede je to udalost ktora nastartuje dalsie . Ake to budu ? to je otazka na analytikov…

      Liked by 1 person

  5. Otázka: V texte Pápež a zaujímavé články z 26.augusta píšete, že “pokiaľ Vaše zdroje hovoria pravdu (môžu sa aj mýliť) tak návšteva pápeža sa neuskutoční…” Rovnako tak ste napísal v Otázky a odpovede č. 135 z 10. septembra: “Čo sa týka pápeža, stále si myslím, že sa to neuskutoční a na poslednú chvíľu sa nájde výhovorka (ideálne by bola covid situácia pápeža).”
    Hmm, v tomto je ten skutočný problém, v čom všetkom sa Vaše zdroje ešte mýlia, ako presný je Váš úsudok aj v iných predikciách alebo odhadoch možného vývoja? Odkazujete síce na čítanie hrubých kníh a akési nadpochopenie z nich prameniace. Kde je rozdiel medzi vlastným názorom, Vašim pohľadom na vec a skutočnou analytikou založenou na faktoch a porozumeniu dejov čo ich spôsobuje? Vieme situácia sa mení, hra sa hrá ale nezabudnite, vy tu mnohým ľuďom (aj keď si to sami vybrali, že Vás čítajú) dávate akúsi nádej. Vážte, buďte opatrný a nešlapte po ich snoch – nádeji prameniacej z neistoty. Veď skoro každý cítiaci človek chce vidieť, že zlo je potrestané a existuje akýsi prvok spravodlivosti, ktorý nakoniec po všetkom tom súžení bude uplatnený. Zvlášť v dnešnej dobe. Neberte to prosím ako nejaký útok na Vás, len sa zamýšľam. Vzhľadom na to, že ste v postavení, sám ste sa týmto formátom otázky odpovede do neho pasoval, prezentujete sa, že máte “jasnejšie” a “lepšie” porozumenie spoločenským dejom ako ostatný. Čas už čoskoro ukáže ako ste sa vo svojích mnohých úvahách spojených s predpovediam istých procesov v SR a vo svete priblížil realite. Ohľadom pápeža a jeho príchodu, už sme videli za posledných 18 mesiacov rozmanité šialenstvo tejto vládnej skupiny. Hlavne vidíme ako vedia situáciu len zhoršovať a nachádzať nové dôvody na reštrikcie a vyvolávanie strachu a napätia v spoločnosti. Teraz je to jedno či už z vlastnej hlúposti alebo na základe pokynov z “vonka” alebo ich vlastného porozumenia alebo neporozumenia. Jednajú v duchu rozkladu hodnôt a ľudskosti. Myslíte si, že by tak ako v niekoľko násobnom celoplošnom testovaní si nechala ujsť táto banda takúto príležitosť zorganizovať masovú akciu (pápež) za účelom zhoršenia celospoločenskej zdravotnej situácie? Alebo nevyužiť ju ako zámienku? Nenapadla Vás táto možnosť?
    Čo si myslíte o vyhláseniach Lengvarského, že koniec septembra vrchol a ide o poslednú vlnu: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598567-lengvarsky-v-ide-o-pravdu-tretia-a-posledna-vlna-pride-koncom-septembra-vianoce-ocakavam-uz-bez-virusu/
    NA druhú stranu, rovnako tak sa blíži výročie “nežnej” 17. november, symbolika, príležitosť aby masy povstali, môžu si to dovoliť risknúť? Uvoľnia pandemické opatrenia alebo nájdu ľudia bez ohľadu na ne vyjsť do ulíc? Samozrejme ak to bude mať kto zorganizovať – rozdrobené národné sily a žiadna podpora “z vonka” (revolúcie – má technológiu, tu vie zrejme vytvárať len močiar). Jedine, že chcú vyvolať konflikt stretom silových zložiek s občanmi. Zrejme, podľa môjho názoru, tu chýba porozumenie mentalite psychopatov a sociopatov a mimo túto skupinu, jednoducho povedané zlých a zapredaných ľudí napr. odporúčam pre lepšie vniknutie do témy knihu (mimo iné knihy) Politická podstata zla od Andrew M. Lobaczewski v angličtine Political Ponerology: A Science on the Nature of Evil Adjusted for Political Purposes (pozri Amazon.com). Viem, je to dlhé a mnoho otázok v texte….

    Liked by 6 people

    • Otazka 2: Uviedol ste v Otázky a odpovede č. 135 “Tak dve veci skončia toto šialenstvo, jedna z toho: pravda o pravej podstate očkovania a vírusu”…
      Už to množstvo závažných informácii je predsa vo svete známych. Je toho dostatok. Všetko podstatné už bolo k tejto covid teme za mesiace trvania povedané a odhalené. Všetky dáta a klamstvá s testami, vakcinami, lockdownami a sanitárnej totality po falšovanie údajov a silnejúcu cenzúru informácií vo všetkých médiach. Kto chce na nete dohľadá od celých vedeckých správ po komplexne a špecializovane Covid weby “odhaľovateľov” s množstvom informácií, existuje už aj množstvo kníh (dokonca preložené), po videa skutočných lekárov a vedcov z celého sveta ako v anglickom a nemeckom tak českom a slovenskom jazyku.
      Pokiaľ nepríde pokyn z centráli – média mlčia – nič sa nebude diať.
      Pravda akoby neexistovala. A to cele sa deje na pozadí nelogických a stupidných pandemických opatrení ako z medicínskeho pohľadu tak “normálneho” správania sa ľudí…
      Napriek zjavným verejne odprezentovaným klamstvám médií a kúpených politikov svetových tak aj miestnych v SR a ČR a hlavne zapredaných lekárov a vedcov.
      Mimo iné všetky ich podvody až po takéto prehľadné stupidné divadlo:
      Premiér UK Boris Johnson a jeho fake reklamné očkovania.. Zjavne už má proti Covid za sebou 3 a viac fotení ehm očkovaní..
      Rovnako ako táto premiérka
      https://t.me/jscovid1984/232
      Alebo tento belgický minister zdrav.
      https://t.me/jscovid1984/99
      Alebo brazílska ministerka zdrav.
      https://t.me/JScovid1984/884
      Alebo Iným..
      https://t.me/JScovid1984/637
      https://t.me/JScovid1984/885
      https://t.me/JScovid1984/911
      Alebo
      https://aeronet.cz/news/izraelsky-ministr-zdravotnictvi-nechal-zapnuty-mikrofon-a-ministryni-vnitra-na-jednani-vlady-vysvetloval-ze-zelene-pasy-v-izraeli-nemaji-ani-zdravotnicke-ani-epidemiologicke-opodstatneni/
      Čo k tomuto dodať…
      Žijeme paralelné informačné svety a tie sa neprelínaju navzájom.
      Dnes správa (neoveroval som zdroj) https://sk.news-front.info/2021/09/15/predseda-valneho-zhromazdenia-osn-vyhlasil-potrebu-ockovania-vsetkych-ludi/ k tomu info z Izraela, že za plne očkovaných sa budú považovať iba ľudia s treťou dávkou. Kedy to príde aj do SR je otvorenou otázkou…
      Takže k otázke: Aká to ma byť “pravda o pravej podstate očkovania a vírusu”? Doplním za seba poznámku – ľudia čo sledujú a zaujímajú sa o túto tému predsa už tú pravdu poznajú a je známa. A aj keby sa za tím skrýval nejaký okultný tajomný nadprirodzený motív – je to jedno. Ľudí – ich väčšinu doteraz nepresvedčilo nič z toho čo som popísal vyššie.

      Páči sa mi

    • @Ivan
      Dovolim si zareagovat na cast Vasho komentaru skor, ako nan zareaguje p.Ori.
      Uz vobec ze sa podujal vytvorit takuto platformu, je fajn pocin, nakolko vysiel so svojou kozou na trh. Nikto, este aj carodej prve kategorie-“Rumburak”, Vam neda presnu predpoved, aj ked bude mat zazracnu gulu. Nakolko buducnost je menitelna (zaplat pan Boh), co suvisi s tym snom a nadejou. To ma stat na pevnych nohach kazdeho jedneho z nas a nie na jedincoch, ktori maju vsetkemu rozumiet a ostatni sa budu viest. To sme tu mali doteraz v roznych podobach a vidime vysledok. Doveruj, preveruj.

      Co zmoze osvieteny panovnonik ak mu nikto nebude rozumiet, co vlastne zamysla? Viac krat tu bolo spomenute, neverte vsetkemu. Preto je dolezite, aby clovek cital, studoval, hladal, aby sam za Seba chapal a rozumel a Tvorll svoje sny bez ohladu na to, co tu napise nejaky neznamy Seneca, Oracle, Popolvar alebo ini. Pozrite sa na videa od pana Ratnikova, ako sa pracuje v energo-informacnom poli, akoze proti opacnej strane. Zajtra moze padnut siet, alebo zrazu nebude blog Oracle 911, Je nutne k zmene info pola, ktore je akoze tvorivy egregor, aby Nas boli tisice, ktore naplnia svojim osobnym pricinenim na zaklade poznania TO NOVE, ktore bude stat na pevnych titanovych nohach.

      Vzdy je otvorena diskusia dole…….a oto ide, informovat sa navzajom, doplnat, tvorivo argumentovat. Je uplne jedno kto pise. Dolezite je Co pise. Niekto mohol napisat, cierny Fero prijde. A teraz ma lepsie analyzy, je mudrejsi, ma kvalitnejsiu krystalovu gulu ? Keby sme im videli do karat a 50 rokov priprav, mozno by sme presnejsie vedeli. Ale hra je o tom, ze JA SAM sa mam zacat aktivne podielat na Tvorbe Novej kvality a nie, ze zase necham tvorit niekoho ineho a budem sa cudovat. Precitajte si moj pohlad, porozmyslajte, zhodnodte a kludne ma poslite do pecka…..vsetci mame slobodnu volu a volbu. Len poznanie, pochopenie a zitie Noveho Nas moze doviest do Noveho.

      Ta nadherna bytost pred 2000 rokmi mala uzasne poznanie a asi aj schopnosti a predsa ho prihliadajuci dav nechal ukrizovat……stal SAM uprostred davu. Ak budeme v poznani sami, tak Nas ukrizuju, ak budete VEDIET, mat poznanie, tak nezaprieme svojho brata ani pred prvym zakikirikanim a ked nas budu tisice, tak sa nas hlupost sama zlakne, ze by zaver rozpravok. Ale ked Nas bude iba par, tak sa stratime jak prd vo vetre…….

      Je to len na kazdom z nas….ako sa rozhodneme…….zaver Martixu …..Neo v telefone….Nepoznam buducnost, nepoviem Vam ako to skonci…….prisiel som, aby som Vam povedal ako to zacne, zavesim telefon a ukazem ludom, co nechcu vidiet…….ze Vsetko v tomto svete je mozne a z tohto bodu, kde sa rozhodnete ist (myslienkovo) je uz len na Vas……..

      A teraz to este riadne priklincujem, co tiez niekoho moze zdvihnut zo stolicky….ono to naozaj tak je. a v dobrom slova zmysle a bez urazky si kludne mozete mysliet, co len chcete……je to Vasa slobodna volba…….

      PS.: fakt sa oplati VEDIET…..
      PS 1: bol to dvojnik podla mna…….ale je mi to asi 24…..
      PS 2: p.Ori-sorry, ale akosi ma to tuklo, aj ked by tu mali byt iba otazky.

      Liked by 8 people

      • Je to častá chyba nových študentov o KSB, že si myslia, že starší študenti sú vystudovaní k dokonalosti . Ja sa vôbec nepasujem k starším, ale skutočne je to, ani nie chyba, ale chápanie a nepochopenie dejov, kde aj mala chyba v riadení môže mať iný výstup! Je to aj o pouckach, ktoré na prvý pohľad su neefektívne, či nefunguju! Napríklad to ze na !náhodu neveríme! , ešte neznamená ze naše predikcie budú správne s výstupom riadenia takých ci onakych dejov! Keďže aj pri riadení sa “náhodou” stane chyba, preto je výstup ten, ktorý sme nečakali! No ak by Oracle napísal – bud príde, alebo nie – tak to by asi nestalo za to 🙂 Je na každom z nás si vytvoriť svoj záver a bud sa pridá do fóra, alebo nie. Je to celoživotné štúdium.

        Liked by 1 person

  6. Dobrý deň Ori.

    Nevyznám sa ešte tu moc dobre, preto by som chcela položiť otázku do rubriky otázky a odpovede. Neviem, či to stačí napísať tu. Takže: 1. aký máte názor na toto https://www.youtube.com/watch?v=JKhE4Uf_r3E. 2. všimla som si, že je tu veľa rozumných ľudí. Myslím, že by bolo celkom k úžitku pre našu spoločnosť, keby sme sa začali spájať. Čo keby sme začali touto “našou” (už som sa k vám votrela, lebo ste mi blízky všetci ľudia, čo ste tu) komunitou a posúvali by sme to medzi svojich priateľov a známych, nech sa pridajú?

    Ďakujem pekne za odpovede.

    Liked by 2 people

  7. Otazka: myslíte, že je Žilinka niekým krytý? Veď ide úplne proti vládnej a nimi ovladanej moci, mám oňho strach, veď Lucanskeho sa ako rýchlo zbavili. Co sa tu vlastne deje? Vraj chystá ďalšie akcie aj ohľadne kovidu aspoň na infovojne hovorili, tak snáď to prežije v zdraví a my s nim

    Liked by 2 people

  8. Zdravia ti Oracle.
    Otázka.
    1. Smrť otca Zuzky v kozieho paláca je čistá náhoda či niečo viac?
    https://www.hlavnespravy.sk/vo-veku-79-rokov-zomrel-otec-prezidentky-sr-stefan-strapak/2677742
    2. Aký vplyv na covid plandemiu bude mať udalosť v seniorskom centre v Ubľi kde sa nakazili všetci aj keď boli všetci očkovaný. Dokonca dvaja zomreli.
    https://www.hlavnespravy.sk/v-zariadeni-pre-seniorov-v-ubli-sa-vyskytol-covid-19-dvaja-klienti-zomreli/2676754
    3.Je už na rade Lipšic? Zatknú ho v najbližšom čase?
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

  9. Môj názor je že nebol pápež pravý lebo už pred časom som porovnala pohyb starca a niečo mladšieho dvojníka ako aj stareckú prihrbenosť. Pozerala som len kúsok zo Šaštína, čakal kedy to celé skonči. Možno by bolo potrebné porovnať ešte ruky a úsmev. Podstatnejšie je prečo vlastne na Slovensko prišiel ?
    Na tomto blogu si každý niečo nájde. Vďaka za Vašu prácu. Otázka- nechajú v Amerike Republikáni padnuť Bajdnov rozpočet? 2- začne pád EÚ odchodom Maďarov alebo ešte nejaký čas vydržia. 3- stiahol sa Putin na 3 dni v obave o bezpečnosť? 4- Je plánovaný po Afganistane pád Ukrajiny? 4- Zbaví sa Matov. Kolíkovej?

    Páči sa mi

  10. Ahoj Ori
    Otázka 1:Bude odhalený podvod vo voľbách na Slovensku?
    2:Koniec EU v akom časovom horizonte?
    3:Prispeje k rozpadu v USA ešte Assange?
    4:Prečo alzheimer Bidet nastavil Ukrajine také podmienky že je nemožné aby sa dostala do NATO? Preto som písal že po Kábule je na rade Kyev…
    5:Bude Dzurinda súdený za vojnové zločiny?

    Páči sa mi

  11. Otázka:
    Pridávam sa k otázke od Peter Peto. Prezidentka sa dnes rozlúčila s pápežom. A dnes jej zomrel otec (79,=7). (EMP) V Šaštíne, namiesto pôvodne očakávaných 300 000 ľudí, prišlo iba cca 50 000. Čo to znamená pre Slovensko V súvislosti s GP?

    Páči sa mi

  12. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 136 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár