18 thoughts on “Vďaka za odpoveď na 7 otázok, pán predseda

  1. mne ten pán na videu evokuje viac pohľadov – chce veci stále riešiť pokojnou cestou, dáva šancu na pokojné riešenie. Na druhej strane sú to pre neho tromfy do rukáva pre to, čo nastane o krátky čas. Myslím, že veľmi dobre vie, čo robí a ako to robí. Je o pár “viet” vpredu……vie, kde bude o krátky čas jeho miesto…..Nepodarilo sa im ho, napriek snahám, odstrániť….on vie, prečo. Vnútorne cítim, že sa špic ľadovca rúti kopcom dolu…..a naberá silu. A……je nezastaviteľný.

    Liked by 1 person

    • Keď na potkana začne účinkovať jed do 10 dní zdochne potkan!!!
      Ja sa pýtam kedy začne účinkovať ten náš jed…. Za 2 alebo 3 roky? Potom nastane skaza ľudstva …

      Páči sa mi

    • Plne súhlasím, podľa mňa je to jediný konceptuálne zdatný politik na Slovensku. Vytvára informačné rámce vopred a protistrana je nútená iba reagovať a stále sú pozadu, lebo zrejme len plnia príkazy a teda vždy budú pracovať s časovým oneskorením. Jeho tlačovka z 5.11. bola výborne urobená a podľa mňa výrazne prispela k záchrane Slovenska pred najhorším …

      Páči sa mi

      • v tomto ste vedľa, ako jedľa. Zasa tieto glorifikacie a ruzove okuliare. Pozrite sa na Mira Heredoša. Ten človek postavil na nohy gramotnu iniciatívu volnazona.com je tam navod pre ludi, ako sa ludia mozu BRANIT S PRAVNIKOM kontrolam a fasizmu.
        Vidite uz druhého.
        Vladimir Mečiar sice niekedy sa zarozprava, ako aj pan Fico, co vsetko bolo, ked riadil štát, ale dava gramotne analýzy, riesiace časť lokálnych problemov v spoločnosti. To je treti.
        Milan Mazurek, nech je aky chce, postavil na nohyalu internetovu blogovu televiziu. To je stvrty….
        Mam pokracovat?

        Nebudte slepy a prestante byt clenom sekty svwdkov akehokolvek politika. Pretože dnešná doba rodí aspon ideologicko-konceptualne zdatnych ľudí ak uz nie cisto konceptuálne zdatnych

        Páči sa mi

        • Ďakujem za reakciu 🙂 Ja určite niesom “svedkom” akéhokoľvek politika a aj k jeho predchádzajúcemu pôsobeniu mám značné výhrady. Ale dívam sa na našu politickú scénu a “figúrky”, ktoré sú reálne v hre … Tých, čo menujete, sú okrem Mazureka, mimo významného vplyvu na verejnosť. A až budúcnosť ukáže, ako uhrá Republika svoje postavenie, obdobne, ako to čaká Pellegriniho. Ak chce v budúcnosti Slovensko získať aspoň akú takú reálnu suverenitu, bude potrebovať národne orientované tandemové riadenie “prediktor-korektor”. Fico podľa mňa, ak zvládne svoju novú rolu, smeruje k roli korektor. Ale možno sa časom ukáže niekto úplne iný …

          Liked by 1 person

          • Slovan naozaj sa tesim, ze vidite širši obraz. Tych, ktorých som popisal, tito ľudoa maju sirokosiahly záber aj mimo to, čo vnimate.
            Sice Ad. Krajnikova urobila navody, ako sa branit, ale Heredoš urobil EGREGOR a to nevidíte… Prevadzky maju nalepené logo Voľná zóna. Maju jednotný pristup ku zakaznikom, ku hygiene, ku pokutám a hlavne prestali sa báť. A ak nejaká opozičná strana urobí egregor, ktory je takto uspešný, skôr či neskôr sa dostanú na štartovaciu drahu priameho riadenia, pretoze to bezstrukturne už r9bia….
            A to je to, co nevidíte. Priamo obratili na hlavu A4ky s vyhláškami a zakazmi JEDNYM LOGOM, ktore zjednotilo nielen prevadzkarov vo veľa mestach ale aj zakaznikov kam sa maju a kam nemaju obratiť na nakup

            Páči sa mi

            • Ja to vidím, ale tieto nástroje riadenia sa v globále ukážu až v budúcnosti. Ale hlavná informačná vojna beží a tú uhrajú v zásade len “figúrky”, ktoré sú reálne celospoločensky použiteľné teraz. Prirovnám to k iniciatíve JUDr. Weisa a JUDr. Pirošíkovej, ktorí robia vynikajúcu prácu do budúcna,nakoľko podali na Medzinárodný trestný súd v Haagu sťažnosť vo veci zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov, čím vytvorili platformu na riešenie súčasných “aktivistov”, ktorí sa rozhodnú zaútočiť na 6 priorite všeobecnej teórie riadenia.

              Liked by 1 person

Pridaj komentár