Otázky a odpovede č. 144

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem niekoľko vecí:

Odkrytý fašizmus, Pfizer nemá ochranu, zmeny vo svete a budúcnosť

Fašizmus: „Veselo“ sa fašizuje nielen na Slovensku (myslím tým, čo robí Kolíková, Boris Kollár spolu s korporátnymi médiami), ale aj to, čo povedala Ursula von der Layen (povinné očkovanie na území EU) a čo robí OSN (podľa správ blokujú IP nepohodlných stránok).

Pfizer v USA prišiel o ochranný štít: Totiž klamali, nielen regulátorom, ale aj lekárom. Netvrdím to ja, ale Karen Kingston, ktorá sa tým profesionálne zaoberá.

Tento mesiac podľa všetkého bude mesiacom veľkých zmien, pravdepodobne svet zažije poriadny budíček a následne sa rozsype doterajší kontrolný systém.

Otázky a odpovede

Doktor sa pýtal:

Ahoj ori, mam 2 otázky :
1. otázka znie: ako to bude s povinným očkovaním? Stále verím, že nás len strašia, robia psychický nátlak, avšak tlak je obrovský… desí má tá neskutočná nevraživosť medzi ľudmi, väčšina zdravotníckeho personálu v nemocnici je agresívna až dokonca má postoj k neočkovaným pacientom s covidom, že no a čo- ak sa mu niečo stane tak jeho chyba – mal sa zaočkovať (mimochodom z väčšej časti sa jedna o pacientov s úplne inými diagnózami, ktorým vyšiel len pozitívny test, a chudáci umierajú veľakrát pre nedostatočnú a nekvalifikovanú starostlivosť – keď sa o kardiaka stará oftalmológ tak čo by sme čakali, však? – toto je čistá pravda a realita v našich nemocniciach.
2.otázka – čo bude so zdravotníkmi, ktorí odmietajú vyšetrenie pacientov bez OTP, podpisujú sa pod očkovanie a pritom vôbec neriešia iné zdravotne rizika? Budú neskôr riešení, potrestaní?
Ďakujem za odpoved

1. Podľa toho čo vypustila Ursula z huby oni to myslia naozaj vážne, a preto by som tieto snahy nepodceňoval, pričom to, že týmto Urusula podpísala svoj (politický) ortieľ smrti a úmrtný list pre EU je snáď jasné každému. To, že štát nerobí nič pre to, aby sa „covid“ liečil zámerne a že to skončí sociálnym výbuchom je jasné asi každému môjmu stálemu čitateľovi. Otázka teda je, koho plány a ako sa naplnia.

2. Súd bude ešte ten príjemnejší výsledok pre zmienených „zdravotníkov“, lebo ich môže riešiť dav ručne-stručne, alebo zdochnú od hladu, lebo nikto im nedá prácu ako zdravotníkovi.

Avalus sa pýtala:

Ori, súhlas a podpora.

Otázka 1: mám problém s povinným očko podporovaným Putinom + Zemanom. Prosím Tvoj koment.
Otázka 2: Drogo kauza Plačková, smrť svedka v base, deje sa niečo na pozadí alebo už ututlali?

Ďakujem.

Vďaka, a teraz k otázkam:

Odpoveď 1: Obaja sa snažia prevziať riadenie nad procesom povinného očkovania v Rusku a v Čechách. Putin prvým úderom (udrieť skôr ako nepriatelia) preberá iniciatívu pred poskokmi anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a globálneho zákulisia (GP) a to skončí tak, že veci sa pre 5. kolónu obrátia naruby, a Zeman zas robí to isté s riadnou dávkou švejkovania (po dvoch očkovaniach, za plexisklom, v maske a na vozíku, ktorý dotlačil niekto v ochrannom odeve), čo povedie k totálnemu odpisu agendy.

Odpoveď 2: Odstránenie nepohodlného svedka, ale vzhľadom na spustené procesy dosiahli len to, že spomalili vlastný pád, ale tým len urobili výsledky „bolestivejším“.

Manas sa pýtal:

Otazka:
1. Medializovalo sa v poslednom case ze Pelle by mozno podporil koaliciu v povinnom ocko. Stale mate postoj ze Pelle s Ficom su nanajski chlapci? Ak ano, aky proces Vas v tom utvrdzuje?
2. Zilinka sa opat aktivoval. Najprv otvorenym listom Mazakovi, potom s tym ze chce rekonstrukciu umrtia Lucanskeho. Ideme do finale? Ide upalit Ustavny sud a aj Kolikovu a spol naraz?
3. Bude na obrat dostatocne medialne krytie (lebo mam pocit ze co nezaznie v telke pre
vacsinu obyvatelstva akoby neexistovalo)? Je mozne ze informacne pole podrzi ta3, ktoru minuly rok kupil Ivo Valenta, ktory vlastni aj parlamentni listy?
4. Co poviete na clanok o Saganovi (
https://sport.aktuality.sk/c/7cnvc2x/cyklistika-peter-sagan-monako-zatknutie-alkohol-koronavirus/), uverejneny 22.11., je to signal GP ze korona divadlo konci?

Za odpovede velmi pekne dakujem.

1. Pelle sa snaží prevziať celú očkovaciu agendu pod vlastné riadenie tak, ako o to sa snaží Putin a Zeman, lenže on na to nemá.

2. Ako som povedal, GP potrebuje rozložiť našu štátnosť, ale súčasne chce zabrániť sociálnemu výbuchu a Žilinka je pre to kľúčový, lebo pracuje na tom, aby liberál-fašistická čvarga bola odstránená. Čo z toho vylezie je ale veľký otáznik z toho dôvodu, že situácia vo svete sa môže zmeniť zo dňa na deň.

3. Bude, a bude to na globálnej úrovni. Totiž zmenu informačného poľa na globálnej úrovni môže odštartovať hocičo, a potom sa to bude valiť ako divá voda a bude zrážať jednotlivé kocky domina prakticky naraz.

4. Či to bol GP je otázne (ten symbol môže použiť hocijaká frakcia), nehovoriac o tom, že u zaočkovaných sa môže vyvinúť nejaký neurologický problém a to v kombinácii s alkoholom neskončí dobre.

Marek sa pýtal:

Ahoj Ori,

otázka:
Poprosím ťa okomentovať vyhlásenie ruského akademika Dr. Redka, ktorý ohlásil, že vakcíny sú zločin, a to vrátane Sputnika.
https://www.infovojna.sk/article/video-rusky-akademik-dr-redko-oznacil-vakcinaciu-proti-covid-19-za-klamstvo-zlocin-a-cisty-biznis-naco-sa-preboha-ockujete-ked-sa-neustale-siri-vzdy-novy-kmen-koronavirusu Blíži sa koniec Putina, ktorý v ZSSR 2.0 už nemá vládnuť? Prečo Putin (a tiež Orbán, Zeman) nezaujal rovnaký postoj ako Fico – Blaha? Ďakujem za odpoveď.

Vyhlásenie čisto z medicínskeho hľadiska je legitímne, ale ako jeden náš kolega (tuším Popolvár) poznamenal, Sputnik V a ostatné vakcíny sú nástrojom. Čo sa týka ZSSR II. (použil si číslovanie pre marxistický projekt) tak sa ten buduje pod Putinovým dohľadom. Fico a Blaha preberajú riadenie nad vakcinačnou agendou t.j. robia to, čo urobil Putin, Orbán a Zeman, ale oni idú z iného konca resp. z toho konca, na ktorý majú.

Lavazza sa pýtala:

Otázka: Je tu viacero na povinné očkovanie, čo mňa v celku udivuje a dáva nádej je Dr. Mesík. Ide ako píla, upozorňuje riziká, vysmieva sa vládnej tlači. Nemal ban na fb ani jeden deň. Tuším sa ho mierne snažil zhodiť Beblavý, ale ináč som nezachytila nič iné. Môžem si to vyhodnotiť ako dobrý signál pre všetkých, čo sa nechcú dať očkovať? Kto za ním stojí?

Mesík podľa toho, čo píšeš je riadená opozícia, ale otázka je, že kto ho riadi a s akým cieľom ho riadi (či si to uvedomuje je irelevantná otázka). Mne to príde, že podľa jeho osobnej histórie je riadený globálnym klanom.

Tibku sa pýtal:

Otázka:
Nastal čas pre Putina na splácanie investícií do neho vložených alebo nechce zopakovať kardinálnu chybu Stalina ?

Nie som si istý čo tým myslíš, ale podľa mňa nechce zopakovať chybu Stalina, ktoré Rusko vyšlo dosť draho.

JanJohan sa pýtal:

Otázka: Soudní moc,Haag jede taky fašismus,nebo se dočkáme zásadního verdiktu?
Děkuji za Vaši práci

Ďakujem za prejavenú dôveru

Jedni fašisti idú po druhých fašistoch, otázka leží ale inde: Či bude po preklopení informačného poľa Haag ešte relevantný.

Jokoleus sa pýtal:

OTÁZKY:

1, V situácií odkrytia katolíckej pedofílie a súčinnosti s kovid agendou mám dosť nejasno v smerovaní cirkvi a samotnej viery v kresťanské hodnoty na našom územii a samotnej EÚ. Ako si predstavuješ vývoj na druhej priorite na našom územii, myslím si že bez viery a nádeje v niekoho či niečo, budú ľudia dosť nekompatibilní, môže ohroziť rozpad katolicizmu väčšie “čoromoro” ako kovid samotný ?

2, Na ako dlho je možné zotrvať v právnom štáte na Slovensku po rozdelení finančného systému ?

3, Aký je tvoj pohľad na striebro a zlato po rozporcovaní globálneho ekonomického systému na segmenty a následnom stabilizovaní reálnych cien ?

4,WINTER IS COMING – Vidíme to v plnej kráse v Anglicku, Španielsku, či Švédsku.
Plánuješ rozvinúť tému Slnka a zmeny klímy či vrcholu 25 cyklu ?

5,Aký je tvoj osobný názor na Praslava ? Narážam na jeho produkciu a konečnú úpravu relácie “Ako Ďalej ?” na slobodnom vysielači do dnešnej podoby.

Dodatočná:

Oplatí sa v dnešnej dobe štúdium na slovenskej vysokej škole ohľadom práva, ekonomiky verejnej správy?

1. Nuž za vedením Katolíckej cirkvi/Vatikánu stoja tie isté satanistické kruhy, ako tí, ktorí presadzujú covid agendu. Čo sa týka nášho územia, tak ako si poznamenal, rozpad cirkvi spôsobí väčšie „čoromoro“ než covid samotný, ale ten proces je potrebný. Totiž, cirkev presadzovala proti- a neľudský koncept usporiadania spoločnosti a ten je neudržateľný. To v praxi znamená, že tak či onak treba prerobiť cirkev a jej rolu v spoločnosti. Dodávam, že kríza viery bola predpovedaná tak kresťanom, ako aj iným vieram (Islam) t.j. príde to tak či onak.

2. Právny štát bude po vyčíňaní tejto čvargy potrebné obnoviť a ak sa pýtaš na verejný poriadok, tak to je otázka, na ktorú zatiaľ neviem odpovedať.

3. Kúp teraz striebro, lebo po skončení cirkusu, ktorý spôsobí vyjavenie pravdy bude so zlatom v parite.

4. Asi áno.

5. Prakticky žiadny nemám, lebo ho nesledujem.

Dodatočná odpoveď: Veľký zmysel nie, lebo právnikov je viac než dosť a verejná správa je taký nanič titul, a neviem či to platí aj o ekonomike verejnej správy (každopádne je priveľa vyskoškolákov, ktorí nevyužívajú svoje tituly resp. vzdelanie).

Jiskra sa pýtal/a:

Otázka: Nastal čas pro Vivien Babišovou s otázkou uznávání protilátek vzhledem k uvažovanému plošnému očkování proti Covid 19?

Neviem, nesledujem až tak českú scénu.

SteveP sa pýtal:

Otázka
Pamäť davu je dva týždne. Aká je pamäť sveta – 100 rokov? … ak Eleanor McBean (1905-1989) v knihe Otrávená ihla opísala Španielsku chrípku (“zomreli len očkovaní!”) ako výsledok očkovania amerických vojakov. Dnes je situácia podobná ak nie identická.

Myslíš tým pamäť ľudstva alebo pamäť sveta? Lebo udalosti, ktoré vyvolávajú nejaké výsledky a to čo si ľudia pamätajú sú dve rozličné veci. Čo si aj potvrdil.

Cicamica sa pýtala:

OTÁZKA:
Čo hovoríš na akciové trhy 26.11.2021? Priznávajú finančné trhy, že sme sa ocitli v bubline, pričom ceny akcií nie sú v súlade s reálnou ekonomikou?….

Trhy nič nepriznávajú, také niečo priznávajú len hráči a tí teraz zväčša popierajú aj nos medzi očami.

Danzas sa pýtala:

OTÁZKA:
Milý pán Oracle, prosím Vás o odpoveď na dve otázky. Ak sú hlúpe, vopred sa ospravedlňujem, som len začiatočník v tejto oblasti, čestne priznávam, že o politiku, či už domácu, alebo zahraničnú, som sa začala zaujímať až po spustení corona divadla, až to mi otvorilo oči.
1. Ako sa pozeráte na predikcie, články pána Petra Cvalína (
https://www.facebook.com/petr.cvalin.58), do akej miery sa ním predikované procesy, či už na globálnej úrovni , alebo aj v našom geografickom priestore naplnia, uskutočnia. Resp.aký postoj k nim zaujať, nachádzam v nich myšlienky totožné, ale aj rozdielne s tým, čo čítam na Vašom blogu.
2. Nedávno pán Fico v rozhovore na Infovojne vyjadril obavy v súvislosti s výpravou Sorosovho syna po európskych krajinách (vieme, že po jeho návšteve Rakúska, vláda ohlásila povinné vakcinovanie). Samozrejme, vieme, že niektorým európskym lídrom, politikom prišiel dávať príkazy, inštrukcie, čo robiť, ako postupovať. Ide mi však o maďarského premiéra V. Orbána, pretože p. Fico sa v tejto súvislosti vyjadril, že by nechcel byť na jeho miesto, ľutuje ho. Orbána vnímam ako odbojného, tzn. že aj on by mal napĺňať inštrukcie dané Sorosovcami? A prečo? Dobre som to pochopila?
Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede, ak, samozrejme, uznáte za vhodné na tieto , zrejme hlúpe , otázky odpovedať.

Nie sú to hlúpe otázky.

1. Ďakujem za úctivé oslovenie. Čo sa týka toho analytika, tak podľa toho, čo som od neho prečítal na Telegrame robí pomerne kvalitnú prácu. Ak bude pracovať v tomto smere, tak z neho bude skvelý analytik.

2. Nový vývoj v Rakúsku je taký, že po tom, čo bývalý kancelár Kurz ohlásil odchod z politiky, súčasný kancelár a minister financií odstupuje z funkcie (asi pochopili, že sadli niekomu na lep a ich klany žiadali ich hlavu). Čo sa týka Orbána, ten podľa plánov GP má za úlohu postaviť Medzimorie/Trojmorie/druhé Rakúsko-Uhorsko, ale z týchto projektov tiež nebude nič. Niežeby Orbán bol neschopný, ale nie sú na vytváranie konglomerátov podmienky a ide na to zo zlého smeru.

Mzprx sa pýtal:

Moja prvá otázka resp. poprosím o názor či vyjadrenie… pozrel som posledného Pjakina, https://rutube.ru/video/eca80fbc7699b4470ff6261a6cd1e450/. Nerozumiem (kiežby len) jednej veci. Pjakin sa vyjadruje o koronašialenstve v Rusku (cca od 40-tej minúty), ale hovorí to ako keby Kremeľ za to nemohol… My máme psychopatov vo vláde, a tak to vypadá… ale prečo Putin toto “dovolí”? Pre Kremeľ nie je problém vydať nariadenie o zákaze vynucovania QR-izácie Ruska a/alebo vynucovaniu vakcinácie… Nevidím rozdiel medzi vládami v USA/EU a vládou v Rusku (resp. dianím po celom svete).

Však cirkus robia primátori a gubernátori (aj tam len niektorí) a Putin len nejde s nimi do priamej konfrontácie. Niežeby nevyhral, ale nielen by neodpísal covid agendu tým, že to nezavedie do stratena, ale by tu boli aj dodatočné škody pre Rusko.

Človek sa pýtal:

Dobrý deň Ori.

Otázka: Ak si zachytil informáciu o mladom chalaniskovi z Trnavy, majiteľ Hollywood burger, myslíš, že má čisté úmysly? Lebo už sa vynára protistrana, ktorá ho špiní….

Ďakujem za odpoveď.

Je to malo-podnikateľ, ktorý povedal, že má toho dosť, ale to, čo sa okolo toho rozpútalo sa mi nepáči a pochybujem, že pochopil na čo je využívaný.

Julo sa pýtal:

Otázka:
Prečo prichádza z Moskvy táto správa?
Putin: “ak bude slovenská strana ochotná, bolo by možné vrátiť sa k prospešnej a konštruktívnej spolupráci, ktorá medzi našimi štátmi trvá mnoho rokov a prináša úžitok našim národom,”
https://www.hlavnespravy.sk/putin-rusko-je-pripravene-vratit-sa-k-spolupraci-so-slovenskom/2774092

Prvý úder, asi Putin/ruské vedenie tu chce poskladať novú Veľkú Moravu/Veľkú Maravu a jej jadrom by malo byť podľa ich plánov Slovensko. Asi pred rokom-dva som predpovedal, že vznikne nová Veľká Morava a Slovensko bude jej ideologickým centrom a zdá sa, že moja predpoveď sa začína plniť.

Galina sa pýtala:

Otázka. Mám doplňujúcu otázku k Julovi. Naozaj Rusko s Českom ako s partnerom nepočíta? https://vz.ru/opinions/2021/10/19/1124779.html
(nejde o jeden článok,čítavam aj názory ruských čitateľov,niektorí označujú vzťahy s Českom za mŕtve. Ruskí židia majú radi Prahu a Karlove Vary) Preto mi tu voľačo nesedí. Vďaka za Tvoj názor.

Niežeby nerátali, ale Česko je v inej fáze veľkého upratovania, ako Slovensko. My sme vo fáze pochopenia pravej podstaty liberál-fašistickej čvargy a búrime sa proti nim (nie každý teraz ide do otvorenej konfrontácie) a niečo zmysluplné s tým chceme urobiť. Bratia Česi ale stále čakajú na ten budíček t.j. je tu fázový posun v sociálno-politických procesoch, a preto keď príde globálny posun v informačnom poli sveta, tak Slovensko bude riešiť iné otázky než zvyšok sveta a budú to práve tie otázky, ktoré Rusko riešilo resp. rieši teraz a bude riešiť v blízkej budúcnosti. Dodávam, že Slovensko je v istých veciach bližšie k Rusku než sú okolité krajiny.

Unonym anonym sa pýtal:

Otazka:
Co hovoris na dnesne rozhodnutie Ústavného súdu?
https://www.aktuality.sk/clanok/lft083v/koronavirus-vydavanie-vyhlasok-uvz-je-v-sulade-s-ustavou/
A vlastne ked je pre sucasnu vlasu tak pozitivne tak preco to prislo az alebo prave dnes.

Harabin povedal na margo toho rozhodnutia, že tento ÚS ovláda SIS a to je ten lepší prípad, horší je, že tento ÚS ovláda zahraničná tajná služba a SIS je len „figovým listom“. Povedal aj to, že ÚVZ je súčasťou výkonnej moci, a teda má právo vydávať všeobecne platné nariadenia, ale či sú tieto nariadenia zákonné a ústavné ÚS ponechal na neskoršie rozhodnutie. Skrátka, sú chytení za gule a musia sa účastniť na rozklade právneho štátu.

Air sa pýtal/a (citujem len relevantné časti):

A teraz otázka znie: Čo hovoríte na skupinu, ktorá sa začína vytvárať v pomerne veľkom množstve členov http://www.jedenzavsetkychvsetciza.sk.

A otázka c.2.: aký je Vás názor na OPPT? Je to systém, ktorým sa budeme ako SR uberať? Dakujem za odpoved

S deklarovanými cieľmi nemám problém. Problém je, že ako to chcú dosiahnuť, a to mi pripadá aj v lepšom prípade ako „poďme páchať dobro“ a v horšom je to podvod z dielne GP (žiaľ, podľa mňa je toto vo veci).

Odpoveď č 2: Jednoznačne nie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

19 thoughts on “Otázky a odpovede č. 144

    • Akú kadinálnu chybu Stalina mal na mysli, mal v prvom rade povedať autor otázky Tibku. Najmä preto, že “kolektívny západ” na Stalina nahádzal kopce špiny a chýb, ktorých sa mal dopustiť, ani nie lopatami ale priam buldozérmi a vykreslil ho ako najhoršieho diktárora, ktorý páchal špinavosti s neobvyklou tvrdosťou. Preto ma úprimne pobavila odpoveď Oracleho, že Stalin bol mäkký a hlavne predstava ako by sa tvárili tie anglošašovské krysy, keby to hodnotenie Stalina od Oracleho náhodou čítali.

      Liked by 4 people

  1. Priatelia, susedia, krajania. Nastal cas na osobnu pracu kazdeho z Vas, ktory to tu citate a udajne Vas je dost.
    Pan V.V. Putin nieco naznacil a naznacil to SLOVENSKU- Nasej Domovine. Ak Velmoc momentalneho usporiadania sveta sama ponukne uplne malej krajine v srdci Europy ruku na spolupracu, tak toto sa neodmieta. Ponukol ju kazdemu z Nas………….to neni len tak. Necakajte ze vladnuci ne-ludia nieco urobia.

    Kazdy jeden z Vas poslite signal, informaciu z vlastneho srdca, Podakovanie, zelanie Bozieho pozehnania od toho Najvyssieho prezidentovi Ruska, armad, velitelovi kazdej bytosti, ktora chodi do prace a vyraba veci k nasej obrane, kazdemu vojakovi, co strazi nas mier a svetovy mier, pekarom, adt., adt………Rusom, Slovakom, kazdej bytosti, ktora ma snahu na mierovy zivot a ceste k poznaniu v mudrosti a laske spolunazivania.

    Maju vsetko, zdroje, vyzbroj, odvahu, mudrost . Tak im Poslime co mozme poslat, PODAKOVANIE, BOZIE POZEHNANIE, Nasu uprimnu Podporu, lebo keby nebolo ich dedov a otcov tak by sme vsetci skoncili v pracovnych lagroch alebo ani tam nie. Ak nebude Rusko, nebudeme ani my.

    Nestoji Nas to nic, ani korunu, denne niekolko krat v Nasich mysliach a srdciach naplnit myslienkove pole svetlom vzajomnosti, ucty cloveka cloveku a jeho snahe a prijat ponuku od tych, ktori svojimi zivotmi zaplatili za nasu slobodu a mierovy zitot.

    Je to len na Nas, na kazdom z Nas, necakajte na nikoho a na nic. Takato ponuka sa uz nemusi opakovat. Nepremrhajme sancu………otvorte svoje srdcia a mysle a poslite svoje uprimne Dakujem a podporu Zivotu, mieru, spolupraci. Poslite to do infopola v tejto momentalnej hre, pretoze neni nic dolezitejsie. Kazdy jeden z nas sa rata………….

    Dakujeme Vam Bratia z velkej Rusi, zo Sibira………stojime a chranime Bozie hodnoty ako Bohu verni Templari……………ako Michael so svojim svetlom……. Dakujem Vam vsetkym spoluobcania krajiny v srdci Europy, ktori najdete silu a disciplinu v mysli a budete napomocni……..ak nie my, tak za nas nikto………….pomoz si clovece sam, aj Pan Boh Ti pomoze……………… Bud Vola Tvoja………….

    Liked by 8 people

  2. Neprosia, ponukaju spolupracu, sme pre nich take troska vacsie krajske mesto, narod ktory nema cca15mil, nema v globalnej politike sancu nieco uhrat.

    Je to obrovska cest, ze nam to bolo ponuknute. Rusko bez nas bude, my bez neho budeme a ak, tak otroci inych ne-ludi.
    Ak nebude Rusko – nebude nikto.

    Mame skoro vsetci super mobili, tak pouzivajme technologie k nasmu uzitku, nie aby sme boli ich otroci – nastavte si do nich pripomienkovace bars aj na kazdu hodinu, nech Vam pripomenu co treba urobit, pre seba, pre svoje deti, pre buduce pokolenia pre Zivot………….pre Bozie kralovstvo vo Vasich srdciach a mozno aj na zemi…………..

    Liked by 5 people

Pridaj komentár