Otázka na dnes

Tento súbor otázok bude čisto fiktívny, ktorý nemá absolútne nič spoločné s faktami a s touto dobou.

  1. Ak sa náhodou používa niečo, nejaký prvok, či zlúčenina, v procese čistenia napriek tomu, že tento prvok má dokázateľne veľmi nebezpečné vlastnosti, ale nie je zistiteľný bežnými prostriedkami. No v procese sa tento prvok nakoniec nedostatočne odfiltruje. Je následne výrobca zodpovedný za škody, napáchané touto látkou, keďže škoda vznikla z nedbalosti?
  2. V prípade, že tento prvok používa iba časť výrobcov a časť, povedzme nazvime ich vlastníci prvého satelitu tento prvok nepoužívajú, bude následne poškodenie pokusných morčiatok rovnaké, alebo bude menšie v prípade vlastníkov prvej družice napriek tomu, že obaja používajú pre morčiatka rovnaký typ toxického materiálu mimo tohto prvku na čistenie.
  3. Pretože vo všetkých zmluvách údajne je jediný bod, kedy by mohol byť problém na strane výrobcu nedbanlivosť, bol by výrobca schopný pre dobro morčiatok odstrániť akékoľvek dôkazy o čomkoľvek, vrátane ich nositeľa, ktorý je v obore práve zlúčeniny na čistenie, zároveň vysoko vzdelaný?

Tento súbor fiktívnych otázok mi vŕta v hlave odvtedy, čo @vito dal zaujímavý článok pod našu diskusiu. @nonolak @oracle911blog páni, tieto otázky by som nechcel rozoberať v diskusii, sú len na zamyslenie.

Buďte zdraví a prajem zdravé večerné zmýšľanie sa nad procesmi čistenia riadu, filtrácie slnečnicového oleja, aby bol vhodný do motorovej píly na reťaz, či nebodaj čistenie vody, ako v tomto príklade z Českej akadámie vied

Jox.

34 thoughts on “Otázka na dnes

  1. Jox, ten článok je riadna pomôcka v tomto marazme. Zdá sa, že podobne by mohli reagovať bunky cicavcov. Je to v malom niečo podobné, ako keď dieťa prehltne špendlík a vykaká ho bez akéhokoľvek poškodenia tráviaceho traktu. Pohyb špendlíka sa sleduje na RTG.
    Citujem:
    “.These mechanisms include known indirect processes such as nutrient absorption and shading, as well as an entirely new mechanism observed in R. subcapitata whereby GO sheets with a low degree of
    surface oxidation act as “nano-blades” that cause mechanical damage to cell membranes. More highly oxidized GO systems do not cause damage in this way because their extensive surface functionalization prevents direct physical interaction with algal cell membranes. We also present the first evidence that algae can dynamically protect themselves against the toxic effects of GOs by secreting extracellular proteins and carbohydrates into the culture media.

    T. Malina, E. Maršálková, K. Holá, J. Tuček, M. Scheibe, R. Zbořil, B. Maršálek, Toxicity of graphene oxide against algae and cyanobacteria: Nanoblade-morphology-induced mechanical injury and self-protection mechanism, Carbon 155 (2019), 386-396.

    Prosím, ten článok od @vito je kde?

    Liked by 1 person

  2. očkovaný proti covid19 isto nie som. No je zaujímavé, že už cca 10 dní si pochutnávam na sušených morských riasach Nori – doslova sa mi žiadajú, a tak si ich sypem na chleba s maslom, dávam do polievky a pod.
    Kvôli vysokému obsahu zinku a železa to nebude, pretože zinok beriem pravidelne už vyše mesiaca…
    No cca pred dvoma týždňami som dosť intenzívne pracoval s viacerými “očkovanými”, ktorí síce tvrdia, že nemajú žiadne vedľajšie účinky, no ich nadmerné potenie vraví niečo iné…
    Žeby bol možný prestup nejakých stopových zložiek hydroxidu grafénu cez pokožku medzi jednotlivcami? – otázka čiste teoretická…

    Liked by 6 people

    • Hydroxid grafenu je ziletka…Otvara cestu v endoteli ciev na prienik dalsich nanocastic / sucast inokulacneho roztoku / do tela.Vedlajsi efekt su koaguaty krvi, ked sa to snazi telo “zalepit”…ten endotel myslim..
      Cim vacsia cirkulacia /pohyb krvi, fyzicka praca/, tym skor vznikne koagulat…No a to je je prva faza…
      V dalsej faze u prezivsich sa dostanu validne nanocastice do inych struktur tela.A ucinok uvidime po case..
      Kedze roztok obsahuje lithium, predpoklad je taky ze primarne ide o odpojenie / vyblokovanie/ hypofyzy.
      ( lithium s apouziva v psychiatrii na “ukludnenie” pacientov)
      Hypofyza/ sisinka/ je maly endokrinny organ zodpovedajuci za /okrem dokazanych fyziologickych vlastnosti/ prepojenie s rodom…. a… Rodom..
      Cela tato hra s “virusom” je o tom, ako znefunkcnit tento kanal…Kazdy ho v sebe ma, kto je Clovek.
      Suhlas s vakcinou / podmieneny, nepodmieneny/ znamena pre bytost absolutny KONIEC!
      Stata duse, ducha, ZIVATMY. ( casti stvoritela).
      Logisticky je to velmi dobre nakoncipovane…malo kto sa tomu ubrani…

      Liked by 5 people

        • Marek problem je podľa môjho nazoru v tomto. Bioaktivne jedy je jedna vec. Druha vec je neprirodzena cesta vstupu, cez ochranné bariery kože vstrekom “do svalu” resp krvného riečišťa (keďže svaly su vyživované práve z kardiovaskularneho systému a su s nim spojene).
          Soli, ktore poškodzujú ako jed, tie sa daju odstranit chelaciou akonjednym zo spôsobov, telo ma pravdep9dobne aj dalšie mechanizmy. Ako Ňono pisal akonpriklad, ak spendlík ide cez GIT, môže si s tym telo poradiť. Aj s hlinikovym práškom v pečivach si krátkodobo telo poradi a vstrebe minimum, to dodam ja. Tu vsak hovorime o pevných casticiach vstrekovanych cez barieru donkrvnéhonriecišta (pomaly, alebo rychlo), skuste nasypat vitamin C na hlinikovy disk, či ho rozloži. a tu sa dufam mylim prave s tymto prikladom a telo bude vediet pomocounsionych antioxodant9v postupne urobit chelaciu tohto prvku. Nonta nebezpecnost je v tom, že antioxidanty pôsobia na obsadzovanie voľných valencnych sfér, ktore uzatvaraju voľnymi elektronmi a tym im beru oxidačnu vlastnosť. Nontunfovorime o oxide grafénu, teda o kysliku a uhliku v nejakom usporiadaní. Podľa ČAVky aj podľa zosnulého lekára. Tu ide o nanožiletky, ak sa da verit tym datam, ktoré ako píse ČAVka práve pre tieto svoje vlastnosti biotoxicoty na.molekularnej urovni sa môzu pouzivat v procese čistenia. Ako ale nasledne zabezpečit ich filtraciu? To naozaj neviem u nanočastíc.
          A tunje ten problém, je to, ako odlupnuta cast diamantu, mikroskopicka, ale ostrá…. A tu je problém, ze tu sa nejedna o oxidáciu, ako proces jedovatého pôsobenia , ale o mechanicke poškodzovanie buniek za prispenia vysokého tlaku v srdci a cievach. A cím vyšší tlak (kardiaci, sportovci) v kombinacii s biologickym pôsobenim spike proteinu na receptor AC2 a vznik biologickeho zapalu, je silne vnutorne poskodenie kazdymnuderom srdca len odbijanie umieračika. Cím tychlejsie, alebo s vysšim tlakom, tym skor sa vsetko doreze…

          Tak to vidim z dosyupnych hypotez ja, to jenmôj sukromny nazor a môzem sa myliť.

          Liked by 3 people

          • Dakujem za doplnenie a tvoj pohlad a nazor Jox. Preto som napisal “…a mnoho ďalších metód” pretoze existuju ludia, ktori isli a lutuju to a hladaju sposoby. To, ci im to pomoze alebo nie, zalezi na viere daneho cloveka, na jeho nastaveni. Zalezi to na mnohych inych veciach, ale to by sme tu mohli pisat a pisat.

            TELO ako system ma viacero urovni. Mnoho vrstiev, ktore prekracuju akukolvek fyzicnost. Ak clovek ma uprimny zamer nieco zo seba dat prec, musi ist mimo fyzicno. Za hranice vsetkeho. Mimo cas a priestor. Mozno jeho prve kroky budu viest k tomu, ze zacne nejakym klasickym detoxom a dalej ho bude uz telo AKO SYSTEM a jeho mysel viest dalej.

            Prisiel uz ten čas ist za hranice 3D system. Pretoze ten uz nefunguje. Kolabuje. A kto neprevezme svoju zodpovednost za svoj zivot, cas, telo zodpovednost tak presne, bude hladat odpovede vonku. Ale je to len na chvilku, docasne a je to iluzorna navykovost. Ako jednotlivci “musime” ist vpred a mysliet za ramec toho, co by “bezny” clovek povazoval za nemozne.

            Skvele na tomto blogu je, ze mnohi cerpaju z diskusie a kazdy si moze vybrat.
            Ak niekto napise, povie, ze sa nieco neda, tak niet mu pomoci. Pretoze podla vieri sa vzdy deje.

            Liked by 1 person

            • Takže som zmazal to, co slo do kaleidoskopickej roviny a nasledne osobne roviny. Upozorňoval som, že odvadzanie do exoteriky a osobnu rovinu pod clankom nebudem dalej podporovat.
              Ak sa chcete rozdiskutovať a pochopit Vase uvahy o 3D a 5D comkoľvek, navrhujem vam http://www.ksbforum.eu, pod tymto clankom by som ocenil viac dat ku grafen oxidu grafen hydroxidu a nie odvadzanie od témy tym, cim ste začali páni.
              Tiež v buducnosti taketo kaleidoskopické odvadzanie od temy budem mazať, ako som jasne povedal v diskusii s Vami, kym som ju neskončil po osobnej rovine.

              Budte zdraví a naozaj si vezmite ku srdcu jedno. Kt9 nedokáže vysvetliť to, co obhajuje ani povrchovo tak, aby dokazal popisat obraz, ktorý jeho čitateľ hľadá. má alebo zlejo čitateľa alebo teme naozaj nerozumie a nevie ju preto vyjadrit tak, aby čitateľ (poslucháč, prijimateľ obrazu) bol schopný ju objat a vytvoriť energiu zaujmu, jednu z veľkych hybnych energií na nasej maticke Zemi.

              Liked by 1 person

  3. PS grafen brno

    Ok, u rias a sinic obrana funguje, su to jednoduche organizmy, tym padom flexibilne /preto ich tu mame doteraz/
    No zlozity biologicky supersystem postrada taku rychlu reakciu, podobne ako v spolocnosti..
    Obrana pride, no v porovnani s jednoduchym organizmom ovela neskor..
    A tak cast populacie uhynie,pokial sa nevytvori nalezity obranny mechanizmus…

    Páči sa mi

  4. Nechi rýpat, ale grafen je uhlík, respektive vrstva uhlíku silná právě jeden atom. Oxid grafenu by tedy musel být CO nebo CO2 a “hydroxid grafenu” by byl C(OH)4, což je v podstatě kyselina orthouhličitá, která se samovolně rozpadá na H2O a CO2. Někdy mám pocit, že tyto informace jsou vypouštěny záměrně, aby diskreditovaly jakoukoliv opozici. Jste-li někdo chemik, zkuste to rozvést.

    Páči sa mi

Pridaj komentár