Toto je zločinecká skupina

Roky rokúce nám médiá predávali lži o Smere-SD. A mnohí stále veria, že Smer-SD je mafia, Fico je vrchný mafián a má krvavé paprče a Róbert Kaliňák je drogový barón, ktorý je zapletený do dovozu rôznych narkotík s tým, že ostatní v Smere nie sú o nič lepší. Nechápte ma zle, nemám žiadneho politika za svätca, lebo na každého sa dá nájsť, či eventuálne aj vytvoriť nejaká špina, ale väčšina káuz okolo Fica boli mediálne bubliny – viď kola s gorilou, alebo byt u Bašternáka.

Prečo otváram takto?

Pretože ľudom väčšinou dochádza, že tí, ktorých médiá prezentovali ako cestu k svetlým zajtrajškom, resp. ako hrdinov a záchrancov, alebo ako skutočne slušných, sú nielen nevychovanou čvargou zradcov a zločincov, ale sú aj neschopní až do takej miery, že ani kradnúť nevedia bez toho, aby všetky stopy neviedli k nim s tým, že nemajú v sebe ani toľko profesionality, aby zosúladili svoje rozprávky. To ale znamená len jednu vec a tou je to, že táto čvarga vládnuť bez masívnej mediálnej podpory a krytia nemôže, čo znamená prinajmenšom dve veci:

  • Ľudia sa začnú skôr či neskôr nielen pýtať pre médiá nepríjemné otázky, ale im aj dôjde, že korporátne médiá tu nie sú na to, aby odhaľovali a vynášali pravdu na svetlo-sveta, ale na to aby im predkladali často tú najtupejšiu propagandu v záujme ich vlastníckej skupiny.
  • Ide v tomto nielen čvarga vo vláde, ale aj politický 3. sektor, niektoré politické strany a médiá, a to znamená, že ide o miestnu vetvu medzinárodnej zločineckej skupiny organizovanej a ovládanej z nadnárodnej až globálnej úrovne.

Nepreháňam to s tou globálnou zločineckou organizáciou?

Ani nie, pozrime sa na aktivity Uršuly von Der Leyen a jej manžela Heiko von Der Leyen. Heiko podľa Linked in profilu má celkom zaujímavú kariéru a teraz je zamestnávaný ako medicínsky riaditeľ vo firme Orgensis, ktorá sa špecializuje na bunečné a génové terapie (používajú mRNA technológiu). Uršula spolu s manželom sa zúčastnila na galavečeri 11.11.2021, kde odovzdala ocenenie pre vynikajúcich vodcov Albertovi Bourla-ovi, ktorý je šéfom Pfizer:

Celé by sa to dalo odbiť tým, že Albert robí záslužnú prácu, on a Uršula sú zaočkovaní, a preto nemusia nosiť masky a dištancovať sa, Heiko (manžel Uršuly) a Albert sa poznajú vďaka obchodu a iným oficiálnym záležitostiam, a že bohatí a mocní si radi vytvárajú siete známostí t.j. investujú do svojho sociálneho kapitálu, ale len dovtedy kým si nepripomenieme tri veci: Pfizer má zmluvu s EU a niektoré jej odseky sú stále tajné, Uršula nielen vyhlásila, že je za povinné očkovanie (proti covid), ale po pár dňoch po tomto vyhlásení vyhlásila aj to, že je za to, aby zrušili Norimberský kódex t.j. ten kódex, ktorý zakazuje aby sa na ľuďoch robili lekárske experimenty a zákroky bez ich vedomia a súhlasu. Takže ten obrázok, ktorý koluje na internete a prirovnáva Uršulu a tú „podarenú“ aktivistku zo smetiska v prezidentskom paláci k Hitlerovi kvôli prekríženým ramenám vôbec nie je nepodareným vtipom, ale suchým skonštatovaním pravej podstaty:


Keď k tomu prirátame to, že laboratórium vo Wuhane, kde študovali koronavírusy a ich získanie funkcií (gain of function) bolo nielen zriadené a prevádzkované so súhlasom Komunistickej Strany Číny, ale bolo financované americkou NIH (súhlasil s tým fanúšik týrania zvierat Fauci), know-how bolo dodané z amerických univerzít (spomínala sa aj univerzita v Texase) a Pfizer mal svoje záujmy aj tam, tak výraz zločinecké zoskupenie a spiknutie s cieľom páchania genocídy je ešte slabý výraz a sotva škriabe na povrchu. A z tohto pohľadu, ten kto volá po tom, aby povešali bez súdu túto liberál-fašistickú čvargu na Slovensku (mám tým na mysli – niektorí politici, politickí aktivisti, niektorí novinári pracujúci pre korporátne médiá a niektorých očkujúcich lekárov/zdravotníkov) kvôli genocíde Slovákov a podpore prebiehajúcej genocídy ľudstva, na najbližší kandeláber len preháňa, lebo táto čvarga musí byť súdená za svoje zločiny a ich výpovede zaznamenané a to nielen kvôli tomu, aby poslúžili ako poučenie pre budúcnosť, ale aj ako dôkaz pri súdení oveľa väčších rýb.

Čo to znamená pre nás?

Nuž to, že pán Fico (ktorého s pánom Blahom pozdravujem) nepochodí u Európskej komisie, lebo to, čo sa deje na Slovensku je nielen s jej súhlasom, ale v mnohých veciach aj na jej príkaz, ale aj tak má zmysel tam chodiť, lebo takto vytvára politický tlak zdola a mierni tlak na genocídu.

Ďalšia vec, ktorú chcem v súvislosti s týmto spomenúť je, že podľa teraz síce oficiálne dementovaných správ bol Klaus Schwab zatknutý vo svojom domove (šéf Svetového ekonomického Fóra – to sú tí chumaji, ktorí vypustili hlášku „nebudeš vlastniť nič a budeš šťastný“-WEF ), a to by sme aj mohli odbiť ako kačicu, keby nebolo toho, že po návšteve Sorosovho syna a tvrdom lockdowne a katastroficky končiacom povinnom očkovaní bývalý rakúsky kancelár Kurz nielen oznámil, že odchádza z politiky do Silicon Valley, ale aj jeho nástupca spolu s ministrom financií odchádzajú z funkcie. Veci sú na tom lepšie než sa zdá.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Matelko je komplikovaná otázka, lebo vedie veci do čoraz väčších extrémov t.j. môže byť aj (ale ani nemusí by) agentom Vojenskej rozviedky Slovenska, ktorý má odkryť aj pred verejnosťou sieť vlastizradcov.

PS2: Zásadne nikoho nevyzývam na to aby ľudia brali do rúk spravodlivosť a začal popravovať ľudí bez riadneho súdu. Ja zásadne vyzývam ľudí k tomu, aby veci riešili zákonnou cestou a počkali na riadne súdy.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

15 thoughts on “Toto je zločinecká skupina

  1. doma som už skôr povedal, že blíži sa doba keď súčasné vládne strany budú vyhlásené za zločinecké organizácie a navždy zakázané.
    Vývoj ide dopredu a ako vláda, tak aj opozícia si uvedomujú, že sa blíži bod zlomu. Červené čiary sa prekročili a kocky sa hodili. Vláda a liberálna banda už nemajú inú možnosť len vždy pokračovať dopredu, bez ohľadu na následky, vždy dopredu. Vedú situáciu do absurdna a pritom dúfajú, že ich zachránia. Od toho sa odvíja aj celková situácia v spoločnosti, ktorá sa rýchlo radikalizuje. Jediný, kto si to uvedomuje je Fico, ktorý sa snaží mierniť daný tlak a zároveň vyvíja tlak aj na odborárov aby sa zobudili a začali konať. Včera som si pozrel Ficovu tlačovku a po”hádke” s novinárkou s markízy som si uvedomil, že novinári sa dostali pod veľký tlak. Jednak je to z vlády, od ktorej dostávajú peniaze, jednak od zamestnávateľa, ktorý ich tlačí k väčšej “akčnosti a lojalite” avšak to najdôležitejšie je tlak okolia na nich. Uvidíme ako to celé skončí, ale všetko smeruje k mojej prvej vete v príspevku.

    Liked by 5 people

  2. Ako pezinčan sa smejem na tom že p-Rezidentka si vybrala bydlisko blízko ulice “Panský chodník” túto ulicu z jednej strany uzatvára ulica maršála Kutuzova a z druhej strany ulica generála Suvorova. Obrazne sa nachádza v obležení dvoch vojenských stratégov, ktorí pred 200 rokmi svojou taktikou drvili Napoleonove vojská.

    Liked by 5 people

  3. Ahoj Ori, co hovoris na spojenie Ruska s Ukrajinou?? Chazarska mafia by bola odpisana..???..Stale ma trapi” zlato a striebro…Co bude dalej?? ..Ja budem mat striebro, zlato ostatni nie??? V com je vyhoda?? DAKUJEM….

    Liked by 1 person

  4. Spätné upozornenie: ad. Generálny štrajk 3 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár