Hello:) – Odpoveď Adele II

Hello:) – Odpoveď Adele – slovo a zvuk

Hello:) – odpoveď Adele II – slovo a obraz

oficiálny trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6JJy-4EWQYI

“My slučilis odnaždy. Boľše my nesmogli, i Vesna otkazalas prosiť za nas…”

“Uže para, snova slučiťsja navsegda. Pusť Vesna prosit snova za nas!”

…a spoločne vybudovať nový svet:

…kde Каждый достоин ЛЮБВИ

5 thoughts on “Hello:) – Odpoveď Adele II

  1. Mal som sen , dve slnká stáli vedľa seba,zrazu sa začali energeticky aktivovať a navzájom si odovzdávali energiu.pokračovalo to tým že tá energia akoby sa spojila o bola odovzdaná hviezde ,ktorá stála nad nimi.Kto pochopí vie, o čom to je.Vo filme bolo dieťa uložené do postieľky na ktorej bolo vyšité SLNKO. Vo vnútri bola hviezda,slnko malo 21 červených lúčov, to znamená 21 kaskád.Je to cesta,cesta nového ČELOVEKA.Tak ako je na vlajke.Dnes bola búrka,čo je nezvyčajné v tomto období,ale začína byť zaujímavá synchronicita.Videl som krátky záblesk v tvare M/ochránkyňa Mária/ a následne hrom.Všetko je už nakreslené/predpripravené.

    Liked by 1 person

    • vďaka za detail. Jeden z ďalších, že tá vízia je správna, a v konečnom dôsledku – že to nie je len vízia…
      Peter a Dušan, neuvažujte v starých šablónach.
      Otec oslavuje návrat zblúdilého syna. A ja isto nebudem tým zatrpknutým bratom z podobenstva, čo nechápe dosah návratu, ale sa budem s Otcom radovať a otvorenou náručou vítať návrat brata, čo pochopil a nielen pochopil…

      Páči sa mi

  2. Slovensko je v ochrane ,ale nie všetci ľudia,nedá sa nič robiť.Som osobne z toho smutný,ale asi muselo nastať to delenie i keď ma to zasahuje i rodinne.Kolesá sa točia a život bude napredovať,tak je to naplánované.Čistenie muselo prísť.Ideme ďalej ,Cesta je už určená.Na dnes stačí.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár