Odkaz UVZ SR, Ministerstvu zdravotníctva a svetu.

Najskôr Vám chcem poďakovať. Zbláznil som sa? Nie. Ale vidim, ako to vyzerá vo svete. V Novom Jorku, meste s najvyšším odlivom obyvateľov v spojených štátoch amerických (ďalej SŠA) pripravujú legislatívu, aby odmietačov “experimentálnej génovej terapie” (týmto názvom parafrázujem CEO Pfizeru) mohli zatvoriť na viac, ako 30 dní pre ohrozenie verejného zdravia a odmietnutie testu, či “liečby”.

V Austrálii zasa nejaký Novak Djokovič, toho času nejaký č.1 vo svete z nejakého malého Slovanského štátu paktujuceho s Ruskom, pácha ideozločin, voči Vláde Austrálie. Tá, napriek tomu, že súd v Austrálii Novaka nariadil prepustiť a uznal zdravotnú výnimku, tak Vláda Austrálie následne aj tak víza zrušila s argumentom ochrany verejného záujmu.

V Číne sa prestali párať s mestami plnými zaočkovaných občanov, je pevne stanovené číslo, ked ho mesto prekročí, ide plne do karantény, teda zákazu vychádzania a ľudia zostávajú aj 14 dní doma, často bez možnosti nákupu potravín. V meste, smrtiaca záležitosť.

V Nemecku to nielen vrie, a chodia odtiaľ prúsery. O dalšom informuje Peťo Weis. Je to o článku byvalého VP pre vývoj a výskum dr. Yeadona, advokáta Fuellmicha a doktora mediciny Wodarga, ktorí extrapolovali, že niektoré šarže “vakcín” boli extrémne predominantné pri počtoch úmrtí a vedľajších účinkov. Po lopate povedané. TU v texte nájdete link na zoznamy smrtiacich a silne poškodzujucich šarží šmakulád. Zločin voči ľudskosti? Je to možné.

A u nás? 🙂 Danny Kollár na telegrame doxuje kadejakých Sabákov a ych vipnutí autocorrekt gramatyki, spolu s Mirom Heredošom z Republiky, ktorý to nazval Sabakiáda.

Peťo Weis píše medicínske články na odbornej úrovni, za ktorú by sa nemusel hanbit ani prof. Luc Montagnier a dráždi tým pána doc. MUDr. Sabaku, ktorý buď pôjde do diskusie, alebo vidím zaujímavú predžalobnú výzvu, keďže sa vyjadril, ako sa vyjadril, ku článku Peťa Weisa. Bude naozaj sranda v oboch pripadoch.

No a keďže máme ten núdzový stav, tak hygiena nesmie chodiť na kontroly, na vlekoch frčia dovolenky, na čerpačkách sa veselo čerpá, RUVZká väčšinou už na to oné, ved aj oni chcú raz začas nakúpiť, ísť na kávu alebo len na normálny obed. Na hraniciach žiadne buzerácie, čo sa nedá povedať o západnej sino-transatlantickej spoločnosti sprikladovanej hore.

Takže Vy tam hore (myslené vo funkciách riadenia štátu), ďakujem. No a teraz pár odkazov pre Vás tam hore…..(myslené vo funkciách riadenia štátu),

Najskôr taká vec pre kolegov z UVZ SR a Ministerstva zdravotnictva, ako asi aj pre NCZI. Chalani a baby máte problém. US Human Health Services, skrátene HHS, vydalo na svojej stránke usmernenie. Dávam link v neskrátenej forme, kto naň kliknete, stiahne sa Vám, ako pdf. Tu je.

https://www.hhs.gov/sites/default/files/covid-19-faqs-hospitals-hospital-laboratory-acute-care-facility-data-reporting.pdf

Zistíte kolegovia z UVZ SR, MinZdravu a NCZI, že celý systém HLÁSENÍ COVID19 v nemocniciach všetkých typov sa ruší ku dňu 2.Februára 2022 Nad tými hláseniami ako sa zasielali je teraz pridaný text: (viď originálny text a následný preklad)

This field has been made inactive for the federal data collection. Hospitals no longer need to report these data elements to the federal government. No change is required to reporting templates.

Táto kolónka bola vyradená z používania pre federálny zber dát. Nemocnice už naďalej nemusia hlásiť tieto dátové prvky federálnej vláde. Nie je potrebná žiadna zmena vo vzoroch hlásení.

pán doktor Mikas, pani doc. Hamada, skúste sa na to prosim pozrieť a zavolať kolegom, čo sa deje, hlavne keď testy qrt-PCR, ktoré sa vyžadujú na Slovensku, sú v tých istých SŠA oficiálne od 1.1.2022 zrušené, ako platná diagnostika. Tu je kontakt na HHS:

HHS Headquarters

U.S. Department of Health & Human Services
200 Independence Avenue, S.W.
Washington, D.C. 20201
Toll Free Call Center: 1-877-696-6775

No a druhý odkaz je priamo pre pána gen. MUDr. Vladimíra Lengvarského, t.č. Ministra zdravotníctva Slovenskej republiky.

Vážený pán Minister,

s dôverou sa na Vás znova obraciam s informáciou veľmi závažného charakteru, ktorá sa týka rozhodnutia ekvivalentu Slovenského Ústavného súdu, no v Spojených štátoch amerických. Najvyšší súd SŠA (SCOTUS, teda Supreme court of the US) rozhodol o zrušení mandátov na tzv. vakcináciu COVID19 pre veľké firmy a štátnych zamestnancov vrátane subdodavateľov.

Dôvodom bolo aj podanie organizácie American commitment, ktoré vedecky dokázalo, že kvôli ľahkému priebehu varianty omicron, momemtálne predominantnej vo svete, nie je mandát na očkovanie zmysluplný. Viac si môžete vypočuť v tomto, zatiaľ neotitulkovanom videu s Philom Kerpenom, prezidentom organizácie American Commitment, ktorá bola jednou zo strán v spore na SCOTUS.

videointerview v televízii OAN

Vážený pán minister, s ohľadom na to, že v SŠA sa ku 1.1 2022 zrušilo uznávanie qrt-PCR testov, že sa ku 2.2 2022 ruší hlásenie prípadov a SCOTUS zrušil mandáty, lebo omicron je niečo, ako chrípka, nie je na čase to pripraviť aj u nás?

S vďakou a úctou

Jox

P.S. pán doc. MUDr. Peter Sabaka, PhD., veľmi sa teším na Vašu debatu s pánom MUDr. Jánom Lakotom, CSc. Dal ste tú podmienku, a ak sa dobre pamätám, verejný prísľub je žalovateľný, však? Hovorme spolu, alebo RTVS?

19 thoughts on “Odkaz UVZ SR, Ministerstvu zdravotníctva a svetu.

  1. Faktická poznámka – prosím používať: “tí dole a nad korytom” Vysvetlenie: Všetko na sever je vyššie ako hlavné mesto a určite sa menovaní nachádzajú nad korytom rieky Dunaj

    Páči sa mi

  2. Nádhera, ďakujeme za zhrnutie. Čo sa týka PCR, na FB stránke Ministerstva zdravotníctva sa tvária,že je to blud, ktorý šírim len tak, ,,hoax”ovo…( Samozrejme s originálnym cdc textom) taktiež info o inzeráte kribe, že vraj ,,vakcína” zaberá aj na to… A je potrebné ju ďalej aplikovať do nemoty…. Pri očkovaní detí tým šmejdom už sranda skončila… docentKO s tytulom, ktorý sa vyhovára , už odmietol do dYskusie Lakotu, lebo vraj je to DESinformátor. ( Veď ten zasran ani po slovensky nevie….) Či sa týka esĽp , mám PDF zaujímavý dokument, ktorého pravdivosť neviem overiť…..ale hovorí o rozhodnutí zo dňa 15.1.22, a ,,genocíde” a okamžitom zastavení vakcín!!! Je potrebné čvargu bombardovať všetkými možnými spôsobmi….

    Liked by 2 people

    • Nikoho nepodhodia… Do poslednej minúty sa budú tváriť ako ,dobre” to robia, a aj potom….. Dokedy im to Slováci budú žrať…? ! ! ? ( Ale dúfam,že sa mýlim…)
      Weiss nemá konkurenta v tejto oblasti, spolu s ,,des”informátor mi , prenasledovanými týmto fassi systémom na SR.

      Liked by 1 person

  3. “ V Novom Jorku, meste s najvyšším odlivom obyvateľov v spojených štátoch amerických (ďalej SŠA) pripravujú legislatívu”, aby odmietačov “experimentálnej génovej terapie” (týmto názvom parafrázujem CEO Pfizeru) mohli zatvoriť na viac, ako 30 dní ”

    Uz asi ne ..
    Demokraté ustupují od blokovacích omezení kvůli obavám z politického rozdrcení
    https://www.zerohedge.com/political/democrats-moving-away-lockdown-restrictions-over-fears-being-crushed-politically

    Liked by 1 person

  4. Mimo témy (ale že úplne).
    Pre tých so zmyslom pre humor…
    Ako bol už niekto povedal, všetci sme už ” zaočkovaní”. Polovička to má v pleci a polovička v paži. Tých, čo to nemajú ani v pleci ani v paži je zanedbateľné množstvo. Väčšina tých, čo to nemajú v pleci, majú v paži a druží sa s kýmkoľvek. Nemalá časť z tých, čo to majú v pleci, to má zároveň aj v paži a tiež sa druží s kýmkoľvek. Zvyšná, celkovo najmenšia skupina, ktorá to má v pleci (niekoľkonásobne), a zároveň to nemá v paži (chce sa družíť len so “svojimi”), by možno mohla, pre pokoj v rodine, pouvažovať nad dobrovoľnou segregáciou a požiadať vládu, spolu s (ako hovorí Sulo) “epitímom” o zvláštne “výhody”: napr. hodiny/dni na návštevy obchodov, reštaurácií, kín, divadiel, posilňovní…..atď. (nápadom sa medze nekladú). Ako percentuálne najmenšia skupina obyvateľstva, by pravdepodobne ostatných ani veľmi neobmedzovala.
    Opakujem…. so zmyslom pre humor…. alebo?

    Liked by 3 people

  5. Spätné upozornenie: 48 hodín | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  6. Spätné upozornenie: 48 HODÍN | Začas

Pridaj komentár