Otázky a odpovede č. 146

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem pár vecí:

Kazachstan, cvičenie, dohoda-nedohoda a zmluva

Kazachstan: Tam to stále vrie, hovorím to na základe toho, že po tom, čo zapli internet objavilo sa aspoň jedno video, v ktorom dav mláti policajtov. Chcem tým povedať, že to napätie, ktoré močiar a miestne elity svojou činnosťou vyvolali zostane v spoločnosti dosť dlho. To za predpokladu, že miestne elity naďalej budú robiť špinavosti a držať miestnych v chudobe, ale našťastie sa to mení.

Cvičenie: EU zorganizuje cvičenie kybernetického útoku na dodávateľské reťazce a kedykoľvek sa uskutočnilo takéto cvičenie, tak sa do cca 6 mesiacov sa dačo zomlelo. Takže buď je to varovanie pre dav, alebo strata súdnosti tzv. elít.

Dohoda-nedohoda Ruska s USA a NATO: Tu sa už nedohaduje o tom, či sa USA stiahne a NATO prežije, ale o tom, že za akých podmienok sa USA stiahne a ako sa NATO rozpadne.

Údajne obranná zmluva s USA: Tá debilná liberál-fašistická čvarga v parlamente, vláde a v prezidentskom paláci nedokáže vycítiť zmenu vetra a táto zmluva dá roxorovú tyč tým, ktorí túto vládu chcú biť aj na medzinárodnej úrovni.

Otázky a odpovede

Marek a Lucka sa pýtali:

OTAZKA: Ahoj Ori ako to je teda s tym Ústavným Súdom a vyhláškami mne to už hlava neberie ako bojovat? Som už s tohto celeho zúfalá? Kedy uz toto šialenstvo skončí 😦

Záludné otázky. Začnem tam, že ÚS prehlásil Mikasove nariadenia za protiústavné a tým pádom za neplatné (DalCo vďaka za upresnenie), a preto sa chystá resp. bola podaná žaloba na Mikasa. Ďalšia vec je, že pre istotu neboli podpísané ani Gröhlingove nariadenia na nosenie rúšok či očkovanie (na konci článku), takže hodil celú vec na riaditeľov škôl, mysliac si, že takto ho nezavrú. Chyba, lebo buď ho zavrú za porušenie ústavy a zákonov, alebo ho dostane lynčujúci dav. To znamená, že sa to skončí v tom momente keď dosť ľudí povie, že stačilo.

Čo sa týka boja s vyhláškami, tak tam treba klásť otázky príslušným občanom a orgánom.

Danubius sa pýtal (dám len otázku-šialenosti vynechám):

Pekny vecer Ori,
chcem sa spytat, ci i napriek tomu, ze Rakusky kancler ochorel na Omikron, povedzme, i napriek tomu Rakusko presadi povinne ockovanie?

Ďakujem, aj tebe. Čo sa týka tvojej otázky, tu nejde o očkovanie, ale o rozhýbanie davu a prebudenie spáčov. Čo sa aj deje, a preto povinné očkovanie sa nepresadí s tým, že Fauci (šéf americkej NIH) má problémy, lebo je na verejnosti obetovaný za to, že plnil zadania svojich pánov z močiara. Keď on oficiálne padne (neoficiálne je už v nejakom väzenskom zariadení a parádia nám tu dvojníka), tak sa tu strhne poriadna mela.

Zuzana 66 sa pýtala:

Zdravím Oracle! Otázka: Dnes vláda schválila zmluvu s američanmi, Fico zvoláva mimoriadnu schôdzu parlamentu o odmietnutí zmluvy, ak to neprejde petícia proti tejto zmluve. Podarí sa zablokovať túto zmluvu o letiskách? Ďakujem za odpoveď.

Zdravím, Fico asi bude neúspešný a nezastaví tú zmluvu. Lenže tu nejde ani tak o zastavenie, ale o znemožnenie čvargy a odkryť pred verejnosťou to, že čvarga pácha vlastizradu. Ergo, Fico dáva do rúk kde-komu roxorovú tyč, aby túto čvargu bila.

Hhanka sa pýtala:

Otazka.
Ako je to na slovensku so statnou a verejnou mocou..je rozdiel medzi organmi statnej moci a organmi verejnej moci. Ti, co pouzivaju statnu moc, su opravneni konat na zaklade certifikatu, ze im bola dana do ruk moc konat za stat, cize boli povereni a zlozili slub a maju zakonodarnu moc. Naopak ti, co zastupuju organy verejnej moci, nemozu konat inak, nez podla zakonov tejto republiky. Organ verejnej moci je vlada, organ statnej moci je zakonodarny zbor, cize parlament. Cize ak nieco neschvali parlament, vlada nema pravo robit natlak na obcanov cez rozne vyhlasenia, nariadenia, vyhlasky.
Mylim sa?….nemame aj my v SR tiez nejakeho pana Machacka…..spolocenstvo legitimnych veritelov slovenskej republiky

Som chemik a nie právnik, ale myslím si, že toto je podstata nálezu ÚS. Čo znamená, že vláda porušila ústavný rád Slovenskej republiky a takto konal aj parlament a aj „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci.

JolnyC sa pýtal:

Ahoj Ori,

Dnes vláda schválila obrannú dohodu medzi USA a SK,musí však ešte prejsť parlamentom a podpisom prezidentky.

1, Aký je, podľa tvojho názoru, postoj GP (globálneho zákulisia) k tejto dohode?

2, Ako vidíš napĺňanie zmyslu tejto dohody (v prípade ak bude kompletne schválená) , ak by Rusko dosiahlo svoje a vrátil by sa stav na úroveň roku 1998?

Ďakujem.

Jolny C

1. Neviem, ale aj v lepšom prípade je to roxorová tyč na liberál-fašistov vo vláde, parlamente a paláci a v horšom nepríjemnosť, ktorá môže prerásť do katastrofy.

2. Riadený rozklad NATO a ak sa neschváli, tak neriadený rozpad NATO s tým, že poskokovia močiara, či už v službách Londýna alebo Washingtonu, si to tak či onak odskáču.

Lavazza sa pýtala:

Otázka: Ja mám otázku na Dr. Harabina. Pjakina má nasledovaného, ale to, ako kope v poslednej dobe do R. Fica je pre mňa nepochopiteľné… Čo je za tým alebo kto ho riadi? Myslím, že týmto spolu s IV hodne podkopáva pozíciu Smeru, čo to vidím zle?

Len ranené ego to asi nebude, lebo asi okúsil nielen to, ako sa robí reálna politika, ale ani nevie prehltnúť to, že k čomu bol Fico dotlačený.

20611212902102221379

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “Otázky a odpovede č. 146

  1. Je mi až smutno, keď čítam toto: “…To znamená, že sa to skončí v tom momente keď dosť ľudí povie, že stačilo…” a zároveň vidím stav v školách. Ešte sme ďaleko, cieľ ani nevidieť.

    Čo sa týka vojenskej dohody s USA… V tomto vyhráva močiar a sledujúc poskokov a ich vyhlásenia v médiách, idú úplne suverénne. Žiaden strach, len arogancia a potvrdený pocit moci. Sú si 100% istí svojou mocou a výhrou. Napriek tomu, že pán Žilinka ako figúrka reprezentujúca sily GP má krytie a moc, prehráva. Ešte to nie je podpísané, ale poskokovia už schválili, hlavná poskokyňa sa už vevie dočkať, kedy podpíše a parlament, kde je väčšina provládna to ratifikuje hádam skôr ako uschne atrament.

    “Je mi na blití velebnosti.”

    Páči sa mi

    • Ešte som chcel dodať, že toto už zastavíme asi len na spôsob Kazchstanu, ale od tejto formy prejavu odporu tu každý odhovára. Tak ako na to? Ísť ako osamelý vlk z poviedky prezentovanej pred časom tu na fóre a s vedomím konca kamikaze ničiť tieto kreatúry jednu po druhej?

      Páči sa mi

      • Tak tri veci:
        – Arogancia liberál-fašistickej čvargy vyviera z ABSOLÚTNEHO nechápania globálnej a medzinárodnej politiky a Slovenského národa, to je dôvod prečo viem, že padnú na hubu. Čo ma ale znepokojuje je to, že aké budú vedľajšie škody.
        – To, že Slováci nevyšli do ulíc a nerobia nepokoje ešte neznamená, že nechápu veci a s tým čo sa deje súhlasia, keď ti toto už musím opakovať, tak si tu zbytočne.
        – Liberál-fačistická čvarga DOSLOVA ČAKÁ NA TO, ABY SME ŠLI DO ULÍC A ROBILI OBČIANSKE NEPOKOJE aby v reakcií na toto mohla vyštartovať po obyčajných ľuďoch naozaj drakonickými opatreniami a transformovať NAKA na SS, keď ti toto už musím opakovať, tak si tu naozaj zbytočne.

        Liked by 5 people

        • Nuž opakovať mi to nemusíš. Nemyslím si, že s týmto Slováci súhlasia, ale povedané rečou močiarnej kreatúry – nevnímam nikde odpor. Ja viem, nie som vševedúci ani vševidiaci, a ten odpor môže byť dobre maskovaný. Ak vnímam odpor osobností so silnou váhou slova a činu, tak ten je – jemne povedané – hodený do koša. Takže asi len odpor masy by mohol zavážiť.

          Som len zrnko piesku v súkolí. Snažím sa informovať iné zrnká, kladiem odpor aký viem (súkolia sú veľké a aj dosť pevné), ale mám stále dojem, že čvarga si ide svoje. Síce pomaly ale ide. Ako tie božie mlyny. Pomaly ale isto opicháva dospelých, deti, zavádza šikanu, kradne nám doslova zem spod nôh a my v tichosti kladieme odpor. Keď už nebudeme mať vlastnú zem, vlastnú vodu a budeme tu mať cudziu armádu s vyššími právomocami ako my a tí neopichaní budú musieť v lepšom prípade platiť likvidačné pokuty na mesačnej báze…

          Tak potom si už budeme môcť povedať, že náš odpor mohol byť väčší?

          Páči sa mi

          • Hluchý nepočuje.
            Slepy nevidí.
            Ten bez jazyka nechutna.
            Ten v respirátore necíti.

            Priniesli sme stovky prikladov, denne ľudia vyuzivaju 5-1 prioriyu nechcu íst šiestou, tou poslednou možnosťou a vy to nevidíte?

            Potom naozaj spytujtr svedomie, čo musitr v živote zmeniť, 0retože Vás pán Boh naozaj 9bral o rozlíšenie

            Liked by 3 people

            • V poriadku. Viem, že močiarne médiá prezentujú realitu buď značne deformovane, alebo vôbec. Budem sa snažiť “vnímať” ako poskokovia upadávajú a ako sa im nedarí. Ako im dochádzajú sily a ako sa zvyšok národa prebúdza. Lepšie si vyladím antény a dúfam, že to uvidím, zacítim, alebo ochutnám.

              Len hlupák si myslí, že je neomylný. Možno sa mýlim ja, možno… Uvidíme.

              Páči sa mi

              • ku Vašej poslednej vete. Ten koniec, v referencii ku tomu, ze nevidite silny odpor 60% národa, robite obrovskú chybu takto rýpať.
                Ak ate slovák, stw v egregore ktorý robi svoje.
                Zacnite od seba a spytujte sa avedomia, meditujte q proste o rozlíšenie…A ak nepríde, budte trpezlivy. Ono pride, len musi byt želanie a možno aj pokánie

                Liked by 3 people

                • Úvaha o tom, že sa možno mýlim mi nepride ako rýpanie.
                  Budem nesmierne šťastný, ak ten masívny odpor bude pretavený do výhry. Z históie vieme, že aj podstatne menšia skupina dokázala vyhrať boj. Preto si myslím, že by na víťazný boj postačilo aj 20% národa. Keďže neverím v národné cítenie v parlamente, tak dúfam, ale nespolieham sa na zastavenie zmluvy na jeho úrovni. Ak nie tu, už ju nezastaví nič, len Božia ruka. A nemyslím si, že v tomto prípade ide o nejaké fazuľky, ktoré si môžeme dovoliť prehrať. Vyveďte ma niekto z tohto omylu. Ja tú zmluvu považujem za kľúčový prvok. Nie to šaškovanie s covidom, ale práve tú zmluvu.

                  Páči sa mi

              • Močiarne médiá treba ignorovať, vypnúť, nevšímať si. To je prvý krok na vlastné odhalenie reality, pochopenie, ako fašizmus a vakcinacizmus dostáva silné rany. Inak ťa ich prezentácia fatálnej kovidreality bude odklánať od rozlíšenia. Nechaj očkomatrix pre očkochtivých a ustráchaných. Uvidíš sám, že čím ďalej od vakcinaci-bratislavy, tým viac je svet odlišný od predstáv, aké tlačia poskokovia zla.
                Treba si veriť a nestrašiť sa fantómom neomylnosti.

                Liked by 5 people

              • Už len to číslo ľudí, ktorí sa nenechali naočkovať stačí na presvedčenie, že sa nenecháme len tak opinkať a šanca na zmenu stále žije. Paralelný vesmír funguje rovnako ako v tej anekdote o Indiánovi v NewYorku. Išiel z belochom a všimol si kobylku. Beloch sa čudoval ako je možné, že ju zbadal. Tak Indián pustil na zem mincu. Ako cinkla, všetci na ulici sa otočili. Každý si všíma to, na čo má nastavený mozog a vnímanie. 😉

                Liked by 7 people

      • Fantomas Ani V.V.Pjakin neodporúča demonštrácie. Pôsobilo by to kontraproduktívne. Ale pre bežných ľudí. A na toto práve čakajú. Pri “najlepšom” by ľudí ešte viac obmedzili a pozatvárali, pri najhoršom by sme tu mali majdan ako na Ukrajine,alebo Kazachstane. Treba rozmýšľať ako “oni” a ešte lepšie by bol,byť pred nimi o krok vpredu. 😉

        Liked by 2 people

  2. Spomínam si,Mima,na to video,hoci je to už skoro 5 rokov.Povedal vtedy aj o úlohe Banskej Bystrice, aj o konkrétnom mieste v nej,(gotický kostol z 13.storočia,stojí na dolnom konci námestia SNP,pri križovatke Hušták.)Chodil sa tam modliť Matej Bel,ozdoba Uhorska.No a v interiéri tohto kostola sa má otvoriť práve ten portál pre novú energiu.
    Zdalo sa mi to trocha predávkované,ale je to už 5 rokov a všetko je inak. Napr.nad týmto krásnym námestím môžu o pár týždňov prelietavať americké stíhačky.

    Liked by 2 people

    • galina S tými americkými stíhačkami by som sa nestresovala. Zatiaľ je všetko v štádiu rokovania a bľabotania našej americko-štátnej elitami podporovanej vlády. Rumen Ivanov vtedy povedal, že Rusko a Čína žiadne konflikty nedovolí a, že sa k tomu pridá ešte India. Ten portál tam určite je a možno sa v blízkej dobe otvorí (pokiaľ ešte nie je otvorený). Doslova povedal. že Slovensko sa zvedne, že slováci rozmýšľajú inak. A konkrétne hovoril o Banskej Bystrici. Takže uvidíme. Všetky predpovedané veci od Rumena zatiaľ vyšli (aspoň čo ja od roku 2017 sledujem). Bolo by celkom zaujímavé sa ho opýtať na toto teraz, ale po roku 2017 už v médiách nebol. Ja som s ním bola na debate osobne – v Prahe a on je naozaj výnimočný človek. Mám na neho i telefónne číslo, ale cez telefón by s ním takéto debaty asi neboli možné. :-/

      Páči sa mi

Pridaj komentár