Ukrajina a Moderna

Moderna: Šéf firmy Moderna nedávno zrušil svoj Twitter účet a predal všetky svoje akcie10 tisíc z 25 milióna akcií Moderny t.j. zobral to do zajačích a ukryl sa ktovie kde. Kedy dôjde “vakcína je sloboda” čvarge, že oni sú na odstrel?

Ukrajina: Situácia sa tam síce vojensky komplikuje, ale politicky vyjasňuje. Ide totiž o to, že anglo-americký močiar s centrálou v 2014 spustil farebnú revolúciu využijúc prostriedky CIA a britských tajných služieb a naťahali tam žoldnierov (platili ich Rothschild a spol) aby nielen vytvorili predpolie pre útok na Rusko, ale aj ochránili svoje špinavé obchody so zbraňami, drogami, bielym mäsom (deti a ženy), orgánmi (odoberali sa tam vo veľkom) a operácie s praním špinavých peňazí a do týchto operácií bol zapletený aj Kazachstan. Koncom roka 2021 Rusi a Aliancia patriotov vyprášil ich kožuch na Ukrajine a boli nútení spustiť majdan na Kazachstane a použiť pri tom žoldnierov z Ukrajiny. Lenže veci nešli tak, ako plánovali lebo populácia okamžite šla po ich poskokoch a žoldnierov Rusi zajali (Rusko vydalo prehlásenie, že zajatí žoldnieri nehovorili ŽIADNYM slovanským jazykom) s tým, že dostali do rúk nielen okultnú Astanu, ale aj bankové záznamy, ktoré usvedčujú okultno-mafiózne štruktúry a močiar z finančných a iných zločinov. Takže močiaru nezostalo nič iné ako použiť oficiálne zdroje a nariadiť britskej a americkej armáde aby šli na Ukrajinu a do okolitých štátov aby vyprovokovali Rusov k vojne, ktorá zakryje ich zločiny resp. umožní beztrestne a nepozorovane zničiť dôkazy. Lenže prítomnosť vojakov vyhovuje aj Aliancií lebo umožní pochytať zločincov pri čine resp. pri úteku.

Putin a ruské vedenie: Vedia, že močiar ich provokuje a dáva im najavo, že na takúto hlúpu provokáciu z dielne klinických debilov a zúfalcov neskočia. Lenže takáto provokácia nemôže byť nezodpovedaná a budú musieť po slovách nasledovať aj činy t.j. ak Rusko zaútočí, tak útok bude vedená dvoma spôsobmi a vektormi:

  • Asymetrický úrok primárne nevojenskými prostriedkami po ktorej Západ resp. elita bude kvičať hlasnejšie a viac ako sviňa na porážke lebo zasiahla ich neuralgické body.
  • Vojenský útok zásah na bašty močiara na Ukrajine, Ženeve a možno aj v krajinách NATO aby zaistila dôkazový materiál o ich zločinoch.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

51 thoughts on “Ukrajina a Moderna

  1. Peniaze sa rozdávajú zľava zprava… vedia, že o chviíľu bude hyperinflacia… Turecko už odkupuje zlato od občanov… a o iných ukazovateľoch ani nehovorím… Ti naši zapredanci si ich dlho neužijú…

    Páči sa mi

  2. Zaujímavé je aj v súčasnosti sledovať udalosti na slovenskej scéne, kde sa väčšina našich koaličníkov snaží zviditeľňovať zahraničné udalosti, vrátane prezidentky – vysvietenie paláca vo farbách Ukrajiny, atď. Premiér urobil obrat o 180 stupňov a vyhlasuje, že Covid nám tu nebude diktovať a od marca sa vraciame do normálu, atď. Ale podľa mňa sa teraz hlavne snažia informačne prekryť zásadné zistenia Generálnej prokuratúry k vyšetrovaniu politických káuz a zrušeniu vyšetrovacieho tímu “oblúk”, nakoľko tieto zistenia jasne ukazujú katastrofálny stav v nezákonných postupoch niektorých silových zložiek. Fico sa snaží uvedené veci ozvučiť a ak sa podarí vytvoriť dostatočné informačné pole okolo uvedenej skutočnosti, bude možné uvoľniť ruky naozaj poctivým policajtom a vyšetrovateľom, ktorí pod krytím Generálnej prokuratúry môžu právnym spôsobom vyčistiť všetky “zložky práva” na Slovensku. Tým sa vytvoria predpoklady pre právne vyrovnanie sa aj so všetkými COVID “riadiacimi pracovníkmi” a “pozývateľmi” cudzích vojsk …

    Liked by 8 people

    • ja osobne stojím za Ficom… aj napriek rôznym “historikom”, ktorý na neho vyťahujú, aj legitímnu, hlavne nepriamu, špinu… je to komplexný boj a štátnik musí vedieť robiť aj špinu, závisí na veku a skúsenostiach… viď Putin… bojím sa všetkých tých mladých “revolucionárov”… lebo človek nevie čo môže od nich čakať… tak ako ja netuším čo by so mnou urobila výhra 100mil EUR alebo byť v nejakej vážnej krízovej situácii tak ani o nich nevieme čo s nimi urobí moc, peniaze a tlak. Ešte jedna vec o Ficovi. Buď je veľmi vypočítavý alebo neviem… ale nepamätám si, že by išiel otvorene proti ľuďom… prosím o osvietenie

      Liked by 3 people

      • Čaputovej zrejme už celkom preplo s tým rozsvietením prezidenstského paláca. Tí,ktorí ju videli naživo,pri nejakej príležitostiv Ba ,hovoria,že sa pohybuje strnulo a neprirodzene,nohy posúva tak,že pripomína (aj postavou) Golema v tom filme Cisárov pekár. Skutočne,toto hovoria svedkovia,nemajú dôvod si vymýšlať.

        Liked by 1 person

      • Fico patrí pod globálneho prediktora. Ostatná čvarga vo vláde (zvlášť koalícia) sú americké štátne elity. A Matovič je asi pol na pol. Matovič je nevyspytateľný. Tak ako písal Oracle… Keď mu bude prihárať pod zadkom, tak začne rozprávať. A to bude potom určite zaujímavé. 😉

        Liked by 2 people

        • Nemyslím si, že Fico patrí pod GP, to by sme mohli potom povedať asi aj o Putinovi. V rámci možností a mantinelov mu daných robil podľa mňa čo mohol. Preto jeho politika vyzerala pre niektorých ako lavírovanie, pre mňa to bolo kľučkovanie. Smeráci hlasovali, za zrušenie amnestií. Fico potom uznal, že to bola chyba. Majdanu sa nevyhol aj tak. Ale aj ten majdan ešte dokázal uhrať. Mali by sme tu týchto bláznov o dva roky skôr. Na druhej strane práve by končili. Ale to je len keby bolo keby.

          Liked by 1 person

  3. Môj osobný krátky názor na neho je nasledovný: Ak si chceme urobiť názor na politika, musíme vedieť, o aké zdroje sa opiera a odkiaľ vzišiel. Fico podľa info, čo o sebe hovorí, pochádza zo skromných pomerov. Je dosť ambiciózny a inteligentný. Myslením sa javí, ako väčšina bývalých SDĽkárov – “socializmus s ľudskou tvárou” (orientuje sa tak doteraz – kladenie vencov Dubčekovi). Vsadilo na neho bývalé Mečiarove “pozadie”, keď jeho pozícia už bola neudržateľná. Toto “pozadie” nechcelo dať zdroje Slovenska “za oceán”, a bolo vytvorené po prvej privatizácii a podľa mňa je dlhodobo pod tlakom “vonkajších oligarchov”, ktorí považujú Slovensko za svoju korisť po 1989. Veľkou škodou je, že nie je “morálne čistejšie”, lebo budovanie štátnosti Slovenska by bolo jednoduchšie. Samozrejme, majú svoje ciele, ale Slovensko je ich domovom a nechcú a ani nemôžu si poštvať Slovákov proti sebe a z toho vyplýva celý ich vplyv na riadiace procesy, ktoré dokážu ovplyvniť a neustále “lavírovanie a vyjednávanie s externými riadiacimi subjektami”. “Svätí” zďaleka nie sú, ale keď sa pozrieme na druhú stranu – súčasní “vládcovia”, ktorí plnia pokyny “zvonku” sú ďaleko bezohľadnejší, lebo “zaoceánskym pánom” sú Slováci podľa môjho názoru potrební iba ako “pracovný nástroj”, prípadne, ako skupina určená na rôzne “pokusy” (sociálne, ekonomické, medicínske, …). Takže ak to zhrniem, tak “vonkajšie mantinely” a osobná morálna a inteligenčná úroveň, zásadne vplýva na chovanie a vystupovanie daného politika.

    Liked by 8 people

    • Reforma, či lepšie „deštrukcia“ polície, prokuratúry a súdnictva súčasnou vládnou mafiou dnes navodila stav „narušenej lojality“ medzi príslušníkmi orgánov činných v trestnom konaní. Dochádza k masívnemu porušovaniu zákonov justičnými orgánmi a väčšina obyvateľstva sa ocitla bez ochrany. Nastáva kríza systému a hrozba rozsiahlych občianskych nepokojov. V takejto chvíli, v „snahe predísť krvácaniu”, organizátor podvratnej činnosti prechádza do štádia „normalizácie“. Už nebude potrebovať súčasných vykonávateľov vo vládnej mafii. Užitoční idioti si urobili svoju prácu a veľmi skoro sa ocitnú vo väzení. „Nový poriadok“ bude nutne potrebovať stabilitu a „novú morálku“. Nebudú potrebné žiadne „ľudové hnutia más“ a žiadna „kritika štátu“. Tlač sa začne poslušne cenzurovať sama – v skutočnosti však táto cenzúra existuje už teraz – zaviedli ju liberáli s globálnymi dobrodincami ľudstva.

      Tento stav sociálnej „normalizácie“ môže trvať večne, počas celého nášho života a života našich detí a vnúčat. Bude prebiehať za prítomnosti amerických vojsk. Životne dôležitou otázkou tak bude, kto sa dostane do pozície vykonávateľa „normalizácie“. Vláda nevyhnutne musí byť vymenená. Vyzerá, že to však nebude na základe vôle obyvateľstva (referendum odmietnuté), ale podľa scenára organizátora podvratnej činnosti – angloamerického močiara v zastúpení pRezidentkou a ňou zostavenou úradníckou vládou. Tým bude vyradený (aj tak neschopný) parlament. Ideme teda do finále. Mali by sme zvíťaziť, pretože „pravda je za nami“, no môže to byť pre nás príliš neskoro. Pravdu musíme presunúť do čela a výrazne osvetľovať. Ideológiu, nástroje a metódy, KSB a DVTR, už máme v celku zvládnuté.

      Voľne podľa: Tomas D. Schuman, Love Letter to America; W.I.N. Almanac Panorama, Los Angeles, 1984.

      Liked by 1 person

    • Mečiar nedávno povedal niečo v zmysle… “nemám ho rád, ale má (Fico) pravdu” opravte ma ak sa mýlim.
      Fico bol tiež hlupák a populista keď bol mladý politik… ale každý musí dospieť… a najlepšie dospieť pod vedením dobrých učiteľov… viď dávny filozofovia a panovníci… mali by sme sa z toho poučiť. Fico to robí veľmi dobre a má aj kvalitných ľudí okolo seba (odkedy sa zbavil prospechárov).

      Liked by 5 people

      • Áno, každý urobí aj chybu, no je dôležité ju včas priznať a poučiť sa z nej. Keby Fico včas priznával svoje „prešľapy“ (aj vynútené), nemali by sme tu dnes Matelka! Ak ale chce obstáť pri „návrate“ do politiky, musí predísť možnému budúcemu vydieraniu! A to nielen za vlastné chyby, ale aj za chyby Smeru. Momentálne je navodený stav, že všetci „zradcovia“ prešli do Hlasu. Čo isto nebude pravda, no Fico to má momentálne „politicky uľahčené“. V budúcej politickej spolupráci však dáva na prvé miesto práve Hlas. Ak ale neosvetlí všetky prešľapy z minulosti, hoci sa týkajú Hlasu, môže to byť (resp. určite bude) využité proti nemu. A to by bol koniec Slovenska (na veľmi dlhú dobu)! Preto si myslím, že konštruktívnu kritiku Fica je nevyhnutné ešte pritvrdiť. Je to v jeho záujme a predovšetkým v záujme budúcnosti Slovenska. Máme totiž na ihrisku veľa falošných hráčov, ktorí by to okamžite využili (myslím, že tu ich už nemusím vymenovať).

        Liked by 2 people

        • Falošní hráči sa v súčasnom informačnom chaose postupne odhaľujú a táto dynamická doba “spáčom” veľmi nepraje … Ak sa chce Slovensko posunúť ďalej, potrebuje pronárodne orientované tandemové morálne čisté riadenie “prediktor”, “korektor”, ktoré bude odolávať vonkajšej nadnárodnej predikcii. Ak Fico svoju rolu zvládne, podľa mňa smeruje do pozície “korektora”. Ale ako sa to všetko nakoniec uhrá, je ešte otázne.

          Liked by 1 person

            • 17.11.89 prišla ideologická armáda (mimovládky, Demeš a spol.).
              Teraz prišla fyzická. To je úpadok na prioritách. Z 1-2. až dolu na 6.

              Takže dobré správy a zničená matrica. Plus v Plzni dali dole UA vlajku a Schiffrinová neuspela už po 4x na olympiáde.

              Liked by 4 people

            • Podľa numerológie je dátum 17.2.2022 číslom 7. Čo znamená číslom duchovna, mystiky, spirituality. Do bežného diania prináša množstvo ťažkostí, skúšok a lekcií, testovanie a preverovanie ľudí, zbytočné diskusie, úbytok osobnej energie a materiálne útrapy, ale aj mimoriadne silné duchovné zrenie, a teda lepšie spoznávanie života ako takého i vlastnej osobnosti. Takže toto bude testovaním a preverovaním národa slovenského. Navyše číslo 7 v tarotových kartách predstavuje Voz. Na tej karte je muž so záprahom. Dva kone – biely a čierny. Idú po cesta života. A len ten muž rozhoduje o tom ktorou cestou ten voz pôjde. Takto isto si aj my slováci určíme, ktorou cestou sa vydáme. Je to možno symbolika, ale všetko má v živote svoj význam. A nič nie je náhoda.

              Liked by 1 person

            • Bohužiaľ? S kým ho vlastne spomedzi aktívnych politikov porovnávate? Je čas si uvedomiť, že RF je teraz a posledných pár rokov kľúčová osoba k záchrane Slovenska.Čím rýchlejšie si to väčšina národa uvedomí, o to menej ďalšieho utrpenia a obetí bude Slovensko mať v blízkej budúcnosti.

              Liked by 4 people

      • K tomu populistovi – možno aj nie. Pamätám si ho z univerzity, kde 20+ rokov nazad hovoril o potrebe sociálnosti. V časoch, kedy tu zúrila pravica so svojou mantrou “Štát je zlý vlastník a trh všetko vyrieši” a všetci študenti ho vtedy vysmiali.

        Populisti väčšinou nehovoria to, za čo ich vysmejú.

        Liked by 6 people

  4. K 1. Téme,
    Johnson & Johnson pozastavil výrobu vakcín.
    50 miliónov dávok bolo stiahnutých z obehu.
    Nové zistenia poukazujú na syndróm získaného imunoDeficitu, čiže AIDS po podaní 3. dávky elixíru ,,slobody”. To tvrdil aj Montagnier…. ( “3- davkoví, dajte sa otestovať na HIV, a potom zažaluje svoju vládu”).
    FDA je platená farma firmami, aby im schvaľovala akékoľvek šmejdy, zdroje idú aj od dobrodincov , mená sú známe ….
    ( FDA by schválila aj bryndzové halušky 3x denne v boji proti obezite, ak by sa to správne zafinancovalo). Pomaly sa odkrývajú pfizer dokumenty, keďže súd v USA, im nepovolil odtajniť dokumenty až v roku 2076, ….. Ale majú to sprístupniť tento rok 2022!!!
    …. očakávam v tejto sfére ,, nepekné” odhalenia s podvodnými trials , na základe ,ktorých si to schválili!
    Asi najpozitívnejšia správa zatiaľ je ,že zrušili požiadavku na schválenie šmejdu pre deti od 6 mesiacov do 5. Rokov.
    PS:
    EMA neschválila 3. Dávku pre deti od 12. Rokov v EU, a na Slovensku už veselo beží!!!!
    .
    Rečnícky otázka : Nie je niečo také trestný čin???

    Liked by 6 people

  5. Správy z Ukrajiny: Tatiana Montana to natrela západu na pôde OSN! Parádna reč. Západ obvinla že mu ide len o vojnu proti Rusku a bojište má byť Ukrajina. Západ obvinila s totálneho farizejstva a povedala že západ veľmi dobre vie že je to Ukrajina kto neplní a ani nikdy nemala zámer plniť Minské dohody. Vypočujte si to, stojí to za to:
    https://rusvesna.su/news/1645163658

    Liked by 3 people

    • Pridám jeden potešujúci “detail”. Montana v závere hovorí že jej píše spústu ľudí že nech už to prestane, že sa nikto nebojí rusov ktorí by ich chceli napadnúť … okrem tých, ktorí už 8 rok násilňujú krajiny a obyvateľov ….

      Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: To chce kľud | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár