Rusi na Ukrajine už vyhrali

A teraz sa rozhoduje o tom, že koľko to bude Západ stáť okrem samotnej existencie Západu. Ide totiž o to, že Rusi útočia na samotný koncept usporiadania spoločnosti, ktorý je v základe otrokársko-parazitický a tým pádom protiľudský a zločinný. Tento koncept má za následok to, že živelne vyskladaná mravnosť a morálka západného človeka používa viaceré metre t.j. majú krivý charakter a nevedia o tom. Na to, aby sa toto zosypalo, nestačí aby Putin rozosial vážne nesváry nielen medzi samotnými elitami, ale aj medzi davom a elitami t.j. dav musí na vlastné oči uvidieť kto a kde je ich skutočný nepriateľ. Toto je hlavný dôvod prečo sa tu vedie masívne koordinovaná kampaň, v ktorej sa veci vedú do extrému, ale aj prečo Rusi bojujú tak, ako bojujú na Ukrajine. Lenže začiatok tejto vojenskej operácie nevznikol na Ukrajine.

Kde začala táto vojenská operácia?

V Kazachstane minulého roku, keď tam Rusi urobili poriadok. Pretože anglo-americký močiar s centrálou v Londýne začal natoľko vyvádzať, že ľudia sa doslova búrili a lynčovali aj pohlavárov (dá sa o tom dohadovať do nemoty, že nakoľko to bolo spontánne, lebo zatiaľ nepoznáme detaily) lebo sa o tejto operácii dozvedeli na základe bankových záznamov, keď zistili čo sa chystá na Ukrajine proti nim. Predišli tomu, aby na Ukrajine vypustili biologické a zbrane z ukrajinských biologických laboratórií (samotná Nulandová uznala ich existenciu pred americkým kongresom) určené na likvidáciu Rusov a vďaka vojenskej rozviedke vedeli kedy a kde by sa mali tie útoky uskutočniť. Preto ruská operácia má dva vojenské ciele: zaistenie a následnú likvidáciu biologických laboratórií a likvidáciu západných žoldnierov a bojových jednotiek, ktoré sa hlásia k odkazu Banderu a SS Galícia. Čo sa týka nevojenských cieľov: je to zhabanie zlata a striebra močiara (získali tie peniaze ktorými ich kúpili vyslovene zločinom a práčka peňazí a úložiská boli na Ukrajine) a vrátiť Ukrajincom ich vlastný štát. Lenže to druhé môže byť problém, lebo Ukrajina nie je samostatný štát (nemá ani uznané hranice) a samotní Ukrajinci sa môžu chcieť vrátiť do Ruska po tom, čo okúsili v praxi tú západnú demokraciu a slobodu (Zelenský je tak či onak mŕtvy muž, a preto otázkou je, kto ho dostane do rúk ako prvý).

A čo západná propaganda?

Tá zatiaľ ešte zaberá, ale čoraz viac sa míňa účinkom napr. CNN+ (internetový prenos CNN) skončila asi po mesiaci, lebo to nikto nesledoval. Ide totiž o to, že samotné masy už vidia na vlastné oči ten čoraz priepastnejší rozdiel medzi tým, čo ukazujú korporátne médiá a samotnou realitou. Ďalšia vec, ktorá dáva masám budíček je to, že nielen vidia na vlastné oči ako médiá klamú, ale aj zisťujú na vlastnej koži dopady ich klamstiev a toto je len začiatok. Pretože vyjde najavo pár vecí o týchto zločincoch, ktoré rozzúria masy napr. ten transgender škandál s Disney, po ktorom sa masívne rušia predplatné je len začiatok s tým, že aj Netflix stráca preplatiteľov z podobných dôvodov. A Elon Musk v tom zahrá nemalú rolu.

Ako to?

Elon Musk má okrem iného aj sen dostať ľudstvo do vesmíru, ale na to nás nie je dosť. A Musk si uvedomil, že by nás malo byť dvakrát toľko na to, aby sme sa mohli vážne zaoberať vesmírnym prieskumom a teraz má ťažké srdce na močiar a ich predchodcov, lebo ich činnosť, ktorú robili so súhlasom globálneho zákulisia (GP) má a mala za následok genocídu napr. v oboch Amerikách vyhubili stovky miliónov Indiánov biologickými zbraňami na príkaz pápeža (darčeky pre indiánskych náčelníkov ošetrené choroboplodnými zárodkami moru, cholery, kiahní atď), vojny a presadzovanie zvrátených ideí, atď. To celé logicky znamená, že sa aj Musk zapojil do boja proti nim ,napr. to, čo sa deje okolo spoločnosti Twitter má upozorniť masy na závažné veci. Ďalšia vec je, obchod s bielym mäsom a obetovanie detí vo veľkom v satanistických rituáloch tiež spomalil rast ľudskej populácie (koľko detí vlastne mizne bez stopy ročne?). Posledná vec je, že všetky tie reči „je nás priveľa a spotrebovávame priveľa“ sú len reči, lebo Zem má dostatok zdrojov na uživenie oveľa väčšej populácie na o dosť vyššej životnej úrovni ako teraz, ale distribučné systémy neboli vymyslené na to, aby každý dostal svoj spravodlivý podiel, ale na to, aby pár parazitov nesmierne zbohatlo. Keď toto dôjde dostatočnému počtu ľudí, tak sa začnú diať veci.

A čo my?

Čakajú nás podobné procesy, ale s inými prejavmi, lebo je naivné si myslieť, že to, čo sa deje na Slovensku nie je výsledkom riadenia. Je len na nás, ako to zúžitkujeme a čo z toho vyťažíme.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Niečo pre skeptikov:
banderbanda

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

27 thoughts on “Rusi na Ukrajine už vyhrali

  1. poriadok sa robí po celom svete, niekde to už je zjavné, lebo je to do či bijúce, niekde sa to deje aj na 6.priorite, inde sa to obíde (chvála Bohu) aj bez týchto ničivých prostriedkov…
    Čaputová je dnes v Košiciach – priateľka vraví, že zase oblečená ako čierna vdova. Čierna vdova, alebo si už skúša vlastný funebrácky šat?

    Liked by 12 people

    • Kdo jí ten černý šat poradil, dobře jí poradil. Končí i když o tom zatím neví.
      V Praze v sobotu na Staroměstském náměstí pochod Habsburků, přišli nám ukázat kam “patříme”. Oni míní Všemohoucí mění. V době kdy se tam habsburkáři naparovali a odbíjela celá(tuším to bylo 11:00 ) nezakokrhal kohout na orloji, apoštolové se zasekli. Mám od očitých svědků mimopražských turistů, jak všichni na tu “poruchu” nevěřícně zírali. O hodinu později vše v pořádku, orloj fungoval. Vypadá to na znamení Shora.
      Ve Francii opět cinknuté volby, Macronek “vyhrál”. Ve Francii to opět vře, rozdíl mezi oběma je snad 13% rozdílu ve prospěch Macrona, zajímavé je i to, že Le Penovou volila masivně zámořská území a velká část francouzských černochů. Užitečného kašpárka je zřejmě ještě nutno ponechat ve funkci, asi je stále mnoho toho co nesplnil. Je dost dobře možné, že musí ještě značně přispět k rozpadu evropského žaláře národů.
      V Praze se na sobotu 30.04. připravuje protest proti vládě Pjotra Fialkovského.
      Všechno jde jak má jít, je třeba vytrvat.

      Liked by 7 people

      • Le penová nebola dobré riešenie, niečo podobné ako Kotleba a mala dosť zvláštne vyjadrenie “A opäť zrada: Le Penová odmietla nazvať udalosti na Ukrajine genocídou | Ruská jar
        Kandidátka na francúzskeho prezidenta, líderka krajne pravicovej strany Národné zhromaždenie Marine Le Penová odmietla nazvať to, čo sa deje na Ukrajine, genocídu.” https://rusvesna.su/news/1649920540
        Putin už pozná Macrona ale Le Penovú nie.

        Páči sa mi

  2. Mne sa to už nezdá. Prestávam byť optimista. Na toto sa GP pripravovali veľmi dlho aby to celé teraz zlyhalo. Otvorene sa kdesi písalo, tuším Pjakin, že činnosť Ruska a Putina a tiež nekonečná odvaha Západu napovedá, že to nie je také “ružové” s tým víťazstvom “svetla”. Bolo tam dodané, že o tom svedčí napríklad aj postoj Číny alebo Indie, keďže nevedia, ako sa Rusko nakoniec zachová. Či nejde o to, že bude rozložené zvnútra (plánovaný prevrat) a nakoniec sa vzdá. Lebo chovanie, ako Ruska tak aj fašistických agresorov, tomu nasvedčuje. Západ vyslovene tlačí na vojnu a z Ruska im aj napriek tomu prúdi plyn a ropa. Fakty, že takto sa položí dolár sú nepodložené a možno aj nesprávne. Európa tú ropu a plyn bytostne potrebuje, ak im ich Rusko nedá, do troch mesiacov je koniec. Potom začnú hľadať cestu a dialóg s Ruskom. A vzrastie odpor k Amerike. Ale toto sa nedeje. Tiež nerozumiem a nechápem, ako to že Rusi už neuzavreli hranice Ukrajiny, “nedefenestrovali” banderovskú vládu a znemožnili akékoľvek diskusie o vstupe Ukrajiny do EU a pod.
    Že všetko ide zrejme presne podľa plánu nasvedčuje koniec koncov naše Slovensko (diktatúra), Francúzko (malý Rostchild podporený Sorosom) atď…
    Je toho ešte veľa čo napísať…
    Veľmi rád by som sa mýlil vo všetkom…ale….

    Páči sa mi

    • Optimismu se nevzdávejme. Jak říká Ori, studujte tlusté knihy. A buďme připraveni. Jinak bychom totiž šli přesně podle jejich not. Když to vzdá část národa, která ví která bije, co pak bude s těmi co nechápou a budou potřebovat pomoc s probuzením ?

      Liked by 7 people

    • Prečo by mali špiniť ruky s ukrovládou a spol?
      Prečo by mali India a Čína dávať najavo svoje postoje, keď môžu kľudne robiť svoje obchody vo vlastnej mene a majú vzájomné obranné dohody?
      Prečo by mal Rusko zatvoriť plyn a ropu, keď cez ne môže vydierať Európu a rozosievať nesvár medzi elitami a rozpútať tak neskutočne ostrý boj medzi nimi?

      Minule som povedal, že Rusi nikam nebudú posielať svoje vojská bez pozvania lebo to nie je druhá svetová vojna, kde sa bojovali klasické armády a majú postoj, nech si to vybavia sami…

      Liked by 6 people

    • Nie je to až tak jednoduché ako si my myslíme. Veľa informácií vyplýva na povrch až na koniec, niektoré či vôbec! Musíme veriť, že zlo bude porazené a vytrvať! Navzájom si pomáhať a byť pripravený, pretože tým aj šťastie praje! Víťazstvo je naše na 100%, preto sa nebojme! Satanisti a ich prisluhovači sú pred svojím definitívnym koncom!

      Liked by 2 people

        • Súhlasím… a to len potvrdzuje rozvážnosť a dobré úmysly RF… USA a EU sa podľa mňa prepočítali… predpokladali, že to RF urobí a tým by získali podporu verejnosti, teraz sa všemožne snažia zaviesť sankcie a hodiť dopady na Rusko a to sa im nedarí… Samozrejme netreba podceňovať nepriateľa… ale keď som si včera pozrel kúsok z diskusie MMF (IMF)… tam sami uznali, že ani nevedia čo robia… “dom z kariet”

          Liked by 3 people

    • No EU už myslím navyšuje objemy dodávok plynu o 17%. rakúsko prehlásilo že bez ruského plynu to nejde. takže veci idú …. takisto maj na pamäti že za každú cenu, ruská operácia musú zostať v rámcoch špeciálnej operácie, to neznamená že Rusko nekoná. všetko ide, západ je zúfalý a nevie ako ďalej. vidno to zo všetkého čo robí. Držme palce, nech to dobre aj dopadne.

      Liked by 8 people

  3. zapad krachuje, zdroje boli vytazene a spotrebna spolocnost ktora tieto zdroje polozila elitam k noham je uz nepotrebna a prilis draha, v tomto vidim zaklad potreby depopulizacie chamtivcov ktori chcu dosiahnut zlatu miliardu pre prezitie ich zvrateneho sveta, vlastnu bezpecnost a svoj servis, od zaciatku to bola sialena hra

    Liked by 2 people

  4. Ďakujem za Vaše reakcie..vlastne o tom je diskusia..
    Že EU navyšuje objemy dodávok, hypotéza hovorí, chcú sa predzásobiť kvôli situácii, že keď sa napadne Rusko, plyn a ropa na nejaký čas prestanú prúdiť, tak aby to prečkali..
    Iná vec, vo všetkých väčších mestách EU začínajú nepokoje aj kvôli povinným COVID pasom. Samozrejme, COVID-fašizmus neskončil, iba vyčkáva v pozadí ..a pripravuje…

    Vy všetci máte naozaj dojem, že sa niečo pozitívneho deje?
    Priznávam, “skvosty” typu TADESCO a QANON už dlhšie nečítam.

    A intuíciu a vieru do toho nechcem miešať, lebo tie ma neuživia ani neochránia pred napr. nanúteným očkovaním.

    Páči sa mi

  5. Ahoj,

    “A Musk si uvedomil, že by nás malo byť dvakrát toľko na to, aby sme sa mohli vážne zaoberať vesmírnym prieskumom”

    Vedel by si prosim Ta dodat zdroj citatu? Lebo som to trosku nepochopil….malo Americanov, Zapadu alebo celkovo ludi?

    Ďakujem

    Páči sa mi

  6. Xi-xi… popolvar67 Pučatová (čierna vdova – snovačka americká) aké príznačné pomenovanie pre ňu. Snovačka jedovatá alebo snovačka americká alebo staršie malmiňata zlovestná (Latrodectus mactans), ľudovo čierna vdova, je pavúk z čeľade snovačkovité.

    Páči sa mi

Pridaj komentár